itp....
założyłem ten post ponieważ tutaj gra moja ukochana drużyna
| QUOTE |
| Piast jest słabiutki, Mława też, więc oni spadają po barażach |
| QUOTE |
| to prawda, ponoć Korona nic nie zagrała w Piaście, no ale dość szczęśliwie ale te 3 pkciki są. :) W razie baraży żebyście nie trafili na Tłoki bo oni mają ambicje.
pozdro 8) |
| QUOTE |
| Uwazam ze ten temat warto odswiezyc poniewaz 2 liga w tym roku jest dosyc ciekawa ... szczegolnie w gornej polowce tabeli ! Belchatow Korona i Arka nie powinny miec problemu z awansem do 1 ligii chodz do konca rozgrywek pozostalo jeszcze 12 kolejek i wszystko jest mozliwe bo za ich plecami czai sie pare klubow ktore takze chcialy by powalczyc o ten najwyzszy szczebel rozgrywkowy w Polsce : Podbeskidzie , Widzew , Kujawiak i Jagielonia ... chodz nie sadze aby te dwie ostatnie druzyny byly w stanie zajac miejsce dajace chocby baraze Za to na dole tabeli wszystko wskazuje na to ze Radomsko z Radomiakiem poleca do 3 ligii ... na baraze tez mozna smialo juz skazac Mlawe i Piasta bo nie sadze aby te druzyny byly w stanie nagle sie odrodzic i zaczac wszystko wygrywac ... reszta druzyn takich jak Polkowice , Ruch , Szczakowianka , Zaglebie , Łks i Swit bedzie walczyc aby uniknac barazy ... Natomiast Kszo spokojnie zajmie srodek tabeli. Jaki jest wasz poglad :?: :wink: |
| QUOTE |
| I lidze grają takie ekipy jak Amica, Dyskobolia, Łęczna ,a od nast. sezonu moze jebany Chujawiak i Bełchatòw już napewno. |
| QUOTE |
|
Po pierwsze Jagiellonia pisze sie przez dwa \"L\" po drugie dziś Jaga gra u siebie z Świtem i napewno wygra, a po trzecie jestem pewien w 100% że Jagiellonia będzie grała w barażach o 1 lige :evil: :!: |
| QUOTE |
| poprawka ŁKS dostał 4 czerwa 8) Mecz chyba został przerwany i co teraz? 3:0 walkower? Nie wierzę że te wszystkie 4 kartki są zasłużone
Kujawiak po prostu słabnie i ucieka się do sędziòw :roll: |
| QUOTE |
| Blamaż Jaga - Świt 1-1 (0-1) :( to jest kompromitacja ale do pierwszej ligi i tak wejdziemy :) :!: |
| QUOTE |
|
A kto ma grac ? Widzew , Ruch czy ŁKS ? Heh na dzien dzisiejszy te \"piknikowe\" kluby jak Kujawiak , Dyskobolia czy Amica sa lepsze niz legendy : RUCH , GKS , ŁKS , WIDZEW ;D |
| QUOTE |
| właśnie wròciłem z meczu,było extra Zagłebie wygrało 1:0 po golu Lachowskiego(jego 6 brama) atmosfera była super bez mała cały stadion był młynem przyszło 10 tys Luda a dokładnie tyle wposcili pewnie wiecej by było ale psiarnia na wiecej nie pozwoliła Zagłebie w całym meczu przeważało Ruch grał w 10 od 30 min po brutalnym faulu od tyłu. naprawde kilkanascie razy on zapobiegł stracie kolejnyh goli. Zagłębie gra cały czas na wysokim poziomie.Bramka była przepiękna postaram się wam zapodać link do zdjęc i avi z tego meczu ktòry napewno będzie najlepszym meczem kolejki .Kibicowsko tylko derby Łodzi mogą doròwnać.Co do kibicòw dla wszystkich co nie wiedza jeszcze, ze Chorzow to faszysci i nie zasluguja na zaden szacunek. Skandowali na meczu hasla typu: \"Polskie swinie\" lub spiewali \"Auschwitz Birkenau, sialalalala\". Widac poziom jaki hanysy prezentuja. Taki jak poziom pilki noznej - totalne dno. Śpiewaliśmy na meczu hymn Polski i ułożyliśmy z kartoniady barwy nardowowe a oni gwizdali.Jak się tym świnią hanyskim nie podoba to niech wypier... do Niemiec się tam nadadzą jako wypędzeni !!! Pozdrawiam :wink: :wink: ![]() |
| QUOTE |
| Blamaż Jaga - Świt 1-1 (0-1) :( to jest kompromitacja ale do pierwszej ligi i tak wejdziemy :) :!: |
| QUOTE | ||
nie pie...chodze na mecze Ruchu i nigdy nie spiewamy Auschwitz Birkenau...wielki nawet nie chce mi sie wypowiadac na ten temat bo pier...glupoty |
| QUOTE |
| ehh qfa to moze jakies pseudo kibice |
| QUOTE |
| No bez przesady, że na wyjazdy nie jeżdza prawdziwi kibice, myśle że wręcz przeciwnie oni wlasnie decydują o ogòlnym obliczu kibicòw i co za tym idzie klubu. |
| QUOTE | ||
Masz racje ziom. |