Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Faces By Popeq93(pes6)
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Face Edit > Początkujący.
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6
popeq93

*Hair By T-Mac

Komentować smile.gif
Jacmen
Widać, że się starasz i idzie ci coraz lepiej. Postaraj się zmapować lepiej okolice oczu, i na policzkach gdzie się uszy zaczynają z oby dwu stron ;d czekam na poprawki ;d
popeq93
Update v.1

nie wiem czy coś poprawiłem jak chcieliście smile.gif troche posiedziałem pogrzebałem smile.gif

mówić co jeszcze do poprawy tongue.gif
Damian.
CYTAT(popeq93 @ Oct 26 2008, 13:51) *
mówić co jeszcze do poprawy tongue.gif

Nos ( za duży ;P)
Twarz wrzyna się we wlosy(po bokach)

pozdrawiam
MaTi10
Widać spory postęp smile.gif w ostatnich mordkach ale w tym wyżej nos za duży wink.gif
popeq93
FINAL

perONE
Nikos a nie Niklos wink.gif

Nos nadal za duży, zdecydowanie. Morda dobra wink.gif
popeq93
CYTAT(perONE @ Oct 26 2008, 15:52) *
Nikos a nie Niklos wink.gif

perONE używa się i Niklos i Nikos

pzdr smile.gif
popeq93
sorki za post pod postem smile.gif

odrazu zacząłem pracę nad nowym face'em. To narazie faza wstępna smile.gif
musiałem go wyprostować bo troche krzywy był tongue.gif no i stąd troche nos taki dziwny spróbuje go poprawić tongue.gif
oceniać i mówić co jeszcze do poprawki tongue.gif
Jacmen
Nie wiem czemu ale masz problemy z oczami są jakieś dziwne musisz nad tym pracować kolego ;] i fotke pokaż bo go nie kojarze, ale wydaje sie okey ;d
Damian.
Sorki, ale kompletnie nie podobny wink.gif
Nie udana praca.
Wszystko do poprawy
manio3
Jeśli robiłeś go z foty poniżej to podobieństwo nawet, nawet ale te włosy się mi nie podobają
naczelnik5
jesli robiles go z tej foty to zdecydowanie do poprawy ksztalt szczeki, bardziej okragle poliki no i ksztalt oczu nie ten , poza tym wyostrz torche teksture w okolicach oczu smile.gif
Jamnik
Jezeli robiłes z tej co koledzy robią, to rzuce Ci większą:

popeq93
własnie robiłem z tej fotki powyżej smile.gif spróbuje poprawić to co mówicie tongue.gif
reS
CYTAT(popeq93 @ Oct 27 2008, 00:32) *

jest taka jedna podstawowa rzecz której powinno się trzymać przy robieniu mordy.
tzn starać sie odwzorować twarz do zdjęcia. Twój Barzagli ma może 3 % tego pana z foty.
pracuj nad mapowaniem
Simi93
Faktycznie mało podobny do fotki, trzeba się trochę przy modelu pobawić...
Natomiast BMP wygląda całkiem dobrze wink.gif

Pozdrawiam .
lucash
no podobienstwo mizerne , bmp nie najgorsze , duzo pracy cie jeszcze przy nim czeka , ale trening czyni mistrza :>
popeq93
niestety miałem formata i wszystko poszło się.... sleep.gif
nie poprawię Barzagliego i Zhirkova który już był prawie gotowy :/

wpadłem na pomysł byście pisali jakich face'ow piłkarzy brakuje w ofach i piłkarzy których te face'y są nienajlepsze
a ja postaram się wykonywać te mordki bo co to za sens robić face'y grajków którzy są wykonani perfekcyjnie smile.gif
piszcie gracz + fotka (odpowiednia a nie jakaś 60x60 xD)

pzdr smile.gif
Jamnik
Moze Filip Daems ?

popeq93
dawno juz tu nic nie pisałem
znalazłem chwilke i zrobiłem grajka Borussii smile.gif

MaTi10
Ryjki nie najgorsze ; ] powodzenia .
popeq93
W przerwie robienia patcha smile.gif

oceniać smile.gif
ryba
BMP dobre , ale nad modelem musisz popracowac wink.gif
Jamnik
CYTAT(ryba @ Nov 23 2008, 16:35) *
BMP dobre , ale nad modelem musisz popracowac wink.gif

+1
popeq93

wreszcie zrobiłem rodaka jakiegoś
hair to wziąłem z paczki z hairami więc nie wiem kogo to tongue.gif
Jamnik
No nie powiem dobra mordka smile.gif Popraw szczęke, lepiej przypasuj włoski. No i oczy mi sie średnio podobają
perONE
Po kilku korektach bedzie dobry wink.gif głównie kszałty (głowy, ust, oczuff)

http://i.wp.pl/a/f/jpeg/19093/bandrowski_470_tomasz.jpeg
MaTi10
Face dobry ; ] broda do poprawy smile.gif pzdr
Stuart17
wyglada calkiem przyzwoicie happy.gif
Mortin
no no calkiem calkiem ^^
ryba
Bmp troche nie wyrazne , zle zmapowane oczy i zly ksztalt twarzy - poprawisz to bedzie dobry .

