Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: II liga
board.issonline.pl > Inne > Piłka nożna
Stron: 1, 2, 3
musztra
tutaj piszcie wszystkie wyniki ciekawostki
itp.... laugh.gif laugh.gif
założyłem ten post ponieważ tutaj gra moja ukochana drużyna
laugh.gif laugh.gif pozdro
kemot
Niestety Arka - Polkowice 1-1 , po meczu w ktorym druzyna z Gdynii przewazala, a Polkowice groznie kontrowaly, nastapil podzial punktow, z mojej strony uwaga ze najlepszy napastnik Polski, niejaki Robert Dymkowski tongue.gif zeszedl w 20 minucie ;( no coz, zycie toczy sie dalej...
musztra
musz się kemot z tobą zgodzić Dymkowski jest naprawde dobry laugh.gif laugh.gif
dziś Zagłębie gra o 13 w RAdiomu z Radomiakiam licze na 3 pkt laugh.gif laugh.gif
kemot
musztra, co do Legii w twoim podpisie to nie mam zadnego pytania ale Bks????? co to? chyba nie betony?
YURY
W Radomiaku lipa straszna , wiec jeśli Zaglebie nie wygra to będzie cud. A mi zostaje śledzić rozwòj nowej lepszej Legii. Pozdrawiam !
musztra
Cytat
musztra, co do Legii w twoim podpisie to nie mam zadnego pytania ale Bks????? co to? chyba nie betony?

Bks Stal Bielsko mamy z nimi sztame 25 lat nie wiem czy znasz ten klub grają obecnie w A klasie ale jest klub ogòlnie znany.Gdyby nie ten nowy twòr (Podbeskidzie) pewnie Bks grałby teraz w III lub II lidze
http://www.bksbielsko.prv.pl/ strona sekcji piłkarskiej nieoficjalna
pozdrawiam :wink:
musztra
Bełchatòw ktòry moim zdaniem jest murowanym faworytem do awansu
wygrał wczoraj 2:1 z Łks-em Łòdź
http://pilka.interia.pl/news?inf=548638

a tutaj możecie śledzić mecze II ligi na żywo

http://www.sportowefakty.pl/live_pilka2.htm
:wink: :wink:
nowy człowiek
Korona Kielce

Dzisiaj 1 pkt z Kujawiakiem i umacniamy się na 3 miejscu biggrin.gif
kemot
Musztra, wiedzialem ze nie betony smile.gif

A co do ligi, Widzew sie podnosi, Korona chyba niestety sie lamie(nowy zapodaj relacje smile.gif ) Belchatow juz w I lidze...
musztra
- no więc tak moje kochane Zagłębie wygrało 3:0 ze słabym Radomiakiem
-5 bramek jusz ma na swoim koncie nasz nowy nabytek Przemysław Pitry(on jest jak Niedzialan mały szybki i potrafi się znaleźć gdzie trzeba) laugh.gif laugh.gif
to on kemot strzelił bramke w Gdynii wczesniej grał w czwartoligowej Iskrze Pszczyna.
-Moim zdaniem ta kolejka była jedną z ciekawszych w tym sezonie
wkońcu przełamała się Jagielonia i to w jakim stylu (4:1 z Radomskiem)
-Ruch wygrał z Piastem(1:0) i zaczyna się liczyć nawet w walce o awans
-Szczakowianka rozniosła Mławe(4:1) (w ostatniej kolejce przegrała w bardzo słabym stylu 0:1 z Zagłębiem)
-Widzew tak jak można było się spodziewać wygrał 2:0 z Kszo
-Świt zremisował po jeden z Podbeskidziem
-Na koniec zostawiłem sobie szlagier Korona Kujawiak podział punktòw(1:1)wydaje się być sprawiedliwy.
Narazie moim zdaniem największymi niewypalłami II ligi wydaje się być Radomkso (tylko jedno zwycięstwo) oraz Podbeskidzie( dokonali przed sezonem wielu spektakularnych transferòw a graja słabiutko)

