Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Wyniki - runda pierwsza
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Turniejowe Archiwum > Liga letnia PES6 > Liga Letnia > Liga Letnia edycja I
Stron: 1, 2, 3, 4
jarek
http://img376.imageshack.us/img376/961/mecz.jpg

Dzięki za mecz
Bakel
Panowie, proszę o zmniejszanie obrazków!
snajper1929
snajper1929 - bakel 4:0

Bakel potwierdzi
Bakel
Bakel 2 - 0 jarek

CYTAT
Mając w pamięci serię 3 ostatnich wygranych przez jarka meczów byłem pewny, że te mecz będzie raczej trudnym pojedynkiem. Co prawda wygrałem z nim dwukrotnie w Lidze PES6, ale oba mecze były dość wyrównane.
Pierwsza połowa na moim hoście to bardzo dobra gra defensywna z obu stron. Ciężko było wypracować jakąkolwiek klarowną sytuację. Dopiero w 45 minucie niezawodny Eto'o wykorzystał pierwszą nadarzającą się okazję i po pięknej akcji całego zespołu zdobył gola:

CYTAT
Druga połowa to uważna gra w obronie i mądra gra w ataku. Starałem się długo przetrzymywać piłkę na połowie rywala, co dość dobrze mi wychodziło. Po kolejnej świetnej, kombinacyjnej akcji Eto'o zdobywa drugą bramkę.

Gracz meczu:
Samuel Eto'o

jarek
CYTAT(Bakel @ Jul 18 2009, 20:32) *

Potwierdzam
Mecz bardzo ciekawy...

P.S
W lidze PES6 raz mieliśmy remis jak dobrze pamiętam tongue.gif hehe
Orange_91
Jak potwierdzacie wyniki meczów to nie cytujcie odpowiedzi ze screenami, tylko np. sam wynik bo tylko niepotrzebnie rozwalacie forum.
Bakel
CYTAT(snajper1929 @ Jul 18 2009, 20:16) *
snajper1929 - bakel 4:0

Bakel potwierdzi

Potwierdzam. Na przyszłość - więcej opisu, przynajmniej screen i dwa zdania na temat meczu. Chcemy, żeby liga miała fajny klimat, a ten buduje się dzięki opisom.
snajper1929
Ja rozumiem ale myślałem że Ty wstawisz a że graliśmy 2 dni temu to już nie pamiętam jak było wink.gif
siwers99

Zginąl mi screen bramek;/ dla mnie Yakubu strzelił

Ciekawy mecz , Nigeria musiała wzmocnic atak 5 napastnikami by strzelic bramke i wreszcie zdobyc pkt. Wielka radość Nigeryjczyków z pierwszych pkt;)
lukasz44
potwierdzam, nie spodziewałem się że w ostatnich sekundach uda ci sie strzelić, pozdro
Kubbas
Tabela na głównej nie działa

Bakel można by od rundy rewanżowej ligi letniej wprowadzić zapis strzelców, co ty na to? Na pewno byłoby ciekawiej
lukasz44
Już jest wszystko ok z tabelą . . . a co do tych strzelców to jestem za tongue.gif

GooFy
GooFy 2:5 Millerinho
siwers99
Siwers99 - Millerinho 3-2

Emocionujace spotkanie do ostatnich minut , w koncowych muniutach mógła wyrównać Dania po srzałach Tomanssona ze szczupaka jednak minimalnie przestrzelił oraz Gronkjaer który trafił po strzale z szczupaka w poprzeczkęwink.gif . W Nigerii zabłyszczał Kanu który w całym meczu miał 2 strzały i oba trafil . Nareszcie dopisala skuteczność w Nigerii. Dzięki za mecz
Milerinho
CYTAT(siwers99 @ Jul 20 2009, 10:40) *
Siwers99 - Millerinho 3-2
Emocionujace spotkanie do ostatnich minut , w koncowych muniutach mógła wyrównać Dania po srzałach Tomanssona ze szczupaka jednak minimalnie przestrzelił oraz Gronkjaer który trafił po strzale z szczupaka w poprzeczkę;) . W Nigerii zabłyszczał Kanu który w całym meczu miał 2 strzały i oba trafil . Nareszcie dopisala skuteczność w Nigerii. Dzięki za mecz

Rowniez dzieki za dobry mecz smile.gif
Kubbas
Similio i D-note skontaktujcie się ze mną na gg, nie mogę Was dorwać od jakiegoś czasu

Grajcie panowie ! Zaczynajmy rundę rewanżową
snajper1929
siwers - snajper1929 3:2

FART Nigerii to najlepsze podsumowanie tego meczu biggrin.gif
siwers99
CYTAT(snajper1929 @ Jul 20 2009, 12:01) *
siwers - snajper1929 3:2

