Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: South Africa World Cup 2010 by Jaro
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Blogi i kariery
Stron: 1, 2, 3, 4
Stuart17
Zapowiada sie calkiem niezle wink.gif Jaki to program?? tongue.gif
jaro9
TRANSFERY.pl

OFICJALNIE:
Lahm przechodzi do Valencji.
Spekulacje stały się faktem.Dziś rano Phillip Lahm wraz ze swoim agentem wyleciał do Walencji podpisać kontrakt z tutejszym klubem.Obie strony doszły do porozumienia.Suma transferu jaka wpłynie do Bayernu Monachium ma wynosić 25 mln Euro + Manuel Angulo.Lahm jest wychowankiem klubu z Monachium,od 2005 roku rozegrał tam ponad 100 oficjalnych spotkań i dwa razy zdobył z nim Mistrzostwo Niemiec.
________________________________________________________________________________
____

OFICJALNIE:Ireneusz Jeleń piłkarzem PSG!!
Paris Saint Germain pozyskało dziś Reprezentanta Polski Ireneusza Jelenia!Po dobrych występach w poprzednim sezonie włodarze klubu już od dawna mieli w planach transfer Jelenia,a dziś stało się to faktem.Polak podpisał 3 letni kontrakt a klub z Paryża zapłacił AJA około 5,5 mln euro.Irek ma pomóc PSG zdobyć Ligę Europejską.Życzymy powodzenia!
________________________________________________________________________________

Ps.Stuart ten program to: Loser smile.gif
jaro9
SPRAWDZIAN PRZED PIERWSZYM SPOTKANIEM LIGI EUROPEJSKIEJ

Już dziś pierwszy sprawdzian drużyny Valencji przed pierwszymi zmaganiami w Lidze Europejskiej.Piłkarze z Hiszpanii zagrają dziś na stadionie w Gelsenkirchen z Spartakiem Moskwa.Początek meczu o godzinie 18.30,spotkanie tę będzie transmitować telewizja N oraz TVP Sport HD.
jaro9

SPARING: VALENCIA CF 1:0 SPARTAK MOSKWA

W sparingu rozegranym pomiędzy Valencią i Spartakiem góra ci pierwsi. Mecz rozpoczął się o godzinie 18.30 na stadionie w Gelsenkirchen.Od początku oba zespoły nie kwapiły się do stanowczych ataków.Najlepszą okazję w pierwszej połowie miał gracz z Moskwy - Wellington który trafił w poprzeczkę bramki Renana.Do przerwy bez bramek. W drugiej połowię znów walka w centrum boiska.Dogodną sytuacje do otwarcia wyniku miał Carlos Marchena, kiedy po rzucie wolnym wykonywanym przez Ville,piłka odbiła się od muru i trafiła pod jego nogę, a on pomylił się minimalnie.Oglądaliśmy częste wejścia w okolice pola karnego Phillipa Lahma którego ciężko było zatrzymać.Bramka padła dopiero w 82 minucie.Chwilę wcześniej oglądaliśmy świetny rajd w pole Davida Villi,a jego strzał sparował na róg golkiper Spartaka.Po dośrodkowaniu z rzutu rożnego Marcheny piłkę do bramki głową skierował Baraja.Futbolówka nim wpadła za linię odbiła się jeszcze od poprzeczki. Mecz ciekawy,ale nie było to widowisko na które liczyli kibice.Miano zawodnika meczu przypadło Phillipowi Lahmowi.

Kilka zdjęć z tego spotkania:

Komentujcie,oceniajcie pozdro wink.gif
jaro9
TRANSFERY.pl

Z ostatniej chwili:Daniel Guiza jest bardzo blisko transferu do Valencji.Drużyna z Hiszpanii po tym jak została kupiona przez Amerykańskiego miliardera wydaje mnóstwo pieniędzy na kupno nowych piłkarzy.Ostatnio wydali 25 mln Euro na Philipa Lahma.Jak donosi "Marca", klub z Walencji planuje także sprowadzić piłkarza TSG Hoffenheim - Vedada Ibisevicia,w razie gdyby Fenerbahce nie zgodziło się na transfer Guizy.Sprawa powinna się wyjaśnić w ciągu najbliższych 24 godzin.
Kamiloxx
Bardzo dobra kariera. Czekam na więcej.
damost4
Carlos Marchena, a nie Christian Marchena
jaro9
FOOTBALL24h.pl

OFICJALNIE: Marco Van Basten nowym szkoleniowcem Valencji!
Dziś rano szokujące informacje obiegły piłkarskie portale. Legenda AC Milan,były szkoleniowiec Reprezentacji Holenderskiej Marco Van Basten związał się na 3 lata z klubem z Mestalla.

