Szmelo
Feb 27 2009, 12:55
CYTAT(basti007 @ Feb 26 2009, 22:11)

napisalem dopiero dzis do mojego rywala, bo calkiem zapomnialema on nie raczyl napisac do mnie, i jak narazie cisza
Tak, również zupełnie zapomniałem mam bardzo dużo spraw na głowie. Mam nadzieję że jeszcze można będzie rozegrać mecz.
WróbeL
Feb 27 2009, 14:16
Ako - Wróbelinho
1:1
1:3
Ako : 1pkt
Wrobelinho: 4pkt
MakssPl
Feb 27 2009, 20:37
neevald
Feb 27 2009, 20:38
potwierdzam
Beckmis
Feb 27 2009, 22:46
Shaway 2-3 Beckmis
Dzieki za mecze
shaway
Feb 27 2009, 22:48
potwierdzam i pozdrawiam:P
przy tej akcji jak bramkarz wypuścił piłkę i ja ją jakoś miałem dopiero po chwili zjarzylem się o co chodzi:P ale było za późno:P czekam na rewanż prywatnie:P
wsolinho
Feb 28 2009, 00:49
WSOLINHO-LUKI K 6-8
psiodka
Feb 28 2009, 09:12
Mazi - psiodka_poland 1:1
psiodka_poland - Mazi 3:2
Dzieki za gre:)
Damian1977
Feb 28 2009, 10:52
potwierdzam
gosc potrafi grac na czas. Gratulacje tej sztuki.
Quaresma
Feb 28 2009, 11:18
17 . araqhavan vs Quaresma10
sie nie odzywa

(
jest gosp..;((
CYTAT(Quaresma @ Feb 28 2009, 11:22)

17 . araqhavan vs Quaresma10
sie nie odzywa

(
jest gosp..;((
Kolego, termin zgłaszania wyjaśnień i walkowerów 1/32 finału minął w czwartek, mamy sobotę. Obaj z turnieju już wylecieliście.
kasperczak
Feb 28 2009, 14:57
niestety do godziny 15 tej nie udało mi sie zagrać z kolegą, dzisiaj już już mnie nie bedzie i nie bede miał możliwość gry, bardzo sie starałem ale sie nie udało, mam nadzieje że w nastepnych turniejach uda mi sie awansować ,z żalem odaje te mecze walkowerem ;/
kasperczak 0-3 karwoos1
karwoos1 3-0 kasperczak
powdzenia
pesik789
Feb 28 2009, 17:06
Pesik789 6 - 3 Kettger
1 mecz hostował Kettger i oczywiście nie mogliśmy sie połaczyć ale gdy wylączyl jakąś tam zapore mogliśmy już grać
zaczyna się mecz robi pierwszą akcje i nie moge zaznaczyć zawodnika a on strzela bramkę
Pauzuje gre i pisze mu ze mam lagi a on do mnie "gówno mnie to obchodzi graj albo WO "
grałem dalej i mecz sie skończyl 2-2 gdyż lagi były niesamowite. Gdy zaczeliśmy grać drugi mecz odrazu inaczej sie grało i do przerwy było już 3-1 dla mnie gdy po przerwie strzeliłem kolejną bramke na 4-1 gracz uciekł hahah

I wyskakuje do mnie z tekstem ze zgłosi mnie do admina tylko ciekawy jestem za co ?
A na dodatek gra z włączonym gg !
1 mecz
kettger 2- 2 Pesik789
2 mecz
pesik789 4-1 Kattger do 55 minuty gdy Kattger ucieka !
Posiadam sccreny jak by gracz miał jakieś ale ?
Kettger
Feb 28 2009, 17:08
CYTAT(pesik789 @ Feb 28 2009, 17:10)

