Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: EP Patch - Wiosna 09
board.issonline.pl > Edit Mode: Polish Evolution > PolEvo > PES6 - Ekstraklasa Patch
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6
torin
CYTAT(Jamnik @ Mar 10 2009, 16:20) *
Ja takie pytanie na szybko: DKZ Patch zmienia pliki tylko w 0_text ?

Nie, sa zmiany w:
0_sound
0_text
p_text.
W kwesti flag dla druzyn niemieckich w tej wersji update nic sie nie zmienilo, tzn. nie ma takowych poprawnie przyporzadkowanych. Pracuje nad tym i w kolejnej odslonie patcha nie powinno juz byc tego problemu.
perONE
CYTAT(potter @ Mar 10 2009, 01:02) *
Ekstra Torin. Mam tez nadzieje ze i z Nsport i Polsat Sport tez takie cos ujrzymy tongue.gif

+1

CYTAT(Jamnik @ Mar 10 2009, 16:20) *
Ja takie pytanie na szybko: DKZ Patch zmienia pliki tylko w 0_text ?

CYTAT(torin @ Mar 10 2009, 17:18) *
Nie, sa zmiany w:
0_sound
0_text
p_text.
W kwesti flag dla druzyn niemieckich w tej wersji update nic sie nie zmienilo, tzn. nie ma takowych poprawnie przyporzadkowanych. Pracuje nad tym i w kolejnej odslonie patcha nie powinno juz byc tego problemu.

Ale da się chyba po otworzeniu DKZ_Patch odznaczyć to co chcemy. tedy zainstaluje sie tylko to co pozostanie zaznaczone.
blazek72
superrrrr Torin jestes wielki
gra bd wygladac bardziej realistycznie
__SaNd1__
Torin swietne scoreboardy tongue.gif Mam pytanie do ciebie kazda liga bedzie miala rozny scoreaboard ? Jak tak to swietnie wink.gif I czy bedzie Rubin Kazan w patchu tak jak pisaliscie i licze na poprawionego OF - a smile.gif Pozdro dla tworcow gratulacie za to co robicie smile.gif EDIT: Ostatnie pytanie Torin - Czy bedom nowe stroje dla Korona Kielce ?
Hanys83
Zrobiliście kawał dobrej roboty!!! Wielkie dzięki za ten patch i update biggrin.gif wszystko jest super, zmartwiła mnie tylko jedna rzecz. Szkoda że w update zmieniliście GKS Katowice na Flotę. Mam wielką prośbę, czy ktoś jest w stanie przerobić update tak, żeby nadal był GKS Katowice?? Gdyby ktoś mógł to zrobić i wrzucić albo wytłumaczyć jak to zrobić byłbym bardzo wdzięczny. Pozdrawiam!
Krzyma
Ogólnie PATCH oraz jego UPDATE są świetne. Znalazłem pare błędów w składach poszczególnych drużyn.

Nie uwzględnione ruchy transferowe

Premier League

Aston Villa:
Isaiah Osbourne - (Nottingham Forrest)

Blackburn Rovers:
Tony Kane - (Carlisle Utd)

Chelsea:
Fabio Paim - (Sporting Lizbona -> Rio Ave)

Everton:
Lukas Jutkiewicz - (Huddersfield Town)

Fulham:
David Stockdale - (Leicester City)

Liverpool:
Krisztian Nemeth - (Blackpool)

Newcastle Utd:
Charles N'Zogbia - (Wigan Athletic)

Portsmouth:
Djimi Traore - (Birmingham City)
Glen Little - (Reading)
Richard Duffy - (Millwall)

Stoke City:
Vincent Pericard - (Millwall)
Demar Phillips - (Aalesunds)
Andrew Davies - (Preston North End)

West Bromwich:
Craig Beattie - (Sheffield Utd)

Sunderland:
Darren Ward - (Wolverhampton)

West Ham Utd:
Tony Stokes - (Ujpest)

Wigan Athletic:
Antoine Sibierski - (Norwich)
Hugo Rodallega - (Necaxa)
Ben Watson - (Crystal Palace)
Won-Hee Cho - (Suwon Blue Wings)
Charles N'Zogbia - (Newcastle Utd)

Ekstraklasa

ŁKS Łódź:
Paweł Waskow (Pogoń Szczecin)

Odra Wodzisław:
Szymon Jary (ROW Rybnik)

T-mac czy jak sie poprawi wrzucisz OF'a?