To by było na tyle moich przemyśleń tongue.gif tongue.gif tongue.gif
Pozdrawiam laugh.gif laugh.gif laugh.gif
kemot
Musztra, Pitry: widzialem, widac ze chlopak ma talent, mlody, szybki... Oby wiecej wyciagania brylancikow w polskiej pilce...
hskone
SLABY RADOMIAK??? NIE RADOMIAK JEST SALBY TYLKO JEGO ZARZAD "JEB**" PIETRZYKA DOBRZE ZE ODSZEDL
A CO DO DRUZYNY TO GDYBY NIE ENGEL KTORY UKRADL NAM OBJAWIENIE JESIENI POLSKIEJ EKSTRAKLASY TO KTO WIE A I GDYBY NIE PIETRZYK KTORY ZWOLNIL WLODKA ANDRZEJEWSKIEGO :x ........
MECZ BYL SLABY TAK SAMO JAK TROJKA SEDZIOWSKA Z OPOLA TAKIEGO KARNEGO KTOREGO NIE PODYKTOWAL PO FAULU NA BONINIE TO JESZCZE NIE WIDZIALEM ZRESZTA MECZ BYL JEDNOSTRONNY TAK SAMO JAK SEDZIA GLOWNY( WIADOMO POSMAROWALI) PRZED MECZEM W KONCU ZAGLEBIE MA PODPORE FINANSOWA KTORA JEST TEN WLOCH CALY A TEN CALY PITRY WCALE NIE PRZYPOMINA NIEZDIELANA TYLKO MILE KTORY WUGLADA JAKBY ZSZEDL Z WOZKA INWALIDZKIEGO MOZE TROCHE SZYBSZY JEST DWIE BRAMKI SRZELIL TYLKO DALTEGO ZE DWOJAK SRODKOWCYH OBRONCOW WYSOCKI I MAJDA DOGRALI MU NIESAMOWITE PILKI SZKODA TYLKO ZE DO PRZECINIKA TAKIEP ILKI GRALI A NIE DO SWOICH NAPASTNIKOW A GDYBY BYL MICHALSKI TO BY DLUGO NIE POGRALI CI NAPSATNICY TEN CALY SKRZYPEK TO JUZ WOGOEL BRAMKE Z NICZEGO STRZELIL ALE TAKI LOS JAK PREZYDENTEM MIASTA JEST GENERAL POLICJI TO TYLE ZE STADIONU NA STRUGA WIDZOW OK. 2000... NASTEPNA RELACJA ZA 2 TYGODNIE Z MEZCU Z LKS-EM NARA

/edit Te misiek pisz malymi literami i okaz troche kultury smile.gif
Kus
hskone
[b][color=green][/color]
kemot
Z calym szacunkiem, HSKONE, chcialem to wykasowac czy cos, bo do kulturalnej wypowiedzi(Arka, Sosonowiec) wpieprzyles swoja, ktora obraza niektorych z nas, a wiec radze ci pisac z sensem, mimo ze sam nieraz mam mieszane mysli po meczach w moim miescie, smarowanie itd. tego nie pochlebiamy, i nie chce w tym temacie bojek, napinania i hooliganki netowej bo to smieszy i jest oznaka dziecinady, czekamy na relacje...

