Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: EP Patch - Wiosna 09
board.issonline.pl > Edit Mode: Polish Evolution > PolEvo > PES6 - Ekstraklasa Patch
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6
Kamiloxx
Dzięki frodo wink.gif Ja czekam na kitsy na megaupload lub speedyshare wink.gif Aha i mam pytanie do twórców: Czy T-Mac wrzucił jakieś nowe fejsy których nie umieścił na forum?
perONE
Zobacz sobie w grze wink.gif

Podziękowania dla twórców
RoNN!E
zainstalowal to juz ktos? ;P

bo ja wszystko robilem wg instrukcji a twarze mam jakies dziwne.... wszystkie sie pogorszyly Brozek jest calkowicie lysy, a Matusiak ma fryzure jak Puyol :| ocb?
Wislak1312
Nie zainstalowałeś kitservera... tongue.gif huh.gif
RoNN!E
o lol biggrin.gif racja zapomnialem o tym tongue.gif

juz jest ok :]
hak23
Wielkie podziękowania dla twórców za wlożoną przez nich pracę i aby dalej tworzyli kolejne swoje patche a PES 6 będzie wiecznie żywy.
Stuart17
Ja rowniez dolaczam sie do podziekowan blush.gif Naprawde kawal dobrej roboty cool.gif pozdroo
RBK
Czy któryś z twórców może wrzucić mapa do tych polskich stadionów, który będzie działał? Bo nie mam wszystkich stadionów i muszę ręcznie wpisywać a nie wiem jakie numerki ma dany stadion.
Orange_91
CYTAT(RBK @ Mar 5 2009, 19:08) *
Czy któryś z twórców może wrzucić mapa do tych polskich stadionów, który będzie działał? Bo nie mam wszystkich stadionów i muszę ręcznie wpisywać a nie wiem jakie numerki ma dany stadion.

Ekstraklasa

125,"POL - Stadion im.Jana Pawla II, Krakow"
126,"POL - Stadion GKS'u, Belchatow"
127,"POL - Stadion Piasta, Gliwice"
128,"POL - Stadion im. Ernesta Pohla, Zabrze"
129,"POL - Stadion Polonii, Warszawa"
130,"POL - Stadion Miejski, Poznan"
131,"POL - Stadion Kolportera Korony, Kielce"
132,"POL - Stadion Wojska Polskiego, Warszawa"
133,"POL - Stadion LKS'u, Lodz"
134,"POL - Stadion MOSiR, Wodzislaw Slaski"
135,"POL - Stadion Lechii, Gdansk"
136,"POL - Stadion Ruchu, Chorzow"
137,"POL - Stadion Slaska, Wroclaw"
139,"POL - Stadion Miejski im. Henryka Reymana, Krakow"
140,"POL - Stadion Zaglebia, Lubin"
141,"POL - Stadion Miejski, Bialystok"

1 Liga

181,"POL - Stadion im.Kazimierza Gorskiego, Plock"
182,"POL - Stadion Widzewa, Lodz"
RoNN!E
i co zrobic aby te stadiony dzialaly? ;/
Orange_91
CYTAT(RoNN!E @ Mar 5 2009, 19:17) *
i co zrobic aby te stadiony dzialaly? ;/

Stadiony ściągasz stąd: http://board.issonline.pl/index.php?showto...t=0&start=0
W ogóle najpierw musisz ściągnąć patcha z powyższego linku a dopiero potem wgrywać wszystko co jest w tym temacie.
RoNN!E
no wiem wiem tylko ja mam te 2 linki tylko smile.gif same polskie :]
teraz wrzucilem tego update i co zrobic zeby dzialaly? tongue.gif
siwers99
aktualka dobra ale prawie repry nie ruszone;/ i brakuje graczy w drużynach ;/
Orange_91
A to już w kolejnym updacie.

MATT2012
czy tylko ja mam na stadionach lecha , łks , jagi , craksy nadal bandy oe a nie ekstraklasy??
Kamiloxx
Kiedy można się go spodziewać?
WKS
Bedzie stadion Śląska Wrocław ? Skoro jest Poloni i Górnika ?
Orange_91
CYTAT(Facemaker @ Mar 5 2009, 19:54) *
Kiedy można się go spodziewać?

Jednego dobrze nie przetestowałeś a już byś się za następny brał? biggrin.gif

CYTAT(WKS&RKS @ Mar 5 2009, 20:11) *
Bedzie stadion Śląska Wrocław ? Skoro jest Poloni i Górnika ?