Pesik789 6 - 3 Kettger
1 mecz hostował Kettger i oczywiście nie mogliśmy sie połaczyć ale gdy wylączyl jakąś tam zapore mogliśmy już grać
zaczyna się mecz robi pierwszą akcje i nie moge zaznaczyć zawodnika a on strzela bramkę
Pauzuje gre i pisze mu ze mam lagi a on do mnie "gówno mnie to obchodzi graj albo WO "
grałem dalej i mecz sie skończyl 2-2 gdyż lagi były niesamowite. Gdy zaczeliśmy grać drugi mecz odrazu inaczej sie grało i do przerwy było już 3-1 dla mnie gdy po przerwie strzeliłem kolejną bramke na 4-1 gracz uciekł hahah
I wyskakuje do mnie z tekstem ze zgłosi mnie do admina tylko ciekawy jestem za co ?
A na dodatek gra z włączonym gg !
1 mecz
kettger 2- 2 Pesik789
2 mecz
pesik789 4-1 Kattger do 55 minuty gdy Kattger ucieka !
Posiadam sccreny jak by gracz miał jakieś ale ?
Kontrowersji jest bardzo wiele, nie ulega wątpliwości, iż Pesik789 posiada program do lagowania... ale nie wiem, czy wolno mi wszystko napisać w tym temacie...
palacio
Feb 28 2009, 17:10
w pełni sie zgadzam z Kettgerem. Z pesikiem nie da sie normalnie grac
pesik789
Feb 28 2009, 17:22
kurde to juz jest lekka przesada zaden z nich podczas meczu nie napisal mi o lagach tylko teraz wyskakuja
No udowodnijcie mi ze mieliscie lagi. dajcie chociaż fotke na ktorej podczas meczu mam czerwone swiatłko !
Obaj przegrali i tearz maja wyżuty ! A mogę sie założyć ze KTR zrobil to specjalnie i napisał do Palacio zeby pokazać jaki to on cwany jest jesli chcecie mam z dwóch meczy scrreny takze klamcie sobie dalej
Kettger
Feb 28 2009, 17:37
CYTAT(pesik789 @ Feb 28 2009, 17:26)

kurde to juz jest lekka przesada zaden z nich podczas meczu nie napisal mi o lagach tylko teraz wyskakuja
No udowodnijcie mi ze mieliscie lagi. dajcie chociaż fotke na ktorej podczas meczu mam czerwone swiatłko !
Obaj przegrali i tearz maja wyżuty ! A mogę sie założyć ze KTR zrobil to specjalnie i napisał do Palacio zeby pokazać jaki to on cwany jest jesli chcecie mam z dwóch meczy scrreny takze klamcie sobie dalej
No i nie wiem co na to administratorzy...
PS. Przegiąłeś z tym namawianiem...
pesik789
Feb 28 2009, 17:40
smieszny jesteś ! Grałem cały rok w 6 i gram juz 2 miesiac w 9 i nigdy nikt nic o zadnym prorgamie nie wspominał zebym lagował a tak ogólem to jest taki program ?
Kettger
Feb 28 2009, 17:43
CYTAT(pesik789 @ Feb 28 2009, 17:44)

smieszny jesteś ! Grałem cały rok w 6 i gram juz 2 miesiac w 9 i nigdy nikt nic o zadnym prorgamie nie wspominał zebym lagował a tak ogólem to jest taki program ?
Tak, tak... nie udawaj niewiniątka. Obaj z Palaciosem dobrze wiemy, że coś było nie tak.
pesik789
Feb 28 2009, 17:47
To czemu nie napisaliście pod czas meczu a Palacio nawet napisal ze przegral i nie gra w te gowno i nie napsial ze go zlagowałem czy coś ? Tylko po meczu macie pretensje ! nauczcie sie przegrywac !
Kettger
Feb 28 2009, 17:54
CYTAT(pesik789 @ Feb 28 2009, 17:51)

To czemu nie napisaliście pod czas meczu a Palacio nawet napisal ze przegral i nie gra w te gowno i nie napsial ze go zlagowałem czy coś ? Tylko po meczu macie pretensje ! nauczcie sie przegrywac !
http://img9.imageshack.us/img9/633/datapalacios.jpg Proszę zerknąć na datę...
pesik789
Feb 28 2009, 18:05
Ale pokaż dowód że Cie zlagowałem i jego ?
Kettger
Feb 28 2009, 18:07
To wyżej, to właśnie dowód. Skoro on po meczu mówi mi takie rzeczy na GG, to znaczy, że coś w tym jest - nie sądzisz?
pesik789
Feb 28 2009, 18:09
po meczu to możecie sobie składać zale nawzajem ! Dziwne ze on pisze dopiero po 2 dniach !
bardzo jestem ciekaw Admina decyzji bo jak narazie to nic nie udowodniłeś
Kettger
Feb 28 2009, 18:19
CYTAT(pesik789 @ Feb 28 2009, 18:13)

po meczu to możecie sobie składać zale nawzajem ! Dziwne ze on pisze dopiero po 2 dniach !
bardzo jestem ciekaw Admina decyzji bo jak narazie to nic nie udowodniłeś
Ja już udowodniłem, co miałem udowodnić. Ty za to - nic.
KOD
W przypadku lagów uniemożliwiających przyzwoite prowadzenie gry, dopuszczalne jest jej przerwanie, o ile żaden z graczy nie zdołał jeszcze zmienić wyniku. Jeżeli lagi wystąpią w późniejszej fazie meczu należy dograć pozostałą do końca liczbę minut plus 5 minut. Analogicznie postępujemy w przypadku utraty połączenia.
Dlaczego gra nie została przerwana, gdy warunki uniemożliwiały prowadzenie gry w sposób przyzwoity?
pesik789
Feb 28 2009, 18:26
Gracz pod czas meczu nie napisał mi ze ma lagi wiec nie przeszło mi przez myśl ze ma lagi i mowi mi to dopiero po meczu !
Kettger
Feb 28 2009, 18:30
CYTAT(Bakel @ Feb 28 2009, 18:27)

