EKSTRAKLASA PATCH
update wiosna 2009
Instalacja
nie bede sie rozpisywal poniewaz edycja pes6 nie istnieje od wczoraj

OF_EXE_INTRO
kopiujemy i wklejamy
Pes6.exe - do glownego katalogu gry
opmov - do folderu dat
KONAMI-WIN32PES6OPT - C:\Documents and Settings\nazwa_uzytkownika\Moje dokumenty\KONAMI\Pro Evolution Soccer 6\save\folder1
najlepiej usunac wczesniej stare pliki
DKZ_Patch
Instalujemy za pomoca DKZ Studio (folder dat)
KitServer
Kopiujemy do kitservera (usunac wczesniej foldery uni,face,hair)
Bandy
Kopiuj do stadiums w kitserverze
pozniej wrzucimy update na inne serwery
milej gry
Witam , bardzo sie ciesze z OF-a itd kapitalna robota, a menusy super . Bardzo dobre twarze dla zawodników takich jak Beto itd . Znakomita robota ! Pozdrawiam
Wielkie dzięki za update, już zabieram się za ściąganie
Mam pytanie, czy trzeba karierę zacząć od nowa, czy można kontynuować?
To jest tzw. nakładka, czyli potrzebna jest baza EP 5.0? Bo chcę kumplowi nagrać i nie wiem co ma się w tym zawierać.
Jeszcze raz dzięki i pozdrawiam.
CYTAT(RBK @ Mar 4 2009, 21:53)

Wielkie dzięki za update, już zabieram się za ściąganie
Mam pytanie, czy trzeba karierę zacząć od nowa, czy można kontynuować?
To jest tzw. nakładka, czyli potrzebna jest baza EP 5.0? Bo chcę kumplowi nagrać i nie wiem co ma się w tym zawierać.
Jeszcze raz dzięki i pozdrawiam.
potrzebna jest wczesniejsza wersja patcha
CYTAT(T-Mac @ Mar 4 2009, 22:01)

potrzebna jest wczesniejsza wersja patcha
A co z karierą?
CYTAT(RBK @ Mar 4 2009, 22:03)

A co z karierą?
lepiej od nowa
bo moze byc mieszanka
__SaNd1__
Mar 4 2009, 22:10
Swietnie szacunek dla tworcow zabieram sie za scioganie

Pozdro

EDIT: T - Mac czy dla wszystkich polskich stadionow som bandy dla Ekstraklasy ? Dzieki za odpowiedz
jako że jestem dośc nie w temacie patchowania pesa 06 to mógłby mi ktoś wyjaśnić krok po kroku jak to zainstalować tym DKZ Studio ??
CYTAT(SaKu @ Mar 4 2009, 22:15)

jako że jestem dośc nie w temacie patchowania pesa 06 to mógłby mi ktoś wyjaśnić krok po kroku jak to zainstalować tym DKZ Studio ??
Dkz_patch
1. wypakowujemy
2. otwieramy dkz_studio
3. otwieramy wypakowany plik w dkz_studio
4. nastepnie klikamy na zakladke patch - Apply patch in folder i wskazujemy folder dat z naszego PES

by T-Mac
CYTAT(__SaNd1__ @ Mar 4 2009, 22:14)

Swietnie szacunek dla tworcow zabieram sie za scioganie

Pozdro

EDIT: T - Mac czy dla wszystkich polskich stadionow som bandy dla Ekstraklasy ? Dzieki za odpowiedz

Dla kazdego polskiego stadionu sa nowe bandy, aktualne z rundy jesiennej
Dzięki za patcha ekipo

Na pewno dobra robota i pozytywne zaskoczenie, ale wiecej to napisze kiedy indziej
frodo998
Mar 5 2009, 02:28
No no Panowie ... należą się pokłony za taki update. Wszystko ładnie śmiga, więc piłkarską wiosnę czas zacząć
Link do OF nie działa
Edit: nic z odsiebie nie działa
__SaNd1__
Mar 5 2009, 09:47
Update swietny gratulacie

EDIT: Czy patch dziala Online ? Herby klubow menu ... i oczywiscie OF bylo by swietnie pograc Online z patchem

Dzieki za odpowiedz
mietek_
Mar 5 2009, 10:35
Tak mi nic nie dziala z odsiebie.
Mam pytanie czy jak np juz zaczałem sobie euro grac i czy jak zainstaluje update to sie nie że tak powiem "zepsuje"?

