Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Co tak na prawde uważacie za najlepszy symulator.
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2009
Stron: 1, 2
Master88Ruda
Miałem już nie pisać ale.....
Proszę szanownych adminów i moderatorów jeżeli istnieje taka możliwość przeslijcie ilość postów które napisałem na tym forum do użytkownika Cooltys bo chłopak mysli że jak będzie miał dużą ilość postów na forum o Pesie to w życiu zostanie kimś ........ Ewentualnie myśli że jak będzie mial coraz to większą liczbę postów to ludzie z tego forum padną mu do stóp bo przeciez ma 5000 postów...... I ten cięty żart .........

Whan wielki + dla Ciebie powiem Ci że nie wiedziałem o tym wszystkim . Powiem więcej jeżeli fifa 10 będzie rzeczywiście lepsza głównie pod względem gameplayu od nowego pesa to założę tutaj stosowny temat i będę się zachwycał gra od EA.

Bierzcie przyklad z whana rzeczowo poparte faktami i nie kopiowal nic z innych źródeł tylko sam napisał co o tym wszystkim myśli. Jeszcze raz Wielki +. Papatki
Cooltys
Amen.
falcon87pl
CYTAT(whan @ Mar 9 2009, 22:37) *
Poza licencjami, świetną oprawą dźwiękową czy graficzną dostaliśmy wreszcie znakomity gameplay. Może nie doskonały, może nie pozbawiony błędów ale na pewno taki, który daje frajdę po każdej strzelonej bramce czy udanej akcji. Chyba o to w tym wszystkim chodzi...

Lepiej bym tego nie ujal. Rozklepanie przeciwnika i nawet zakonczenie akcji zwyklym strzalem przy slupku daje mnostwo satysfakcji ( nie wspomne juz o tym jak sie gra online- zero lagow- i po zacietym meczu wygrywasz 1-0). Do pes'a mamy ogromny sentyment ale sa pewne granice...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.