Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Reklamacje Dotyczące Walkowerów
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Ligowe Archiwum > Sezon 2
Stron: 1, 2, 3, 4
Bakel
W tymże temacie zgłaszamy niemożność komunikacji z przeciwnikiem i ustawienia się na ligowy mecz.

Forma powinna wyglądać następująco:

Kolejka:
Mecz:
Powód:
dosko10
2 Kolejka
michalind - dosko10

Nie wiem - michalind po spytaniu kiedy gramy isze ze nie gra i tyle.
Może ktos za niego albo sie ogarnie
siwers99
mam nadzieje że się ogarnie...
michalind
CYTAT(siwers99 @ Sep 29 2009, 16:10) *
mam nadzieje że się ogarnie...

To chyba temat od wpisywania walkowerów, a nie wyrażania nadziei. Bardzo fajnych, modnych słów używasz.

Pisałem wczoraj do Orange_91, że z powodów technicznych wycofuję się z ligi - myślałem, że pójdzie to w 'świat'. Wrzućcie za mnie kogoś z listy rezerwowych.
Orange_91
Wiemy o rezygnacji michalinda i w najbliższym czasie na jego miejsce zostanie wprowadzony nowy gracz.
JustMe1987
2 kolejka
ookash24 - JustMe1987

Wydaje mi sie ze Tego Pana nie ma tu juz od jakiegos czasu ( 02.08 ) wiec nie tylko o wo ale o zastepstwie tez trzeba pomyslec wink.gif

Na ta chwile oczywiscie brak kontaktu z przeciwnikiem.
Milerinho
4 Kolejka
milerinho - Kubbas

Od jakiegos czasu ciągle pisze do Kubbasa na gg o mecz, nie wiem czy tak ciężko znaleźć chwile na rozegranie meczu.
Na gg jest praktycznie zawsze gdy wejde, wnosze albo WO albo przedłużenie które może zmobilizuje go do zagrania meczu.
Pisałem mu że w weekend raczej mnie nie będzie wiec chciałem zagrać jak widac dalej nie zagralismy.

Wnosze o WO albo przedłużenie jeżeli wyrazi chęć grania bo póki co tylko z mojej strony wychodzi inicjatywa grania.

EDIT:
Jestem jednak w ten weekend, wo bedzie jedynym rozwiazaniem jezeli nie zagramy do jutra bo zero chceci do grania z jego strony gdy pisalem do niego jak byl dostepny na gg.

Cziczinho
Chcialem prosic o przedluzenie terminu na rozegranie spotkan w zwiazku z tym ze dolaczylem do ligi niedawno i w tej chwili nie mam mozliwosci ich rozegrac. Postaram sie nadrobic wszystkie mecze na poczatku przyszlego tygodnia.
lowrider
Kolejka: 2
Mecz: kfg - lowrider89
Powód: gracz kfg nie odpowiada na wezwania na gg, mimo że pisalem tez do niego gdy byl dostępny, nie odpowiedzial ani razu
jarek
4 Kolejka

pablo109 - jarek

Kolega nie potrafi się określić kiedy będzie mógł zagrać mecz, chodzi mi podanie mniej więcej godziny, a nie stwierdzenie że w weekend zagra...męczyłem go przez kilka dni ale konkretnych informacji nie otrzymałem...warte odnotowania jest to iż pablo109 nie rozegrał jeszcze ani jednego meczu !
Tomaszzz
Ja także nie mogę się z nim skontaktować
Orange_91
CYTAT(Cziczinho @ Oct 3 2009, 17:44) *
Chcialem prosic o przedluzenie terminu na rozegranie spotkan w zwiazku z tym ze dolaczylem do ligi niedawno i w tej chwili nie mam mozliwosci ich rozegrac. Postaram sie nadrobic wszystkie mecze na poczatku przyszlego tygodnia.

Przedłużam, ale maksymalnie do wtorku.

Co do P@blo to również mam z nim mecz. Pisał, że ma jakieś problemy z netem. Jeśli nic nie rozegra dzisiaj to jutro wpiszemy WO. Jeśli taka sytuacja będzie trwała dłużej to będziemy musieli dać kogoś nowego za niego.
kfg
nie zdąrze wszystkiego rozerać bo dopiero wczoraj się dowiedziałem że zostałem zastąpiony zamiast kogoś zagrałem tylko 1 mecz tak naprawdę 2 bo mój poprzednik zagral 1 :/ Więc proszę o przedłużenie wszystkich meczy :/
snajper1929
Proszę o przedłużenie moich meczy z Tomaszem(nie możemy się dziś połączy ćprzy włączaniu meczu) i bobexem(który się w ogóle nie odzywa) do soboty ponieważ nie mam jeszcze neta na studiach(będę miał od przyszłego tygodnia) a wracam do domu w piątek
Kubbas
Ja także do wtorku poproszę czas na mecz z Milerem, albo dajcie mu walkowera bo chłopak się coś spiął ostro ; >
Milerinho
Z jakiej racji przedluzenie jak wiecznie online jestes? po co sie zapisujesz jak nie masz czasu na ligowy ?

