Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Flagi by Rzepa7
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Other Edit
Stron: 1, 2, 3, 4
Daro.
Dobre prace, ale tam gdzie masz te inne tex. to mogłeś dać te wiesz... te lepsze. wink.gif
unikat
Czarnogóra
Tolox11
Niesamowite OM i Montenegro flagi, lubie bardzo czysta flags bez maly flags, dla mnie jest dobrze improve wink.gif
kamil_legia
OM zajebiste ale z całym szacunkiem wątpię żeby na flagach Czarnogóry był napis "Montenegro" z angielskiego ;p Np. na polskich flagach piszemy "Polska" a nie "Poland" ;p Po czarnogórsku to jest chyba "Crna Gora" wink.gif
unikat
mam pytanie do was wink.gif
bo mam ochotę zrobić neutralne transparenty jak i Polskie bo na meczach widać takie białe flagi z chińskimi znakami i mnie to troszkę denerwuje bo gram Legią np. a tutaj chińskie flagi na Ł3.

Więc podajcie jakieś hasła na transparenty dla Polskich jak i zagranicznych klubów
bo typu j. pzpn to mam albo A.C.A.B i dalej brakuje mi na małe flagi.

bo na zagraniczne to Utras,Hooligans,A.C.A.B i co jeszcze?

i pytanie do stadiumakerów bo np. na stadionie Wisły i Jagi są flagi wrzucone na stadiony w wersji takiej vlepki i przydały by mi się takie cudo nie da się tego wyciągnąć ? ;D
gavi
CYTAT(Rzepa7 @ Dec 15 2009, 21:29) *
mam pytanie do was wink.gif
bo mam ochotę zrobić neutralne transparenty jak i Polskie bo na meczach widać takie białe flagi z chińskimi znakami i mnie to troszkę denerwuje bo gram Legią np. a tutaj chińskie flagi na Ł3.

Więc podajcie jakieś hasła na transparenty dla Polskich jak i zagranicznych klubów
bo typu j. pzpn to mam albo A.C.A.B i dalej brakuje mi na małe flagi.

bo na zagraniczne to Utras,Hooligans,A.C.A.B i co jeszcze?

i pytanie do stadiumakerów bo np. na stadionie Wisły i Jagi są flagi wrzucone na stadiony w wersji takiej vlepki i przydały by mi się takie cudo nie da się tego wyciągnąć ? ;D

KoniecITI.pl
pozdrowienia do więzienia.
ja w pes5 zrobiłem takie:

Jamnik
Ej, co tam swastyka robi ? angry.gif Takich treści na forum są zabronione
unikat
CYTAT(Jamnik @ Dec 17 2009, 21:35) *
Ej, co tam swastyka robi ? mad.gif Takich treści na forum są zabronione

Spokojnie tak jest w rynku kibicowskim wink.gif dzięki już się biorę do roboty ;D
gavi
CYTAT(Jamnik @ Dec 17 2009, 22:35) *
Ej, co tam swastyka robi ? mad.gif Takich treści na forum są zabronione

Mordo ja nie nawołuje do faszyzmu ani inne tam, tylko przedstawiłem to swoje materiały. Tak jak Rzepa napisał, tak jest w "kibicowskim światku". Nieraz Swastyka była widoczna na płocie nie tylko w Ekstraklasie.
Jamnik
CYTAT(gavi @ Dec 18 2009, 10:00) *
Mordo ja nie nawołuje do faszyzmu ani inne tam, tylko przedstawiłem to swoje materiały. Tak jak Rzepa napisał, tak jest w "kibicowskim światku". Nieraz Swastyka była widoczna na płocie nie tylko w Ekstraklasie.

Hmm... więc tak: to że taka sytuacja pojawia się w "kibicowskim światku" to tylko pokazuje poziom kultury dopingu na stadionach. Jednak czy coś by się stało jakbyście sobie Panowie odpuścili tą flagę do gry ? Myślę że nie.

Co do tej "mordy". Człowieku ja Cię nigdy nie wyzywałem, więc i względem siebie sobie tego nie życzę. Myślę że się rozumiemy. Swoją drogą po 19latku spodziewałbym się czegoś więcej.

Sorry Kamil za OT
gavi
CYTAT(Jamnik @ Dec 19 2009, 11:05) *
Hmm... więc tak: to że taka sytuacja pojawia się w "kibicowskim światku" to tylko pokazuje poziom kultury dopingu na stadionach. Jednak czy coś by się stało jakbyście sobie Panowie odpuścili tą flagę do gry ? Myślę że nie.

Co do tej "mordy". Człowieku ja Cię nigdy nie wyzywałem, więc i względem siebie sobie tego nie życzę. Myślę że się rozumiemy. Swoją drogą po 19latku spodziewałbym się czegoś więcej.

Sorry Kamil za OT

Swastyke ja mam w grze bo dodaje ona realizmu. Brak kultury na stadionach? A co to teatr? Wejchert chciał zrobić teatr. MORDO! jak uważasz, że co określenie jest obraźliwe to... spoko Mordo ;-) Płacz dalej. Widocznie do Goleniowa to określenie jeszcze nie doszło. Ale swoją drogą po emerycie spodziewał bym się czegoś więcej...
koniec tematu CIACH BAJERA
co do flag proponuje dodać jeszcze coś nacjonalistycznego np. Falange.
Albo "jeszcze jeden" z podobizną Mariusza Waltera :-)
kostek
A ja radzę wyluzować.
Jeżeli dla Ciebie swastyka dodaje realizmu grze, to nie pozostaje mi nic, ino pogratulować.

Żeby było jasne - jeszcze jedna wzmianka tego typu, a posypią się kary.
Chcesz mieć takie śmieci powywieszana w swoim PES - miej. Ale na forum coś takiego ma się więcej nie pojawić.

unikat
tak tak to ja wracam ; )
zrobiłem dwie flagi bo znalazłem fajne materiały na nie ;d
bez hejtu mi proszę bo wyszedłem z wprawy ;]

taki previewek mały

Stuart17
CYTAT
wyszedłem z wprawy ;]

Mi sie podobaja wink.gif.
Daro.
ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif
Kto zrobił flagi? Rzepuś super, ale zrób całego seta by ocenić. ;]
Jamnik
No szafa gra synu biggrin.gif Oby tak dalej i czekam na secik
Kamiloxx
Oj nie wyszedłeś z wprawy, tak trzymaj ziomuś. smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.