Najprawdopodobniej tak, ale są małe problemy z importem.
popolupo
Switna robota Panowie - wielkie dzieki.
Instalacja przebiegla bezproblemowo, ale zauwazylem jedna rzecz: gdy mija regularny czas gry meczu znika zegar, tzn byc moze nie znika, ale przyjmuje ten sam kolor co tło i go nie widac. Ma ktos tez tak?
RoNN!E
mam cos takiego ze nie ma zadnego napisy typy stopped time albo cos takiego tongue.gif

tylko jest
CODE
[ : ]
Pompey
dzieki wszystkim za nowe linki smile.gif

ps. a twórcom za świetna aktualizacje świetnego patcha
DZIKU
Orange to niezłą niespodziankę nam sprawiłeś. Zaczynałem już wątpić czy te stadiony wyjdą. A oprócz Polonii, Górnika i Śląska coś jeszcze się w tym znajdzie smile.gif?
__SaNd1__
A moze jakoms paczke nowych scoreboardow dodali bo jest tylko 1 smile.gif
Pompey
A więc tak wszystko ładnie pięknie ale czas też na błędy tongue.gif zagrałem 2 mecze Borussia na kogoś tam i na Sahira (z Borussii oczywiście) czy jakoś tak Szpaku mówi Kompany. Następnie to, że Dede powrócił już do gry co prawda wchodzi z ławki ale jeśli daliście Błaszczykowskiego do pierwszego składu, który jeszcze z miecha będzie się leczył to on też powinien być. Yyy co tam jeszcze, a właśnie jak się kończy połowa czy mecz to nie ma żadnych minut napisanych i logo telewizyjne znika może tak ma być nie wiem.
Ogólnie jak zawsze to patch zajewyjekajebisty biggrin.gif fajny nowy wygląd no i nie wiem co tu jeszcze napisać po 2 pierwszych meczach grania przed chwilą.
snajperxxx
Witam mam pytanie sciągłem sobie tą aktualizacje i mam problem z DKZ Studio po rozpakowaniu mam plik na ktory klikam i mi wyskakuje jakim programem chce sobie to otworzyć. ?Czy musze mieć wcze śniej zainstalownego DKZ Studio zeby mi widziało ten plik z aktualizacji (DKZ Studio Patch). Bo ten patch ekstraklsa do ktorego jest ta aktualizacja nie potrzebow wcześniej DKZ Studio.
Prosze o pomoc....
RBK
CYTAT(snajperxxx @ Mar 6 2009, 01:44) *
Witam mam pytanie sciągłem sobie tą aktualizacje i mam problem z DKZ Studio po rozpakowaniu mam plik na ktory klikam i mi wyskakuje jakim programem chce sobie to otworzyć. ?Czy musze mieć wcze śniej zainstalownego DKZ Studio zeby mi widziało ten plik z aktualizacji (DKZ Studio Patch). Bo ten patch ekstraklsa do ktorego jest ta aktualizacja nie potrzebow wcześniej DKZ Studio.
Prosze o pomoc....

Musisz mieć wcześniej zainstalowany ten program. Baza EP 5.0 była już jako plik końcowy, dlatego nie trzeba było nic wgrywać, tylko kopiuj/wklej, a update to swoista poprawka, którą musisz wgrać do tych plików. Instrukcja, jak to zrobić, była podana już w tym temacie.
snajperxxx
Dzięki wszystko działa...
Tolox11
Fantastic update, dziekuje bardzo for alll the work, is very good update and the patch jak zawsze kickass.

I have little problem with the update and is the scoreboard doesnt show the extra time (ET) is just black, wich is the file of the scoreboard? and is it in 0_text? 

Salu2 / pozdro

jaro9
CYTAT(Tolox11 @ Mar 6 2009, 13:38) *
I have little problem with the update and is the scoreboard doesnt show the extra time (ET) is just black, wich is the file of the scoreboard? and is it in 0_text?

Salu2 / pozdro

In stoppage time biggrin.gif Mam to samo ale coż.
SaKu
ten nowy update to będzie zawierał tylko stadiony czy coś jeszcze ?? bo nie wiem czy zaczynać ML
snajperxxx
Zainstalowalem sobie tego patcha i wszystko jest oki ale mam do Was pytanie bo ja gdy wchodze u siebie w opcje i w galerie pucharów to mam juz pare pucharów zdobytych które nie są moje. Wspomne ze patcha instalowalem na czystego Pesa i sevy wszystkie usuwałem wcześniej wy tez tak macie??
Kamiloxx
CYTAT(SaKu @ Mar 6 2009, 16:08) *
ten nowy update to będzie zawierał tylko stadiony czy coś jeszcze ?? bo nie wiem czy zaczynać ML

Ja jeszcze kitserver i gram ;] Ale przyłączam się do pytania. Chyba że ten update to tylko kitserver będzie i będzie można kontynuować ML? I tym razem uploadnijcie na megaupload wink.gif
EjPii
Klasa panowie biggrin.gif Dzięki za te patche cool.gif
T-Mac
CYTAT(Facemaker @ Mar 6 2009, 14:41) *
Ja jeszcze kitserver i gram ;] Ale przyłączam się do pytania. Chyba że ten update to tylko kitserver będzie i będzie można kontynuować ML? I tym razem uploadnijcie na megaupload wink.gif

ja tam sie wstrzymuje z graniem kariery biggrin.gif
dodamy jeszcze FK Partizan za Feyenoord i Rubin Kazan za Spartak Moskwa smile.gif
SaKu
szkoda w sumie ... moim zdaniem lepiej jest jak update to patcha wychodzi "raz na jakiś czas" czyli tak jak z E Patchem teraz. Update wyszedł dopiero na okienko transferowe. Jak wychodzą co i raz nowe akutalizacje to nie można "spokojnie" grać kariery

a tak wogóle to patch mistrzostwo
jaro9
CYTAT(T-Mac @ Mar 6 2009, 15:46) *
ja tam sie wstrzymuje z graniem kariery biggrin.gif
dodamy jeszcze FK Partizan za Feyenoord i Rubin Kazan za Spartak Moskwa smile.gif