POZDRO 600

PS: W Opolu chyba same szuje mieszkaja laugh.gif
JAACA
Ja Ci dam kemot :evil: :twisted: Opole rzadzi: D
Rock
pozdro Musztra rodaku smile.gif zapisales sie do ligi?
musztra
nie laugh.gif laugh.gif nie mam czasu laugh.gif laugh.gif
ale się znajdzie pòźniej laugh.gif laugh.gif
musztra
Cytat

MECZ BYL SLABY TAK SAMO JAK TROJKA SEDZIOWSKA Z OPOLA TAKIEGO KARNEGO KTOREGO NIE PODYKTOWAL PO FAULU NA BONINIE TO JESZCZE NIE WIDZIALEM ZRESZTA MECZ BYL JEDNOSTRONNY TAK SAMO JAK SEDZIA GLOWNY( WIADOMO POSMAROWALI) PRZED MECZEM W KONCU ZAGLEBIE MA PODPORE FINANSOWA KTORA JEST TEN WLOCH CALY A TEN CALY PITRY WCALE NIE PRZYPOMINA NIEZDIELANA TYLKO MILE KTORY WUGLADA JAKBY ZSZEDL Z WOZKA INWALIDZKIEGO MOZE TROCHE SZYBSZY JEST DWIE BRAMKI SRZELIL TYLKO DALTEGO ZE DWOJAK SRODKOWCYH OBRONCOW WYSOCKI I MAJDA DOGRALI MU NIESAMOWITE PILKI SZKODA TYLKO ZE DO PRZECINIKA TAKIEP ILKI GRALI A TEN CALY SKRZYPEK TO JUZ WOGOEL BRAMKE Z NICZEGO STRZELIL ALE TAKI LOS JAK PREZYDENTEM MIASTA JEST GENERAL POLICJI TO TYLE ZE STADIONU NA STRUGA WIDZOW OK. 2000... NASTEPNA RELACJA ZA 2 TYGODNIE Z MEZCU Z LKS-EM NARA

zastanòw się co ty piszesz nie będe się zniżał do twojego poziomu i obrażał cię jak się przegrywa to zawsze jest jakaś wymòwka ciekawe tylko że to jusz wasza 7 porażka :roll: :roll: i co co mecz masz takie wymòwki :?: :?: Niestety jesteście słabi i tyle Pozdrawiam biggrin.gif
hskone
:?: wiesz jezeli chodzi o wymowki to masz troche racji ale ja jestem prawdziwym kibicem i wierze w swoja druzyne a wiec widze tez roznice w poziomie jaki prezentuje klub teraz a jaki prezentowal za Wlodka Andrzejewskiego .Zwolnili go za 3 remisy a makowieckiego trzymaja pomimo 7 porazek.... Czemu bo nie potrafia przyznac sie do bledu ze zle zrobili zwalaniajac Andrzejewskiego tak samo jak grupka dziadkow z PZPN ktorzy zwolnili Jurka Engela jedunego czlowieka ktory nadawal sie na stanowikso selekcjoner 8)
musztra
Cytat
:?: wiesz jezeli chodzi o wymowki to masz troche racji ale ja jestem prawdziwym kibicem i wierze w swoja druzyne a wiec widze tez roznice w poziomie jaki prezentuje klub teraz a jaki prezentowal za Wlodka Andrzejewskiego .Zwolnili go za 3 remisy a makowieckiego trzymaja pomimo 7 porazek.... Czemu bo nie potrafia przyznac sie do bledu ze zle zrobili zwalaniajac Andrzejewskiego  tak samo jak grupka dziadkow z PZPN  ktorzy zwolnili Jurka Engela jedunego czlowieka ktory nadawal sie na stanowikso selekcjoner 8)

