Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Faces By Popeq93(pes6)
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Face Edit > Początkujący.
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6
popeq93
Update 2

pisać co jeszcze poprawić smile.gif
perONE
Możesz pokazać fotke?
popeq93

idealnie go nie odwzorowałem, ale starałem się przy tej twarzyczce biggrin.gif
jak to się mówi trening czyni mistrza smile.gif
perONE
Czoło powinno być większe, usta odrobine dłuższe, zarist zaraz pod ustami za duży, kształt głowy bardziej okrągły, mniejsze uszy, mniej odstające, oczy troszkę mniej okrągłe a bardziej płaskie i ten pieprzyk na jego prawym poliku powiniem byc bliżej ust, nad lewym okiem (przy nosie) chyba ma jakąś bliznę a Ty jej nie uwzględniłes.

Tyle moich spostrzeżeń. wink.gif
naczelnik5
+ bardziej masywna szczeka, ksztalt brody inny , nos troche krotszy , daj inne wlosy :>
popeq93

*włoski wziąłem od Legrottaglie
oceniajcie smile.gif
naczelnik5
Nie wiem jak z pobobienstwem ale wyglada bardzo ladnie , jedynie kolor bmp do poprawy bo rozni sie znaczaco od koloru skory z pesa
MaTi10
Nie wiem jak z podobieństwem ale model fajnie wyszedł smile.gif .
ryba
CYTAT(popeq93 @ Jul 12 2009, 12:25) *

*włoski wziąłem od Legrottaglie
oceniajcie smile.gif

Wlosy od s'na.
Do poprawy bmp(kolor) i czolo z profilu bo wlosy odstaja.
popeq93
Update

poprawiłem czoło smile.gif
wiem że on jest trochę bardziej brązowy, ale zrobiłem go na kolor 1, bo nie mogłem dopasować bmp pod kolor 2 dry.gif

być może wydam dwie wersję jak dopasuje ten kolor biggrin.gif

pzdr smile.gif
naczelnik5
od razu lepiej wyglada smile.gif a mozesz pokazac fote ?
popeq93

dużo roboty włożyłem w model i mam nadzieję że w końcu nie jest on tragiczny smile.gif
naczelnik5
zwezil bym mu troche szczeke i brode , skrocil troszke usta , i dal troche szerszy i minimalnie krotszy nos , i jakies wloski bardziej podobne do tych z foty by sie przydaly :>
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.