Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Turniej eliminacyjny nr 1
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null > Rozgrywka sieciowa: Archiwum > PES2009 > Turnieje > Menago PES2009 Cup
Stron: 1, 2, 3
Beckmis
Beckmis 4-3 Skongoku

Dzieki za mecz smile.gif
SkonGoku
potwierdzam ^^ smile.gif rowniez dziekuje smile.gif
MakssPl
Rosiaktotti - m3xXxPolska 0 : 1 - 3pkt. dla m3xXxPolska
m3xXxPolska - Rosiaktotti 1: 3 3pkt. dla Rosiaktotti
Dogrywka:

m3xXxPolska - Rosiaktotti 2:1 ( przeciwnik ucieka w 52:41 minucie meczu nr. 3) 3pkt. dla m3xXxPolska

Nie wiem co tym razem wykombinuje jako wymówkę ale ja nic ze swojej strony dobrego o tym graczu nie mogę powiedzieć... ;/

To log z ciekawa rozmowa z rosiakiem ( dla Bakela: ogromna niewiedza i nieznajomosc regulaminu... ) ( rozmowa po drugim meczu...)

LagDetector:
mecz 1 i 2
mecz 3

Już "odwet" na GG... --- smieszny gosc...
Dobrej nocy życzę ziomale!
rosiaktotti
Powodem rozłączenia był dostawca internetu Neostrada. Gracz od 1 meczu robił wszystko aby wygrać tu coś dogadywał tu miał problem z hostem w 2 meczu jak "dostawał" 2-0 zaczął się pytać o wiek. Więc tak jak napisałem rozłączenie nie było celowe bo kto by się celowo rozłączał mając 40 min grając 1 zawodnika więcej. Ja proszę oczywiście o dogranie spotkania te 40 min oczywisty stan 1-0 dla przeciwnika. Lecz gracz "wyparował " odrazu z tekstem, że dostaje wo czekam na reakcje admina.
Bakel
CYTAT(rosiaktotti @ Mar 2 2009, 23:15) *
Powodem rozłączenia był dostawca internetu Neostrada. Gracz od 1 meczu robił wszystko aby wygrać tu coś dogadywał tu miał problem z hostem w 2 meczu jak "dostawał" 2-0 zaczął się pytać o wiek. Więc tak jak napisałem rozłączenie nie było celowe bo kto by się celowo rozłączał mając 40 min grając 1 zawodnika więcej. Ja proszę oczywiście o dogranie spotkania te 40 min oczywisty stan 1-0 dla przeciwnika. Lecz gracz "wyparował " odrazu z tekstem, że dostaje wo czekam na reakcje admina.

Nie można stwierdzić czy rozłączenie było celowe czy też nie, więc zalecam dogranie 40 min meczu. Aczkolwiek, ten przypadek opisuje ten punkt regulaminu:

CYTAT
Rażąca nieznajomość Regulaminu może być ukarana dyskwalifikacją gracza.
MakssPl
CYTAT(rosiaktotti @ Mar 2 2009, 23:15) *

CYTAT(rosiaktotti)
Gracz od 1 meczu robił wszystko aby wygrać tu coś dogadywał tu miał problem z hostem w 2 meczu jak "dostawał" 2-0 zaczął się pytać o wiek

Problem z hostem, co dogadywał?!?... czy Ty nie wymyślasz

CYTAT(rosiaktotti)
Lecz gracz "wyparował " odrazu z tekstem, że dostaje wo

Musze Cie rozczarować i powiedzieć ze nic takiego nie mówiłem... daj jakiś dowód, będzie ok...

Oszustw ciąg dalszy...
1. dlaczego 1:0 dla mnie!?
rozłączyłeś się w 52. min. było wtedy 2:1...
2. Pytanie o wiek ma swoja przyczynę w tym co do mnie pisałeś gdy przegrywałeś... ;/
3. Nie grałeś jednego zawodnika mniej tylko graliśmy po równo... (dostałeś czerwona w wyniq faulu na messim, gdy wychodziłem na dobra akcje...) FAIR PLAY?! to pojecie chyba dla rosiaka nie znane...
Jezeli te argumenty nie dają pewnosci... wnioskuje o postapowanie zgodnie z tym co napisal Bakel:
CYTAT
Rażąca nieznajomość Regulaminu może być ukarana dyskwalifikacją gracza.