Ja bym wolał Cluj albo Staeue zamiast partizana ale ja se moge chciec tongue.gif I tak super smile.gif Pozdro
Kamiloxx
A na patchu da się grać bez nowego kitservera (wydanego specjalnie do Update)?
snajperxxx
Zainstalowalem sobie tego patcha i wszystko jest oki ale mam do Was pytanie bo ja gdy wchodze u siebie w opcje i w galerie pucharów to mam juz pare pucharów zdobytych które nie są moje. Wspomne ze patcha instalowalem na czystego Pesa i sevy wszystkie usuwałem wcześniej wy tez tak macie??
WKS
CYTAT(snajperxxx @ Mar 6 2009, 17:39) *

Tak , każdy tak ma kto pobrał OF-a  i tam którys z twórców wygrał te puchary . 
karwocha
Mam takie malutkie problemy:
1. W edit w podglądzie brak stroi:
http://img371.imageshack.us/my.php?image=brakstroji.jpg
2. Czy ten scoreboard ma tak wyglądać (jest tak tylko gdy doliczony jest dodatkowy czas) czy tak jak wcześniej (było napisane chyba "Injury time") oraz czasami zostaje mi ten napis o ID, jak zrobić żeby go nie było?:
http://img371.imageshack.us/my.php?image=51810730.jpg
3. Czy da się zrobić tak, że jak gramy w tryb: "losowo wybrany mecz" to stadiony losują mi się z KS, a nie te podstawowe z gry (na OEP v. 4.0 tak właśnie było)?
Orange_91
CYTAT(snajperxxx @ Mar 6 2009, 17:39) *

Wszystko jest tak jak być powinno. Po prostu my zdobiliśmy je i tak jest.

CYTAT(karwocha @ Mar 6 2009, 17:49) *
mam takie malutkie problemy:
1. W edit w podglądzie brak stroji
http://img371.imageshack.us/my.php?image=brakstroji.jpg
2. Czy ten scoreboard ma tak wyglądać (jest tak tylko gdy doliczony jest dodatkowy czas) czy tak jak wcześniej (było napisane chyba "Injury time") oraz czasami zostaje mi ten napis o ID, jak zrobić żeby go nie było?
http://img371.imageshack.us/my.php?image=51810730.jpg
3. Czy da się zrobić tak, że jak gramy w tryb: "losowo wyrany mecz" to stadiony losują mi się z KS, a nie te podstawowe z gry (na OEP v. 4.0 tak wlasnie bylo)?

1. Tak ma być Chelsea nie ma stroju w 0_text.
2. Tak ma być a co do ID to nie wiem czemu tak masz.
karwocha
CYTAT(Orange_91 @ Mar 6 2009, 17:50) *
1. Tak ma być Chelsea nie ma stroju w 0_text.
2. Tak ma być a co do ID to nie wiem czemu tak masz.

ok, dzięki za info
perONE
A kto będzie grał Partizanem? Chyba nikt. Już prędzej jak byście zrobili Alkmaar.
SaKu
no zgadam sie... najlpeij to zostawić Rotterdam
RoNN!E
dokladnie koniecznie zostawic Feynord druzyna ma bardzo wielu sympatykow w Polsce, zwlaszcza Łodzi, ktorej czlonkowie SMS Łódź maja z nimi partnerstwo :]

jesli ten scoreboard po doliczonym czasie ma tak wygladac to powiem Wam, ze troszke to nie wyszlo...
WKS
CYTAT(RoNN!E @ Mar 6 2009, 20:03) *
dokladnie koniecznie zostawic Feynord druzyna ma bardzo wielu sympatykow  w Polsce

Dokładnie , również ja gram Feynordem  dlatego nie ma sensu go zamieniac na inna drużynę . Pozdrawiam 

SaKu
ja bym miał taki "apel" żeby w kolejnym update już nic nie zmieniać poważnego, chodzi mi o to żeby nie było konieczności zaczynania nowej Kariery bo jestem pewny że dużo ludzi chciałoby już zacząć grać, w tym ja wink.gif
jaro9
No tak.Ale myśle też że by się Steaua przydała alebo coś smile.gif
MATT2012
Panowie pomozecie?? mam cos zrypanego z bandami :/ mam bandy orange ekstraklasy a nie ekstraklasy na stadionach lecha , łks , jagi :/ moglibyście powiedzieć o co chodzi?? na screenach widze ze sa bandy dla kazdej z druzyn:/ kopiowałem i osobno i podmieniałem i lipa:/ sciagałem z linków w 1 poscie... pomożcie prosze..biggrin.gif
T-Mac
zaczynajcie kariere smile.gif
nastepny up za szybko nie wyjdzie
chcemy duzo zrobic smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.