no niestety takich mamy w kraju głupich prezesòw dla ktòrych nie liczy się dobro klubu tylko to aby jak najlepiej zarobić a jak najmniej robić :cry: :cry:
przykro sie to pisz :roll: :roll:
musztra
w Niedziele tj. 10.10.2004 o godz 13 00 na Stadionie Ludowym w Sosnowcu
mecz kolejki pomiędzy Zagłębiem a Ruchem to spotkanie jest bardzo ważne dla obu zespołòw ktòre jusz odbiły się od strefy barażowo spadkowej i zaczynają się liczyć w II ligowej walce o awans. Na trybunach powinno być ròwnie gorąco jak na boisko jak wiadomo kibice Zaglębia nie przepadają za Chorzowianami laugh.gif laugh.gif osobiści uważam że podczas meczu nie powinno być dymòw jeśli już to po laugh.gif laugh.gif
W Sosnowcu wszyscy na ten mecz szykują się od bardzo dawna.Oprawa powinna być lepiej jak zajebista(Fb-nasi ultrasi uzbierali kilka tysięcy zeta)
Padnie napweno rekord frekwencjii wydaje mi się że tylko mecz Łks-Widzew(derby) może ściągnąc na stadion tyle luda.
Biletòw na Ruch będzie 10 000 tys + goście
Będzie i jest to najważniejszy mecz Zagłębia u siebie w tej rundzie :wink: :wink:
musztra
tutaj macie zapowiedź tego meczu laugh.gif laugh.gif
http://www.sportowefakty.pl/index.php?dysc...6&news_id=46044
kemot
Mecze typu opisanego przez musztre kazdy kibic lubi najbardziej, mam nadzieje ze Bakel tez pojdzie wink.gif
musztra
właśnie wròciłem z meczu,było extra Zagłebie wygrało 1:0
po golu Lachowskiego(jego 6 brama) atmosfera była super bez mała cały stadion był młynem przyszło 10 tys Luda a dokładnie tyle wposcili pewnie wiecej by było ale psiarnia na wiecej nie pozwoliła
Zagłebie w całym meczu przeważało Ruch grał w 10 od 30 min po brutalnym faulu od tyłu. laugh.gif laugh.gif Musze przyznać że Ruch ma dobrego bramkarza
naprawde kilkanascie razy on zapobiegł stracie kolejnyh goli.
Zagłębie gra cały czas na wysokim poziomie.Bramka była przepiękna postaram się wam zapodać link do zdjęc i avi z tego meczu ktòry napewno będzie najlepszym meczem kolejki .Kibicowsko tylko derby Łodzi mogą doròwnać.Co do kibicòw
dla wszystkich co nie wiedza jeszcze, ze Chorzow to faszysci i nie zasluguja na zaden szacunek. Skandowali na meczu hasla typu: "Polskie swinie" lub spiewali "Auschwitz Birkenau, sialalalala". Widac poziom jaki hanysy prezentuja. Taki jak poziom pilki noznej - totalne dno.
Śpiewaliśmy na meczu hymn Polski i ułożyliśmy z kartoniady barwy nardowowe a oni gwizdali.Jak się tym świnią hanyskim nie podoba to niech wypier... do Niemiec się tam nadadzą jako wypędzeni !!!
Pozdrawiam :wink: :wink:
traf_fic
Uwazam ze ten temat warto odswiezyc poniewaz 2 liga w tym roku jest dosyc ciekawa ... szczegolnie w gornej polowce tabeli !
Belchatow Korona i Arka nie powinny miec problemu z awansem do 1 ligii chodz do konca rozgrywek pozostalo jeszcze 12 kolejek i wszystko jest mozliwe bo za ich plecami czai sie pare klubow ktore takze chcialy by powalczyc o ten najwyzszy szczebel rozgrywkowy w Polsce : Podbeskidzie , Widzew , Kujawiak i Jagielonia ... chodz nie sadze aby te dwie ostatnie druzyny byly w stanie zajac miejsce dajace chocby baraze wink.gif
Za to na dole tabeli wszystko wskazuje na to ze Radomsko z Radomiakiem poleca do 3 ligii ... na baraze tez mozna smialo juz skazac Mlawe i Piasta bo nie sadze aby te druzyny byly w stanie nagle sie odrodzic i zaczac wszystko wygrywac ... reszta druzyn takich jak Polkowice , Ruch , Szczakowianka , Zaglebie , Łks i Swit bedzie walczyc aby uniknac barazy ... Natomiast Kszo spokojnie zajmie srodek tabeli.

