Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Wyniki - runda pierwsza
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Turniejowe Archiwum > Liga letnia PES6 > Liga Letnia > Liga Letnia edycja I
Stron: 1, 2, 3, 4
d-note
Żeby nie było. Wyjeżdżam na wakacje 1 sierpnia. Rozegrałem prawie wszystkie spotkania jako gospodarz (został jeden mecz - z Mani3kiem), więc nie miejcie później do mnie żalu, że nie rozegrałem meczy jako gość, ponieważ do tej pory żaden z graczy, z którymi mam zagrać jako gość się do mnie nie zgłosili. Ja za nimi nie będę biegał, bo robiłem to w rundzie wstępnej. wink.gif

________________________________________________________________________________

d-note (Chorwacja) - Mani3k (Nigeria) 1:2 (1:1)

Mecz w początkowej fazie był wyrównany. Walka toczyła się głównie w środkowej części boiska. Jednak w 26 minucie Babić znakomicie włączył się w akcję reprezentacji Chorwacji i po kilku podaniach strzelił pierwszą bramkę tego meczu. Zespół Nigerii nie dawał za wygraną. Po kilku nieudanych akcjach 'Martins biegnąc wzdłuż końcowej linii boiska wystawił piłkę do tyłu i na pustą bramkę z bliskiej odległości strzelił Yakubu' (wink.gif). W pierwszej połowie więcej bramek nie oglądaliśmy.
Druga połowa przebiegała pod dyktando drużyny gości. Po kilkunastu strzałach niecelnych, zamieszanie pod bramką drużyny Chorwackiej w 62 minucie wykorzystał (ponownie) Yakubu strzelając bardzo pewnie w prawy róg bramki.
Mecz zakończył się rezultatem 1:2.
jarek
jarek - snajper1929 2:1
Bakel
Bakel jarek

Eto'o 41'
Eto'o 63

CYTAT
Samuel kontra lamy. Wygrał Eto'o. Jeszcze 2 punkty i play-offy pewne.

Gracz meczu:
Samuel Eto'o
d-note
Czubinho (Kamerun) - d-note (Chorwacja) 1:3

"Mecz pod kontrolą reprezentacji Chorwacji. Tym razem gra drużynowa okazała się lepsza od indywidualności. W pierwszej połowie dwa niewykorzystane karne przez Chorwatów tongue.gif"

Gracz meczu:

Niko Kovac
czubinho
CYTAT(d-note @ Jul 30 2009, 20:39) *
Czubinho (Kamerun) - d-note (Chorwacja) 1:3

Gracz meczu:
Niko Kovac

potwierdzam.
ps.Nie napisales nic o 2 karnych:D
Bastian89
CYTAT(Bastian89 @ Jul 25 2009, 10:00) *
witam, pisze w imieniu lowrider89, prawdopodobnie do srody nie bedzie mial komputera, poniewaz spalil mu sie i prosze w jego imieniu, o wyrozumialosc, a takze o to, ze jezeli do piatku 31.07. nie rozegra wszystkich meczy rundy rewanzowej to, zebyscie go wycofali bo od 1 sierpnia jedzie na tydzien wakacji, a nie chce blokowac rozgrywek.

witam ponownie, pisze znow w jego imieniu, mial miec kompa ale pewnie jutro tez nie bedzie mial i za chwile jedzie na wakacje i prosil o wykreslenie go z ligi
jarek
bakel - jarek 2:0

Potwierdzam

CYTAT
Samuel kontra lamy. Wygrał Eto'o. Jeszcze 2 punkty i play-offy pewne.

