Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Kits By Flisak --> PES 2011
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2009 > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 2009 > Grafika
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Varies.
Dobre smile.gif.Tylko jest pare drobnych błędów smile.gif.Mianowicie na spodenkach zamiast fightaidsmonaco powinno być logo Peace and Sport Klik.Pod logiem AS Monaco na domowy powinno byc logo właśnie Fightaidsmonaco oraz na home GK to samo logo pod Pumą wink.gif
v1r00z
Przenieś się na http://forum.pesleague.pl/ bo tu mało ludzi tongue.gif
pawelszalik
Mało ludzi rzeczywiście smile.gif
Flisak
CYTAT(Varies. @ Aug 26 2009, 18:10) *
Dobre smile.gif.Tylko jest pare drobnych błędów smile.gif.Mianowicie na spodenkach zamiast fightaidsmonaco powinno być logo Peace and Sport Klik.Pod logiem AS Monaco na domowy powinno byc logo właśnie Fightaidsmonaco oraz na home GK to samo logo pod Pumą wink.gif

Z tym logiem na spodenkach masz rację. Z resztą teraz zauważyłem jeszcze, że na karku brakuje napisu. A jeśli chodzi ci o resztę, to z moich fotek wynika coś innego. Z resztą nigdy nie dojdziesz jak to ma być, bo raz grają tak, a innym razem inaczej
nike
swietna robota filsak jak zwykle ;] dobre szycia itd stroj przejrzysty i bardzo dobry ;] narazie nie ma rownego ciebie w robieniu kitsow ;d
Flisak
Dzięki nike biggrin.gif W ogóle dzięki wszystkim za komenty wink.gif
Flisak
Zacząłem robić stroje do PESa 2010. Proszę o przeniesienie tego tematu do działu o pes 2010.

Jagiellonia Białystok

Manchester City

BombeL1946
Jak zwykle ekstra. Ale czy to znaczy że stroje z PES'a 2009 pasują do wersji 2010?
Flisak
CYTAT(BombeL1946 @ Oct 23 2009, 13:05) *
Jak zwykle ekstra. Ale czy to znaczy że stroje z PES'a 2009 pasują do wersji 2010?

W pewnym sensie tak. Główna (a zarazem jedyna jaką zauważyłem) różnica między strojami z pes09 a 10 to trochę inne getry. Ale te ze starej gry w nowej działają elegancko wink.gif
BombeL1946
Tym lepiej, nie trzeba będzie czekac długo na różne patche, bo większość stroi jest gotowa (albo potrzeba przy nich kosmetycznych poprawek getrów jak domniemam), a to często zajmowało dużo czasu.
pawelszalik
Brawo fajne stroje smile.gif Tylko man city chyba template od konami? A w sprawie getrów to chyba są krótsze na co nie ? Oczywiście na templacie xD

Dopatrzyłem jednego braku nie ma gąbek w GK Jagi miałem gdzieś fotę tych gąbek xD Jak znaje to ci pośle
Flisak
Wisła Kraków (home & away by konami edited by me)

twojastara96
jakie kitsy zamierzasz zrobić ??? Może zrób Legii na bazie Konami
pawelszalik
Sorry że się wcinam w temat ale obecnie pracuje nad Legią i będzie na dniach smile.gif

zstl
CYTAT(Flisak @ Oct 23 2009, 19:08) *

Drugi strój Wisły jest na 100% cały niebieski. A tak poza tym to idealnie.
Smoti
czy jest mozliwosć dodania strojów do kit servera(pes 2010)jeśli tak to prosze o podpowiedz.smile.gif
Flisak
CYTAT(Smoti @ Dec 30 2009, 15:56) *
czy jest mozliwosć dodania strojów do kit servera(pes 2010)jeśli tak to prosze o podpowiedz.smile.gif

oczywiście. w najnowszym kitserverze robi to się tak jak we wszystkich starszych pesach, w folderze GDB jest folder uni itd. Jest plik map i wszystko tak jak dawniej
Smoti
DZIĘKI ,niby to takie proste a poradzić sobie nie moge, a mogłbyś mi jeszcze napisać jak sie włacza stroje dodatkowe czyli np.px ??poza tym nie wiem dlaczego przed meczem nie ma mozliwosci wyboru stroju bramkarza,czy to taki bug w grze??
Flisak
CYTAT(Smoti @ Dec 30 2009, 16:56) *
DZIĘKI ,niby to takie proste a poradzić sobie nie moge, a mogłbyś mi jeszcze napisać jak sie włacza stroje dodatkowe czyli np.px ??poza tym nie wiem dlaczego przed meczem nie ma mozliwosci wyboru stroju bramkarza,czy to taki bug w grze??

