Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Reklamacje Dotyczące Walkowerów
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Ligowe Archiwum > Sezon 2
Stron: 1, 2, 3, 4
bobex77
Niestety nie mialem mozliwosci ostatnio rozegrania spotkan ligowych. Prosze o przedluzenie terminu.
p@blo
CYTAT(JustMe1987 @ Nov 1 2009, 20:01) *
alez zadyma z rozgrywkami sie zrobila ^

Nie dziw sie bo swieto bylo ;p
jarek
CYTAT
niestety nie doczekalem sie na jarka. Dobrze byloby przedluzyc.. tylko to nawarstwianie sie tylu spotkan bedzie troche irytujace..

kurcze no niestety nie udało się...ale myślę że już następnym razem wszystko będzie OK

18 kolejka

jarek - kfg

Zero kontaktu...chyba WO

19 kolejka

amarje - jarek

Gracz amarje jest w szpitalu czy jakoś tak...i nie mógł rozegrać..także tutaj podobnie jak z JustMe...przedłużenie terminu...
czubinho
Witam, przez ostatnie poltora tygodnia bylem w szpitalu i chcialbym teraz rozegrac te mece w tego tyg. wiec piszcie na gg.

ps.szolpas napisz na gg to sie zgadamy co do tego meczu ;D
Orange_91
Widzę, że przedłużanie jest bardzo nadużywane (niektórzy się chyba uzależnili bo nie ma kolejki żeby nie prosili o przedłużenie).

Mecze, które przedłużam. Można je dograć do 08.11.09r.

JustMe1987 - bobex77

bobex77 - p3sman

dikhet - Kubbas

milerinho - dikhet

dikhet - Bakel

Czubinho - Bakel

kfg - Czubinho

Czubinho - amarje

amarje - jarek

Tomaszzz - amarje

milerinho - Cziczinho

snajper1929 - milerinho

jarek - JustMe1987

Kubbas -snajper1929

Kubbas -lukasz44
szołpas
Ostatnio niemoglem rozegrac meczy poniewaz komp mi padł smile.gif
wiec prosze o przedluzenie terminu, mecze postaram sie rozegrac jak najszybciej.
kfg
Ostatnio nie było do mnie kontaktu ponieważ nie mogę w ogóle włączać kompa jestem bardzo zajęty sad.gif I tak pozostanie aż wszystko pozałatwiam czyli w tym tygodniu >>!!może!!<< zagram jutro..
czubinho
kolejka 20
Czubinho - amarje
powód: nie mogę się w ogóle skontaktować z amarje
amar
Przepraszam wszystkich z poprzedniego tygodnia za obsuw. Oczywiście dogram wszystko. pozdr smile.gif
Kubbas
Chciałem prosić o zmianę WO z jarkiem na moją korzyść, najpierw przedłużyliśmy termin gdyż pisaliśmy do siebie w innych godzinach i nie mogliśmy się złapać. Teraz cały ten tydzień piszę do jarka, ale go nigdy nie ma, jakby się pojawił to z chęcią zagram, ale nie chce mieć wo na nie swoją korzyść jak się nie pojawi gdyż wielu graczy ma ten sam problem.
lukasz44
Trochę jest to dziwne że gra się walkowery z przed kilku tygodni, gdyż w końcu to on cię prosił pierwszy o granie wtedy i nie dostał tego WO za darmo, a ty teraz chcesz aby to odwrócić ? On będzie mógł to samo powiedzieć za tydzień że chce Wo na swoją korzyść bo z tobą dogadać się nie może a chce grać. Trochę powagi.
siwers99
popieram zdanie lukasza44 , teraz Ty powinieneś liczyć tylko na Jego przychylność i tyle jeśli się stykniecie i Jarek będzie chciał grać a nie odrazu odwracać Wo bo to troche nie poważne..
Kubbas
Co niby nie poważne? W ogóle jakim prawem zabieracie zdanie?

W podstawowym terminie obydwaj nie mogliśmy się trafić na necie i pisaliśmy jak nas nie było, a teraz jarka w ogóle nie ma, więc o co chodzi?

A on nie może powiedzieć tego samego bo termin jest do 8, miał grać we wtorek chyba z justem, nie pojawił się, wczoraj z OE chyba też nie był bo nie ma wyniku, w czwartek też był z kimś umówiony i się nie pojawił. Widzę już walka o pozycje nawet w tym aspekcie się tworzy.