ale tutaj to cię chyba poniosło trochę
MM.
MM - d-note 0:1

d-note
CYTAT(MM. @ Jul 31 2009, 16:47) *
MM - d-note 0:1

Potwierdzam. Bardzo wyrównany mecz. Masa niewykorzystanych sytuacji. Można powiedzieć, mecz na remis, jednak bramka (dosyć szczęśliwa) strzelona w ostatnich minutach zadecydowała o zwycięstwie. smile.gif
lowrider
Witam Was i chciałbym bardzo przeprosić za kłopot jaki sprawiłem. Życzę powodzenia każdemu kto wejdzie do play-off
Niech wygra najlepszy smile.gif
similo14
Similo14 0:2 Mani3k

Cała pierwsza połowe przeważała Nigeria, Turcja dopiero po stracie drugiej bramki przystapiła do ataku. Z każdą kolejna minutą akcje turków były coraz groźniejsze jednak nieudało im sie strzelic chociaż honorowej bramki. Tym samym pogrzebali szanse na dobre miejsce w lidze.
similo14
Similo14 0:4 Czubinho

Przepraszam za brak screenów ale internet mi sie muli i długo to trwa ledwo wrezuciłem screeny z meczu z Manki3m. wynik potwierdzi Czubinho.
snajper1929
bakel - snajper1929 2:5

snajper1929-goofy 9:2

Zmiana taktyki na ciut ofensywniejszą i od razu efekt widoczny smile.gif
GooFy
Potwierdzam, bez komentarza rolleyes.gif
snajper1929
milerinho - snajper1929 3:5

Kubbas
Chciałbym zgłosić prośbę o przyznanie mi walkowera z graczem similio14 na moją korzyść, nie mogę się z nim skontaktować odkąd rozpoczeliśmy 2 rundę a jak już się z nim skontaktuje to nie może grać mimo, że na gg jest prawie przez całe dnie; jeżeli nie przyznacie walkowera na moją korzyść to przyznajcie na jakiego gdyż itak ten mecz nie zmieni mojej sytuacji a nie mogę z nim za cholerę zagrać, ogólnie widzę, że on jest ładnie w tyle z meczami.
czubinho
CYTAT(similo14 @ Aug 1 2009, 11:31) *
Similo14 0:4 Czubinho

Przepraszam za brak screenów ale internet mi sie muli i długo to trwa ledwo wrezuciłem screeny z meczu z Manki3m. wynik potwierdzi Czubinho.

potwiedzam:D
MM.
similo14 - MM 1:4

Mecz został rozegrany na 2 części, gdyż similo14 miał po 1 połowie problem z połączeniem. Prowadziłem wówczas 1:0. W drugiej części tego meczu wygrałem 3:1.

Zamieszczam screeny tylko z drugiej połowy.

similo14
Gdyby dopisała skuteczność :/ Dzieki za mecz
Milerinho
milerinho - GooFy Wnosze o WO poniewaz dosyc ciezko skontaktowac i umowic sie z nim na mecz.
Bakel
Wpisałem walkowery, aczkolwiek można je nadrobić przez ten weekend. Niemniej jednak nic w rozstawieniu graczy w play-offach się nie powinno zmienić.

Pary 1/4 finału:

snajper1929 - d-note
jarek - dosko10
milerinho - Kubbas
Bakel - Mani3k

Kwestia używania wszelkiego rodzaju lagdetektorów leży w gestii samych zainteresowanych.
d-note
Przepraszam, ale nie mam teraz czasu ani ochoty na granie w lidze. Oddaje mój udział w playoff'ach. MM. może mnie zastąpić. Jeśli nie, niech snajper1929 przejdzie od razu do kolejnej rundy. closedeyes.gif
lukasz44
Ja mogę zagrać ;-PP
Kubbas
Proponuje aby dalej wszedł lukasz gdyż ma najlepszą punktację z graczy, którzy nie weszli dalej.
Mani3k
Ja proponuję, aby co niektórzy następnym razem zastanowili się 3x nad swoim udziałem w przyszłych turniejach... straszna dziecinada co niektórzy.
Również jestem za lukasz44.
Pozdr
Bakel
Ok, niech gra lukasz44.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.