Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Zapowiedź PowerPatch Season 2009/2010
board.issonline.pl > Edit Mode: Polish Evolution > PolEvo > PES6 - Powerpatch
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
arm
Opcja dodania Hondurasu w miejsce Trinidadu i Tobago odpadła?
siwers99
Honduras to by było to;)
Wislak1312
Myslę, że ciekawa byłaby opcja wstawienia Litwy...tylko nie wiem za jaki kraj..
A osobiście zagłosowałem..oczywiście na Wisłę..no i zastanawialem się nad drugim glosowaniem...ale wybrałem Izrael tak dla odmiany. biggrin.gif
Windziak
Honduras to również byłaby ciekawa alternatywa. smile.gif ale tylko i wyłącznie za Trynidad wink.gif
Litwa mimo wszystko to trochę za słaba ekipa.

Ps. Widzę, że jednak więcej zwolenników Wisełki ! smile.gif
Wislak1312
Może nie jest to najsilniejsza ekipa...ale w eliminacjach do RPA radzi sobie dosyć dobrze.
Szkoda, że nie da sie zrobic więcej miejsc w grze na drużyny... sad.gif
Orange_91
CYTAT(arm @ Jun 22 2009, 17:23) *
Opcja dodania Hondurasu w miejsce Trinidadu i Tobago odpadła?

Dobry pomysł. Będzie Honduras. wink.gif
Czekamy na dalsze propozycje bo już niedługo czas podjąć ostateczną decyzję w sprawie drużyn.
Windziak
Więc tak:

Na razie wpisane są:
Belgia - Anderlecht, St.Liege, FC Brugge
Holandia - Ajax, AZ, Feyenoord, PSV
Grecja - Olympiakos, Panathinaikos, AEK
Rosja - Zenit, Spartak, CSKA, Rubin
Portugalia - Benfica, Porto, Sporting
Szkocja - Celtic, Rangers
Turcja - Galatasaray, Besiktas, Fenerbahce
Ukraina - Dynamo Kijów, Szachtar
Polska - Wisła, Legia, Lech
Czechy - Slavia Praga
Białoruś - BATE
Cypr - Anorthosis
Szwajcaria - Basel
Chorwacja - Dinamo Zagreb
Bułgaria - Levski Sofia
Serbia - Partizan Belgrad
Austria - Red Bull Salzburg
Rumunia - Cluj, Steaua, Dinamo
Dania - Kopenhagen, Aalborg, Brondby
Norwegia - Rosenborg
---
wobec czego proponuję:
Brugge - zamienić na szkocki Hearts
Feyenoord - na Twente Enschede
Spartak Moskwa - na Dynamo Moskwa
Cluj - na Unirea Urziceni
Steaua Bukareszt - na Timisoara.
Galatasaray - na Sivasspor
Rosenborg - mimo wszystko zostawić, bo w sumie w tym sezonie znów liderują.
Basel - na FC Zurich
Anorthosis Famagusta/Brondby/Aalborg/AEK Ateny - wymienić na Odense/Maccabi Hajfa/Slovan Bratysława/Apoel Nikozja/Crvena Zvezda Belgrad/Metalist Charków
no i reprezentacje:
Bośnia za Estonię
Izrael za Słowenię
Korea Północna za Iran
Honduras za Trynidad. wink.gif
jaro9
Ja tam bym zostawił tą Steaue wink.gif
damiank9
Anorthosis Famagusta -> Apoel Nikozja
Brondby -> Maccabi Hajfa
Aalborg -> Odense
AEK Ateny -> Omonia Nikozja
taki moje typy a reszta tak jak napisał Windziak biggrin.gif
jaro9
Myślę że trzeba dać jedną drużynę ze Słowacji zamiast dwóch Cypryjskich.
Windziak
Czyli Slovan Bratysława za AEK Ateny - może ucierpi na tym 'sportowa' część gry, ale bezwzględnie urozmaici to rozgrywkę, bo będzie kolejny 'świeżak' smile.gif

