Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Talenty - Dyskusja.
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2009
Stron: 1, 2, 3
komarr0
jak dla mnie to słaby jest słabo sie rozwija i ogólnie słaby to juz lepiej maxi rodrigez
CYTAT(JnR @ Nov 15 2008, 12:48) *
Nilmar-szybki( acc i speed w okolicach chyba 85-88),dobry technicznie( skuteczność i szybkość w okolicach 90) wadą jest gra głową nie najlepsza ale nadrabia wyskokiem i strzela z głowy bramki tez celnośc strzalu mala botylko 79 ale kazda okazja sam na sam to gol w moim wypadku... ma 24 lata gra w klubie SC Internacionale( coś takiego)
Tolek
komar - Nie Giovanico, tylko Giovinco. Sebastian Giovinco uważany jest za następce Del Piero, diamencik włoskiej piłki, mówią na niego "atomowa pchła" - nawiązanie do "atomowej mrówki", czyli pseudonimu Leo Messiego, bo Włosi mówią, że Giovinco to taki włoski Messi smile.gif.
ariavandrel
ja polecam takich graczy jak Walton, Okaka, Gouffran, O'Sullivan, Sulejmani, Gambino
komarr0
no o tego chodziło xD pisałem z pamięci ale kolo jest super jeszcze ma FK bardzo dobry
CYTAT(Tolek @ Nov 15 2008, 16:45) *
komar - Nie Giovanico, tylko Giovinco. Sebastian Giovinco uważany jest za następce Del Piero, diamencik włoskiej piłki, mówią na niego "atomowa pchła" - nawiązanie do "atomowej mrówki", czyli pseudonimu Leo Messiego, bo Włosi mówią, że Giovinco to taki włoski Messi smile.gif .
Promaniak^^94
Ja plecam Munitisa(Rancing), Andersona(Man Utd), Garay'a(Rancing), Muntariego(Inter), Obraniaka(Lille)
brtek00
Muntisa ale chyba w 5 sezonie jak skonczy kariera a tak to on ma 30+ lat
JuveR
CYTAT(Tolek @ Nov 15 2008, 16:45) *
komar - Nie Giovanico, tylko Giovinco. Sebastian Giovinco uważany jest za następce Del Piero, diamencik włoskiej piłki, mówią na niego "atomowa pchła" - nawiązanie do "atomowej mrówki", czyli pseudonimu Leo Messiego, bo Włosi mówią, że Giovinco to taki włoski Messi smile.gif.

Mówią na niego właśnie "Atomowa mrówka" a nie "Atomowa pchła" tongue.gif
Rzeczywiście w PESie ten piłkarz jest świetny. U mnie gra jako cofnięty napastnik za Alexem i Amaurim (ew. Trezeguet'em) smile.gif
JnR
Ludzie sprawdzcie sobie Gabriel Agbonlahor( po sezonie ma Speed 91 i acc 96 , shot acc 80) sprawdziłem w edicie ma ustawiony rozwoj na early/lasting czyli nie jest źle.. idelany na bocznego napastnika bądź skrzydło, jest wysoki,nieźle gra głową( jest dosyć znanym piłkarzem , gra w Aston Villa -ostatnio strzelił 2 gole Arsenalowi dla tych co nie wiedzą)
manio3
CYTAT(JnR @ Nov 16 2008, 19:57) *
Ludzie sprawdzcie sobie Gabriel Agbonlahor( po sezonie ma Speed 91 i acc 96 , shot acc 80) sprawdziłem w edicie ma ustawiony rozwoj na early/lasting czyli nie jest źle.. idelany na bocznego napastnika bądź skrzydło, jest wysoki,nieźle gra głową( jest dosyć znanym piłkarzem , gra w Aston Villa -ostatnio strzelił 2 gole Arsenalowi dla tych co nie wiedzą)

ja właśnie przez tego Agbonlahora przegrałem mistrza Anglii w FM 2008;/
od siebie dodam:
Darka Dudke
Rogera
van der Sar po odrodzeniu szybko się rozwija
..
komarr0
rogera?? on ma słabe staty nawet jak sie porozwija jak dlamnie na ml to zasłaby chyba ze na początki
gouffran wdmnie jest bdb
birsa j/w
zdzitu
A co powiecie o Gambino?
wanted92
up^ mój ulubiony talent w tej grze (razem z giovinco) rozwinął się u mnie niesamowicie wink.gif
globi
CYTAT(komarr0 @ Nov 17 2008, 11:31) *
rogera?? on ma słabe staty nawet jak sie porozwija jak dlamnie na ml to zasłaby chyba ze na początki
gouffran wdmnie jest bdb
birsa j/w