Reasumując:
Rosiaktotti gra bardzo nie fair... widać ze zależy na mu bardziej na wygraniu, niż na dobrej grze, a porażka skłania do "wrzucania" przeciwnikowi tj. m3xXxPolska (co widać na screenie wyżej....)

Musisz pogodzić się z porażka... wiem że jest ciężko, możesz się jeszcze do drugiego turnieju dopisać... ...
Pozdro!
Bakel, mam nadzieje, ze jesteś ogarnięty i umiesz zobaczyć kto oszukuje...
spider3k
Aha czyli po dniu mojej nieobecnosci rosiak przechodzi dalej i stwarza nastepne problemy... zal mi jest wlasnie takich dzieci... Rosiak nie chcial zagrac ze mna a ja dostaje wo fajna sprawa.

http://board.issonline.pl/index.php?showto...st&p=274530
lukasz_k
Łuki K 6:1 Ralfis
Dzieki za gre i powodzenia w kolejnych eliminacjach!
ralfis
potwierdzam

Thx mistrzu
rosiaktotti
CYTAT(Bakel @ Mar 3 2009, 09:25) *
Nie można stwierdzić czy rozłączenie było celowe czy też nie, więc zalecam dogranie 40 min meczu. Aczkolwiek, ten przypadek opisuje ten punkt regulaminu:

jestem już "dostępny" Czekam na GG mam nadzieje, że się odezwiesz.

Bakel nie chce mi się gadać z tym człowiekiem bo piszę do nie go że chce porostu dograć spotkanie nie wiem powiedźcie jak wyprowadzić jakieś logi z kompa z rozłączenia czy coś to dam spoko nie ma problemu ;p

Ale mówisz tu w ten sposób że ja jestem nie fair, a sam nie chcesz dograć ..
... pewnie już byśmy mieli połowę dogrywki. elo.
MakssPl
Poczekamy na Bakela, co zdecyduje w świetle postawionych przeze mnie argumentów...
P.S. Odpowiesz na pytania w mojej wypowiedzi 3 posty wyzej?! dry.gif
rosiaktotti
nie rozumiem typa:D:D

Ja 14:57:12
dogrywasz czy nie ?
1182397 14:57:50
a umiesz czytac?!
"czekam na decyzje Bakela"
1182397 14:58:18
jesli on powie, taaak, rosiak to super uczciwy gracz, dograjcie... to zagramy

a najbardziej mnie "Boli" że gracz nie wiem kogo chce okłamać że miał dobrą akcje, bo każdy wie że jeśli wywali cię z meczu (czyli np disconnect neta) to przeciwnik ma jakieś 1,30 gry z "nikim".
spider3k
CYTAT(rosiaktotti @ Mar 3 2009, 14:50) *
nie rozumiem typa:D:D

Ja 14:57:12
dogrywasz czy nie ?
1182397 14:57:50
a umiesz czytac?!
"czekam na decyzje Bakela"
1182397 14:58:18
jesli on powie, taaak, rosiak to super uczciwy gracz, dograjcie... to zagramy

a najbardziej mnie "Boli" że gracz nie wiem kogo chce okłamać że miał dobrą akcje, bo każdy wie że jeśli wywali cię z meczu (czyli np disconnect neta) to przeciwnik ma jakieś 1,30 gry z "nikim".

Chyba kogo ty chcesz okłamac! Jestes nieodpowiedzialnym malym dzieckiem, ktore spedza cale swoje zycie przed komputerem. Nolife = odradzam kontaktu z tym graczem. Wszedzie masz zje$ana opinie...
MakssPl
Przed ucieczką (bądź rozłączeniem) klinknąłes pause i czekałem aż zrobisz zmiany i zagrasz, ale skończył się czas na przerwę (120sek.) i poszedłeś... nie grałem z żadnym nikim....
Przed pauza grałeś normalnie...
Bakel
Dograjcie pozostałe 40 min. przy stanie 2-1 dla m3xXxa