rozmowa z Kubbasem na GG:

Ja (2-10-2009 22:07)
byliśmy na dziś umówieni.
Ja (2-10-2009 22:07)
za ile wejdziesz na gs??
Kubbas [iss] (2-10-2009 22:10)
nie moge, nie mowilem ze na pewno moge dzisiaj grac.
Ja (2-10-2009 22:10)
posluchaj jestes codziennie na gg praktycznie zawsze jak wejde
Ja (2-10-2009 22:10)
i nei masz czasu zagrac meczu? na co liczysz
yup
nie mam
: )
Ja (2-10-2009 22:11)
ok wiec moze zmobilizuje cie jak wniose o WO
Kubbas [iss] (2-10-2009 22:11)
wnos
Kubbas [iss] (2-10-2009 22:11)
powodzonka

A dzis wchodzac na gg widze:

powodzenia.

w razie zebral byc checi do zagrania ligowego o 23 mam dzis czas. ;]
Kubbas
No to mówię dajcie chłopakowi WO wink.gif

To, że widzisz dostępny na gadu gadu nie oznacza, że ktoś siedzi i nic nie robi a nawet to, że siedzi smile.gif

Nie będę grał wtedy kiedy tobie to odpowiada jak nie mogę, bo piszesz i chcesz grać smile.gif

Inni jakoś się ze mną dogadali i rozegraliśmy meczyki tylko ty masz problemy, oj jak boli
Orange_91
CYTAT(kfg @ Oct 4 2009, 14:38) *
nie zdąrze wszystkiego rozerać bo dopiero wczoraj się dowiedziałem że zostałem zastąpiony zamiast kogoś zagrałem tylko 1 mecz tak naprawdę 2 bo mój poprzednik zagral 1 :/ Więc proszę o przedłużenie wszystkich meczy :/

Do wtorku.

CYTAT(snajper1929 @ Oct 4 2009, 14:53) *
Proszę o przedłużenie moich meczy z Tomaszem(nie możemy się dziś połączy ćprzy włączaniu meczu) i bobexem(który się w ogóle nie odzywa) do soboty ponieważ nie mam jeszcze neta na studiach(będę miał od przyszłego tygodnia) a wracam do domu w piątek

Nie mogę przedłużyć o tyle dni. Z Bakelem umówiliśmy się, że będziemy przedłużać o max 2 dni.

CYTAT(Kubbas @ Oct 4 2009, 14:59) *
Ja także do wtorku poproszę czas na mecz z Milerem, albo dajcie mu walkowera bo chłopak się coś spiął ostro ; >

Nie przedłużam. Macie czas do końca dnia.
p3sman
Niejaki dikhet nie mógł już wczoraj rozegrać meczu ze mną więc poprosił o przedłużenie terminu, gdyż chwilowo gdzies wyjechał...

Oto dowód:

Natomiast delikwent Cziczinho się nie odzywa, a z tego co zauważyłem to nie rozegrał ani jednego meczu...
p@blo
Ja niestety w powodow technicznych( usterka modemu) nie bylem w stanie rozegrac meczow. Jesli komus zalezy na punktach bo ja gram 4 fun to prosze bardzo walkowera dac a jak nie to pisalem na gg ze jutro w godzinach 15-18 moge grac
Orange_91
Do wtorku mają zostać rozegrane następujące mecze:

amarje - Cziczinho

Cziczinho - JustMe1987

p3sman - Cziczinho

Cziczinho - bobex77

bobex77 - pablo109

pablo109 - Tomaszzz

Orange_91 - pablo109

pablo109 - jarek

p3sman - dikhet

kfg - lowrider89

MM - kfg

Jeśli te mecze nie zostaną rozegrane to zostaną wpisane walkowery.
MM.
MM - kfg
Brak kontaktu z graczem kfg.
p3sman
Prosiłbym o jeszcze przesunięcie terminu moich zaległych meczów bo występują jakieś problemy z goalserverem (nie da się rozegrać meczów, problemy z pokojami). Próbowałem dzisiaj zagrać z M3niakiem więc on może to potwierdzić.
bobex77
Jest mozliwosc przedluzenia terminu rozegrania meczu pomiedzy Cziczinho - bobex77 ?? Gdyz gs 0,3 odmawia dzis posluszenstwa ...
Tomaszzz
Trzeba ten wtorkowy termin przesunąć o dzień, dwa, czyli o tyle o ile będzie to konieczne.
Bakel
Panowie, a Hamachi i klasyczny GS?
Tomaszzz
Tylko, że w przypadku mojego meczu ze snajperem nie da się rozegrać nic w żaden sposób, gdyż go do piątku nie ma. Więc gdyby przesunąć ten termin i ci, którzy już dziś odpuścili ligowe i ich pewnie już nie ma i dla mojego przypadku byłoby dobrze.
Orange_91
Goalserver 3.0 już działa i można spokojnie grać.
czubinho
Kolejka: 7
Mecz: Czubinho vs snajper1929
Powód: Pisałem do kolegi juz kilka razy, brak odzewu
Bakel
6 kolejka
Bakel - Kubbas

