Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Reklamacje Dotyczące Walkowerów
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Ligowe Archiwum > Sezon 2
Stron: 1, 2, 3, 4
Tomaszzz
CYTAT(p@blo @ Oct 18 2009, 09:34) *
Wnosze prosbe o wlakowera z Tomaszzzz . Powodem jest brak mozliwosci roezegrania meczu z przeciwnikiem. Podczas proby roegrania tego meczu rozlacza przeciwnika

OK, to ja wnoszę o WO, bo nie mogę połączyć się z pablo, a z wszystkimi poprzednikami mogłem się połączyć...

CYTAT(Mani3k @ Oct 18 2009, 10:03) *
Kolejka:10
Mecz: Tomaszzz - Mani3k
Powód: Brak połączenia z przeciwnikiem w grze, przyczyną jest Router przez, który jest podłączony do sieci. Na pytanie: "Czy nie możesz się podłączyć online bezpośrednio, aby rozegrać kolejkę?" odpowiedział: "Powiedzmy, że nie mogę", wina leży po stronie kolegi, także wnoszę o WO.

Jednak nie mogę się połączyć bezpośrednio. Moje bezpośrednie połączenie jest przypisane do starej płyty głównej, której już nie mam, bo kupiłem nową i bezpośrednie połączenie mi po prostu nie działa, a zapomniałem o tym, bo po prostu cały czas miałem neta przez router.
Bakel
Skoro działa Ci internet to i musi zadziałać PES6 online. Połącz się za pomocą Hamachi i starego GoalServera.
p@blo
CYTAT(siwers99 @ Oct 18 2009, 11:06) *
jak wykrywa wirusy to sie wyłącza antyvira

ta i pozniej pelno wirusow na kompie. pozdro

CYTAT(Tomaszzz @ Oct 18 2009, 11:35) *
OK, to ja wnoszę o WO, bo nie mogę połączyć się z pablo, a z wszystkimi poprzednikami mogłem się połączyć...

To wytlumacz mi dlaczego z kazdym innym graczem moge sie polaczyc ale z toba tylko nie??? pozdro
Tomaszzz
CYTAT(p@blo @ Oct 18 2009, 13:14) *
ta i pozniej pelno wirusow na kompie. pozdro

To wytlumacz mi dlaczego z kazdym innym graczem moge sie polaczyc ale z toba tylko nie??? pozdro

O to chodzi, ze nie wiem i nie musisz od razu się pluć o WO...

Proszę o przełożenie 3 meczy z tej kolejki (szołpas, Kubbas i dosko) i tego z pablo, bo nie miałem jak zagrać, z Mańkiem się udało, ale to za dużo meczy na jeden dzień, chociażby dlatego, że wszystkich nie ma, a ja niestety już dzisiaj nie będę mógł grać.
Kubbas
Także proszę o przełożenie do środy, mam bardzo dużo zajęć na głowie do tego co jakiś czas mi net szwankuje i raczej nie dam rady ugrać wszystkiego...
JustMe1987
CYTAT(Kubbas @ Oct 18 2009, 19:44) *
Także proszę o przełożenie do środy, mam bardzo dużo zajęć na głowie do tego co jakiś czas mi net szwankuje i raczej nie dam rady ugrać wszystkiego...

Jezeli nie bedzie zgody to wnosze o WO z Kubbasem poniewaz niezbyt sie garnie do grania. Ma najwyrazniej inne priorytety. Rozumiem. Zycie cool.gif
Bakel
Kolejka 10