spider3k, http://board.issonline.pl/index.php?s=&...st&p=274395 czekałem na Wasze wyjaśnienia, nie odezwałeś się. Przykro, że nie miałeś dostępu do neta, ale nie można przeciągać jednej fazy turnieju o 2 dni przez problemy z jedną parą. Mam nadzieję, że poradzisz sobie w 2 turnieju eliminacyjnym.
Beckmis
Mam rozumieć ,że jeśli pozostałe pary zagrają te mecze, które zostały to Turniej eliminacyjny nr 1 można uznać za zakończony, czy będziemy jeszcze grać do wyłonienia zwycięzcy ?
rosiaktotti
JESTEM GOTOWY I CZEKAM NA GG przypominam 5667393 gl wink.gif
MakssPl
CYTAT(Beckmis @ Mar 3 2009, 15:59) *
Mam rozumieć ,że jeśli pozostałe pary zagrają te mecze, które zostały to Turniej eliminacyjny nr 1 można uznać za zakończony, czy będziemy jeszcze grać do wyłonienia zwycięzcy ?

A czytałeś regulamin?!

Z tego turnieju nr.1 przechodzi 8 zawodnikow i czeka do zagrania reszty turniejow.

Z rosiakiem zagramy o 18.00!

Beckmis
CYTAT(m3xXx @ Mar 3 2009, 16:08) *
A czytałeś regulamin?!

Z tego turnieju nr.1 przechodzi 8 zawodnikow i czeka do zagrania reszty turniejow.

Tak, czytałem.

Odbędą się 4 turnieje eliminacyjne. W każdym z nich może wziąć udział maksymalnie 128 graczy. Z każdego z nich do fazy zasadniczej turnieju awansuje 8 graczy.

Powiedz mi "ynteligentny" kolego ,gdzie tu jest napisane ,że czeka się na zagranie reszty turniejów ?Może organizator przewidział jakieś rozstawienia czy coś w tym stylu, dlatego grzecznie zapytałem. Jednak po Twoim zachowaniu widać, że z grzecznością za dużo do czynienia nie miałeś szukając tylko jak by tu dostać walkower z rosiakiem ^^
rosiaktotti
Bakel , hejka i doszło do meczu zagraliśmy:) Strzeliłem bramke na 2-1 w 39/40 min a on mi wmawia że w 41.

Cały log i dowód ( scorebot) jak widzisz teraz, to jemu zalezy, ąz tak b. na zwycięstwie , paranoja

Ja 18:10:00
i co teraz?
Ja 18:10:04
mamy po 7 pkt
Ja 18:10:26
bo to byl konic 3 meczu
1182397 18:10:26
strzeliles po 40.im
1182397 18:10:28
min.
Ja 18:10:29
niee
1182397 18:10:32
tzn. ja strzelilem sobie po
Ja 18:10:34
ale za takie klamstwa
1182397 18:10:34
tak
Ja 18:10:38
ale
1182397 18:10:41
patrzylem dokladnie...
Ja 18:10:41
wiesz jaki mam dowopd?
Ja 18:10:44
bota na ircu
1182397 18:10:51
to najs
1182397 18:10:57
a sa boty do pesa wogole?
1182397 18:11:31
?!
Ja 18:11:36
tak
1182397 18:11:37
czy teraz sobie napiszesz?
Ja 18:11:39
nie
Ja 18:11:41
zaraz
Ja 18:11:42
Ci ss
Ja 18:11:43
pokaze
Ja 18:11:43
;p
Ja 18:12:25
masz
Ja 18:12:40
http://f.imagehost.org/0687/fhdh.jpg
1182397 18:12:44
gdzie?
Ja 18:12:47
1182397 18:13:24
to czemu jak zaczalem grac po golu to byla 41.min?
Ja 18:14:49
kurde ale Ty kombinujesz
Ja 18:15:00
to nie pilka reczna i sedzia nie zatrzymuje czasu
1182397 18:15:05
czlowieku, serio Ci mowie ze po 40 strzeliles...
1182397 18:15:09
no Ci mowie przeciez...
1182397 18:15:29
po co bym klamal...?! i tak nic straconego, mozesz sie zapisac do drugiego turnieju
1182397 18:16:08
no serio, czlowieku nie wiem co z tym botem jest ale strzeliles po 40, widzialem