W sumie gdyby wam twórcom chciało się jeszcze inaczej poeksperymentować to można załóżmy wyrzucić Bundesligę (zostawić tam np. 8-9 najlepszych klubów [Bayern, Wolfsburg, Werder, Dortmund, Leverkusen, Schalke, Hamburg, Stuttgart, Hertha) a w zamian za pozostałe dziewięć dorzucić coś innego, ale myślę, że to nie przejdzie mimo wszystko - a tych 9 miejsc by znacznie zmieniło sytuację i dało szansę na stworzenie kilu ciekawych teamów więcej wink.gif
Tolox11
CYTAT(Windziak @ Jun 22 2009, 17:28) *
Czyli Slovan Bratysława za AEK Ateny - może ucierpi na tym 'sportowa' część gry, ale bezwzględnie urozmaici to rozgrywkę, bo będzie kolejny 'świeżak' smile.gif

W sumie gdyby wam twórcom chciało się jeszcze inaczej poeksperymentować to można załóżmy wyrzucić Bundesligę (zostawić tam np. 8-9 najlepszych klubów [Bayern, Wolfsburg, Werder, Dortmund, Leverkusen, Schalke, Hamburg, Stuttgart, Hertha) a w zamian za pozostałe dziewięć dorzucić coś innego, ale myślę, że to nie przejdzie mimo wszystko - a tych 9 miejsc by znacznie zmieniło sytuację i dało szansę na stworzenie kilu ciekawych teamów więcej wink.gif

Are you crazy ??? if you want to use another league to have more slots then better use french league (Ligue 1), Bundesliga is 10000000000 times better than french league. Bundesliga has a lot more faces, stadiums, flags, chants, OF, etc than french league. PSG, Bordeaux, OM, OL, Monaco and 3 more teams of france can stay in the patch, and the rest can be used for other european teams.  wink.gif

Kamiloxx
Ja to bym chciał propozycję Windziaka - 9 teamów niemieckich i wtedy byłoby miejsce dla Lecha,Wisły i Beitaru Jerozolima. A co do klubów - to proponuję Szachcior Soligorsk - Cracovia grała z nimi w ostatniej edycji Pucharu Intertoto. I w sumie to kolejny świeżak byłby. smile.gif
Orange_91
CYTAT(Windziak @ Jun 22 2009, 23:28) *

Takie coś nie wchodzi w grę. Będzie pięć lig: Angielska, Francuska, Włoska, Niemiecka i Hiszpańska, żadnej z nich wyrzucać nie będziemy ponieważ każdą z nich można grać normalny tryb ligi. A jak wrzucimy do którejś jakieś inne drużyny to troszkę dziwnie by to wyglądało

CYTAT(Kamiloxx @ Jun 23 2009, 10:30) *
Ja to bym chciał propozycję Windziaka - 9 teamów niemieckich i wtedy byłoby miejsce dla Lecha,Wisły i Beitaru Jerozolima. A co do klubów - to proponuję Szachtior Soligorsk - Cracovia grała z nimi w ostatniej edycji Pucharu Intertoto. I w sumie to kolejny świeżak byłby. smile.gif

Może jeszcze Terek Grozny i Levadie Tallin? Panowie bądźmy poważni. wink.gif Mają być "świeże" drużyny ale wszystko w granicach zdrowego rozsądku.
Kamiloxx
A na przykład zamiast Bundesligi - Liga Sagres? A 9 teamów w Others Niemieckich. smile.gif
__SaNd1__
CYTAT(Kamiloxx @ Jun 23 2009, 11:40) *
A na przykład zamiast Bundesligi - Liga Sagres? A 9 teamów w Others Niemieckich. smile.gif

Liga Sagres jest w innym patchu ja trzymam na Bundeslige bo bedzie sie duzo grac w nijej wink.gif P.S. I niech przynajmjej bedzie 1 Bulgarski Zespol - PFC Levski Sofia ... tongue.gif Podam Info,jak znajde dobre zdzjejca pilkarzow tez podam i zdjecja z kitsow tez podam tongue.gif
jaro9
CYTAT(Kamiloxx @ Jun 23 2009, 10:40) *

No to ja już wole Bundesligę happy.gif Poco robić cała lige portugalską jak połowa z tych drużyn niebędzie używana?
Orange_91

Wrzucam kilka screenów. Drużyny są z pierwotnej wersji patcha, nie ma żadnych zmian i nie zostały jeszcze uwzględnione żadne propozycje zmian drużyn:

Oraz screeny z drugiej wersji patcha:

Czekamy na dalsze propozycje w sprawie drużyn teraz może będzie trochę łatwiej jeśli wszytko jest widoczne na screenach. tongue.gif
p@blo
Swietna robota panowie. oby tak dalej
Daro.
Z tego co wiem to Burnley ma chyba inne logo (nowe). Fajne scoreboardy! wink.gif Tylko czekać, pobrać i grać, grać, grać... biggrin.gif
Jamnik
Świetnie smile.gif Czekamy z niecierpliwością
Windziak
Generalnie jest bardzo ładnie. Moja propozycja nie miała zostać odebrana w granicy szaleństwa - w zasadzie miałem bardziej nadzieję, że zamiast tych załóżmy 8-9 klubów niemieckich pozostaną np. Feyenoord, AEK, Spartak Moskwa, dacie Polonię Warszawa, i jakichś kilka innych, co umożliwiłoby zagranie kilkoma dodatkowymi klubami wink.gif No ale róbta jak chceta biggrin.gif I tak będzie extra wink.gif

Martwi mnie jedynie, że zostają Anorthosis i AEK Ateny - to już ostateczna wersja??
__SaNd1__
Brawo Swietnie wink.gif Mam nadzjeje ze patch wyjdzie po zamknienciu okna transferowego i wtedy kiedy bedzie wiadomo ktore druzyny czy zmienili kitsy smile.gif P.S. Orange_91 popacz na moj temat co podalem do Levskiego smile.gif Piekne logo Bulgarskiego Mistrza smile.gif PES 6 jest naj - lepszym smile.gif Tez genialnie ze dodaliscie Real Sociedad - moj ulubiony klub z Hiszpanii cool.gif Ostatnie pytanko Orange_91 czy bedzie Angielska wersja patcha bylo by swietnie jak by byla smile.gif P.S. 2 Orange_91 maly bledzik na screenach gdzie som Ligi na Serie A pisze 2008 - 2009 a mysle ze bedzie juz sezon 2009 - 2010 tongue.gif Jutro ci podam przyspiewki kibicow Levskiego moze by sie przydaly Pozdro wink.gif
acm2108
Co za scoreboardy... ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif biggrin.gif Mam jedno pytanie... Czcionka w patchu bedzie taka jak na screenach?
Windziak
;> Dlaczego Stilić ma przy narodowości flagę ŁOTWY? smile.gif
Scoreboardy kapitalne !
arm
Zapowiada się zajebisty patch!
Dzięki Orange za dodanie Hondurasu biggrin.gif
Jamnik
CYTAT(Windziak @ Jun 24 2009, 00:39) *
Scoreboardy kapitalne !

Nie jestem twórcą patcha, ale Ci wytłumaczę. Związane jest to z zamianą drużyn narodowych (Bośnia za Łotwę)
Damian.
http://img19.imageshack.us/img19/2487/55331918.jpg

błąd w nazwisku Vonlanthena

Vonlanthen

pozdrawiam
lukasz44
No zapowiada się wspaniale ... super pomysł z dodaniem Hondurasu ;-D
Orange_91
CYTAT(Daro969 @ Jun 23 2009, 15:25) *
Z tego co wiem to Burnley ma chyba inne logo (nowe). Fajne scoreboardy! wink.gif Tylko czekać, pobrać i grać, grać, grać... biggrin.gif

Jakie to logo? Wydaje mi się, że to jest dobre.

CYTAT(Windziak @ Jun 23 2009, 16:21) *
Martwi mnie jedynie, że zostają Anorthosis i AEK Ateny - to już ostateczna wersja??

Pisałem, że to wersja bez uwzględniania zmian, jak będzie wiadomo co za co to napisze. AEK zostanie na pewno a Anarthosis prawdopodobnie wypadnie.

CYTAT(acm2108 @ Jun 23 2009, 17:37) *
Co za scoreboardy... ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif biggrin.gif Mam jedno pytanie... Czcionka w patchu bedzie taka jak na screenach?

Tak

CYTAT(Windziak @ Jun 24 2009, 00:39) *
Scoreboardy kapitalne !

Jeszcze nie przerzucałem graczy pomiędzy reprezentacjami i nie robiłem tych nowych.