wyboru stroju bramkarza nie ma(ja przynajmniej nie wiem jak to zrobić). stroi alternatywnych na razie też nie ma
pawelszalik
Wybrać stroju bramkarza rzeczywiście się nie da, ponieważ ustawia się on automatycznie (chyba według koloru stroju bramkarza przeciwnika) wink.gif A co do stroi alternatywnych już niedługo ma ukazać się kitserver pozwalający na możliwość umieszczenia ich w grze wink.gif
Smoti
dzieki w takim razie czekamy na nowy kitserver;)
Smoti
Mogłbyś wykonać stroje Liverpoolu białe z czarnymi spodenkami i białymi getrami??POzdro
Flisak
Na razie nie mam za bardzo weny i czasu na stroje. Może coś skrobnę w weekend wink.gif A poza tym ten strój został już wykonany... niekoniecznie idealnie, ale jest tongue.gif
pawelszalik
Chodzi ci o Kolie?
Flisak
CYTAT(pawelszalik @ Jan 6 2010, 19:24) *
Chodzi ci o Kolie?

raczej nie
BoBaN
Kitsy Rewelacja! Mam do Ciebie prośbę, zrobiłbyś paczkę Kitsów Realu Madryt? Chodzi mi tylko i wyłącznie o Kitsy bez Loga Bwin.com takie jak mieli w meczach z fc zurych i z marsylią. Dasz rade?

możesz przerobić jakieś gotowe kitsy żeby to nie zajmowało Ci dużo czasu.
http://pes2008editing.blogspot.com/2009/06...s-by-billy.html
Flisak
CYTAT(BoBaN @ Jan 7 2010, 10:47) *
Kitsy Rewelacja! Mam do Ciebie prośbę, zrobiłbyś paczkę Kitsów Realu Madryt? Chodzi mi tylko i wyłącznie o Kitsy bez Loga Bwin.com takie jak mieli w meczach z fc zurych i z marsylią. Dasz rade?

możesz przerobić jakieś gotowe kitsy żeby to nie zajmowało Ci dużo czasu.
http://pes2008editing.blogspot.com/2009/06...s-by-billy.html

oj boban... to dosłownie 5 minut przeróbek... leniuszek widzę się znalazł tongue.gif

BoBaN
Dzieki wielkie;) zgadza się mam max lenia, po ciągnięciu dwóch etatów nie mam już siły na przerabianie pesa tak jak kiedyś;p
mam jeszcze małe pytanie;p
Orientujesz się może w czym siedzi problem? Mam podłączony pod laptopa monitor 24 cale full hd, gdy gram na rozdzielczości 1920-1080 gra mi się przycina, a lapka mam dość dobrego i pes na fullu śmiga, 2x2,2 ghz ,g force 8600 M GT, 3 GB Ramu,
Flisak
CYTAT(BoBaN @ Jan 8 2010, 14:00) *
Dzieki wielkie;) zgadza się mam max lenia, po ciągnięciu dwóch etatów nie mam już siły na przerabianie pesa tak jak kiedyś;p
mam jeszcze małe pytanie;p
Orientujesz się może w czym siedzi problem? Mam podłączony pod laptopa monitor 24 cale full hd, gdy gram na rozdzielczości 1920-1080 gra mi się przycina, a lapka mam dość dobrego i pes na fullu śmiga, 2x2,2 ghz ,g force 8600 M GT, 3 GB Ramu,