Bakel hej, jgdzie tu jest fair play, gramy 4 mecz i on jest gosp po raz 3...
MakssPl
To jest jakas patologia.
Bakel, czekam na to co powiesz...
rosiaktotti
i poszedł sobie...,
chore na prawdę chore !
Bakel
Zagracie 4 mecz, m3xXx gospodarzem.
rosiaktotti
spiderek ;DD?
jaro9
Sorry że się wtrącam ale śmiać mi się chce jak czytam te perypetie tongue.gif pozdro
rosiaktotti
Nie rozumiem... Czekam i czekam i czekam , ale kładę się spać nie długo... ;/

23:07 , sorry ale ide spac
rosiaktotti
łącze tego gracza jest nie do przyjęcia proszę o sprawdzenie LD zresztą gratuluje organizatorom
rosiaktotti host ował 1x
przeciwnik 3x
MakssPl
Tu już chyba jasno widać... kto oszukuje...
Gracz grał ze mną 3 mecze, kiedy wygrywał nic nie mówił.
Dziś zagraliśmy i bahhh... straszne łącze...
Masakra
A czego gratulujesz organizatorom?!
rosiaktotti 0 : 2 m3xXxPolska
LD
Przez cały mecz ciągle ja i on żółte lampeczki.
Paczka screenów dla potwierdzenia...
Bakel
CYTAT(rosiaktotti @ Mar 4 2009, 15:15) *
łącze tego gracza jest nie do przyjęcia proszę o sprawdzenie LD zresztą gratuluje organizatorom
rosiaktotti host ował 1x
przeciwnik 3x

Zaakceptowałeś regulamin, który wyraźnie dowodził, że w decydującym meczu hostuje gospodarz, więc nie masz podstaw do tekstów tego typu.

Graczom dziękuję za udział w I turnieju eliminacyjnym.
rosiaktotti
ld nie bedzie sprawdzone ?
Bakel
Został sprawdzony i nie mam zastrzeżeń.
karwocha
6. karwocha - Pesik789
1. karwcha 3:0 Pesik789
2. Pesik789 4:0 karwocha
3. karwocha 2:1 Pesik789
pkt:
- karwocha - 6 pkt
- Pesik789 - 3 pkt
pesik789
Wy macie jakieś popierdolone zasady !

Po pierwsze : Kto wymyślił grę na pkt ? Przegrałem tylko dla tego bo kurwa jest 3 mecz w którym do gospodarz hostuje i nie ma tu sprawiedliwości !
Widzieliście gdzieś turniej w którym się gra na pkt w eliminacjach ?
Powinno się grać dwa mecze i liczyć bramki tak jak jest naprawdę a nie kurwa większość ludzi od pada przez zjebane łączę!
Co to jest za sprawiedliwość ? Gracz rozjebał mnie na swoim hoście a później ja na swoim go rozjebałem! Ale oczywiśćie zjebane zasady mówią ze to gosp hostuje i w tym momęcie ja mam po dupie i mecz jest przegrany ! I jak tu ma wygrać lepszy ?
Bakel
CYTAT(pesik789 @ Mar 4 2009, 19:01) *
Wy macie jakieś popierdolone zasady !

Po pierwsze : Kto wymyślił grę na pkt ? Przegrałem tylko dla tego bo kurwa jest 3 mecz w którym do gospodarz hostuje i nie ma tu sprawiedliwości !
Widzieliście gdzieś turniej w którym się gra na pkt w eliminacjach ?
Powinno się grać dwa mecze i liczyć bramki tak jak jest naprawdę a nie kurwa większość ludzi od pada przez zjebane łączę!
Co to jest za sprawiedliwość ? Gracz rozjebał mnie na swoim hoście a później ja na swoim go rozjebałem! Ale oczywiśćie zjebane zasady mówią ze to gosp hostuje i w tym momęcie ja mam po dupie i mecz jest przegrany ! I jak tu ma wygrać lepszy ?

Sam zaakceptowałeś te zasady. Jeżeli nie pasują to kto zmusza do udziału w turnieju?
Badzi69
Święta racja <brawo>
Givren
wink.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.