Krótki wywiad z Van Bastenem:

F24:
Witam cie Marco! Czy udzielisz nam krótkiego wywiadu już jako szkoleniowiec Valencji?
MVB:Tak,proszę.
F24:Kiedy dowiedziałeś się o zainteresowaniu zarządu klubu twoją osobą?
MVB:Cóż,w piątek zadzwonił do mnie przedstawiciel klubu, zaproponował mi 3 letnią umowę na stanowisku trenera. Przyjąłem ofertę po krótkim zastanowieniu.
F24:Świetnie,a jakię są cele klubu w tym sezonie?? Liczycie na mistrzostwo Hiszpanii?
MVB:Będziemy walczyć na wszystkich frontach na 100%.Jednak szczególną uwagę będziemy poświęcać lidze europejskiej,chcemy ją wygrać!]
F24:A transfery? Czy masz w planie sporwadzić jakąś gwiazdę?
MVB: Fakt, musimy wzmocnić linię ataku, przydałby się partner dla Davida Villi. Zarząd i ja pomyślimy nad sprowadzeniem napastnika. Niewiem kto to będzie.Może Huntelaar,Guiza..Arshavin kto wie.
F24:Dziękujemy za wywiad.Życzymy sukcesów!
jaro9
TRANSFERY.pl
Nowa Era w Valencji!
Rozpoczeły się wielkie zakupy klubu z Mestalla! Potym jak dziś Marco Van Basten zaostał ogłoszony trenerem Valencji, do klubu zawitali nowi gracze!
Są nimi Peter Crouch który wcześniej występował w Portsmouth oraz Nani a Manchesteru United. Obaj zawodnicy kosztowali włodarzy Hiszpańskiej drużyny ok 30 mln euro. Już dziś mówi się że Valencja jest 100% faworytem rozpoczynającej się za tydzień ligi europejskiej."W tym turnieju gra wiele świetnych zespołów.Łatwo nie będzie"- mówi drugi trener drużyny.
Hiszpańska "Marca" przedstawiła dziś grafikę która ukazuje pierwszą jedenastkę klubu jaka będzie się prezentować w przyszłym sezonie.Oto i ona:

Czy Hiszpanska prasa ma rację? O tym przekonamy się już jutro kiedy to Valencia będzie mierzyć się na Mestalla z Galaktycznym Realem Florentino Pereza.
Czy to jednak koniec zakupów? Skąd. Gazety mówią że Valencia szykuje już ofertę za duńczyka Petera Lovenkrands'a.
Kamilsoltys
CYTAT(jaro9 @ Jun 27 2009, 16:51) *

Witam .... mam pytanie, Tą koszulkę z napisem LAHM to zrobiłeś własnoręcznie photoshopem czy masz jakiś "Generator" ? smile.gif
jaro9
Własnoręcznie w Photoshopie wink.gif
Kamilsoltys
Jeśli mogę zapytać Kitsa skąd masz tongue.gif ??
jaro9
CYTAT(Kamilsoltys @ Jul 7 2009, 23:24) *
Jeśli mogę zapytać Kitsa skąd masz tongue.gif ??

Ze stronki znalazłem w google.Jak chcesz moge ci dać..

Ps.Dziś lub jutro opis meczu z Realem.
Kamilsoltys
No możesz dać tongue.gif
jaro9

Komentujcie i oceniajcie wink.gif Pozdro
Crv+
łoł całkiem nizał gazetka bez filtruf i udziwnień graficznych a co najważniejsze czytelna
Elboro

[/size]

Bardzo dobra kariera, a jeśli chodzi o zestawienie no to:

Miguel to nominalnie Prawy obrońca
Silva na skrzydło a Baraja do środka
Nani też preferuje grę na boku;

Myślę że mało realistyczny skład podała ta gazeta tongue.gif
jaro9
No ale wiesz..to wkońcu "Marca" tongue.gif heh
jaro9
Sorry za 2 post

NOWA ANKIETA! Zapraszam do głosowania! Okno transferowe zamykam jutro więc czekam na wasze głosy smile.gif
Najprawdopodobniej także jutro(najpóźniej w Niedziele) pierwsze spotkanie w Lidze Europeskiej UEFA: OSC Lille vs Valencia CF! Pozdrawiam!

Ankieta zakończona!
jaro9
TRANSFERY.pl

Koniec zakupów w drużynie Valencji. Na Mestalla przywędruje trzech nowych zawodników:Bośniak Vedad Ibisević,Hiszpan Daniel Guiza oraz Ricardo Quaresma.Piłkarze już dziś zjawią się na boisku treningowym i wraz z resztą drużyny zaczną przygotowywać się do spotkania z Lille które czeka ich już niebawem.Następnie zawodnicy zostaną oficjalnie zaprezentowani na murawie Mestalla.