EDIT: mam oczywiscie ekstraklasa patch 5.0
Tawarisz
Mar 5 2009, 11:19
Kolego zawsze lepiej jest instalowac takie dodatki na czysta gre, lepiej jakbys sobie save'a zachowal i zrobil reinstal wszystkiego bo nie wiadomo jak sie gra zachowa
a co do plikow to niestety z odsiebie nic juz nie sciagniemy, moze ktos kto juz pobral upnie pliki?
PS Jakims cudem znow dziala odsiebie, wiec zasysajcie
karwocha
Mar 5 2009, 11:40
mam małą prośbę, może ktoś wrzucić same polskie stadiony + te aktualne bandy, bo mi się coś zepsuło i mi nie działają, z góry dzięki
frodo998
Mar 5 2009, 12:03
CYTAT(Tawarisz @ Mar 5 2009, 11:23)

Kolego zawsze lepiej jest instalowac takie dodatki na czysta gre, lepiej jakbys sobie save'a zachowal i zrobil reinstal wszystkiego bo nie wiadomo jak sie gra zachowa
a co do plikow to niestety z odsiebie nic juz nie sciagniemy, moze ktos kto juz pobral upnie pliki?
PS Jakims cudem znow dziala odsiebie, wiec zasysajcie

na jaką czystą grę??? Chłopie opanuj się i nie wprowadzaj w błąd. Instalujcie tylko i wyłącznie na PESa z E Patch v5.0!!! Gra się zachowa tak jak się ma zachować czyli będzie wszystko OK!
A save'y? Jeżeli będą jakieś komedie z kontynuowaniem rozgrywek to w końcu jest to "gra" nic straconego
No to ja sam już niewiem
frodo998
Mar 5 2009, 12:35
CYTAT(jaro9 @ Mar 5 2009, 12:18)

No to ja sam już niewiem

no jak nie wiesz??? To jest update patcha, a nie gry! Install na Pesa z EP v5.0
No dobra to zasysam

Intro już mam i mi się podoba

Edit:A ten dkz patch trzeba instalować? Co on zawiera?
DoMManU
Mar 5 2009, 13:57
mam coś takiego jak odpalam dkz patch ;/
http://img25.imageshack.us/img25/4371/screen1b.jpgwie ktoś o co chodzi ? z gory dzieki za odpowiedz
Ja mam pytanie co ten DKZ patch zmienia ?
Orange_91
Mar 5 2009, 14:02
CYTAT(Jamnik @ Mar 5 2009, 14:03)

Ja mam pytanie co ten DKZ patch zmienia ?
Nowe menusy, stroje w edicie, naprawia taki mały błąd w przyśpiewkach oraz dodaje nowe flagi.
frodo998
Mar 5 2009, 14:11
CYTAT(DoMManU @ Mar 5 2009, 14:01)

mam coś takiego jak odpalam dkz patch ;/
http://img25.imageshack.us/img25/4371/screen1b.jpgwie ktoś o co chodzi ? z gory dzieki za odpowiedz
ściągnij tego
http://www.megadownload.pl/pobierz/mu/49v1.../dkz_studio.rar wersja eng bez żadnych updet'ów
DoMManU
Mar 5 2009, 14:14
Dieki wielkie frodo998
A co do autorów to tradycyjnie kawał dobrej roboty
Podziękowania dla całej ekipy za update i prace włożoną w patcha, super robota!
Wypróbowane! Wszystko piknie

Pozdrawiam twórców!
karwocha
Mar 5 2009, 14:58
CYTAT(karwocha @ Mar 5 2009, 11:44)

mam małą prośbę, może ktoś wrzucić same polskie stadiony + te aktualne bandy, bo mi się coś zepsuło i mi nie działają, z góry dzięki
może ktoś wrzucić?
zgredzik90
Mar 5 2009, 15:07
odsieibe nie dziala prosze o nowy upload
Wszystko pięknie działa!
poprawka (jak narazie krótko testuje)świetna,mam pytanko do twórców,ile dodaliście nowych twarzy (mniej wiecej)??
sebek93
Mar 5 2009, 15:17
Elo mam problem z sciagnieciem of.
poniewz gdy chce go sciagnac wyskakuje mi blud
grigor121
Mar 5 2009, 15:28
CYTAT(zgredzik90 @ Mar 5 2009, 15:11)

odsieibe nie dziala prosze o nowy upload
Dolaczam sie do prosby
MaGik_TSW
Mar 5 2009, 15:40
odsiebie znów nie działa ;/
pozdro dla twórców
CYTAT(Smoti @ Mar 5 2009, 15:19)