kfg - Bakel

CYTAT
Co prawda to nie ja powinienem wnioskować o przedłużenie terminu, ale to zrobię z uwagi na to, że po prostu nie udało nam się zgadać na mecz.
Orange_91
Zostały wpisane WO za wszystkie zaległe spotkania. Wyniki tych spotkań mogą zostać zmienione do środy (dotyczy to tylko spotkań 3 tygodnia oraz spotkania pablo109 - Tomaszzz z tygodnia 1, które jeśli nie zostanie rozegrania do środy to zostanie wpisany remis) . Aby wynik został zmieniony należy napisać w tym temacie: http://board.issonline.pl/index.php?showto...t=0&start=0 notatkę dotyczącą meczu. Na razie najbardziej zaniedbuje sobie grę w lidze Kubbas, któremu uzbierało się aż 7 WO. Dlatego też jeżeli mecze z tygodnia 3 nie zostaną nadrobione przez niego do Niedzieli 25.10.09r. to zostanie wyrzucony z ligi.
ookash24
przepraszam za klopot ale zmienialem mieszkanie i nie ogarnalem wszystkiego co do uczestnictwa w lidze.Sorry za problem i spooko ze ktos jednak wskoczyl.Pozdrawiam
dosko10
Prośba o wyjasnienie WO na moja niekorzyść - nie wpisywałem proscu o WO z tomaszem bo to on gosp. był w 9 kolejce a ja dostałem WO ???? prosze o korekte . Ponizej 9 kolejka :

Tydzień 9

siwers99 - Bakel
dikhet - snajper1929
acidd - kfg
pablo109 - Cziczinho
milerinho - amarje
Czubinho - lukasz44
Kubbas - JustMe1987
jarek - lowrider89
szolpas - p3sman
Orange_91 - MM
Mani3k - bobex77
Tomaszzz - dosko10
p3sman
CYTAT(dosko10 @ Oct 19 2009, 15:02) *
Prośba o wyjasnienie WO na moja niekorzyść - nie wpisywałem proscu o WO z tomaszem bo to on gosp. był w 9 kolejce a ja dostałem WO ???? prosze o korekte

Obydwoje dostaliście smile.gif Jest więc fair
Kubbas
CYTAT(Orange_91 @ Oct 19 2009, 13:48) *
Zostały wpisane WO za wszystkie zaległe spotkania. Wyniki tych spotkań mogą zostać zmienione do środy (dotyczy to tylko spotkań 3 tygodnia oraz spotkania pablo109 - Tomaszzz z tygodnia 1, które jeśli nie zostanie rozegrania do środy to zostanie wpisany remis) . Aby wynik został zmieniony należy napisać w tym temacie: http://board.issonline.pl/index.php?showto...t=0&start=0 notatkę dotyczącą meczu. Na razie najbardziej zaniedbuje sobie grę w lidze Kubbas, któremu uzbierało się aż 7 WO. Dlatego też jeżeli mecze z tygodnia 3 nie zostaną nadrobione przez niego do Niedzieli 25.10.09r. to zostanie wyrzucony z ligi.

Kubbas
0:3
acidd

Z graczem tym nie ma żadnego kontaktu a więc proszę o wo na moją korzyść.

amarje
Kubbas

Gospodarz nie wyszedł z inicjatywą rozegrania meczu, nie mogłem go sam też złapać na gg, więc proszę o WO też na moją korzyść.

Kubbas
bobex77

Tu jest ok, mam nadzieję, że to z bobexem rozegramy do środy.

Kubbas
JustMe1987

Też ok, jeżeli nie rozegramy wo dla justa.

Kubbas
kfg

Rozmawiałem nie stykneliśmy się, proszę o wo na moją korzyść, lub możliwość rozegrania do środy.

p3sman
Kubbas

Do środy.

Tomaszzz
Kubbas

Wo na moją korzyść tomasz jako gospodarz ani razu nie wyszedł z inicjatywą zagrania meczu.

Jak już mówiłem przy rozpoczęciu ligi, tydzień to dla mnie bardzo ciasny termin na 4 mecze, stąd te problemy, rozegram to co mam do środy.
Tomaszzz
CYTAT(Kubbas @ Oct 19 2009, 18:24) *
Tomaszzz
Kubbas

Bzdura, raz się pytałem czy jestes, to nie odpisałeś...

Zresztą co miałem pisać, jak mi online nie działało... nc
Kubbas
CYTAT(Tomaszzz @ Oct 19 2009, 18:53) *
Bzdura, raz się pytałem czy jestes, to nie odpisałeś...

Zresztą co miałem pisać, jak mi online nie działało... nc

Niestety, ale nic do mnie nie doszło ;/

Poza tym come on, raz?
Tomaszzz
CYTAT(Kubbas @ Oct 19 2009, 20:26) *
Niestety, ale nic do mnie nie doszło ;/

Poza tym come on, raz?

