Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Talenty - Dyskusja.
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2009
Stron: 1, 2, 3
komarr0
na początek BOS

niby środkowy obrońca ale nastawiony tez na atak
strzeliłem nim juz kilka bramek i to nie tylko ze stałych frag gry równierz w normalnym ataku

Teraz HUNDDLESTONE

Super DEF pomocnik silny dobra główka czego chcieć więcej??moze tez grać na środku obrony

Teraz LUCAS

Kolejny DefPOmocnik ale moze też zagrać jako off pomocnik wzależności od waszego kaprysu

I na koniec BIRSA

przypadkowo na niego trafiłem i sie okazało ze rozwija sie z kosmiczną prędkością
lewonozny wmiare szybki dobra technika dobry cofnięty napastnik albo skrzytdłowy

narazie tylko tyle bo nie mam czasu zabardzo ale niebawem wrzuce jeszcze pare statów

:0pzdr
Zdzitek
Zadam ci ważne pytanie. Który już sezon pykasz?
komarr0
no to bedzie z 5 ale LUCAS i ten drugi def pomocnik juz miałtakie staty po ściągnięciu

a dzis zaczołem od nowa grać zrobiłem swoją drużyne i minadami pykam zobaczymy co z tego wyjdzie
2pac
Niezłe, BOS środkowy obrońca a ma 88 ataku, przecież z takimi statami to Rooney może się schować tongue.gif
komarr0
no żebyś wiedział i ciągle rośnie myśle ze atak bedzie miał ok 90 smile.gif
oliwer
Pamietam Bosa z Pesa 6. Zaje**sty byl biggrin.gif to chyba klasyczny zawodnik?
komarr0
nie to nie jest CLassic on jest jednym z talentów stworonych przez KONAMI jak Gambino
oliwer
Aha:) U mnie go nie ma :/ Gambino tez
glowathc
W 1 sezonie z zawodników stworzonych przez KONAMI mam Kaisera, Gambino i Chapi'ego, w 2 tylko Maldini który się od nowa wygenerował.
Tolek
Oni się pojawiają zimą losowo. Listę tych graczy (choć kilku brakuje) wrzuciłem wcześniej:
CYTAT
Rowland - Dobry techniczny napastnik smile.gif
Van Strattan - NŚ, OP, wspaniały
Schwarz - Ten to jest czołg dopiero biggrin.gif najlepszy talent chyba w grze... NŚ
Shaw - Świetny CN
Orellano - Skrzydłowy, następca Diego Maradony - ma podobne wady i zalety biggrin.gif
Shimizu - Świetny boczny obrońca
Kaiser - Wszechstronny rozgrywający
Jean - Obrońca, świetny
Bos - Wszechstronny obrońca
Gunther - Wysoki, świetny obrońca
Palmieri - To, co Gunther smile.gif
Doesburg - Kolejny filar obrony
Huber - Genialny bramkarz
Solimar - Następca Hubera smile.gif
Navarro - Trzeci z wspaniałych golkiperów
Aron
Wiecie może jak rozwijają się tacy piłkarze jak: Miguel Veloso, Mutinho, Babel, Nasri, Afallay, Lavezzi, El Zahar, Micah Richards, Juan Mata, Quaresma, Emanuelson?
komarr0
MIcah Richards jest ok u mnie bna obronie gra i nie narzekam
R.Quaresma jest super tylko ta jego jedna noga ajc :/ wogóle nie chce uderzać z lewej i to jest ogromny minus:/
Nasri no miałem nadzieje ze podobnie jak w Fifie 09 rozwinie sie fantastycznie (w fifie na 100 ptk ma 97-98)a tu rozczarowanie nie kupowałem go ale po kilku seznach nie miałzbyt fantastycznych statów więc na początek jest bdb ale po kilku sezonach out bo kupujecie aquero albo silve
co do reszty to nie mam pojęcia ale chyba sie nie wyróżniają skoro o nich nie słyszałem

ej moze mi ktoś wykresik albo umiejętnoście Shaw'a podrzucić?? bo każdy pisze ze jest super a ja go jeszcze nie testowałem smile.gif
.alien
martins swietny napastnik top speed i acceleration ma u mnie na 99 reszta po 84-88. na codzien gra w newcastle
JnR
od początku taki jest... tylko ma chyba jeszcze jump 95... i agility 93,dribller speed 94
kostek
Shust - bramkarz z Szachtara Donieck, szybko się rozwija, młody, dobry refleks.
Rami - Rewelacyjny środkowy obrońca. Po dwóch sezonach balance powyżej 90. Wysoki, dobrze gra głową. Do tego nie jest drewniakiem jak większość rosłych CB - pozostałe atrybuty około 75-80.
Prödl - Wysoki, bardzo silny CB. Czyści wszystko, dobrze gra głową.
Denilson - Na początku w Arsenalu. Dobry jako DMF choć u mnie gra na boku obrony. Szybko się rozwija.
Lucas - Liverpool, reszta jak wyżej.
Obraniak - Świetny pomocnik, lewonożny. Robi tą nową ruletę a'la Tevez.
Birsa - już ktoś chyba opisywał. Dość silny, bramkostrzelny.
Zaki - Jak dla mnie chyba najlepszy środkowy napastnik. Rozwija się bardzo szybko, strzela dużo goli.
Gouffran - piekielnie szybki i zwinny. Do tego młody i bramkostrzelny.
2pac
Tyle już daliście talentów, że nie moge pomieścic na Scout Liście tongue.gif bo można max 32 mieć smile.gif
pffy
Lindgren:solidny pomocnik (AMF/CMF/SMF/DMF), kupilem go za 6k w wieku 23 lat, staty po 3 sezonach:

Sulejmani(Ajax): super lewe skrzydlo, młody, szybko sie rozwija (staty w wieku 22 lat po 3 sezonach)

Kim u don: b. dobry bramkarz(dobry goalkeeping skill, zaptaszkowane penelty i 1 on 1 stopper jak Cech, 188cm wzrost), pojawia sie jako mlody talent, staty w wieku 19 lat:

Birsa: u mnie strzela duuuuuuzo bramek cool.gif Wg mnie lepszy od Zakiego i napewno latwiej go sciagnac. Staty po 3 sezonach

Arda Turan: turecki CR7, takiego juz kupilem. Mozliwe, ze u was nie bedzie tak wykokszony
komarr0
no i wg mnie bez takich opisów nie piszcie postów w tym temacie wink.gif bo sie nic nie dowiadujemy a tak mamy kąkrety biggrin.gif
batman
Franco Di Santo , Mancienne oraz A. Young
komarr0
ale weź daj nam jakieśinfo jakiegoś screena wink.gif
dikhet
polecam lewonozny napastnik miralem sulejmani
MieteK
Czy jest jakiś program, którym można zmienić poziom ML? ustawiłem sobie najwyższy, gram Aston Villą, ale nikt nie chce do mnie przejść, mam na myśli np. Marca Crosasa czy De La Reda, nawet tacy nie chcą u mnie grać, a nie chce mi się grać od nowa, bo to drugi sezon.
komarr0
no ja po 7 sezonach rozegranych FC PORTO gram od nowa bo nie miałem zaznaczonej opcji CLASSIC PLAYERS a chciałem zobaczyć co tam ciekawego jest i nie Żałuje więc w 2 sezonie nie ma co sie przejmować
pffy
CYTAT(MieteK @ Nov 23 2008, 12:16) *
Czy jest jakiś program, którym można zmienić poziom ML? ustawiłem sobie najwyższy, gram Aston Villą, ale nikt nie chce do mnie przejść, mam na myśli np. Marca Crosasa czy De La Reda, nawet tacy nie chcą u mnie grać, a nie chce mi się grać od nowa, bo to drugi sezon.

Nie potrzeba do tego programu. Poziom ML i poziom gry mozna zmienic w okienku transferowym na koniec sezonu (w zimowym chyba tez, ale nie dam sobie reki uciac)
Pelajs
A co to jest te CLASSIC PLAYERS??

CYTAT(komarr0 @ Nov 23 2008, 13:30) *
no ja po 7 sezonach rozegranych FC PORTO gram od nowa bo nie miałem zaznaczonej opcji CLASSIC PLAYERS a chciałem zobaczyć co tam ciekawego jest i nie Żałuje więc w 2 sezonie nie ma co sie przejmować
komarr0
no nie wiem jak ci to wytłumaczyć ale w 08 byli super
2pac
W okienku transferowym między rundą jesienną a wiosenną zdobyłem nastepujących zawodników: Birsa, Gouffran, Roger (wypozyczenie), Hamsik (wypozyczenie), Drenthe (wypozyczenie), Giovinco (wypożyczenie) Aquillani (wypożyczenie). Powiem tak: wszystkie talenty godne polecenia.

PS. Wypozyczylem Aquillaniego z AS Romy na 21 tygodni, chce grać mecz, patrze a ten ma kontuzje na 9 tygodni !! tongue.gif To mnie Roma wyrolowała smile.gif
EbonH4wK
lollll

Cplassic Players to np. Maradonna, Pele, Van Basten, Batistuta, Best, Rijkard itd itp.

Co do talentów to ja polecam jeszcze: Odonkor (zmienik Lennona, równie szybki, super dośrodkowania)
NeV
to z talentów które tu nie padły to nihat, chłop świetny, ale kontuzje łapie w co 2 meczu wink.gif a! i byłbym zapomniał! KAKA ;-)
toldek
Ja polecam 2 napastników: ITO i O'Sulivan
komarr0
weź podrzuć umiejętności O'Sulivana bo zaczołem teraz grac od nowa ML i nie wiem czy go kupywać bo sie pojawił
CYTAT(toldek @ Nov 23 2008, 19:10) *
Ja polecam 2 napastników: ITO i O'Sulivan
EbonH4wK

smile.gif
JnR
ten Cavenaghi słabiutki jak dla mnie. Mam lepszych u mnie jak Agbonlahor czy Gouffran ale ten bramkarz to wymiatacz jakiś i tylko 21 lat ohmy.gif skąd ty go masz?? jakaś drużyna czy stworzony przez grę?
kostek
Od dzisiaj wszystkie talenty dodajemy w tym temacie:

http://board.issonline.pl/index.php?showtopic=13230&st=0

Ten, czyli stary temat zostawiam jako miejsce do luźnych rozmów na temat piłkarzy dodanych do 'bazy' w powyższym topicu.
Niemniej apeluję, aby nieco bardziej przywiązywać wagę do tego, co się tu wypisuje. Bo totalny śmietnik tutaj mamy.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.