FART Nigerii to najlepsze podsumowanie tego meczu biggrin.gif

Potwierdzam

Ozdoba meczu płaski strzał Odobo z dystansu;) . W doliczonym czasie gry Zigic strzelal na pusta bramke strzelil w poprzeczkę.
Kubbas

Cały mecz przeważałem, mogłem strzelić 8 bramek a skończyło się na 4 i jednej straconej z kontry, dzięki za mecz
similo14
Potwierdzam dzieki za mecz szkoda ze miałem zle ustawiona klawiature. A i jescze jedno w profilu mam podane złe gg a w zgłoszeniu podawałem dobre.
Bakel
CYTAT(similo14 @ Jul 20 2009, 13:48) *
A i jescze jedno w profilu mam podane złe gg a w zgłoszeniu podawałem dobre.

To raczej niemożliwe.
Podaj swoje GG raz jeszcze, najlepiej tu, na forum.
Kubbas
CYTAT(Kubbas @ Jul 19 2009, 10:59) *
Bakel można by od rundy rewanżowej ligi letniej wprowadzić zapis strzelców, co ty na to? Na pewno byłoby ciekawiej

Chciałem jeszcze zaproponować pauzowanie za kartki, to by jeszcze bardziej wprowadziło realistykę, można zrobić po meczu skrina kartek i nimi nagrodzonych tak jak i strzelców więc nie byłoby chyba problemu z wpisywaniem tak samo jak wyniku kartkowiczów do skryptu, Liga letnia jest dobrym czasem na przetestowanie tych rzeczy

Kubbas - D-Note

Od początku zacząłem nacierać i w pierwszy 6 minutach trafiłem 2 bramki, przeciwnik załapał czerwoną kartkę co otworzyło mi jeszcze bardziej drogę do bramki, wreszcie była skuteczność i po pierwszej połowie skończyło się 8-2 ! ! ! W 2 połowie już spokojniej mniej bramek strzelonych, więcej sytuacji nie wykorzystanych żadna stracona.

Oto co się dzieję jak Kubbas jest skuteczny ;] Clinchuje pierwsze miejsce w tabeli, czekam na rewanże z niecierpliwością, grajcie panowie ! ! !

d-note
CYTAT(Kubbas @ Jul 20 2009, 15:13) *
Chciałem jeszcze zaproponować pauzowanie za kartki, to by jeszcze bardziej wprowadziło realistykę, można zrobić po meczu skrina kartek i nimi nagrodzonych tak jak i strzelców więc nie byłoby chyba problemu z wpisywaniem tak samo jak wyniku kartkowiczów do skryptu, Liga letnia jest dobrym czasem na przetestowanie tych rzeczy

Kubbas - D-Note

Od początku zacząłem nacierać i w pierwszy 6 minutach trafiłem 2 bramki, przeciwnik załapał czerwoną kartkę co otworzyło mi jeszcze bardziej drogę do bramki, wreszcie była skuteczność i po pierwszej połowie skończyło się 8-2 ! ! ! W 2 połowie już spokojniej mniej bramek strzelonych, więcej sytuacji nie wykorzystanych żadna stracona.

Oto co się dzieję jak Kubbas jest skuteczny ;] Clinchuje pierwsze miejsce w tabeli, czekam na rewanże z niecierpliwością, grajcie panowie ! ! !

Potwierdzam... niestety mellow.gif
d-note
d-note (Chorwacja) - similo14 (Turcja) 3:2

Mecz rozpoczął się planowo. Od bramki. Strzelił ją Petrić. Similo rozłączył się chwilę później, zmieniając sterowanie. Mecz postanowiliśmy rozpocząć od momentu w którym skończyliśmy grać. Była wówczas ok. 6 minuta.
W 16 minucie padła bramka dla reprezentacji Turcji. Chwilę później a dokładnie w 23 minucie pięknym i precyzynym strzałem z 25 metrów popisał się Olić zmieniając wynik spotkania na 2:1. Tuż przed przerwą padła jeszcze jedna bramka dla Chorwacji - strzelcem był Petrić.
Druga połowa nie była już tak emocjonująca. Akcja toczyła się głównie w środkowej części boiska. Jednak w 83 minucie niespodziewanie po błędzie obrony do Chorwackiej bramki trafił Nihat.
Więcej bramek nie oglądaliśmy. Mecz zakończył się rezultatem 3:2

Sorka ale zapomniałem zrobić SS. wink.gif

PS. Sorka że post pod postem.
dosko10
CYTAT(Kubbas @ Jul 20 2009, 15:13) *

za duzo motania - a juz polowa ligi
siwers99
Siwers99 - Goofy 1-1

Festwial szczęscia po stronie Ukrainy. Wrocila nieskuteczność.
Kubbas
CYTAT(dosko10 @ Jul 20 2009, 15:30) *
za duzo motania - a juz polowa ligi