Jak nie wróci do 8, to WO dla mnie jeżeli później będzie chciał zagrać to zagramy, ale nie chce mieć wo na nie swoją korzyść, nie z mojej winy.
siwers99
CYTAT(Kubbas @ Nov 7 2009, 10:15) *
A on nie może powiedzieć tego samego bo termin jest do 8, miał grać we wtorek chyba z justem, nie pojawił się, wczoraj z OE chyba też nie był bo nie ma wyniku, w czwartek też był z kimś umówiony i się nie pojawił.

chyba że tak to zmienia postać rzeczy;)
czubinho
kolejka 22
Czubinho - p3sman
nie moge sie skontaktowac z graczem

kolejka 20
kfg - Czubinho
powód ten sam
lukasz44
kolejka 24
kfg - lukasz44

powód:
kfg po prostu nie ma ;P
p@blo
p3sman - pablo109
brak kontaktu z przeciwnikiem. Ustawilismy sie na piatek albo weekend. Gracza nie ma.
p3sman
CYTAT(czubinho @ Nov 8 2009, 08:26) *
kolejka 22
Czubinho - p3sman
nie moge sie skontaktowac z graczem

CYTAT(p@blo @ Nov 8 2009, 13:21) *
p3sman - pablo109
brak kontaktu z przeciwnikiem. Ustawilismy sie na piatek albo weekend. Gracza nie ma.

weekend jeszcze trwa, odezwałem się do was na gg, będę jeszcze po 20 smile.gif
Kubbas
CYTAT(Kubbas @ Nov 6 2009, 12:44) *
Chciałem prosić o zmianę WO z jarkiem na moją korzyść, najpierw przedłużyliśmy termin gdyż pisaliśmy do siebie w innych godzinach i nie mogliśmy się złapać. Teraz cały ten tydzień piszę do jarka, ale go nigdy nie ma, jakby się pojawił to z chęcią zagram, ale nie chce mieć wo na nie swoją korzyść jak się nie pojawi gdyż wielu graczy ma ten sam problem.

Podbijam, wielokrotnie pisałem, jak widać koledze zbyt spodobały się nieuczciwie dostane z wo 3 pkt, tak jak te z szolpasem i kfg, i nie chce grac. Dzisiaj już grać nie mogę i nie będę mógł dla osoby, do której pisze się po 10 razy a ona to olewa.
Milerinho
24 kolejka
milerinho - dosko10

prosze o przedłużenie :Dosko bedzie mog grac od 18 listopada ;]
lowrider
vo z dosko nie są wpisywane ;]
Milerinho
wiadomo ze chodzi tu o przedłużenie ;]
dikhet
dikhet-p3sman

brak kontaktu
snajper1929
snajper1929 - justme

Proszę o przedłużenie jak just do mnie pisał nie mogłem grać jak ja napisałem nie odpisał więc proszę o te 2-3 dni...
jarek
CYTAT(Kubbas @ Nov 6 2009, 12:44) *

Sorki jaka zmiana na twoja korzyść ?! Był termin meczu pisałem do ciebie...nie miałeś czasu zagrać...więc wniosłem o WO i słusznie go mi przyznano...teraz pozostaje nam go tylko rozegrać...wiem dobrze że pisałeś cały tydzień...starałeś się zagrać no ale ja nie mogłem...na każde twoje zapytanie odpowiadałem po kliku godzinach jak nie wczesniej...gdy ja mogłem ty nie mogłeś...więc sytuacja identyczna jak w momencie pierwszego terminu...

Aktualizacja ;]

Mecz rozegrany wink.gif
jarek
p3sman - jarek

brak kontaktu...pisałem wiele razy...gracz nie raczył nawet odpisać :/
p3sman
CYTAT(jarek @ Nov 8 2009, 23:45) *
p3sman - jarek

brak kontaktu...pisałem wiele razy...gracz nie raczył nawet odpisać :/

jak to? raz ci odpisałem smile.gif

I nie wiele razy tylko trzy razy do mnie pisałeś. smile.gif

No ale oczywiste jest to że zasłużyłem na wo. A że miałem ciężki tydzień to prawie nic nie rozegrałem, a więc bije się w pierś i przepraszam wszystkich. Jak tylko będę mógł to postaram się odrobić te zaległości.
jarek
spoko p3sman...termin minał dlatego też napisałem posta...ale oczywiście rozegrać rozegramy wink.gif pozdro
bobex77
chwilowo nei moge rozgrywac spotkan ze wzgledu na problemy techniczne. Powinienem sie z tym uporac przez najblizsze dwa dni.
amar
QUOTE(dosko10 @ Nov 16 2009, 11:36) *
Panowie, dziś niestety chirurg uraczył mnie wiadomością że gips jeszcze 2 tyg mam nosić, w związku z tym nie będę robił zamieszania i niestety zrezygnuje z tego sezony, powrócę napewno w następnym. Sorki ogólnie , co złego to nie ja smile.gifsmile.gif

W związku z tym chyba pozostaje mi wnieść o WO?