KOD
W przypadku lagów uniemożliwiających przyzwoite prowadzenie gry, dopuszczalne jest jej przerwanie, o ile żaden z graczy nie zdołał jeszcze zmienić wyniku. Jeżeli lagi wystąpią w późniejszej fazie meczu należy dograć pozostałą do końca liczbę minut plus 5 minut. Analogicznie postępujemy w przypadku utraty połączenia.
Dlaczego gra nie została przerwana, gdy warunki uniemożliwiały prowadzenie gry w sposób przyzwoity?
Ponieważ z każdą minutą grało się coraz gorzej. W pierwszym spotkaniu było umiarkowanie (powiedzmy, że znośnie) - gracz wyzwał mnie od najgorszych typów, gdy strzeliłem bramkę na 1-0 w pierwszych sekundach meczu i wyszedł z meczu. Następnie postanowiłem założyć jeszcze raz serwer, tym razem Rankingowy, w którym było już nieco gorzej, ale też znośnie - skończył się on wynikiem 2-2. Drugie spotkanie to już totalna katastrofa, moi zawodnicy albo nie reagowali na komendy w ogóle, albo z kilkusekundowym opóźnieniem, gdy piłka odbijała się od słupka i wpadała pod moje nogi, przeciwnik włączał cheat (najprawdopodobniej) i mój zawodnik nie reagował na strzał. W drugiej połowie moi piłkarze zareagowali dopiero w momencie, w którym straciłem bramkę, co ciekawe, przeciwnik zablokował nawet Escape, uniemożliwiając zrobienie zmiany, czy też porozumienie się z nim poprzez chat w grze. Po tych zdarzeniach postanowiłem opuścić grę, i zgłosić sprawę do administracji.
Nie mam podstaw do tego, by stwierdzić, czy ktoś z Was oszukuje w grze. Regulamin mówi jasno, jeżeli coś jest nie tak z warunkami to należy przerwać mecz. Przerwanie gry przy stanie 4-1 jest o wiele za późno.
Przypadek rosiaktotti - spider3k jest o tyle inny, że nagrany został dowód w postaci klipu wideo.
pesik789
Feb 28 2009, 18:39
Oliwa sprawiedliwa ! Warto było kłamać ?
I jeszcze niby coś od nowa zaczynaliśmy ? hehe lol
Kettger
Feb 28 2009, 18:40
CYTAT(Bakel @ Feb 28 2009, 18:41)

Nie mam podstaw do tego, by stwierdzić, czy ktoś z Was oszukuje w grze. Regulamin mówi jasno, jeżeli coś jest nie tak z warunkami to należy przerwać mecz. Przerwanie gry przy stanie 4-1 jest o wiele za późno.
Przypadek rosiaktotti - spider3k jest o tyle inny, że nagrany został dowód w postaci klipu wideo.
Czyli miałem przerwać mecz przy stanie 0-0, kiedy jeszcze wszystko było w porządku?
PS. Jeśli w pierwszym meczu przeciwnik uciekł - powinienem dostać walkovera 3-0, drugi mecz był na obcym stadionie, i przegrana 1-4 premiuje awansem moją osobę...
pesik789
Feb 28 2009, 18:42
kur.... typie kto uciekł ? Weź przestan kłamać beszczelnie !
SkonGoku
Feb 28 2009, 18:46
ludzie dajcie screena z last 20 matches a nie ehhhhh
A i wlasnie prosze o przedluzenie czasu na rozegranie meczu miedzy 16. maui - Skongoku gdyz nie moglismy sie zgrac godzinami i prosil bym o przedluzenie czasu na mecz do jutra do godziny 12
CYTAT(SkonGoku @ Feb 28 2009, 18:50)