Raz, bo wcześniej mi nie działało w ogóle online, więc nie miałem po co. Nie ma o czym gadać. wink.gif
p@blo
prosze o przedluzenie terminu rozegrania meczu z Tomaszem. Powodem jest niemozliwosc polaczenia sie przez klasycznego gs.
Tomaszzz
Drogi Kubbasie, nie bój się starego GS i daj szansę rozegrać nasz mecz, masz tu nawet linka do niego

\/

http://odsiebie.com/pokaz/3729801---37a7.html
Kubbas
CYTAT(p@blo @ Oct 21 2009, 19:02) *
prosze o przedluzenie terminu rozegrania meczu z Tomaszem. Powodem jest niemozliwosc polaczenia sie przez klasycznego gs.

+1 chciałem z nim grać na klasycznym po meczu z czubinho, niestety nie może dajcie mi czas do jutra jeszcze na resztę meczy, z kfg i pesmanem też dzisiaj nie mogłem się styknąć, resztę walkowerów opisałem sytuacje i powinny niektóre z nich być dla mnie.
Milerinho
Kazdy ma tyle samo czasu na granie meczy.

widziales od poczatku ile czasu bedzie na rozegranie kolejek....
seba
CYTAT(Kubbas @ Oct 19 2009, 18:24) *
Kubbas
acidd

Z graczem tym nie ma żadnego kontaktu a więc proszę o wo na moją korzyść.

Na jakiej podstawie twierdzisz, ze nie ma ze mną żadnego kontaktu?
Jako gospodarz tego meczu powinieneś, zgodnie z regulaminem, wyjść z inicjatywą rozegrania spotkania.
Nie napisałeś do mnie ani razu w tej sprawie, chociaz formy kontaktu ze mną (gracz acidd) są ogólnie dostępne, tak jak i wszystkich graczy, na stronie ligi.
W zwiazku z tym wo na twoją niekorzyść jest jak najbardziej uzasadniony. Oczywiście wolałbym żeby mecz został rozegrany, ale sam jako gospodarz zabiegam o rozegranie innych meczy, (co czasem jest bardzo trudne ze względu na różne podejście graczy) i nie mam czasu, ani ochoty jako gość (nie obliguje mnie do tego zresztą regulamin) pokornie prosić gospodarza meczu o to, by zechciał zauwazyć, że ma do rozegrania mecz z moją skromna osobą. Pozdrawiam.
p@blo
Po wielokrotnych probach rozegrania meczu z Tomaszem doszlismy do wniosku ze wynik remisowy bedzie najlepszym wyjsciem. nawet klasyczny gs zawodzi
jarek
13 kolejka

jarek - szolpas

Wnoszę o walkowera...kolega szolpas nie odpowiada na żadne wiadomości na GG...a piszę do niego od kilku dni... :/
amar
amarje - szolpas

Wnoszę o WO. Nie idzie się z szolpasem dogadac. Nie odpisuje na GG.
JustMe1987
Kolejka: 13
Mecz: kfg - JustMe1987
Powód: 3 proby kontaktu z przeciwnikiem. Zadna nie zakonczyla sie powodzeniem. Warto tez dodac ze "opisy" na gg ulegaly zmianie co oznacza ze przeciwnik prawdopodbnie swiadomie mnie zignorowal tongue.gif

p@blo
Kolejka 15 pablo109 - szolpas
Brak kontaktu z przeciwnikeim
16 kolejka Kubbas - pablo109
kubbas nie wyszedl z injactywa rozegrania meczu. Jka napisalem do niego czy moze zagrac w piatek to on odpisal ze nie wiadomo czy bedzie mogl
p3sman
CYTAT(JustMe1987 @ Oct 25 2009, 14:10) *
Kolejka: 13
Mecz: kfg - JustMe1987
Powód: 3 proby kontaktu z przeciwnikiem. Zadna nie zakonczyla sie powodzeniem. Warto tez dodac ze "opisy" na gg ulegaly zmianie co oznacza ze przeciwnik prawdopodbnie swiadomie mnie zignorowal tongue.gif

tak samo ja pisałem do kfg i zero odezwu z jego strony...
Tomaszzz
U mnie to samo jak narazie.
amar
Dołączam się do powyzszych osób. 0 kontaktu z kfg.
Kubbas
Ja to samo chciałem z nim zaległy meczyk zagrać, na który mieliśmy czas do środy, 3 razy chyba pisałem i zero oddzewu, więc jakby co to piszę o WO
bobex77
14 kolejka

bobex77 - Bakel

Prosze o przedluzenie terminu. Nie zazebiaja nam sie godziny rozegrania spotkania.
Tomaszzz
CYTAT(bobex77 @ Oct 25 2009, 18:29) *
14 kolejka

bobex77 - Bakel

Prosze o przedluzenie terminu. Nie zazebiaja nam sie godziny rozegrania spotkania.

