Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Kits By Flisak --> PES 2011
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2009 > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 2009 > Grafika
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
D..
Cześć Flisak,

b. dobre stroje.

Jedyny problem jest z pa pb i px, kiedy w grze podmieniam w gdb config i wchodzę w grę to wywala do windy. Coś chyba jest zrąbane z configiem. Da radę to naprawić? Tak aby wcięcie przy szyji było poprawne.

Pzdr, D.
Dabrowy00
Świetne stroje Lecha smile.gif
Flisak
Polska 2010/12

PS Weźcie przenieście może mój temat do działu Pes11, bo od 2 lat już tu siedzi ;|
pawelszalik
Ehhh... uprzedziłeś mnie wink.gif Bardzo dobre stroje, ale przyczepie się do paru szczegółów: to nie PES 6 - godło powinno być spłaszczone pionowo w dół, kolor Polski Away powinien być bardziej granatowy. Hmmm... nie wiem czy opaska nie powinna być inna bo wydaję mi się że widziałem na meczu taką jak na górze: http://www.mjsport.co.uk/NikeCaptainsArmbands.jpg
Flisak
Z tą opaską to nie wiem za bardzo, robiłem na czuja, bo miałem słabe fotki tego akurat elementu. Za to kolor away mogę jeszcze poprawić. No a z tym herbem nie miałem jak sprawdzić, bo PES11 mi nie chodzi i robię tylko na modelu 3d w photoshopie, który nie jest w 100% jak gra ;/
pawelszalik
heh... Model... Mam to samo wink.gif W ŁKS-ie wszystko się łączyło a w grze zawsze jakiś piksel w drugą stronę. Co do opaski proszę: (jak chcesz możesz wykorzystać). Nie mam zdjęcia z meczu no, ale widziałem ją jak oglądałem mecz w TV.

PS: Jak będzie z tą Jagiellonią? Bo nie wiem czy zrobisz, czy ja mam się za nią wziąść.
Flisak
A całkiem zapomniałem ;/ Fotki i w weekend coś rozkminię(bo teraz szkoła...)
Flisak
Strasznie niektórzy są niecierpliwi(nie będę wskazywał palcem). Jak odejdę od bigosu(a właściwie jak siłą mnie odciągnął od niego), to może zrobi się reszte xP A teraz przedsmak:

PS Jak ktoś ma chwilkę i dobry sprzęt, to niech zrobi screeny, jak to wygląda w grze, bo niestety nie chodzi u mnie ten nowy pes :/
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.