PS.Wlosy moje.
popeq93

jakoś nie wyszła mi ta mordka mimo wielu poprawek i starań nie mogłem odwzorować podobieństwa sleep.gif
tu fota z której robiłem:

włoski z edit mode

P.S: jak by mi ktoś mógł dać link do dobrego tutoriala do robienia włosków bo ten co jest tu na forum jakoś nie mogę ogarnąć

pzdr smile.gif
naczelnik5
Niezle wyglada , popraw oczy przede wszystkim na takie jak na fotce , mozesz pobawic sie tez nosem , no i zlikwiduj ta dziure pod broda i bedzie naprawde dobry fajes:>
popeq93
CYTAT(naczelnik5 @ Dec 11 2008, 16:54) *
Niezle wyglada , popraw oczy przede wszystkim na takie jak na fotce , mozesz pobawic sie tez nosem , no i zlikwiduj ta dziure pod broda i bedzie naprawde dobry fajes:>

to pod brodą to nawet nie zauważyłem tongue.gif ale to sekunda roboty smile.gif co do nosa to nie wiem dla mnie wygląda nieźle jeszcze zobaczę a co do oczu to na miarę moich możliwości poprawię smile.gif
pzdr tongue.gif
i jeszcze włoski dorobię swoje jak znajdę dobry tutek tongue.gif
dzisiaj wieczorkiem późnym powinienem poprawić to co mówiliście
popeq93

no juz poprawiłem oczy, ale jest sprawa nie wiem dlaczego w lewym oku mam takie zniekształcenie (nie wiem jak to nazwać) zmieniałem kształt oczu i takie cuś się zrobiło pierwszy raz się z takim czymś spotkałem tongue.gif
jakby ktoś by mi pomógł bym był wdzięczny tongue.gif
Jamnik
To chyba kwestia mapowania: http://gps.wroclaw.pl/mapy.html . Popraw brodę
popeq93

no już lepiej ale jak zrobić żeby było widać całą źrenicę jak na oku prawym i jeszcze jedno pytania czy jest jakiś łatwy sposób żeby oczy były takie same?
smile.gif
popeq93
FINAL

dość się tu namęczyłem ze względu na taki sam kształt oczy po obu stronach, jestem jeszcze początkujący więc to kwestia wprawy
myślę że mniej więcej taki sam kształt, ale sporo się namęczyłem a zarazem nauczyłem przy tym fejsie smile.gif

proszę o komenty tongue.gif
jak by ktoś chciał down'a to pisać (pisze to ze względu że to pierwsze jego odwzorowanie) tongue.gif

Rysio237
Ja z chęcią bym ściągnął tę mordeczkę bo jak na początkującego to wygląda super. Mam nadzieje że już każda twoja praca będzie na takim poziomie, a nawet troche lepszym. Może trochę popraw BMP.
JustMe1987
Niezle wyszlo. Gratuluje udanej paszczy i zachecam do tworzenia grajkow ekstraklasy cool.gif
popeq93
CYTAT(JustMe1987 @ Dec 14 2008, 17:56) *
Niezle wyszlo. Gratuluje udanej paszczy i zachecam do tworzenia grajkow ekstraklasy cool.gif

chętnie bym porobił ale nie mam fotek closedeyes.gif jak coś to podsyłajcie z ekstraklasy fotki to z przyjemnością porobie

a tymczasem zacząłem robić grajka Karlsruher

myśle że podobieństwo mi wyszło jeszcze widzę że nos muszę zmodyfikować tongue.gif

oceniać i mówić co źle tongue.gif
Jamnik
Pracuj Pracuj wink.gif Nos popraw (nierówne dziurki).

Czekam na następne wersje smile.gif
JustMe1987
Dokladnie jak kolega "Przedluzacz" wyzej napisal + usta jakies niesymetryczne mi sie wydaja a konkretnie lewa czesc gornej wargi. Co do tych fotkach to polecam dzial fotki dla facemakerow post 891 -trzaskaj az milo closedeyes.gif
Damian.
CYTAT(JustMe1987 @ Dec 14 2008, 19:12) *
kolega "Przedluzacz"

Bardzo śmieszne closedeyes.gif

Popraw brodę i daj kolor skóry w edit mode na 2 wink.gif
Reszta b.fajna

Pozdrawiam
bartek-brt
Naprawdę dobra robota. Popraw te łączenie brody z szyją.
popeq93
Mini Update smile.gif

cały czas mam problem z nosem kombinuję ale jakoś nie mogę skorygować unsure.gif
perONE
Niezły ten zgorzelec wink.gif
Jamnik
Dobry apdeit smile.gif Czekam na finalną wersję smile.gif

Pozdro biggrin.gif
popeq93

kolejna moja pracka smile.gif

ostatnio złapałem wenę, która jest związana z małymi postępami w mojej twórczości
mówcie co poprawić smile.gif

U Gorlitza muszę poprawić ten nos i dam jak skończę Juana Mate

pzdr smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.