Kolor czerwony - zawodnicy którzy odeszli
Kolor zielony - zawodnicy którzy przyszli

Inne ligi wkrótce...
T-Mac
dzieki smile.gif
poprawi sie
MATT2012
Torin , Co do scoreboardów:) oto moje propozycje:) Te co wykonałeś są super biggrin.gif

Liga Angielska - Ten z Barclays Premier League plus logo C+ czyli tak jak w tv
Liga Włoska - Ten co zrobiłeś C+ smile.gif
Liga hiszpańska - Ten co zrobiłeśsmile.gif
Liga polska - ten na czarnym tle co jest podczas transisji w C+
Liga Mistrzów - Nsport
Puchar UEFA - Polsat Sport
Mecz towarzyski - TVP sport albo Polsat Sport
Mecze miedzynarodowe jak wyzej:)
Puchar- proponuje Polsat Sport lub Tvp sport
Master league 1 liga - Canal +
Master league 2 lig - Polsat sport

co torin o tym sadzisz??biggrin.gif
WKS
CYTAT(MATT2012 @ Mar 11 2009, 15:09) *
Torin , Co do scoreboardów:) oto moje propozycje:) Te co wykonałeś są super biggrin.gif

Liga Angielska - Ten z Barclays Premier League plus logo C+ czyli tak jak w tv
Liga Włoska - Ten co zrobiłeś C+ smile.gif
Liga hiszpańska - Ten co zrobiłeś smile.gif
Liga polska - ten na czarnym tle co jest podczas transisji w C+
Liga Mistrzów - Nsport
Puchar UEFA - Polsat Sport
Mecz towarzyski - TVP sport albo Polsat Sport
Mecze miedzynarodowe jak wyzej:)
Puchar- proponuje Polsat Sport lub Tvp sport
Master league 1 liga - Canal +
Master league 2 lig - Polsat sport

co torin o tym sadzisz?? biggrin.gif

Popieram tylko ze Master League 1 liga moze C+Sport 2 ? 
torin
Dobrze, zeby uniknac serii postow pt. jakie chcialbym scoreboardy, informuje ze decyzje w gronie autorow juz zapadly. Oto pelna lista co i jak bedzie wygladac tongue.gif
Mecz towarzyski - TVP Sport:

Liga miedzynarodowa(Bundesliga) - Sportklub:

Premier League - +Sport HD:

Primera Division - +Sport2:

Serie A - +Sport:

Ligue 1 - +Sport2:

Ekstraklasa - +Sport:

Tryb Pucharu - Polsat Sport Extra:

World Cup - Eurosport(cos na wzor tego z Pucharu Narodow Afryki):

ML 1 - +Sport to samo co w przypadku Ekstraklasy
ML 2 - Orange Sport to samo co w przypadku Ekstraklasy tylko z logo Orange Sport

Champions League - n sport:

UEFA Cup - TVP 2:

Spotkanie miedzynarodowe - TVP1:
Jamnik
Co do poprawy to graficznie większość jest gitara smile.gif Parę fejsów jest nie tak, ale to można poprawić samemu. Proponuje nad komentarzem popracować, bo dużo wstawek Borka jest.