Powód:
http://wklej.org/id/170449/

A mnie nie będzie przez weekend w domu, więc nie będę mógł zagrać.
Szkoda, że tak wyszło.
snajper1929
Czubinho.... ohmy.gif ohmy.gif nieźle... nie mam dostępu do neta normalnego od poniedziałku dopiero tak będzie więc bez jaj no już w czwartek pisać o WO?? jak mi się nie uda dziś zagrać z Jarkiem i Czubinhiem proszę o przedłużenie do 13.10...
Kubbas
Proszę o przedłużenie terminów na moje mecze do środy, mam problemy z netem

a Bakel, 2 razy do mnie napisałeś i wtedy nie mogłem grać i prosisz o walkowera gdy akurat napisałeś jak nie mogłem, równiedobrze mógłbym teraz w weekend 2 razy napisać do Ciebie i też poprosić o WO.
Bakel
CYTAT(Kubbas @ Oct 10 2009, 17:09) *
Proszę o przedłużenie terminów na moje mecze do środy, mam problemy z netem

a Bakel, 2 razy do mnie napisałeś i wtedy nie mogłem grać i prosisz o walkowera gdy akurat napisałeś jak nie mogłem, równiedobrze mógłbym teraz w weekend 2 razy napisać do Ciebie i też poprosić o WO.

Gwoli ścisłości pisałem do Ciebie 3x.
Zgodnie z regulaminem to gospodarz, czyli ja musi napisać o problemach z umówieniem się na mecz. Co też zrobiłem.
Nie bierz tego do siebie;)
Kubbas
Nie biorę Bakel, ale tak po prostu wyszło, że nie mogłem rozegrać meczy, dlatego przedłużenie do środy i wszystko będzie rozegrane
Tomaszzz
Proszę o przedłużenie terminu meczu z pablo, bo muszę przeinstalować grę, a płyte mam porysowaną, ale do wtorku powinno się udać.
jarek
proszę o przedłużenie meczu z cziczinho...jakoś nie mogliśmy na siebie trafić...chociaż każdy z nas próbował wink.gif
Orange_91
Bakel - Kubbas

snajper1929 - jarek

jarek - Cziczinho

pablo - Tomaszzz

Do 13.10.2009r.
snajper1929
snajper1929 - jarek WTF???? przecież zagrane
Orange_91
CYTAT(snajper1929 @ Oct 12 2009, 18:19) *
snajper1929 - jarek WTF???? przecież zagrane

Może by tak ten wynik wprowadzić na stronę główną...
lowrider
Witam, piszę z prośbą do graczy, z którymi mam rozegrać mecze ligowe w ramach czwartego tygodnia rozgrywek tj. kolejki 13-16 (snajper, Cziczinho, lukasz oraz siwers), a także do Orange. Z powodu bardzo napiętego terminarza zajęć w nadchodzącym tygodniu, oczywiście za waszą zgodą (graczy i opiekuna rozgrywek) proszę o przesunięcie terminu rozgrywania meczu o dodatkowe dwa dni (17-18.10.2009). Dziękuję i liczę na pozytywne rozpatrzenie wniosku.
Orange_91
CYTAT(lowrider89 @ Oct 17 2009, 08:33) *
Witam, piszę z prośbą do graczy, z którymi mam rozegrać mecze ligowe w ramach czwartego tygodnia rozgrywek tj. kolejki 13-16 (snajper, Cziczinho, lukasz oraz siwers), a także do Orange. Z powodu bardzo napiętego terminarza zajęć w nadchodzącym tygodniu, oczywiście za waszą zgodą (graczy i opiekuna rozgrywek) proszę o przesunięcie terminu rozgrywania meczu o dodatkowe dwa dni (17-18.10.2009). Dziękuję i liczę na pozytywne rozpatrzenie wniosku.

Ja się zgadzam, reszta zależy już tylko do twoich przeciwników.
siwers99
mi to pasuje wink.gif
lukasz44
mi też.
snajper1929
kein problem wink.gif
p@blo
Wnosze prosbe o wlakowera z Tomaszzzz . Powodem jest brak mozliwosci roezegrania meczu z przeciwnikiem. Podczas proby roegrania tego meczu rozlacza przeciwnika
siwers99
a klasyczny gs , hamachi?
Mani3k
Kolejka:10
Mecz: Tomaszzz - Mani3k
Powód: Brak połączenia z przeciwnikiem w grze, przyczyną jest Router przez, który jest podłączony do sieci. Na pytanie: "Czy nie możesz się podłączyć online bezpośrednio, aby rozegrać kolejkę?" odpowiedział: "Powiedzmy, że nie mogę", wina leży po stronie kolegi, także wnoszę o WO.
p@blo
CYTAT(siwers99 @ Oct 18 2009, 09:44) *

Nie nie moge bo przez klasyczny gs wykrywa mi wirusy wiec odpada. Maniek ja tez mam router i jakos gram
siwers99
jak wykrywa wirusy to sie wyłącza antyvira
Mani3k
CYTAT(siwers99 @ Oct 18 2009, 09:44) *

Na klasycznym także próbowaliśmy, ten sam efekt...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.