Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Ekstraklasa Patch V5.0
board.issonline.pl > Edit Mode: Polish Evolution > PolEvo > PES6 - Ekstraklasa Patch
Stron: 1, 2, 3
__SaNd1__
CYTAT(mietek_ @ Aug 20 2008, 14:24) *
Mam male pytanie do tworcow patcha czy bedzie w nim Widzew Łodz??

tak bedzie to juz kilka postow gorzej bylo z 1 ligowych zespolach bedom Widzew , Zaglebie etc .... wink.gif
Teco
score zawsze można jakieś skleić wedle uznania twórców:P i możliwości tworzącego:)
Kamiloxx
no to czekamy chłopaki wink.gif
asffaf
A czy Patch v5.0 też będzie aż tak wymagający sprzętowo jak wersja v4.0. Bo poprzednie mi śmigały bardzo płynnie a 4 wolniutka.
Orange_91
CYTAT(asffaf @ Aug 21 2008, 18:03) *
A czy Patch v5.0 też będzie aż tak wymagający sprzętowo jak wersja v4.0. Bo poprzednie mi śmigały bardzo płynnie a 4 wolniutka.

5.0 to będzie jeszcze bardziej rozbudowane 4.0.
barman_2000
no raczej tak, chyba sie nie cofna do tyłu wink.gif
__SaNd1__
Orange_91 mam pytanie czy druzyne ktore awansujom do Ligi Mistrzow za tydzien jak Anorthosis Famgusta i Bate Borysow bedom w grze fainie by bylo pograc z druzynamy ktore bedom grali w lidze w tym sezonie wink.gif tongue.gif biggrin.gif
potter
Matko ! Jak Orange napisal ze potrzebuje spokoju to po co zadajesz durne pytania ? Pomysl sobie czy zrobia zespol ktory raz fuksem do LM wejdzie ? To moze zrobmy GKP Gorzow WLKP bo oni weszli po raz pierwszy do 1 ligi to fajnie by nimi bylo zagrac
Wez sie juz uspokoj i nie pisz postow typu
Czekamy
Juz sie nie moge doczekac
Ach jak chcialbym pograc
etc
heavylord
CYTAT(potter @ Aug 21 2008, 21:49) *
Matko ! Jak Orange napisal ze potrzebuje spokoju to po co zadajesz durne pytania ? Pomysl sobie czy zrobia zespol ktory raz fuksem do LM wejdzie ? To moze zrobmy GKP Gorzow WLKP bo oni weszli po raz pierwszy do 1 ligi to fajnie by nimi bylo zagrac
Wez sie juz uspokoj i nie pisz postow typu
Czekamy
Juz sie nie moge doczekac
Ach jak chcialbym pograc
etc

fuksem to oni raczej nie wejdą, o ile wejdą...ale faktycznie, było by ciekawie nimi pograć.
pozdro.
Orange_91
CYTAT(__SaNd1__ @ Aug 21 2008, 19:51) *
Orange_91 mam pytanie czy druzyne ktore awansujom do Ligi Mistrzow za tydzien jak Anorthosis Famgusta i Bate Borysow bedom w grze fainie by bylo pograc z druzynamy ktore bedom grali w lidze w tym sezonie wink.gif tongue.gif biggrin.gif

Nie będzie tych drużyn. Z Timakiem doszliśmy do wniosku, że nie opłaca sie wstawiać takich słabych drużyn.
siwers99
CYTAT(__SaNd1__ @ Aug 21 2008, 19:51) *

CYTAT(Orange_91 @ Aug 22 2008, 09:24) *
Nie będzie tych drużyn. Z Timakiem doszliśmy do wniosku, że nie opłaca sie wstawiać takich słabych drużyn.

przeciez Sand jak oni nie zrobia tych druzyn to spokojnie mozna samemu sobie zrobic nic trudnego
Qrk
Pozostaje nam tylko czekać... smile.gif Tylko jeszczcze odp- będa te multiscoreboardy(kazdy rodzaj gry inny) czy nie?...Aha, i mam nadzieje że wniesiecie drobne korekty co do komentarza smile.gif Pozdrawiam
Orange_91
CYTAT(XxKuRkAxX @ Aug 23 2008, 17:29) *
Pozostaje nam tylko czekać... smile.gif Tylko jeszczcze odp- będa te multiscoreboardy(kazdy rodzaj gry inny) czy nie?...