Pozdrawiam smile.gif
frodo998
a mi, brakuje jednego wejścia Borka w momencie jak się strzeli bramkę ze spalonego (ooo, niee, sędzie mówi... NIE MA BRAMKI) biggrin.gif jak tym swoim głosem mówił tą kwestię zawsze miałem polew:)
Kamiloxx
Torin,co do scoreboardów fajnie,ale odwrócił bym role i Orange Sport powinno być w ML1 a C+Sport w ML2. Powód? Orange Sport ma wszystkie mecze Ekstraklasy smile.gif
Vespa64
Mam pytanie, czy jest możliwość zrobienia stadionu Zagłębia Lubin, [Dialog Arena] ? Do update.
djclanv1r00z
jak już mówiłem patch ekstra ale razi mnie to w nim że niektórzy gracze się powtarzają np :
Pieters,Vermer,Marti,Lazzari,Kennedy(Celtic),Medunjanin,Brunt,Consigli,Canobio,K
iełb,C.T. Naiaye a gracz Piamoutene jest w Lecce i w Romie hehe a to jeden i ten sam zawodnik ;P ci powtarzający się to wiekszość gracze tych młodzierzówek i to moze dlatego takie błędy smile.gif

pozdro cool.gif
T-Mac
CYTAT(djclanv1r00z @ Mar 13 2009, 12:35) *
jak już mówiłem patch ekstra ale razi mnie to w nim że niektórzy gracze się powtarzają np :
Pieters,Vermer,Marti,Lazzari,Kennedy(Celtic),Medunjanin,Brunt,Consigli,Canobio,K
iełb,C.T. Naiaye a gracz Piamoutene jest w Lecce i w Romie hehe a to jeden i ten sam zawodnik ;P ci powtarzający się to wiekszość gracze tych młodzierzówek i to moze dlatego takie błędy smile.gif

pozdro cool.gif

jak jeszcze cos znajdziesz pisz
to co wylapales juz poprawilem smile.gif
thx
SPIDER
Z czego wynika fakt, że mam białe miejsca zamiast tabeli z wynikiem i czasem oraz z logiem stacji TV?

Kamilbialego
Może z tego że grasz na wersji językowej inna niż polska?
CYTAT(SPIDER @ Mar 13 2009, 18:22) *
Z czego wynika fakt, że mam białe miejsca zamiast tabeli z wynikiem i czasem oraz z logiem stacji TV?

Wislak1312
Znalazłem nowey transfer...a w zasadzie wypożyczenie:

Giovani dos Santos
z: Tottenham
do: Ipswich Town
wink.gif

PS. Myśle że dobrym pomysłem było by stworzenie nowgo tematu gdzie wpisywalibysmy jakieś nowinki transferowe... Co o tym myślicie?? smile.gif
RoNN!E
haha
zwlaszcza teraz jak okno transferowe sie zamknelo biggrin.gif
Wislak1312
No to nic, że się zamnkneło... transfery są nadal od czasu do czasu...a w ogóle to i tak nie długo sie otworzy sleep.gif
Ale jak nie to nie...nie musi być tongue.gif mellow.gif
blazek72
dobry pomysl ja jestem za załóż takji temat wtedy kazdy bd mogl uaktualniac swojego pesA , good idea wink.gif
Jamnik
Co do następnego updatu - proszę Polevo o poprawę komentarza - wczoraj w trakcie gry przy słowach "O blisko było" czy coś bardzo podobnego komentarz mi się zaciął (tj. cały czas można go było słyszeć, non toper)

Pozdrawiam
frodo998
CYTAT(Jamnik @ Mar 15 2009, 10:20) *
Co do następnego updatu - proszę Polevo o poprawę komentarza - wczoraj w trakcie gry przy słowach "O blisko było" czy coś bardzo podobnego komentarz mi się zaciął (tj. cały czas można go było słyszeć, non toper

Pozdrawiam
przy ... ooo bliski szczęścia ...!!! biggrin.gif

CYTAT(frodo998 @ Feb 2 2009, 16:41) Przytrafiło mi się ciekawe zjawisko w patchu, a mianowicie zawisił się komentarz podczas gry.
http://www.sendspace.pl/file/Kz1mKuOK/
pomogło dopiero wyłączenie PESa. Link przedstawia to zdarzenie.
Rozmawiałem z kolegą i podobny przypadek miał w OE 4.0