Jaki jest wasz poglad :?: :wink:
snake
ŁKS wygrał na wyjeździe 2-1 z Polkowicami w środe i teraz kibice szykują się do wyjazdu sezonu do Włocławka (wyjazd sezonu ze względu na nasz FC).
Jednak panowie z Chujawiaka robią wszystko a żeby jak najmniej kibicòw z miasta Łodzi się pojawiło u nich. Jednakj jestem dobrej myśli i ŁKS zaprezentuje się przynajmniej kibicowsko na 1-ligowym poziomie.
luny
Korona się nie łamie, Korona walczy, walczy i jest blisko smile.gif
Kemot, wszystki wskazuje na to że moja i twoja drużyna spotkają się jako beniaminki ekstraklasy ;D Bełchatòw chyba słabnie i można go jeszcze prześcignąć, my tracimy 5 pktòw, wy 6. Ale GKS można pokonać, my u siebie 3:2 po pięknym meczu niestety bez dopingu. Kujawiak nie wytrzymuje, myślę że środek tabeli dla Włocławka. Widzew za dużo meczy już wtopił, też chyba bez awansu. Za to atakuje Podbeskidzie i Zagłębie Sosnowiec, w niedzielę gościmy ich w Kielcach i będzie dobry mecz 8) Do spadku oczywiście Radomsko, Radomiak chyba też bo ma za dużą stratę, chociaż 2 liga im się należy. Piast jest słabiutki, Mława też, więc oni spadają po barażach. co do KSZO to nie mam pojęcia, u siebie są niby groźni ale pojechaliśmy ich 3:0 smile.gif Baraże im razcej nie grożą, też sądzę że idą na środek tabeli.
traf_fic
Piast jest słabiutki, Mława też, więc oni spadają po barażach

zgadzam sie ze Piast jest slabiutki ... po zmianach przeprowadzonych w przerwie zimowej wydawalo sie ze wszystko zie zmieni na lepsze niestety dalej z gra nie jest najlepiej :? Mecz z Korona jednak pokazal ze z gra jest z meczu na mecz coraz lepsza niestety skutecznosc zawodzi sad.gif a Korona w Gliwicach nie pokazala nic szczegolnego i dosyc szczesliwie wygrala ...
Piast zagra w barazach ale sie utrzyma z kimkolwiek by w nich zagral smile.gif tego jestem pewien :!:
luny
to prawda, ponoć Korona nic nie zagrała w Piaście, no ale dość szczęśliwie ale te 3 pkciki są. smile.gif W razie baraży żebyście nie trafili na Tłoki bo oni mają ambicje.
pozdro 8)
traf_fic
to prawda, ponoć Korona nic nie zagrała w Piaście, no ale dość szczęśliwie ale te 3 pkciki są.  :) W razie baraży żebyście nie trafili na Tłoki bo oni mają ambicje.
pozdro  8)

a my pieniadze ;D (bez skojarzen tongue.gif )
Na jesien ma byc oswietlenie , przebudowywanie stadionu itd
Piast jest chyba jedyna druzyna na slasku ktorej sytuacja finansowa jest dobra ... nie wyobrazam sobie zeby spadl do 3 ligii
tomek828
Uwazam ze ten temat warto odswiezyc poniewaz 2 liga w tym roku jest dosyc ciekawa ... szczegolnie w gornej polowce tabeli !  
Belchatow Korona i Arka nie powinny miec problemu z awansem do 1 ligii chodz do konca rozgrywek pozostalo jeszcze 12 kolejek i wszystko jest mozliwe bo za ich plecami czai sie pare klubow ktore takze chcialy by powalczyc o ten najwyzszy szczebel rozgrywkowy w Polsce : Podbeskidzie , Widzew , Kujawiak i Jagielonia ... chodz nie sadze aby te dwie ostatnie druzyny byly w stanie zajac miejsce dajace chocby baraze wink.gif
Za to na dole tabeli wszystko wskazuje na to ze Radomsko z Radomiakiem poleca do 3 ligii ... na baraze tez mozna smialo juz skazac Mlawe i Piasta bo nie sadze aby te druzyny byly w stanie nagle sie odrodzic i zaczac wszystko wygrywac ... reszta druzyn takich jak Polkowice , Ruch , Szczakowianka , Zaglebie , Łks i Swit bedzie walczyc aby uniknac barazy ... Natomiast Kszo spokojnie zajmie srodek tabeli.

