CYTAT(rosiaktotti @ Mar 2 2009, 23:15)

Powodem rozłączenia był dostawca internetu Neostrada. Gracz od 1 meczu robił wszystko aby wygrać tu coś dogadywał tu miał problem z hostem w 2 meczu jak "dostawał" 2-0 zaczął się pytać o wiek. Więc tak jak napisałem rozłączenie nie było celowe bo kto by się celowo rozłączał mając 40 min grając 1 zawodnika więcej. Ja proszę oczywiście o dogranie spotkania te 40 min oczywisty stan 1-0 dla przeciwnika. Lecz gracz "wyparował " odrazu z tekstem, że dostaje wo czekam na reakcje admina.
CYTAT(rosiaktotti)
Gracz od 1 meczu robił wszystko aby wygrać tu coś dogadywał tu miał problem z hostem w 2 meczu jak "dostawał" 2-0 zaczął się pytać o wiek
Problem z hostem, co dogadywał?!?... czy Ty nie wymyślasz CYTAT(rosiaktotti)
Lecz gracz "wyparował " odrazu z tekstem, że dostaje wo
Musze Cie rozczarować i powiedzieć ze nic takiego nie mówiłem... daj jakiś dowód, będzie ok...
Oszustw ciąg dalszy...
1. dlaczego 1:0 dla mnie!?
rozłączyłeś się w 52. min. było wtedy 2:1...
2. Pytanie o wiek ma swoja przyczynę w
tym co do mnie pisałeś gdy przegrywałeś... ;/
3. Nie grałeś jednego zawodnika mniej tylko graliśmy po równo... (dostałeś czerwona w wyniq faulu na messim, gdy wychodziłem na dobra akcje...)
FAIR PLAY?! to pojecie chyba dla
rosiaka nie znane...
Jezeli te argumenty nie dają pewnosci... wnioskuje o postapowanie zgodnie z tym co napisal Bakel:
CYTAT
Rażąca nieznajomość Regulaminu może być ukarana dyskwalifikacją gracza.
Reasumując:
Rosiaktotti gra bardzo nie fair... widać ze zależy na mu bardziej na wygraniu, niż na dobrej grze, a porażka skłania do "wrzucania" przeciwnikowi tj. m3xXxPolska (co widać na screenie wyżej....)
Musisz pogodzić się z porażka... wiem że jest ciężko, możesz się jeszcze do drugiego turnieju dopisać... ...
Pozdro!
Bakel, mam nadzieje, ze jesteś ogarnięty i umiesz zobaczyć kto oszukuje...