A i wlasnie prosze o przedluzenie czasu na rozegranie meczu miedzy 16. maui - Skongoku gdyz nie moglismy sie zgrac godzinami i prosil bym o przedluzenie czasu na mecz do jutra do godziny 12
Prośba uwzględniona.Wynik meczu pesika789 z Kettgerem zostaje utrzymany w obecnej postaci, gdyż przedstawione przez obu graczy materiały w postaci logów i screenów nie dają podejrzeń co do tego, by gracz pesik789 oszukiwał w dwumeczu.
Wyniki losowania 1/8 finału zostały zamieszczone w pierwszym poście.W tej fazie rozgrywek będzie obowiązywał Lag Detektor ISSOnline.
Detekcja lagów nie jest jeszcze dopracowana w pełni, ale program z pewnością pozwoli mi na stwierdzenie, czy któryś z graczy umyślnie lagował.
http://powyzej.pl/lagDetector.exePlik daneMecz.dat powstanie w katalogu gdzie pobrano plik. Proponuję główny katalog PES. Po zakończeniu rejestrowania proszę zmienić nazwę pliku na:
daneMecz[nr meczu][nick].dat
przykład:
1. xxx - yyy
2. zzz - qqq
3.
bakel -
siano: dla tego meczu powinny zostać zamieszczone 2 pliki:
daneMecz3bakel.dat oraz
daneMecz3siano.dat 4. rrr - ttt
MakssPl
Mar 1 2009, 09:56
Uruchamiamy ten program przed meczem i tam ma ciagle pisac:
Pobrano Dane.
Pobrano Dane
Zapisano.
itd.
Czy coś się pojawi zaraz np. Teraz włącz mecz... ;D
SkonGoku
Mar 1 2009, 11:51
16. maui - Skongoku my wlasnie gramy wiec wynik bedzie
SkonGoku
Mar 1 2009, 12:32
SkonGoku - maui 3:2
maui - SkonGoku 1:6
SkonGoku : 6pkt
maui : 0 pkt
CYTAT(SkonGoku @ Mar 1 2009, 12:36)

SkonGoku - maui 3:2
maui - SkonGoku 1:6
SkonGoku : 6pkt
maui : 0 pkt
Potwierdzam wyniki. Dobrze sie grało pozdro
CYTAT(m3xXx @ Mar 1 2009, 10:00)

Uruchamiamy ten program przed meczem i tam ma ciagle pisac:
Pobrano Dane.
Pobrano Dane
Zapisano.
itd.
Czy coś się pojawi zaraz np. Teraz włącz mecz... ;D
Nie, nie pojawi się, to jest wersja Beta. Należy włączyć przed meczem i plik się automatycznie zapisuje. Po meczu należy go tu zamieścić zgodnie z podanym wzorem.
psiodka
Mar 1 2009, 17:59
psiodka_poland - tokario 2:2
tokario - psiodka_poland 4:0
tokario
Mar 1 2009, 18:01
CYTAT(psiodka @ Mar 1 2009, 18:03)

psiodka_poland - tokario 2:2
tokario - psiodka_poland 4:0
potwierdzam dziekuje za gre przeciwnikowi
karwoos1
Mar 1 2009, 23:15
karwoos1 - erniho 2-2: 3-3: 4-2
Przypominam, że żadne reklamacje w sprawie oszukiwania poprzez lagowanie nie będą rozpatrywane, jeżeli gracz nie będzie posiadał pliku z Lag Detektora.
Lukaszeq
Mar 2 2009, 13:34
Ok teraz poprawnie

1 Mecz:
Wrobelinho 3:0 Lukaszeq
2 Mecz:
Lukaszeq 8:2 Wrobelinho
3 Mecz:
Wrobelinho 1:3 Lukaszeq
5. paxx - Neonidas
1 Mecz: paxx2 -3 Neonidas
2 Mecz:Neonidas 2- 4paxx
zawodnik nieche grac 3 meczu :
http://wklej.org/id/59408/http://img80.imageshack.us/my.php?image=beztytuut.jpg
Prosze o przedluzenie czasu na rozegranie meczu miedzy Ralfis - Luki K gdyz nie moglismy sie zgrac godzinami i prosil bym o przedluzenie czasu na mecz do jutra do godziny 13 smile.gif
prosze o odp
pesik789
Mar 2 2009, 21:52
6. karwocha - Pesik789
Gracz mi napisał na gg że nie bedzie miał czasu zagrać w danym terminie.
Napisał do mnie dzisiaj o 7 rano ale to nie jest pora do gry w PEsa bo nawet mnie w domu nie było;/
Powiedział ze napisze o przedłużenie ale niestety żadnego posta z jego strony nie widzę na forum ;/
Także decyzje niech podejmie Admin.
Pisze abym ja nie dostał WO !
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.