jeśli chodzi o takie rzeczy, to nie jestem znawcą. mój komp ledwo wyrabia na minimalne wymagania tongue.gif choć ta karta jakaś słaba... chyba że chodzi ci o 9600 GT tongue.gif Według mnie to powinien w ogóle się nie ciąć.
Flisak
Liverpool third
pawelszalik
Widać że długo nic nie robiłeś ;p DB strój tylko denerwują mnie te pojedyncze szycia od konami smile.gif No i herb liverpoolu mógłby być wyraźniejszy smile.gif Jeśli chodzi o skrzydła prezentują sie bdb wink.gif
Pepis21
O ty niedobry, zniszczyłeś mi dzieciństwo, nie wiedziałem, że po bokach ten strój też ma skrzydła tongue.gif Strój bardzo ładny smile.gif
Smoti
dzieki filsak:)juz mam strój w grze.
pozdr.
Flisak
Liverpool away
Yoyo
Mógłbś zrobić stroje dla Arki ?? bardzo bym cie prosił

Tutaj dam fotki:
Home:
http://www.arka.gdynia.pl/images_uploaded/...4_553946929.JPG

Po prawej stronie stroju:
https://www.emsd.co.uk/userfiles/Uploads/images/Jako.jpg
Po lewej stronie stroju :
http://www.mmtrojmiasto.pl/rep/newsph/2654/11294.3.jpg

pawelszalik
Są w EP trochę niedokładne, aczkolwiek robiłem je jak byłem bardzo słaby xD
sk21kiwatek
mam pytanie...co do stroju repry naszej.

ponieważ mam to wszystko dobrze zainstalowane, cały strój jest i ładnie śmiga....tylko kołnierz mam taki jak od koszulki polo :/ nie wiem czemu tak jest, plik index mam normalnie od flisaka w folderach ze strojami. Ktoś wie jak to naprawić żeby były poprawne te kołnierzyki? z góry thx
Flisak
CYTAT(sk21kiwatek @ Jan 27 2010, 17:09) *
mam pytanie...co do stroju repry naszej.

ponieważ mam to wszystko dobrze zainstalowane, cały strój jest i ładnie śmiga....tylko kołnierz mam taki jak od koszulki polo :/ nie wiem czemu tak jest, plik index mam normalnie od flisaka w folderach ze strojami. Ktoś wie jak to naprawić żeby były poprawne te kołnierzyki? z góry thx

ustaw odpowiedni model i będzie ci działać. collar=0
sk21kiwatek
ustawiłem w managerze we wszystkich strojach collar na 0...ale nadal mam koszulke polo sad.gif jeszcze jakaś możliwosc? sad.gif
pawelszalik
Bo w nowym Pesie chyba 0/0 jest taki jak od "polo". W 10 wink.gif
sk21kiwatek
no ta ale patrzyłem na wszystkie możliwości od 0-3 typy i zawsze w grze występowała koszulka polo smile.gif
pawelszalik
Spróbuj mdl 17 collar 0 lub mdl 32 collar 0 (chyba z ten pierwszy lepszy bo ten drugi z pumy xD - z pamięci biggrin.gif)
sk21kiwatek
kurcze......a czy ktoś niemógłby zobaczyć u siebie dokładne ustawienia, albo chociaż podac mi link z innym równie dobrym strojem naszej repry....? bo chyba ustawienia u wszystkich są te same...chyba że tylko u mnie nie działa z niewiadomych przyczyn?
sk21kiwatek
nie rozumiem czemu z tym tyle problemów, tak czy siak namęczylem sie sporo, ale znalazłem...... model:34 collar:0

nie jest to idealne odwzorowanie ale już podobieństwo jakieś jest. dzięki pawelszalik, naprowadziłeś mnie na dobrą droge xD
Flisak
Po długiej przerwie...

Lech Poznań 2010/11

pawelszalik
No jak zawsze klasa!

PS: Widzę, ze skarpetki "Azjatowskie" biggrin.gif
Flisak
DOWNLOAD:
http://www.sendspace.com/file/mym0l6
GooFy
Wszystko git.
Flisak
Lech Poznan update

DOWNLOAD
Stuart17
Super apdejt. "Pasiak" ladnie sie prezentuje. wink.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.