Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Flagi by Rzepa7
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Other Edit
Stron: 1, 2, 3, 4
Jamnik
I chyba "Dokąd" powinno być a nie "Doką" smile.gif
unikat
Nie ogarnełem wtedy po prostu zrobią od nowa postaram się wrzucić coś koło piątku już od nowa zrobioną wink.gif
unikat
Juventus Turyn
V1

V2

V3

Postaram się jak najszybciej dać Update Pogoni bo mam lekki problem z fotkami jak macie coś dobrego to zapodajcie wink.gif

PS. Sorry za post pod postem wink.gif
Damian.
yyy... Flaga Legii?
perONE
V2 nawet mi się podoba wink.gif

Damian nie znasz sztamy Legia-Juve? Często wiszą pojedyncze flagi na meczach juventusu.
Daro.
Czemu chcesz na nowo robić Pogon? huh.gif Flagi Juve nawet dobre... ale przy napisie "LIBERTA' PER GLI ULTRAS" za ciemny czarny, i na tych facecikach w logo też za ciemny czarny. Nie ma rewelacji... Proste, dobre flagi. smile.gif
unikat
CYTAT(Daro969 @ Oct 11 2009, 16:49) *
Czemu chcesz na nowo robić Pogon? huh.gif Flagi Juve nawet dobre... ale przy napisie "LIBERTA' PER GLI ULTRAS" za ciemny czarny, i na tych facecikach w logo też za ciemny czarny. Nie ma rewelacji... Proste, dobre flagi. smile.gif

Update pierwszej flagi wink.gif
Wiem że zły czarny ale jakoś bardziej mi pod pasował niż ten przepisowy ;D
MaTi10
Fajne fany smile.gif , no i fajnie że zgodowa też jest wink.gif.
Tolox11
Fajnie Juventus flagi, swietna robota  wink.gif
Rumbler
CYTAT(Rzepa7 @ Sep 21 2009, 22:15) *
Odra Wodzisław

Rzepa podoba mi się Twoja robota jeśli chodzi o flagi, zawsze buduje to klimat grania kiedy na stadionie w grze wiszą flagi, które znamy z polskich trybun.

Jednak jeśli chodzi o flagi OW to jest tam duży błąd, nie techniczny lecz merytoryczny - jedna z zamieszczonych flag jest Odry ale tej z Opola!
Jeśli miałaby wisiec na stadionie Wodzislawia to musialbys ja obrocic o 180 stopni wink.gif
Chodzi o to płótno:
unikat
Dzięki wielkie wink.gif Hehe jak najszybciej to zmienię ..
LoPutoCrack8
Juve nawet fajne, ale według mnie mogłeś poszukać bardziej kolorowych flag. Odra słabo pofalowana (jedynie na czwartej Ci wyszło jako tako) razi pikselozą a na piatej za bardzo natyciane wink.gif nie ma to jak krytyka biggrin.gif (bez obrazy tongue.gif)

PS zmieniaj template do flag, bo już sie robi nudne oglądanie ciągle tych samych dry.gif
unikat
Odra WodzisławUpdate

Co do flagi znalazłem jakieś starsze zdjęcie i mi wpadła w oko wink.gif
Co do template zmieniam ,ale po co mam na słabych tex robić ? ;]
unikat
Pogoń Szczecin Cllb with Daro Update
Daro.
I teraz gitara! ... z moimi czterema małymi flagasami. happy.gif
Jamnik
No zgadzam się, super flagi smile.gif
perONE
No czekamy na Bytom i P. wink.gif
kostek
Fajne te flagi robisz.
I ważne, że polskie. happy.gif
unikat
Palermo Specjalnie dla PerOne wink.gif

Jak chcecie to piszcie propozycje flag ;]
Jamnik
Git jest smile.gif Myślę że dla barcy coś by sie przydało
Daro.
Będę Cię już oceniał jako zawodowca więc rób flagi najlepiej jak potrafisz... na 101% swoich możliwości. biggrin.gif Tego seta właśnie pierwszego ocenie już tak jakoby tworzyła jego osoba z najwyższej półki flagmakerstwa.
Flagi całkiem sympatyczne ale robisz kilka błędów... m.in. falujesz za daleko. Co to znaczy? A to znaczy to, że falujesz nawet w tym miejscu gdzie nie ma wgnieceń na teksturce, a to jest błąd i brzydko to wygląda np. na 4 fladze pofalowałeś napis "BRIGATE" a dokładnie litery "ATE". Jak zauważysz w tym miejscu nie ma żadnych wgnieceń na teksturce i dzięki temu napis się rozmywa co bardzo brzydko wygląda w grze jak i normalnie na template. Podobnie jest też na innych flagach. Oprócz tego staraj się trochę lżej falować... nie faluj tak jakby jakieś tornado było czy coś... bo to Ci się czasem zdarza.
Ten flagspack całkiem fajny ale głupie błędy Ci się zdarzają... nie rób flag na szybko tylko przyłóż się dobrze! wink.gif
perONE
Dzięki ;*
Tolox11
Fantastycznie Palermo, dziekuje bardzo  wink.gif
unikat
FC Barcelona
Ver1

