Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Faces By Mateusz13
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Face Edit > Początkujący.
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14
norek
CYTAT(Szakal21 @ Nov 29 2010, 15:12) *
Wygląda jako tako estetycznie, ale podobieństwo leży. Model, mapowanie i textura do poprawy, bo myślę że da się dużo więcej z tej fotki wyciągnąć closedeyes.gif . Pracuj dalej.
Tu masz do pomocy i porównania :

pozdro...

Całkowicie nie podobny, nie te włosy, oczy innego grajka, nos też nie z tej bajki no i przede wszystkim kształt twarzy.
Nie mam pojęcia skąd się znalazłeś w dziale zaawansowane, zarówno jakość jaki model mówiąc kolokwialnie- daleko za murzynami.
don rxf
CYTAT(szołpas @ Nov 29 2010, 18:15) *
bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo słabiutko niestety dry.gif
mam nadzieje,ze ten komentarz cie tylko zmotywuje bo postepow zadnych nie widze

CYTAT(norek @ Dec 2 2010, 04:45) *
Całkowicie nie podobny, nie te włosy, oczy innego grajka, nos też nie z tej bajki no i przede wszystkim kształt twarzy.
Nie mam pojęcia skąd się znalazłeś w dziale zaawansowane, zarówno jakość jaki model mówiąc kolokwialnie- daleko za murzynami.

Zgadzam się z chłopakami:)
Swoją drogą aż się zdziwiłem, że się odezwaliście na forum tongue.gif
E 9
Koledzy niestety mają rację i jeżeli nic się nie zmieni to będzie trzeba przywrócić temat do działu dla mniej ''Zaawansowanych''.

btw. miło tu widzieć Norka, pzdR. wink.gif
Jamnik
CYTAT(don rxf @ Dec 3 2010, 14:08) *
Zgadzam się z chłopakami:)
Swoją drogą aż się zdziwiłem, że się odezwaliście na forum tongue.gif

Tak jakbyś Ty sie udzielał ohmy.gif

Zaraz karnego dostaniesz xD
orlando00
Mógłbym prosić o download Giovanniego
Mateusz13
Po dosc dlugiej przerwie, narazie tylko twarz...
Mateusz13
lukasz44
Bardzo dobrze wygląda smile.gif

Czekamy na kolejne mordki smile.gif
czubinho
Swietny Feli. Czekam na dl
ps. Wiecej Interistow biggrin.gif !
Jamnik
Nie wiem jak koleś wygląda, jednak podpowiem, żebyś poprawił kolor RGB przy włosach (tych od Konami)
ryba
Bardzo dobra twarz, ale wlosy nie pasuja, nikt juz takich nie robi. Sprobuj cos z 3d.
Daro.
Mateusz, byłaby możliwość wrzucenia tych twarzy poniżej?
Mateusz13
Powrót po dłuższym czasie... Z nudów coś porobiłem happy.gif

katalonbar
Całkiem niezły, jednak oglądałem twoje twarze i wiem, że stać cię na więcej wink.gif
B@rt
Całkowy smile.gif Mam nadzieję, że będziesz dalej robił twarze... czy tylko chwilowy comeback? biggrin.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.