U mnie to samo. Wczoraj i dzisiaj pisaliśmy do siebie, ale w różnych godzinach.
Bakel
potwierdzam. Proszę o wyrozumiałość, jeżeli chodzi o lakoniczna treść, ale pisze z tel, więc siłą rzeczy nie mogę teraz grać
jarek
14 Kolejka

jarek - Kubbas

Próbowałem kilka razy rozegrać to spotkanie....jednak Kubbas był ciagle zajęty i nie udało się rozegrać tego spotkania :/
Proszę o przedłużenie terminu...może przy kolejnej próbie Kubbas znajdzie chwilę wink.gif
Dodam że ja gram mecze od czwartku do niedzieli...od poniedziałku do środy nie mam możliwosci...
Orange_91
CYTAT(jarek @ Oct 26 2009, 12:56) *
14 Kolejka

jarek - Kubbas

Próbowałem kilka razy rozegrać to spotkanie....jednak Kubbas był ciagle zajęty i nie udało się rozegrać tego spotkania :/
Proszę o przedłużenie terminu...może przy kolejnej próbie Kubbas znajdzie chwilę wink.gif
Dodam że ja gram mecze od czwartku do niedzieli...od poniedziałku do środy nie mam możliwosci...

Również mam taki sam problem jak Ty. Może na początku tego tygodnia uda się rozegrać mecze, póki co wpisuję WO, najwyżej później się zmieni.
Kubbas
Nie miałem czasu w ogóle usiąść na neta przez 2 dni panowie więc jakby ktoś chciał ze mną grać i nie było żadnego oddzewu bardzo przepraszam, ale siła wyższa
kfg
Kolejka: Wszystkie których nie rozegrałem cool.gif
Mecz: ---------------------""------------------------------
Powód: Nie rozegrałem tych meczy ponieważ jak z kimś chciałem zagrać to nie mogliśmy się z potkać morzę to przyznać Bakel ponieważ sam tego doświadczył smile.gif A teraz do piątku nie będę mógł grać
lowrider
Kolejka: 20
Mecz: szolpas - lowrider89
Powód: gracz szolpas nie odpowiada w żaden sposób na gg. Ponadto zauważyłem, ze nie ma go już spory okres czasu (w poprzednim tygodniu nie rozegrał żadnego meczu).

pozdrawiam
Cziczinho
Siema.Nie zdarzylem rozegrac meczu z milerinho z powodu serwera gs 3...Teraz jestem w domu gdzie nie mam pesa:/Takze prosze o przedluzenia czasu rozegrania tego meczu .Od poniedizalku wieczorem bede mogl grac;) A apropo Kubbasa i szolpasa to caly tydzien(od pon do pt) probowalem sie z nimi umowic i nie bylo zadnego odzewu:/Takze proszeo walkowery....
Kubbas
Pisałeś 26 i 28, wtedy kiedy mnie nie było przy PC albo w domu, odedzwij się dzisiaj jakoś wieczorem to zagramy
dikhet
Wczoraj chcialem rozegrac mecze z Bakelem i Kubbasem ale byla awaria pradu, wiem to zadne usprawiedliwienie bo moglem je rozegrac wczesniej ale postaram sie w miare szybko nadrobic.
Dzisiaj bede nieosiagalny caly dzien...
lukasz44
19 kolejka
lukasz44 - szolpas
*wnoszę o WO na moją korzyść, ponieważ szolpas nie gra już meczy ligowych z tego co zauważyłem, choć przed chwilą był na GG to i tak nie odpisał na moją próbę zagrania meczu.

kolejka 20
Kubbas - lukasz44
*to nie ja jestem w tym meczu gospodarzem, ale mimo to prosiłem Kubassa już kilkanaście razy o zagranie meczu, ale on albo nie ma czasu, albo go nie ma closedeyes.gif także wnoszę o WO, gdyż nie mam zamiaru kolejny raz go prosić.