Mani3k:
Zgadza się, kwestia "No był bliski szczęścia!" zawiesza komentarz... i powtarza ten tekst do końca połowy.
Obecnie jestem w trakcie robienia Update'a 100% z pomocą Timaka, także wszystko zostanie poprawione.
Pozdrawiam
popolupo
a bedzie update update'u czy patch wersja 6.0?

do tworcy scoreboardow:
dalo by rade do scoreboard'u ekstraklasy dorobic na stale logo Warki, co sie czasem pojawia?

jaro9
Co do tego transferu..to ja Ipswich w pesie niemam ;p
Wislak1312
CYTAT(jaro9 @ Mar 15 2009, 12:01) *
Co do tego transferu..to ja Ipswich w pesie niemam ;p

ohmy.gif Ale Tottenham chyba masz... laugh.gif
T-Mac
CYTAT(popolupo @ Mar 15 2009, 10:57) *
a bedzie update update'u czy patch wersja 6.0?

do tworcy scoreboardow:
dalo by rade do scoreboard'u ekstraklasy dorobic na stale logo Warki, co sie czasem pojawia?

nie wiem czy to bedzie caly patch czy tylko jakis update
no ale bedzie spory smile.gif
RoNN!E
hmmm jakis obronca w Olympiq Lyon ma biala twarz i cialo murzyna biggrin.gif
T-Mac
CYTAT(RoNN!E @ Mar 15 2009, 19:10) *
hmmm jakis obronca w Olympiq Lyon ma biala twarz i cialo murzyna biggrin.gif

wiem smile.gif
w nastepnym update posiedze wiecej nad F&H
usun sobie ta jape w ks
siwers99
najwiecej sie powtarza zawodnikow w holenderskiej modziezowce z innymi;p
karol1119
mam pytanie odnosnie przyspiewek, czy zmienily sie bardzo czy doszly nowe lub sa juz nie pomylone? pytam tutaj o kluby z ekstraklasy polskiej.
k0rdian
Ode mnie mała uwaga - Na Yaya Toure mowi Carrier, ale to tylko kwestia zmiany w opcjach wink.gif 10/10. Super patch, czekam na kolejne aktualizacje.
Orange_91
Stadion Śląska:

__SaNd1__
Swietnie wink.gif
Tomas
Super! Nareszcie będzie można zagrać przy Oporowskiej smile.gif teraz pytanie tylko pytanie do twórców... kiedy? biggrin.gif Dobra robota.
MaGik_TSW
A ja mam pytanie odnośnie kamery .. czy da się ją jeszcze bardziej oddalić?
mcraczek
CYTAT(Orange_91 @ Mar 17 2009, 15:30) *
Stadion Śląska:

Elegancko jeszcze stadion Arki i będzie bajecznie. Powodzenia w dalszej pracy panowie.
Fuji
Patch - cacko. jeszcze tylko oporowska i normalnie ideał.
RBK
Ja z kolejnym błędem w grze smile.gif znowu z niespotykanym paskiem we włosach, czyli:

Tym razem na celowniku Kaszuba z Cracovii. Da się coś z tym zrobić?

PS. Jest jednak mała różnica w stosunku do poprzedniego błędu z Kozikiem. Mianowicie, ten "sznurek" pojawia się losowo u tego zawodnika, co jakiś czas w meczu.

Pozdro.
Krzyma
Transfery które nie zostały uwzglednione w patchu http://board.issonline.pl/index.php?showto...t=0#entry276188
Czy jest ktoś w stanie zrobić OF'a z tymi transferami i tutaj wrzucić??
T-Mac
CYTAT(Krzyma @ Mar 20 2009, 13:52) *
Transfery które nie zostały uwzglednione w patchu http://board.issonline.pl/index.php?showto...t=0#entry276188
Czy jest ktoś w stanie zrobić OF'a z tymi transferami i tutaj wrzucić??

dzieki za pomoc
jeszcze jakby ktos pomogl z wylapaniem wszystkich dublujacych sie graczy

of z tymi poprawkami wyjdzie wraz z nastepnym update
wyszyn
Mam pytanie.Dlaczego w update nie ma flag widzewa łódź tylko innej drużyny?
siwers99
w CSKA Moskwa brak Georgi Stchennikov który gra w meczach na lewej obronie , Alan Dzagoev ma 18 lat a nie 23 i ma calkiem inne staty. Ryzhov jest biały a nie czarny.