Proponujcie jeszcze zmiany w others. biggrin.gif
Jamnik
Może coś z Ameryki Południowej smile.gif ?
Orange_91
CYTAT(Jamnik @ Jun 24 2009, 10:18) *
Może coś z Ameryki Południowej smile.gif ?

To odpada, tylko Europa. Jak dla mnie to takie wrzucanie kilku klubów z Ameryki Płd psuje klimat, bo nie ma tym gdzie grać.

Ze zmian, które na pewno nastąpią jest na razie Feynoord <--> Twente

Zrobiłem też listę co ewentualnie do wyrzucenia a co za to można wstawić:

Do ewentualnego wyrzucenia:

Anorthosis Famagusta
Club Brugge
Aalborg
Brondby

Do ewentualnego wstawienia:
Metalist
Crvena Zvezda
Slovan Bratysława
FC Zurich
APOEL Nikozja
Maccabi Hajfa
Sivasspor

Poza tym można coś myśleć ze Spartakiem ale w tym sezonie znowu jest wysoko w tabeli.

Jeszcze do tego trzeba wybrać z pięciu drużyn rumuńskich trzy:

Unirea, Timisoara, Dinamo, Cluj, Steaua

Przy wyborach drużyn weźcie pod uwagę dostępność materiałów dla nich takich jak twarze, itp.
siwers99
Cluj , Steaua i Unirea dla nich jest mało twarzy ale muszą byc w tym patchu;) , Crvena Zvezda jak najbardziej za Club Brugge;) , Sivasspor muszą być w patchu choć też pewnie jest i mało twarzy ale oni to bylby ten powiew świeżośći;)
Daro.
CYTAT(Orange_91 @ Jun 24 2009, 09:57) *
Jakie to logo? Wydaje mi się, że to jest dobre.

Wydaje mi się, iż Burnley ma teraz takie logo: KLIK

A co do rumuńskich drużyn moim zdaniem Steaua, Dinamo i Unirea. smile.gif I za Anorthosis można wrzucić Maccabi Hajfa. wink.gif
jaro9
Jak wybierać trzy z rumuńskich to Unirea, Dinamo, Steaua jak dwie to tylko Steaua i Unirea.
E 9
To i ja sie wypowiem wink.gif

Z Rumunii na pewno powinna zostać Steaua. Co jak co, najbardziej utytułowana drużyna Rumunii, która w ostatnich czasach nieźle mieszała... do tego przydałby się mistrz, czyli Unirea i Dinamo albo Cluj, drużyny, które mają mocne kadry... Do tego mamy dostępny stadion Dinama, który zawsze mogę edytnąć cool.gif.
Sam bym postawił tak: Steaua,Unirea,Dinamo B.
Lecimy dalej... za Brondby wstawiłbym Maccabi Hajfa... ostatnio został wydany ich stadion, a drużyna z Izraela na pewno odświerzy trochę klimat... sam kiedyś dodawałem u siebie Beitar i jest spoko.
A więc pierwsza zmiana: Brondby --> Maccabi Hajfa.
Następnie... Anorthosis, APOEL, APOEl, Anorthosis... od tych literek A.A (nie nie, nie jestem A.A tongue.gif ) robi mi się niedobrze ;D Tu nie widzę większej różnicy, dla tych pierwszych mam edit, dla drugich nie... hmm, w sumie bez różnicy jak dla mnie. Wybiorą twórcy.
Dalej...Aalborg. Ta drużyna nie robi na mnie jakoś wrażenia, a jedna duńska FC Kopenhaga wystarczy... dałbym tu Slovan Bratysławę, słabszych drużyn nigdy nie za wiele.
Zmiana: Aalborg --> Slovan B.

Tak bym to widział, zrobicie jak uważacie...