Mecz z dosko został przełożony z powodu jego urazu więc tutaj wszystko jest zrozumiałe.

Orange_91
17 kolejka
kfg - Orange_91
Brak kontaktu z graczem.
Milerinho
20 kolejka
milerinho - Cziczinho
Czicinho nie ma a nie moglismy wczesniej sie styknąć na granie wiec prosze o przedluzenie.

18 kolejka

milerinho - dikhet
W weekend mialem grac ligowe niestety Dikhet mial mala awarie i kicha wiec tez prosze o przedluzenie.

17 kolejka
pablo109 - milerinho
Rowniez prosba o przedluzenie bo w weekend mielismy grac ale cos sie mijamy.

Jeszcze w tyg, byly problemy z GS wiec dodatkowo trudniej bylo cos zagrac.
A weekend najwygodniej jest mi grac mecze, ale tym razem wyszlo inaczej.

snajper1929
Proszę o przedłużenie o 1dzien mojego meczu z Milerem... co do meczu z Kubbasem proszę o przedłużenie ale chyba i tak planujecie go zastąpić... a co do Szolpasa to to samo co z Kubbasem...
Kubbas
dikhet - Kubbas

dikhet ma podobno jakąś awarię, zagadał do mnie raz jak mnie nie było, nie mogliśmy się styknąć, więc w razie czego proszę o WO

Kubbas - snajper1929

Nie styknęliśmy się myślę, że do środy to zagramy jeżeli snajper będzie chciał

Cziczinho - Kubbas

to samo, cziczinho pisał jak mnie nie było

Kubbas - lukasz44

Byliśmy już umówieni, a lukasz mógł grać o 21 czy jakoś wieczorem, a jak go uprzedzałem wieczorem musiałem wyjść

Czyli znowu ten sam problem, ze zgraniem się w czasie.
p@blo
Prosze o przedluzenei terminow meczow z:
pablo109 - acidd
pablo109 - kfg

Wymienieni gracze nie odezwali sie na gg w sprawie rozegranai meczow. Pozdro
seba
17 kolejka

acidd - Czubinho
NIe moge skontaktowac sie z graczem CZubinho (brak odzewu)
snajper1929
CYTAT(Kubbas @ Nov 1 2009, 18:19) *
dikhet - Kubbas

dikhet ma podobno jakąś awarię, zagadał do mnie raz jak mnie nie było, nie mogliśmy się styknąć, więc w razie czego proszę o WO

Kubbas - snajper1929

Nie styknęliśmy się myślę, że do środy to zagramy jeżeli snajper będzie chciał

Cziczinho - Kubbas

to samo, cziczinho pisał jak mnie nie było

Kubbas - lukasz44

Byliśmy już umówieni, a lukasz mógł grać o 21 czy jakoś wieczorem, a jak go uprzedzałem wieczorem musiałem wyjść

Czyli znowu ten sam problem, ze zgraniem się w czasie.

A czemu mam nie chcieć?? tongue.gif
lukasz44
Tak samo u mnie, jeżeli przedłuża nam termin to nie ma problemu.
JustMe1987
alez zadyma z rozgrywkami sie zrobila ^

17 kolejka

JustMe1987 - bobex77

3 proby kontaktu i zadnego odzewu do dzis dnia.

kolejka 20

jarek - JustMe1987

Jestesmy ustawieni na dzis miedzy 21-22

Gdyby nie udalo sie rozegrac meczu to glupio bedzie prosic o walkower gdyz jarek nie mogl zagrac poniedzialek - czwartek (tj kiedy ja moglem) a ja nie moglem czwartek - niedziela (tj kiedy on sie deklarowal na granie)

EDIT:

z bobexem77 ustawilismy sie na jutro

EDIT 2:

niestety nie doczekalem sie na jarka. Dobrze byloby przedluzyc.. tylko to nawarstwianie sie tylu spotkan bedzie troche irytujace..
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.