To można od rundy pucharowej wprowadzić
lukasz44
Można by coś popróbować przed zmaganiami we właściwej lidze . . .

p.s - Czemu siwers już rozegrał dwa mecze ze Snajperem ? Można grać rewanże ?
Kubbas
Bakel mówił, że nie można

Co do tych kartek i strzelców, jeżeli jest osoba, która ma teraz czas żeby zrobić skrypt taki jak do wyników to ja osobiście nie widzę problemu żeby strzelców i pauzowanie za kartki wprowadzić, jedyne co trzeba będzie zrobić to dodać do regulaminu i ogłosić aby każdy do wyniku robił 2 dodatkowe skriny.
dosko10
similio14 0 - 4 dosko10

Spoko meczyk , dzieki simi

Mani3k
dosko10 2-5 Mani3k

Dzięki za mecz, powodzenia... rolleyes.gif
GooFy
CYTAT(siwers99 @ Jul 20 2009, 15:31) *
Siwers99 - Goofy 1-1
Festwial szczęscia po stronie Ukrainy. Wrocila nieskuteczność.

Potwierdzam, niewiem czy nieskuteczność wróciła, nie zapominaj kto pierwszy strzelił gola rolleyes.gif
Kubbas
Bakel dalej będziemy losowali przeciwników czy gramy 1szy z 4tym, 3ci z 2gim?

Osobiście wolałbym ostatnią opcję bo wtedy faza grupowa nabiera większego sensu, gdyż dzięki pozycji dostajesz "gorszego" bądź "lepszego" gracza

Pytam się bo nie jest to określone w tym sformułowaniu

Najlepszych 4 graczy z każdej dywizji rozegra ze sobą play-offy (rywalizacja do 3 zwycięstw, best of 5).
dosko10
CYTAT(Kubbas @ Jul 20 2009, 19:40) *

przeciez jeszcze runda rewanżowa smile.gif
Kubbas
Wiem, ale jestem ciekaw, a regulamin tego nie określił ;]
d-note
Lepiej opcja 1-4, 2-3 smile.gif To takie NBA'owe tongue.gif a raczej Playoff'owe tongue.gif
siwers99
CYTAT(Kubbas @ Jul 20 2009, 10:53) *
Similio i D-note skontaktujcie się ze mną na gg, nie mogę Was dorwać od jakiegoś czasu

Grajcie panowie ! Zaczynajmy rundę rewanżową

ten post przeczytalem i zagralem rewanż , myślę że chyba się nic nie stało..
Kubbas
Zle zinterpretowałeś mój post tongue.gif
Bakel
CYTAT(Kubbas @ Jul 20 2009, 19:40) *

Osobiście wolałbym ostatnią opcję bo wtedy faza grupowa nabiera większego sensu, gdyż dzięki pozycji dostajesz "gorszego" bądź "lepszego" gracza

Pytam się bo nie jest to określone w tym sformułowaniu

Najlepszych 4 graczy z każdej dywizji rozegra ze sobą play-offy (rywalizacja do 3 zwycięstw, best of 5).

Tak, rywalizacja w dywizjach określa rozstawienie graczy w play-offach. 1 z 4, 2 z 3, 3 z 2, 4 z 1.
Bakel
Bakel GooFy

Webo 6'
Eto'o 33'
Webo 43'

CYTAT
Mecz pod dyktando Kamerunu. Świetny początek, a później kontrolowanie boiskowych poczynań. Przełożyło się to na końcowy wynik. Ukraińcy z rzadka atakowali, za to dość długo utrzymywali się przy piłce.

Pierwszy gol Webo:

Gracz meczu:

Joel Epalle (za wspaniały drybling w 2 połowie)

GooFy
Potwierdzam.
lowrider
Do rozegrania pozostały raptem 3 mecze w I Dywizji, proponuję więc aby rozpocząć zmagania w rundzie rewanżowej...
im szybciej skończymy tym lepiej wink.gif

Jeśli się Bakel nie zgadzasz to proszę w takim razie o wyjątek w mojej sytuacji :] od 1.08 nie będzie mnie tydzień, a do tego czasu chciałbym zagrać te 7 meczy.

Pozdro
lukasz44
właśnie wiele meczów do rozegrania w pierwszej dywizji już nie zostało , więc może już zacznijmy grać rewanże. . .
Bakel
Druga dywizja może od jutra rozgrywać swoje mecze.
Mani3k
MM 0-6 Mani3k

lowrider
lowrider89 - Kubbas 3:3 (0:2)
Kubbas
Kurde potwierdzam ; d PESzek

snajper1929
snajper1929 - jarek 4:2

jarek
potwierdzam :/
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.