Roger za słaby ?? :| wlasnie jest super u mnie regularny zmiennik van der vaarta popatrz na te staty (jest u mnie poltora sezonu)

http://img235.imageshack.us/my.php?image=peslg9.png zobacz to biggrin.gif:D:D
Zdzitek
Siema mam problem. Skończyłem sezon Juventusem na 1 miejscu i mam 100 tysięcy na koncie. Postanowiłem kupić Zapatę, Aguero i Drenthe. Kluby się zgadzają, a piłkarze nie. Dawałem im astronomiczne kwoty wynagrodzenia. O co chodzi? Rozumiem może jestem za słaby na Aguero ale na Zapatę!!??

help!
globi
a jaki masz poziom popularnosci klubu??
P.S. ja realem mialem A i zeby przyszedl do mnie Zaki musialem zaproponowac mu pensje ponad 4000 dawalem mu 3000 to nie chcial sie zgodzic .
Zdzitek
Poziom mam A ale z tego co widzę to Zapata ma C i dawałem mu nawet 4 tysiące to nie przychodził. Śmierdzi mi ta sprawa.
globi
CYTAT(Zdzitek @ Nov 19 2008, 15:12) *
Poziom mam A ale z tego co widzę to Zapata ma C i dawałem mu nawet 4 tysiące to nie przychodził. Śmierdzi mi ta sprawa.

heh to ja juz nie wiem probuj dalej
Zdzitek
W sprawie Aguero to się z Atletico spokojnie dogadałem, zawodnikowi dałem 5000 i 4 letni kontrakt. A on NIE!
komarr0
co powiecie na drenthe?? jak dlamnie jeden z naj... jak i nie najlepszy gracz wgrze

Zdzitek
Do mnie nie chce przejść. Tyle powiem.

Pytam więc wprost. Czy ktoś po pierwszym sezonie kupił tak dobrego gracza jak Aguero, Zapata czy Drenthe? Bo ja nie mogę.
JnR
Radzę wam patrzeć ile % jest że zawodnik do was przejdzie.. jak dodacie go do Scout list to macie tam napisane.. ja na Benzeme mam ( polowa 2 sezonu) 0% ale kupiłem narazie tylko Agbonlahora i Nilamara... Drenthe mam już i Ramosa... najlepsze boki obrony w grze.. Ramos cud co gra... VdV i Snejider też nieźli.. mało mi brakuje.. w sumie tylko Garaya i Benzemy do szczęścia jak narazie... posprzedawałem Gutiego,rvN,Gutiego ( i ogólnie po 30 wszystkich i mam mocny młody zespół
Zdzitek
Czyli tu chodzi o ten %. Rozumiem.

A co myślicie o Vanden Borre?
damian376
komarrO kiedy Dudka ci się rozwinął do około 90 ? Właśnie go kupiłem 1 sezon,ale umiejętności nie powalają,chociaż dobrze mi się gra nim.
komarr0
ja znalazłem dudke przypadkowo miał nodajze 28-30 lat wszystko miał na ok 90 -87

a co drenthe to kupiłem go w pierwszym oknie transferowym
ja miałem benzemy w scout list na 70 % i dając 40k i 4k za rok nie chciał do mnie przyjść polecam jeszcze oczywiście silwe i bosa!
glowathc
Drenthe to masakra biggrin.gif który sezon masz komarr0 ?? mam druga polowe drugiego sezonu i rozwinął się o 4 poziomy ale na wykresie pisze ze lada moment wybuchnie jego talent.
Zdzitek
Ja na razie kupiłem Vanden Borre, Rakitica, Gambino i Zapatę. Drenthe nie chciał przejść ale może w styczniu się uda. Benzema ma u mnie 0 %.
oliwer
Siema. Ja gram Villarreal i w polowie pierwszego sezonu kupilem Mladena Petrica. W rundzie wiosennej w lidze strzelil 15 goli i byl najlepszym zawodnikiem zespolu. Bardzo dobry. Polecam takze Giusseppe Rossiego, szybko sie rozwija i na wykresie pokazane jest ze niedlugo osiagnie staty wysokosci 93-95. smile.gif
.alien
dla mnie drenthe najepszym talentem dotychczas w ml
brtek00
etam drenthe super talent ale i tak nie przebije C.Ronaldo biggrin.gif
komarr0
no ja drenthe mam pewnie ze 3 sezony i prawie wogóle nie zchodzi no czasami jak sie zmęczy czyli co jakieś 3 mecze
bartek ja tam wole drenthe niz CR bo cr w wieku chyba 28 lat zaczyna nam słabnąć zamiast CR polecam bardziej Aquero moze mniej zwodów ale i tak lepszy niz cristiano przynajmniej taka jest nmoaja opinia
Zdzitek
Uwaga! Super talent w Napoli. Marek Hamsik. Polecam. Szybko się rozwija.
barylatko
Tez go mam naprawde jest ok.
Znalazłem tez w Danii spoko goscia
Wieczorem podam jego dane.
komarr0
no jak bedziesz mógł to zarzuć cośw tym stylu co ja do drenthe dałem smile.gif
Pixmanek
Nie wiem gdzie Wy macie te procenty?! W scout list przeszukałem wszystko! No nie mogę znaleźć tych procentów. Daj ktoś zdjęcie z miejscem gdzie one są.
komarr0
no masz smile.gif
CYTAT(Pixmanek @ Nov 20 2008, 13:43) *
Nie wiem gdzie Wy macie te procenty?! W scout list przeszukałem wszystko! No nie mogę znaleźć tych procentów. Daj ktoś zdjęcie z miejscem gdzie one są.
Pixmanek
U mnie ni ma sad.gif
oliwer
To znaczy ze masz 0 % szans smile.gif
CYTAT(Pixmanek @ Nov 20 2008, 14:23) *
U mnie ni ma sad.gif
Pixmanek
To dziwne, że połowa przeszła :|
globi
U mnie też nie ma % a 3 sezon gram to na bank ktos by mial
marcin_p
CYTAT(oliwer @ Nov 20 2008, 14:25) *
To znaczy ze masz 0 % szans smile.gif