Chociaż po chwili zastanowienia.

Ale to co, dosko, nikt chyba nie każe Ci grać koniecznie od dziś. Dwa tygodnie dalej i nadrobisz. Nie?
Milerinho
Mimo, ze ma rozegrane 12 meczy to spokojnie moze nadrobic jak zagra z kazdym pozniej mecz i rew.

wiec szybko bys nadrobil dosko ;]

Kubbas
Ja nie rozumiem tej sytuacji, rozumiem, że puchar mniej ważny, ale grasz na przyzwoitym poziomie z tego co widzę po wynikach, jak dla mnie to powinieneś normalnie grać ligę.
amar
Kubbas, ale chodzi o to, że zobowiązał się od dziś grać ligę, ale lekarz po wizycie dał mu jeszcze dwa tygodnie na wyzdrowienie ręki. W związku z tym chce zrezygnować.
Kubbas
No, ale skoro w pucharze ligi z tą reką w gipsie grał mecze na jakimś tam poziomie to chyba może grać mecze ligowe normalnie. W ogóle od początku się dziwiłem co to za podejście puchar mogę grać a ligę nie.
amar
No w sumie racja smile.gif Pozostawiam tą kwestię Orendżowi. Interesuje mnie co z wynikiem naszego meczu.
dosko10
powiem tak, ręke mam lewą w gipsie - tylko kciuk widać - i tak grałem 2 mecze w pucharze ( bez możliwości wciskania L1 i L2 - tylko gałka do biegania) skoro Kubbas chcesz zagrać to nie ma sprawy - zwycięstwo łatwo ci przyjdzie.
Kubbas
Nie o to chodzi tongue.gif Czy ja chce zagrać czy nie, ale widziałem w pucharze miałeś mecze 3:2 itd więc nie było tak źle, zmianę gracza mógłbyś sobie zmienić np na R2 bo w sumie tylko to jest potrzebne i grać normalnie bo kciuk do gałki masz
Milerinho
Mowie Ci Dosko zagrasz po zdjeciu gipsu z kazdym mecz i rew i nadrobisz do w moment.

Twoja wola co zrobisz.
dosko10
CYTAT(milerinho @ Nov 16 2009, 14:28) *
Mowie Ci Dosko zagrasz po zdjeciu gipsu z kazdym mecz i rew i nadrobisz do w moment.

Twoja wola co zrobisz.

no wola Oranje czy dopuści smile.gif
Kubbas
Wnoszę o wo z kfg nie da się go złapać.
Cziczinho
cziczinho-jarek

brak odzewu ze strony jarka:/
snajper1929
snajper-jarek

Kolega raz odpisał że nie ma czasu grać od tej pory cisza...
MM.
MM - bobex77

Brak kontaktu.
szołpas
kolejka 29
szolpas - kfg
brak kontaktu
kolejka 32
p3sman - szolpas
brak kontaktu
mellow.gif
Milerinho
31 kolejka
milerinho - kfg

brak kontaktu
Tomaszzz
Mam walkower z MM w 31 kolejce, jako gosp raz do niego napisałem i nie odpisał. Nie chodzi mi o WO, tylko możliwość rozegrania tego meczu. wink.gif
lukasz44
CYTAT(jarek @ Nov 21 2009, 22:19) Proszę o przedłużenie terminu moich meczy z tygodnia 8-mego...nie jestem w stanie teraz grać gdyż nie posiadam teraz sprzętu do grania...dopiero od czwartku będę mógł grać...mam nadzieję że moja prośba zostanie rozpatrzona pozytywanie gdyż jak dotad problemów z rozgrywaniem spotkań nie miałem wink.gif
Orange_91
Przedłużam. Masz czas na nadrobienie meczy z tygodnia 8 do 29.11 czyli zakończenia 9 tygodnia.

Niestety ani w tamtym tygodniu ani w tym jarek chyba nie ma zamiaru rozegrać tego meczu. Pisałem do niego kilkakrotnie, ale bez skutku, także wnoszę o WO, bo wątpie aby dziś przed 19 się zgłosił, bo potem z wiadomych powodów nie będę grał.
snajper1929
Wnoszę o to samo w meczu z jarkiem nie będę ciągle się prosił plus dochodzi do tego zero zainteresowania z jego strony tym meczem...
Kubbas
Tomaszzz najwyraźniej po pucharze ligi nie chcę już ze mną grać, pisałem 3-4 razy zero odzewu, proszę o wo uganiać się za nim zamiaru nie mam.
seba
nieaktualne
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.