Imię:Vedad
Nazwisko:Ibisević
Narodowość:Bośnia i Hercegowina
Pozycja:Napastnik

TSG Hoffenheim ---> Valencia CF

Imię:Daniel
Nazwisko:Guiza
Narodowość:Hiszpania
Pozycja:Napastnik

Fenerbahce ---> Valencia CF

Imię:Ricardo
Nazwisko:Quaresma
Narodowość:Portugalia
Pozycja:Pomocnik

Internazionale ---> Valencia CF

Komentujcie i oceniajcie wink.gif Poźniej relacja z meczu LE.

jaro9
KILKA ZDJĘĆ Z DZISIEJSZEGO TRENINGU :

Nowi piłkarze tj. Ibisević,Guiza oraz Quaresma trenowali dziś w ośrodku treningowym wraz z resztą zespołu.Zawodnicy zostali przyjęci bardzo ciepło i przyjaźnie przez ich kolegów. Kłopotu z aklimatyzacją niema Daniel Guiza który w nowym klubie ma wielu swoich rodaków oraz kolegów z Reprezentacji.Piłkarze ćwiczyli podawanie piłki oraz drybling.Potem trener Marco van Basten podzielił skład na 3 drużyny i rozegrano kilka mini meczy.Następnie piłkarze udali się na odpoczynek. Dziś także na murawie Mestalla prezentacja nowych nabytków.

Licze na wasze komentarze bo niewiem czy ktoś w ogóle odwiedza ten temat
mellow.gif
Lopez10
Heh. ;D
Trochę ściągnąłeś program treningowy od CFC ;D
www.chelsealondyn.pl ;DD
Fajnie wink.gif Pozdrawiam wink.gif
a na jakim patchu grasz ?
jaro9
Heh nie czytałem tego artykułu z chelsealondyn.pl tongue.gif

Na Ekstraklasa Patch V 5.0

Jak będa komenty-kontynuuje.Jak nie to niewiem..zakończe to bo mało kto odwiedza.
Pucek
Kontynuuj chłopie biggrin.gif. Bardzo podoba mi się twoja kariera, choć nie długo tutaj jestem biggrin.gif Moim zdaniem super i życzę zapału i chęci bo warto tongue.gif
Majster
Dawaj dalej ja ciągle tu zaglądam i świetnie to wygląda dobre transfery dobrze się czyta jeden z najlepszych opków na forum w tej chwili. smile.gif
1908TylkoTwój1922
jaro9- Opisuj dalej kariere. Mi się bardzo podoba i po komentarzach widać, że innym też. Super transfery. Zgadzam się z Majster-em, że twoja kariera jest jedną z najlepszych na tym forum i nie strać tego biggrin.gif
jaro9
Ja również zawieszam działalność Bloga z powodu wyjazdu. Wracam z pisaniem za 2 tygodnie.Mam nadzieje że będziecie cierpliwie czekać wink.gif Pozdrawiam czytelników!
jaro9
Ruszają nowe rozgrywki!

Stało się! Pomysł Florentino Pereza oraz innych znakomitych osobowości futbolu stał się faktem!
W pucharze UEFA European Championship brać udział będzie 32 znanych na całym globie zespołów między innymi: Arsenal,Chelsea,Milan,Man Utd,Real Madryt,Inter,Liverpool czy Borussia Dortmund.
Losowanie par turnieju już niebawem.Każda drużyna rozegra ze swoim rywalem standardowo dwa mecze(dom,wyjazd)Rozgrywki przyciągną przed telewizory miliony grona fanów z całego świata! Niestety żadna z Polskich telewizji otwartych nie wykupiła prawa do pokazywania meczów.

jaro9
UCC:ROZLOSOWANO PARY:

Dziś w Glasgow odbyło się losowanie par turnieju UEFA Club Championship.Najciekawiej zapowiada się spotkanie Arsenalu Londyn z Manchesterem United oraz Bayernu Monachium z Realem Madryt Pellegriniego. Pierwsze mecze niebawem.