Wydaję mi się, ze nie to nie znaczy, ze on ma 0%. U mnie jest tak , ze poprostu pisze 0%
komarr0
na jakima gracie poziomie?? jaki jest poziom trudności ml?? bo ja mam poziom t ml na normal moze dlatego
globi
teraz pod koniec sezonu dopiero % wyskoczył mi
JnR
% wyskakują odrazu po tym jak dostajecie wiadomośc ( w pasku wiad jest) ze szanse na przybycie ( przykladowo) Benzema i wtedy wbijasz w scout list i ci wyskakuja... ich nei ma ciagle sa kolo okienka i pomiedzy okienkami jakos.. raz na jakis czas sie odnawiaja.
Pixmanek
CYTAT
bo ja mam poziom t ml na normal moze dlatego

No może dlatego, bo ja mam wszystko na najwyższym poziomie. Jest nadto dumny, żeby grać na niższych poziomach... nawet jeśli dostaje po dupie (nie chodzi o sam poziom gry, ale także frekwencje transferów i poziom trudności Master League).
Zdzitek
U mnie Aguero 4%. Pato 30 %. A Drenthe kupiłem.

A właśnie. Co sądzicie o Pato?
EbonH4wK
na najwyższym poziomie trudności procenty nie są widoczne.

Ja ze swojej strony dorzucam pana o nazwisku Donnovan USA
JnR
Donnovan to staruszek już koło 30.. więc się mało rozwnie
Pixmanek
CYTAT
na najwyższym poziomie trudności procenty nie są widoczne.

Da się to jakoś zmienić? Edytory może są?

Polecam niejakiego Sakho z PSG - lewy obrońca, bdb. się rozwija.
I takich zawodników jak Lewin Nyatanga dobrze się rozwija i ma u mnie plus, bo ma imię jak pierwszy człon mojego miasta biggrin.gif
Aaron Lennon - zajebi... skrzydłowy. W PES'ie 2008 po 3 sezonach w Athletico Madrid grał jak Ronaldo w Man Utd... nie do zatrzymania!
brtek00
CYTAT(JnR @ Nov 20 2008, 20:52) *
Donnovan to staruszek już koło 30.. więc się mało rozwnie

Donnovan ma dopiero 26 lat ~~ i jest dobry na poczatki jak sie gra takimi minandami albo jakims slabym zespolem ..
29 czy 30 lat to nie jest jeszcze staruszek biggrin.gif wiekszosc pilkarzy w tych czasach tych lepszych to moja pod 30 lat ~~ wiec wiesz biggrin.gif
Randone
Jak gralem Minandami to zawsze kupowalem Donovana, Ewerthona i kogos tam jeszcze.
Pograli 2 sezony i szli na sprzedaz, bo chetnych bylo sporo smile.gif

Przyszlosciowa 11 (potencjal >= 90)

Van der Sar (K.Schmeichel)

Bos
Dudka (bo szybko wybija sie ponad swoj potencjal)
Fisher
Bianchi

Pato
Assulin
Aguero

Bendtner
Falcao
Birsa

Rezerwa: Marchand, Koeman, Gouffran, Orellano, Chikhaoui, Balotelli
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.