Jedna sugestia na przyszłosć... nie usuwać Galaty, Fener czy innych znanych firm... pogięło niektórych?? ohmy.gif

PzdR Orange, mam nadzieję, że trochę pomogłem wink.gif
siwers99
ja zamiast Anorthosis czy Apoel doradziłbym trzeci zespół z Szkocji Hearts wink.gif , oczywiscie Ferberbahce i Galatasaray sa nie do ruszenia wielkie firmy;) ale Sivasspor by się przydało ale za inną drużynę , a co do drużyn rumuńskich zmieniam zdanie i popieram co napisał E9;)
Windziak
czyli:
Anorthosis out - APOEL in
Brugge out - Sivasspor in
Aalborg out - Maccabi in
Brondby out - Metalist/Crvena/Slovan in (w tej kwestii mi obojętne) Ważne, żeby wskoczyły APOEL, Sivasspor i Maccabi. smile.gif

Czy nie lepiej wyrzucić Basel i za niego dać Zurich?

Z rumuńskich:
Unirea (mistrz), Timisoara (vicemistrz) i Steaua (jako, że uznana marka i jest tam Polak)
E 9
CYTAT(Windziak @ Jun 24 2009, 09:55) *
czyli:
Anorthosis out - APOEL in
Brugge out - Sivasspor in
Aalborg out - Maccabi in
Brondby out - Metalist/Crvena/Slovan in (w tej kwestii mi obojętne) Ważne, żeby wskoczyły APOEL, Sivasspor i Maccabi. smile.gif

Czy nie lepiej wyrzucić Basel i za niego dać Zurich?

Z rumuńskich:
Unirea (mistrz), Timisoara (vicemistrz) i Steaua (jako, że uznana marka i jest tam Polak)

Co do rumuńskich się nie zgodzę... Unirea in +, Steaua też, ale po grzyba jakaś Timisoara... jest pewien, że nikt ją nie za gra, a ich występ to jednorazowy wyskok... Dinamo Bukareszt ma najlepszą pod względem składu ekipę w Rumunii, więc nie lepiej dać ich? I można zagrać derby Bukaresztu i wogóle więcej materiałów jest dostępnych dla takiej drużyny...
Co do Tureckich... to aż 4 ekipy z ich ligi?? mellow.gif Jak już wrzucać Sivasspor to może ich dać za gorszy od kilku lat troszkę Besictas....

Z resztą się zgodzę, za Brondby Slovan cool.gif
jaro9
Zgodze się z E 9 że Timisoara nie potrzebna, ale przydał by się Besiktas bo to przecież mistrz Turcji wink.gif
__SaNd1__
CYTAT(jaro9 @ Jun 24 2009, 13:51) *
Zgodze się z E 9 że Timisoara nie potrzebna, ale przydał by się Besiktas bo to przecież mistrz Turcji wink.gif

Przeciez tureckje teamy juz som huh.gif Po co ci ten Besiktas - dajcie jakisz inny klub naprzyklad NK Zrinjski Mostar - Mistrz Bosny tongue.gif Albo FC BATE Borisov - Mistrz Bialorusi - grali swietnie w Lidze Mistrzow z 1 runda kwalifcacji i w grupowej fazie tez w tym roku tez bedom grali w eliminacjah do Ligi Mistrzow wink.gif
E 9
CYTAT(jaro9 @ Jun 24 2009, 10:51) *

Dzięki za info, byłem pewny, że w tym sezonie znowu poszlo im średnio... w takim razie ja w tureckich ekipach raczej nic bym nie zmieniał wink.gif
kostek
Crvena za Brugge.
Metalist za Brondby.
Sivaspor za Aalborg.

A z rumuńskich zostawił bym dwie: Steaua i Unirea.
lukasz44
+1 , zgadzam się z Kostkiem w 100 %
arm

Tak wygląda nowe logo Burnley FC...
Windziak
Ale czy potrzeba znów aż dwóch serbskich? To nie jest jakaś potężna liga wink.gif Dwie rumuńskie (chociaż Rumunia jest 9. w rankingu) i przy tym dwie serbskie (21.) to lekkie nieporozumienie tongue.gif