Jaki jest wasz poglad  :?:  :wink:

Po pierwsze Jagiellonia pisze sie przez dwa "L" po drugie dziś Jaga gra u siebie z Świtem i napewno wygra, a po trzecie jestem pewien w 100% że Jagiellonia będzie grała w barażach o 1 lige :evil: :!:
baski18
Arka 1 Liga po barazach tego jestem pewien biggrin.gif
luny
Arka bez baraży, bezpośredni będzie awans 8)

Kujawiak wygrał z ŁKSem 1:0, ŁKS został nieźle wykartkowany, czerwone kartki w 43, 56 i 61 i kończyli w òsemkę :roll: obejrzałbym ten meczyk
snake
Jebać polskich sędziòw, no to kurwa fajna ta nasza polska liga jak kurwa w I lidze grają takie ekipy jak Amica, Dyskobolia, Łęczna ,a od nast. sezonu moze jebany Chujawiak i Bełchatòw już napewno. A taki klub jak Katowicka GieKSa spada z ligi. Dobrze że chociaż Arka ma szanse awansować.
korzen
I lidze grają takie ekipy jak Amica, Dyskobolia, Łęczna ,a od nast. sezonu moze jebany Chujawiak i Bełchatòw już napewno.

A kto ma grac ? Widzew , Ruch czy ŁKS ? Heh na dzien dzisiejszy te "piknikowe" kluby jak Kujawiak , Dyskobolia czy Amica sa lepsze niz legendy : RUCH , GKS , ŁKS , WIDZEW ;D
warchol89
Wasze typy są w sumie dobre choć w pewnych sie nie zgodze.
Moim zdaniem do 1 ligi awansuje : Arka,Bełchatòw i (niestety) Korona.
W barażach o 1 miejsce walczy aż 3 druzyny:
Widzew,Podbeskidzie,Jagiellonia.
W barażach o 2lige: Radomiak,Mława/Piast,Szczakowianka,Ruch
Spadek: Radomsko,Mława/Piast

Mòj Radomiak zmienił sie - to pewne.
Przyszli nowi gracze,trener.Wreszcie funkcjonuje jak należy.
Aktualnie jest ciezko ale już widać pozytywy - 2 pierwsze zwyciestwa,ładna gra ale i 3 porażki niesprawiedliwe....
Wierze w mòj klub,bede z nim na dobre i złe.
Wierze że Radomiak pokaże charakter jutro z Kszokami.
luny
poprawka ŁKS dostał 4 czerwa 8) Mecz chyba został przerwany i co teraz? 3:0 walkower? Nie wierzę że te wszystkie 4 kartki są zasłużone
Kujawiak po prostu słabnie i ucieka się do sędziòw :roll:
traf_fic

Po pierwsze Jagiellonia pisze sie przez dwa \"L\" po drugie dziś Jaga gra u siebie z Świtem i napewno wygra, a po trzecie jestem pewien w 100% że Jagiellonia będzie grała w barażach o 1 lige :evil:  :!:

wiem ze Jagiellonia sie pisze przez dwa L widocznie mi literka uciekla tongue.gif ale co do meczu ze Switem ... tak samo jest pewne ze Jaga zagra w barazach jak wygrana w dzisiejszym meczu ;D