Ver2

Macie jakieś materiały na Polonie Bytom bo słabo w necie ;/
unikat
Zaskoczyłeś mnie wink.gif Szukałem ale tych źródeł się nie dokopałem ;D
Dzięki wielkie ziomek wink.gif
unikat
Polonia Bytom

Ver1

Ver2

PS. Sorry za posta pod postem wink.gif
perONE
i teraz tylko ktorą wersję wybrac? ;p
Tolox11
Fajnie P. bytom flagi, chcesz bardzo zdjecia od flagi?  tu ---> http://www.kibice.net/forum/viewtopic.php?...&start=270  wink.gif hope it help you
Jamnik
No nieźle... masz jakiś tam poziom, poniżej którego już nie schodzisz. Ten poziom of course jest bardzo wysoki. Pozdro
Daro.
Poziom tam jakiś jest, ale osobiście te flagi mnie nie powalają... Staraj się robić jak najbardziej to możliwe realne flagi, bo np. na pierwszej w pierwszej wersji litery w napisie "BYTOM" powinny mieć jakiś tam odstęp, którego u Ciebie nie ma. Poza tym pixele na drugiej, trzeciej, czwartej, piątej, szóstej << w pierwszej wersji, pierwszej, drugiej, trzeciej, czwartej, piątej i szóstej << w drugiej wersji. Poza tym dziwne kolory. Nie podoba mi się też to, że napisy jak i logosowy ustawiasz na flagach tak... dziwnie, przez co jest taki chaos na flagach. wink.gif
unikat
Manchester United
Jamnik
Myślałem że poczekasz tongue.gif
sstachu1
Rzepa7 : mozna prosic o flany LAZIO ?
unikat
Argentyna Collab Jamnik

Troszkę wyszliśmy z formy nie da się ukryć wink.gif
Co następne ? ;D
Next : Legia Update wink.gif , Motor Lublin
Jamnik
Piękne flagi Kamilu smile.gif Dzięki

Zajebista robota PUFT !
Daro.
Takie sobie... sorry. ;/
unikat
Other Cllb with Daro

Zindeksowane
unikat
Celtic Cllb with Jamnik

Jamnik
Thx za collab smile.gif
Daro.
Nawet fajne... wink.gif Słaba tex na 5 fladze i zły cień na tej małej (cienie należy robić na odległość = 0-1px.). Wydaje mi się, że na 3 fladze literki powinny być w obrębie tych kolorów, a one wychodzą... Nie mogliście innej pierwszej zrobić? Ekh...
Ogólnie dobre są! wink.gif
unikat

Jak ktoś chce może sobie zrobić update ;D
Sorry ale ostatnia flaga słaba ..
Jamnik
Jedne z najlepszych flag jakie kiedykolwiek widziałem. Szacunek!
perONE
+1
Chyba najlepsze Twoje wink.gif
unikat
Podpowiedzcie mi co można następnego zrobić , albo jakieś materiały bo zwątpiłem robić Motor ;D
Daro.
Fakt... całkiem przyzwoite flagi, chociaż niektóre napisy i logosy mogłyby być mniej ściśnięte. tongue.gif
kamil_legia
CYTAT(Rzepa7 @ Dec 1 2009, 14:40) *
Podpowiedzcie mi co można następnego zrobić ;D

Olympique de Marseille wink.gif
Kamiloxx
Super flagi Rzepa! Szacun, jedne z lepszych, jakie widziałem. wink.gif
unikat
Olympique de Marseille
Ver 1

Ver2

+Mam jeszcze kilka flag dla nich ,ale nie chciało mi się już robić 3 wersji ponieważ tamte to praktycznie wszystkie białe były.

Wszystko robione z vlepek ,ale vlepka to też materiał ;D
Kamiloxx
Mi jakoś wersja pierwsza bardziej pasuje. Druga wersja, według mnie ta czaszka dziwna na obu dużych flagach, ale ogółem też dobrze! smile.gif
PS. Jak będziesz miał czas, zawitaj u mnie. ;P
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.