Wolfsburg
Sebastian Schindzielorz przyszedl z Levadiakos
Sergiej Karimow z druzyny juniorskiej, gral 61 minut z Hertha

B.Dotmund
Christopher Kullmann z druzyny B ostatnio wszedl do meczu
Uwe Hünemeier z drugiej druzyny

Arminia
Maik Rodenberg nie ma go a siedzi na ławce w meczach Armini

Hoffenhaim:
Marco Terrazzino w czterech meczach wszedł z ławki a nie ma go w grze
Matthias Jaissle wystąpił w 21 meczach Hoffenhaim a nie ma go w grze

FC Koln
Taner Yalcin gral z Schalke 27 minut ,69 z Wolfsburgiem a nie ma go w grze
T-Mac
CYTAT(siwers99 @ Mar 20 2009, 18:44) *
w CSKA Moskwa brak Georgi Stchennikov który gra w meczach na lewej obronie , Alan Dzagoev ma 18 lat a nie 23 i ma calkiem inne staty. Ryzhov jest biały a nie czarny.

Wolfsburg
Sebastian Schindzielorz przyszedl z Levadiakos
Sergiej Karimow z druzyny juniorskiej, gral 61 minut z Hertha

B.Dotmund
Christopher Kullmann z druzyny B ostatnio wszedl do meczu
Uwe Hünemeier z drugiej druzyny

Arminia
Maik Rodenberg nie ma go a siedzi na ławce w meczach Armini

Hoffenhaim:
Marco Terrazzino w czterech meczach wszedł z ławki a nie ma go w grze
Matthias Jaissle wystąpił w 21 meczach Hoffenhaim a nie ma go w grze

FC Koln
Taner Yalcin gral z Schalke 27 minut ,69 z Wolfsburgiem a nie ma go w grze

Matthias Jaissle jest przeciez w pierwszej 11
blazek72
może ktoś zarzucuic overlay z polskiej ekstraklasy ?? (chodzi mi o to co maja na gorze po srodku na koszulkach) smile.gif
6ha
Odnośnie wyobru stadionów w już głównym oknie gdzie mamy czas pogode itp. mam dwie prośby i zapytania.

1: Czy da rade wydać łatkę graficzną bowiem widzę że załadowaliście nowe stadiony także w oryginalne pliki ale grafiki stadionów przy wyborze zostały gdzie niegdzie stare. Prośba o łatkę z tymi własnie grafikami.

2: Potrzebuje listy z numeracją plików które odpowiadają za Stadion Parmy. Oczywiście chodzi mi o 0_text jak się nie myle i które to będą pliki.

Z góry dzienkuwa cool.gif
blazek72
kiedy bedzie stadion Śląska ?? PS robicie kawał dobrej roboty SZACUN

mazitbg
Taka mała dygresja z mojej strony. W Juve brakuje mi młodego obrońcy Lorenzo Ariaudo, który gra bardziej w primaverze niż w pierwszym zespole, jednak jeśli w grze jest Ekdal, także gracz primavery, który nie gra w pierwszej drużynie, natomiast Ariaudo zaliczył kilka występów, to można to uwzględnić w update wink.gif W Juve oprócz Ariaudo epizody zaliczyli także inni gracze primavery tacy jak Ayub Daud i Immobile, ale to kwestia przyszłości wink.gif
zabier
Na stadionie Widzewa flagi przyjezdnych są na płocie pod zegarem i to jest błąd bo pod zegarem siedzą kibice Widzewa,jak możecie to poprawcie to przy update.
Prosiłbym jeszcze o nowe stroje Widzewa są identyczne co Lecha tylko inne kolorystycznie:) Pozdrawiam
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.