W każdym razie slotów Others jest 42 (pomijając trzy obowiązkowe kluby polskie - 39).
Zatem podzieliłbym to tak: tongue.gif
Rosja - 4 (CSKA, Zenit, Rubin, Spartak/Dynamo Moskwa)
Rumunia - 3 (Unirea, Steaua, Dynamo Bukareszt)
Ukraina - 2 (Dynamo Kijów, Szachtar)
Holandia - 4 (Twente, AZ, Ajax, PSV)
Portugalia - 3 (Benfica, Sporting, Porto)
Turcja - 3 (Galatasaray, Besiktas, Fenerbahce)
Grecja - 2 (Panathinaikos, Olympiakos)
Szkocja - 2 (Rangers, Celtic)
Belgia - 2 (Liege, Anderlecht)
Szwajcaria (Basel/Zurich), Dania (FC Kopenhaga), Bułgaria (Levski Sofia), Norwegia (Rosenborg), Czechy (Slavia Praga), Austria (Red Bull Salzburg), Serbia (Partizan/Crvena), Izrael (Maccabi Hajfa), Cypr (APOEL Nikozja), Szwecja (Kalmar), Słowacja (Slovan Bratysława), Chorwacja (Dinamo Zagrzeb), Białoruś (BATE Borysów) - 1

i pozostaje jedno wolne miejsce - jak dla mnie: AEK Ateny/Sivasspor/Metallist Charków/Polonia Warszawa/Sparta Praga/Hearts smile.gif

te, które pogrubiłem IMO to najlepsze ekipy wink.gif choć w sumie zastanowiłbym się nad wywaleniem BATE, a wstawieniem właśnie Metallistu, bo BATE to wg mnie taki jednorazowy wyskok, a wiele w grupie LM nie ugrali.
E 9
CYTAT(Windziak @ Jun 24 2009, 13:39) *
Ale czy potrzeba znów aż dwóch serbskich? To nie jest jakaś potężna liga wink.gif Dwie rumuńskie (chociaż Rumunia jest 9. w rankingu) i przy tym dwie serbskie (21.) to lekkie nieporozumienie tongue.gif

W każdym razie slotów Others jest 42 (pomijając trzy obowiązkowe kluby polskie - 39).
Szwajcaria (Basel/Zurich), Dania (FC Kopenhaga), Bułgaria (Levski), Norwegia (Rosenborg), Czechy (Slavia Praga), Austria (Red Bull), Serbia (Partizan/Crvena), Izrael (Maccabi), Cypr (APOEL Nikozja), Szwecja (Kalmar), Słowacja (Slovan Bratysława), Chorwacja (Dinamo Zagrzeb), Białoruś (BATE Borysów) - 1

i pozostaje jedno wolne miejsce - jak dla mnie: AEK Ateny/Sivasspor/Metallist Charków/Polonia Warszawa/Sparta Praga/Hearts smile.gif

I jak dla mnie tak powinno zostać! cool.gif
jaro9
No i bardzo ładnie wink.gif Ja bym dał na ostatnie wolne miejsce Metalist Charków.
__SaNd1__
CYTAT(Windziak @ Jun 24 2009, 15:39) *

Szwajcaria (Basel/Zurich), Dania (FC Kopenhaga), Bułgaria (Levski Sofia), Norwegia (Rosenborg), Czechy (Slavia Praga), Austria (Red Bull Salzburg), Serbia (Partizan/Crvena), Izrael (Maccabi Hajfa), Cypr (APOEL Nikozja), Szwecja (Kalmar), Słowacja (Slovan Bratysława), Chorwacja (Dinamo Zagrzeb), Białoruś (BATE Borysów) - 1

te, które pogrubiłem IMO to najlepsze ekipy wink.gif choć w sumie zastanowiłbym się nad wywaleniem BATE, a wstawieniem właśnie Metallistu, bo BATE to wg mnie taki jednorazowy wyskok, a wiele w grupie LM nie ugrali.

Metalist Charkow to tez nie az taki zespol BATE jest mistrzem i jest dokazany zespol w Lidze Mistrzow i zrobili wiecej z tego co zrobili Metalist jest Shakhtar i Dynamo chyba to 3 ukrainski niepotrzebny a BATE znow gra do Lidze Mistrzow tak ze proponuje do jego dodania w patchu ! smile.gif EDIT: Jaro9 I co z tego ze byly na 1/4 Final w Pucharu UEFA ? BATE gral swietnie w fazie grupowej Ligi Mistrzow z Juventusem i Zenitem,dobrze tez z Realem Madrtytem a przedtym eliminowali RSC Anderlecht w kwalificaciach tongue.gif
jaro9
Metalist był o ile się nie myle w ćwierćfinale Pucharu UEFA wink.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.