Wszystko pięknie działa!
poprawka (jak narazie krótko testuje)świetna,mam pytanko do twórców,ile dodaliście nowych twarzy (mniej wiecej)??
Chyba okolo 100, ale na to pytanie lepiej odpowie
@Timak
Sa juz dostepne linki rowniez na hostuje.net. Niedlugo kolejne zrodlo
__SaNd1__
Mar 5 2009, 15:46
CYTAT(torin @ Mar 5 2009, 16:46)

Chyba okolo 100, ale na to pytanie lepiej odpowie
@Timak
Sa juz dostepne linki rowniez na hostuje.net. Niedlugo kolejne zrodlo

Torin wszystko swietnie ale mam pytanie czy patch bedzie dzialal Online - menusy,herby dla lig i druzyn etc

Dzieki za odpowiedz
Orange_91
Mar 5 2009, 15:53
CYTAT(__SaNd1__ @ Mar 5 2009, 15:50)

Torin wszystko swietnie ale mam pytanie czy patch bedzie dzialal Online - menusy,herby dla lig i druzyn etc

Dzieki za odpowiedz
Online grać możesz ale jak będziesz grał np. drużyną z Holandii to będziesz miał stroje i twarze polaków.
wisnia656
Mar 5 2009, 16:04
a można wrzucic na inny serwer albo poprawic odsiebie bo mam juz limity na hostuje i nie moge sciagnac sobie tego uaktualnienia...
pomozcie bo to jest zajefajny patch i musze go miec
snajperxxx
Mar 5 2009, 16:31
CYTAT(wisnia656 @ Mar 5 2009, 16:08)

a można wrzucic na inny serwer albo poprawic odsiebie bo mam juz limity na hostuje i nie moge sciagnac sobie tego uaktualnienia...
pomozcie bo to jest zajefajny patch i musze go miec
Ja też mam limity na hostuje a jak chcesz mieć tego patcha to wystarczy poczekac do połnocy bo od północy do 8 rano mozesz sciągać z hostuje bez limitów. Ja właśnie czekam...
A dla autorów wielkie dzięki za kawał dobrej roboty
CYTAT(snajperxxx @ Mar 5 2009, 16:35)

Ja też mam limity na hostuje a jak chcesz mieć tego patcha to wystarczy poczekac do połnocy bo od północy do 8 rano mozesz sciągać z hostuje bez limitów. Ja właśnie czekam...
A dla autorów wielkie dzięki za kawał dobrej roboty
nie wszyscy mogą czekać

jeśli można by to ktoś by się rzucił chociaż ofem albo czymś przecież to nie jest dużo a kto ściągnął mógłby się podzielić
snajperxxx
Mar 5 2009, 17:10
CYTAT(Pompey @ Mar 5 2009, 17:06)

nie wszyscy mogą czekać

jeśli można by to ktoś by się rzucił chociaż ofem albo czymś przecież to nie jest dużo a kto ściągnął mógłby się podzielić

No tak tak hehe ale jak narazie nie ma więc w moim przypadku pozostało mi tylko czekanie...
dałoby rade jakoś dorzucić nowe koszulki Korony ??
Kamiloxx
Mar 5 2009, 17:15
A ja czekam,może ktoś wrzuci na megaupload

Po sccrenach widzę że super!
Wislak1312
Mar 5 2009, 17:26
Kurde wrzucił by ktos na jakis serwer kto juz pobrał, przynajmniej samego Ofa... ;/
frodo998
Mar 5 2009, 17:32
Mogę wrzucić na serwer adboardy, ofa i DKZ patch. Tylko na jaki chcecie? Też czekam za dobrym linkiem do kitservera.
O, widzę, że ktoś mnie uprzedził. Zaraz wrzucę na sharebee bandy. Potem of i być może DKZ patch.
Wislak1312
Mar 5 2009, 17:33
Wielkie dzięki Frodo998 jesteś Super
Dalem jeszcze upload na mediafire, tyle odemnie. Pozdrawiam.
Adboards.rar ->
http://sharebee.com/af1321b9of_exe_intro.rar ->
http://sharebee.com/b5c7cfdbDKZ_patch.rar ->
http://sharebee.com/6b5685dfPS. Im więcej linków tym lepiej
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.