chyba nie da rady nic z tej foty wyciągnać. a co do downloadu. wiem, ale nie mam siły juz go poprawiać. jest troche za szeroki, ale w grze można go zwężyć. a niedociągnieć nie widać tak bardzo;p
teraz będzie pare twarzyczek z bundesligi z mojej jak i ze strony Mateusza
jakbys sie przyjrzał fotce to ona ma z jednej strony wykręcone, chciałęm zrobić zeby było podobnie. zaraz poprawie, jeśli tak Cie to gryzie i dam download. wolisz ze by miał po lewo proste włosy czy mogą zostac takie wykręcone w bok?
mateusza praca bardzo ładna aż nie chce mi się do niczego przyczepiać co do twarzy miszzo dla mnie jego najlepsza twarz poprawił bym model jeszcze trochę bo duzo do zmiany ci zostało
"koluniu" wyrobiłeś się ;D dawać ci będę teraz fotki z Ekstraklasy to wyrośniesz na nowego lidera z Mordami Polskimi xd
Mateusz13
Feb 10 2010, 21:12
Alexander Stolz z włoskami
Mi do T-Maca daleko, a poza tym ja nie mam licencji PRO i chyba nie bd miał
Rzepa możesz podrzucać fotki
demiano7
Feb 11 2010, 01:16
Fajny stolec tylko spróbuj usunąć swiatło z czoła i moze poszukaj jakis włosów 3D
ryba
Feb 11 2010, 18:23
Coraz lepsze prace
Mateusz13
Feb 11 2010, 19:37
Logan Bailly Borussia Mönchengladbach Jeszcze brodke bd poprawiał prawdopodobnie
Jamnik
Feb 11 2010, 19:45
Myśle że robiony z fotki poniżej. Oczy na pewno do zmiany, uszy troszke szersze. BMP fajne i bródka niezła wyszła. Spróbuj mu może zamknąc pysk. Daj mu szyje na Y, albo dopasuj troszke mimo dobrego bmp kolor ryja do szyi
Stuart17
Feb 11 2010, 19:48
Ogolnie wyszedl dobry. Popraw to co mowi kolega wyzej i zmien troche ksztalt glowy wtedy bedzie b. dobrze
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.