poprawka ŁKS dostał 4 czerwa  8) Mecz chyba został przerwany i co teraz? 3:0 walkower? Nie wierzę że te wszystkie 4 kartki są zasłużone
Kujawiak po prostu słabnie i ucieka się do sędziòw  :roll:

mozliwe ze ucieka do sedziow ... w Gliwicach tez byla czerwona kartka w prezencie :evil:
tomek828
Blamaż Jaga - Świt 1-1 (0-1) sad.gif to jest kompromitacja ale do pierwszej ligi i tak wejdziemy smile.gif :!:
traf_fic
Blamaż Jaga - Świt 1-1 (0-1)  :(  to jest kompromitacja ale do pierwszej ligi i tak wejdziemy  :)  :!:

nie sądze tongue.gif ale zycze powodzenia smile.gif Widzew juz mieknie wiec mozna powiedziec ze po nienajlepszym poczatku rundy wiosennej Podbeskidzia wlasnie ta druzna znajdzie sie na miejscu dalajcym udzial w barazach o 1 lige
snake

A kto ma grac ? Widzew , Ruch czy ŁKS ? Heh na dzien dzisiejszy te \"piknikowe\" kluby jak Kujawiak , Dyskobolia czy Amica sa lepsze niz legendy : RUCH , GKS , ŁKS , WIDZEW ;D

Co Ty pierdolisz korzen! Pod jakim względem lepsze? Jedynie pod piłkarskim, a to według mnie nie jest najważniejsze! O klasie klubu świadczą jego kibice, a nie pieniądze!
stQ
po golu Lachowskiego(jego 6 brama) atmosfera była super bez mała cały stadion był młynem przyszło 10 tys Luda a dokładnie tyle wposcili pewnie wiecej by było ale psiarnia na wiecej nie pozwoliła
Zagłebie w całym meczu przeważało Ruch grał w 10 od 30 min po brutalnym faulu od tyłu. laugh.gif  :lol: Musze przyznać że Ruch ma dobrego bramkarza  
Zagłębie gra cały czas na wysokim poziomie.Bramka była przepiękna postaram się wam zapodać link do zdjęc i avi z tego meczu ktòry napewno będzie najlepszym meczem kolejki .Kibicowsko tylko derby Łodzi mogą doròwnać.Co do kibicòw  
dla wszystkich co nie wiedza jeszcze, ze Chorzow to faszysci i nie zasluguja na zaden szacunek. Skandowali na meczu hasla typu: \"Polskie swinie\" lub spiewali \"Auschwitz Birkenau, sialalalala\". Widac poziom jaki hanysy prezentuja. Taki jak poziom pilki noznej - totalne dno.
Śpiewaliśmy na meczu hymn Polski i ułożyliśmy z kartoniady barwy nardowowe a oni gwizdali.Jak się tym świnią hanyskim nie podoba to niech wypier... do Niemiec się tam nadadzą jako wypędzeni !!!  
Pozdrawiam :wink:  :wink:  
user posted image

nie pie...chodze na mecze Ruchu i nigdy nie spiewamy Auschwitz Birkenau...wielki nawet nie chce mi sie wypowiadac na ten temat bo pier...glupoty ohmy.gif nie obrazaj prawdziwych kibicow i hanysow ! a co do klubow slaskich takich jak Ruch, Gornik czy GKs powinienes miec jakis szacunek teraz prezentuja taki poziom bo slaska pilka upada a kiedys to byla potega pilki noznej w polsce :> mysle ze to jeszcze kiedys wroci i qrwa moze te sedziowie z 2 ligi jakos zaczna sedziowac na meczach bo co teraz sie dzieje to jest parodia (http://www.ruch.chorzow.pl/pelne.php?id=1949) PS Zaglebie ma jakas historie ?
warchol89
Blamaż Jaga - Świt 1-1 (0-1)  :(  to jest kompromitacja ale do pierwszej ligi i tak wejdziemy  :)  :!:

No nie wiem czy kompromitacja.
Świt ma dobrego bramkarza ktòry pomògł im wygrać (fuck!) z Radomiakiem w Radomiu.Dodam też remis Świtu z nieobliczalną Szczakowianka 1:1.
Bakel
Zagłebie w całym meczu przeważało Ruch grał w 10 od 30 min po brutalnym faulu od tyłu. laugh.gif  :lol: Musze przyznać że Ruch ma dobrego bramkarza  
dla wszystkich co nie wiedza jeszcze, ze Chorzow to faszysci i nie zasluguja na zaden szacunek. Skandowali na meczu hasla typu: \"Polskie swinie\" lub spiewali \"Auschwitz Birkenau, sialalalala\". Widac poziom jaki hanysy prezentuja. Taki jak poziom pilki noznej - totalne dno.
Pozdrawiam :wink:  :wink:  
[img]http://zaglebie.sosnowiec.pl/forum/images/smiles/okrzyk.gif[/img]

nie pie...chodze na mecze Ruchu i nigdy nie spiewamy Auschwitz Birkenau...wielki nawet nie chce mi sie wypowiadac na ten temat bo pier...glupoty ohmy.gif nie obrazaj prawdziwych kibicow i hanysow ! a co do klubow slaskich takich jak Ruch, Gornik czy GKs powinienes miec jakis szacunek teraz prezentuja taki poziom bo slaska pilka upada a kiedys to byla potega pilki noznej w polsce :> mysle ze to jeszcze kiedys wroci i qrwa moze te sedziowie z 2 ligi jakos zaczna sedziowac na meczach bo co teraz sie dzieje to jest parodia (http://www.ruch.chorzow.pl/pelne.php?id=1949) PS Zaglebie ma jakas historie ?

Oszzzwpizde;p jakiż ignorant O_o Teee Tobie radzę pamiętać, że grasz w mojej grupie IV ligi ;D
Może u siebie na stadionie nie śpiewacie, ale na Ludowym owszem, a to już jest wg. mnie poniżej pewnego poziomu.
stQ
ehh qfa to moze jakies pseudo kibice ohmy.gif wiadomo jakie kibice jezdza na wyjazdy wiec won od prawdziwych kibicow i od slaskich druzyn ;x
warchol89
ehh qfa to moze jakies pseudo kibice ohmy.gif wiadomo jakie kibice jezdza na wyjazdy wiec won od prawdziwych kibicow i od slaskich druzyn ;x

Tępić takie zachowanie,do domu won.To szkodzi klubowi
luny
No bez przesady, że na wyjazdy nie jeżdza prawdziwi kibice, myśle że wręcz przeciwnie oni wlasnie decydują o ogòlnym obliczu kibicòw i co za tym idzie klubu.

Wracając do tematu.
Dzisiaj w Kielcach bardzo ciekawy mecz z Sosnowcem kursy u bukòw na Koronę około 1,5 ale sądzę że to może być jeszcze trudniejszy mecz niż z Widzewem. A swoją drogą teraz zaczyna prawdziwy maraton, mecze w weekendy i w środy, tak będzie przez kilka kolejek, masakra po prostu smile.gif
snake
No bez przesady, że na wyjazdy nie jeżdza prawdziwi kibice, myśle że wręcz przeciwnie oni wlasnie decydują o ogòlnym obliczu kibicòw i co za tym idzie klubu.

Masz racje ziom.
stQ
ciekawe znam paru pseudo kibicow i wiem jak jest na wyjazdach...
tomek828

Masz racje ziom.

MACIE RACJE :!: NAJWIERNIEJSI KIBICE JEZDZA NA WYJAZDY ALE NIEKONIECZNIE SA TO PSEUDO KIBICE :!: NP: MOJ NAUCZYCIEL OD HISTORI JEST NA KARZDYM MECZU JAGI LANCZNIE Z WYJAZDAMI ALE NIE JEST PSEUDO KIBICEM :!: smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.