Być może dziś pierwsza relacja.Na początku chciałem grać tylko Chelsea ale teraz niewiem może zagram wszystkie mecze ? Jak wolicie? Czekam na podpowiedzi w formie postów. Pozdro
Mikos9708
No, niezły pomysł. Ciekawe pary.
Liczę na Bayern i Barcelonę.
Pozdro i zapraszam do mnie.
acm2108
A ja liczę na Milan i HSV biggrin.gif Moja propozycja jest taka żebyś grał wszystkie mecze gospodarzami, no chyba, że gość jest wyraźnie lepszy to wtedy gośćmi. Ale nie musisz mnie słuchać tongue.gif Tak czy siak zapowiada się ciekawie smile.gif Pozdro
Mikos9708
Możesz zagrać jedną połowę gospodarzem, drugą gościem.
jaro9

Lille vs Borussia (0:1)

Chelsea vs Manchester City (3:0)

Zostawcie jakieś komentarze rolleyes.gif Pozdrawiam! biggrin.gif
Lopez10
Całkiem, całkiem wink.gif
bardzo fajnie, i do tego CFC wygrywa wink.gif
Pozdrawiam wink.gif
jaro9
Jutro (Prawdopodobnie,jeśli znajdę czas)będzie się można spodziewać kolejnego numeru(Wolfsburg-Bordeaux,Marsylia-Villarreal) Pozdro wink.gif
jaro9

Vfl Wolfsburg vs Gironidis Bordeaux (1:1)

Olimpique Marsylia vs Villarreal CF (1:3)

Liczę na Wasze liczne Komentarze! wink.gif Pozdrawiam!
Lopez10
Po prostu cud miód i orzeszki ;D
pozdrawiam wink.gif

ciekawie, ciekawie wink.gif
jaro9

Olimpique Lyon vs Hertha BSC (0:0)

FC Porto vs FC Internazionale (1:0)

Zostawcie jakieś komentarze wink.gif pozdrawiam! smile.gif
jaro9

Celtic Glasgow vs FC Shakhtar Donetsk (5:2)

Atletico Madrid vs Vfb Stuttgart (0:2)

Liczę przynajmniej na.. 3 komentarze wink.gif heh Pozdro
Mikos9708
Arsenal - MU: będzie się działo!
Atletico zawiodło na całej linii i trudno wskazac winowajce.
10/10
zapraszam do mnie

EDIT:
CYTAT(jaro9 @ Aug 17 2009, 14:36) *
Liczę przynajmniej na.. 3 komentarze wink.gif heh Pozdro

Licznik komentarzy: 1/3 biggrin.gif
lukasz44
Wszystko bardzo ładnie wygląda, ogólna ocena 8\10 pracuj dalej i ciągle coś ulepszaj . . . pozdroo
wpadnij do mnie
perONE
2/3
Celtic mnie zaskoczył, oby tak nie było jutro w pojedynku z Arsenalem (bukmacherka)
jaro9

TYPUJCIE WYNIK smile.gif

Kurs:

Arsenal: 2.30
X 2.00
Man Utd:2.50
jaro9

Arsenal vs Manchester United (4:0)

CSKA Moskwa vs AC Milan (2:0)

Komentujcie wink.gif Licze na przynajmniej..5 kom tongue.gif Pozdrawiam
bart10
ohmy.gif ohmy.gif Arsenal 4:0 Manchester ohmy.gif ohmy.gif Liczyłem tutaj na Czerwonych Diabłów tongue.gif co do kariery bardzo fajna jedna z najlepszych na forum Issonline biggrin.gif pozdrawiam smile.gif
Mikos9708
oooo!!! Arsenal 4:0 Manchester!!! Tylko mam małe zastrzeżenie, otóż nie powinno w 1. rundzie(1/16) być meczów typu Arsenal - Manchester czy Bayern - Real. Poza tym świetnie!
acm2108
Wszystko byłoby fajnie gdyby nie przegrana Milanu... tongue.gif Ale mam nadzieję, że na San Siro odrobią straty smile.gif Zgadzam się z bartem, Twój blog jest jednym z najlepszych na tym forum. Pozdrawiam smile.gif
perONE
CYTAT(acm2108 @ Aug 18 2009, 21:25) *
Wszystko byłoby fajnie gdyby nie przegrana Milanu... tongue.gif Ale mam nadzieję, że na San Siro odrobią straty smile.gif Zgadzam się z bartem, Twój blog jest jednym z najlepszych na tym forum. Pozdrawiam smile.gif

I bardzo dobrze biggrin.gif

Blog bardzo fajny wink.gif

jaro9
Dzięki za komenty wink.gif

Jutro relacje z Villa Park (Aston Villa-Barcelona) i Anfield (Liverpool-HSV) niezabraknie emocji,niespodzianek..i bramek smile.gif Pozdro
unikat
Ajajaj nie podoba mi się porażka ManUTD wspaniała karierka wink.gif
Wbij do mnie do tematu .. Pozdro
Czytam czytam ... ;]
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.