To to jeszcze zobaczymy. Ale jeśli nie od razu w EP v5.0 to pewnie później jakiś mini update z tym.
CYTAT(XxKuRkAxX @ Aug 23 2008, 17:29) *
Aha, i mam nadzieje że wniesiecie drobne korekty co do komentarza smile.gif Pozdrawiam

Tak mamy już komentarz w 100% Szaranowicza i Szpakowskiego.
__SaNd1__
CYTAT(Orange_91 @ Aug 23 2008, 18:37) *
To to jeszcze zobaczymy. Ale jeśli nie od razu w EP v5.0 to pewnie później jakiś mini update z tym.

Tak mamy już komentarz w 100% Szaranowicza i Szpakowskiego.

Orange_91 a morze jakiesz screeny z waszej pracy zebyszmy zobaczyli jak bedzie tongue.gif
Orange_91
CYTAT(__SaNd1__ @ Aug 23 2008, 17:39) *
Orange_91 a morze jakiesz screeny z waszej pracy zebyszmy zobaczyli jak bedzie tongue.gif

Raczej nie bo nie ma za bardzo co w tym momencie pokazać.
Qrk
Jak szpaku jest w 100% to zajebiście, wreszcie nie bde słuchał tego tępego młota z Polsat Sport... smile.gif ^^ No to jeszcze bardziej czekam/y ^^
__SaNd1__
CYTAT(XxKuRkAxX @ Aug 23 2008, 18:54) *
Wreszcie nie bde słuchał tego tępego młota z Polsat Sport... smile.gif

laugh.gif laugh.gif laugh.gif
djclanv1r00z
CYTAT(XxKuRkAxX @ Aug 23 2008, 17:54) *
Jak szpaku jest w 100% to zajebiście, wreszcie nie bde słuchał tego tępego młota z Polsat Sport... smile.gif ^^ No to jeszcze bardziej czekam/y ^^

racja bo on tak zamula biggrin.gif

to czekamy na patcha smile.gif

pozdro cool.gif
__SaNd1__
czekamy tongue.gif rolleyes.gif biggrin.gif wink.gif

potter
Cieszy mnie ze komentarz zostanie "wyprostowany" do konca
Licze tez na to ze w koncu bedzie full serwis jesli chodzi o face&hair server
Zauwazylem tez takie drobne bledy w wieku graczy. Ostatnio gram w Ligue1 i np Ben Arfa ma tam 23 lata mimo ze to rocznik 87 a Sakho ma lat 20 a tak na prawde to on w moim wieku czyt rocznik 1990
Caly czas moge w czyms pomoc jak chceice tongue.gif
Qrk
Heh ciezko jest poprawiac to wszystko w tych metrykach piłkarzy itp. ale raczej zostanie poprawione smile.gif

P.s - Wiedzieliscie ze Djibrill Cisse gra w Sunderlandzie ? O.o
Grosio
A Shevchenko w Milanie tongue.gif
FAN PES6
A Silvestre w Arsenalu dry.gif
FAN PES6
A Silvestre w Arsenalu dry.gif
djclanv1r00z
CYTAT(XxKuRkAxX @ Aug 23 2008, 23:28) *
Heh ciezko jest poprawiac to wszystko w tych metrykach piłkarzy itp. ale raczej zostanie poprawione smile.gif

P.s - Wiedzieliscie ze Djibrill Cisse gra w Sunderlandzie ? O.o

miał być w Romie a go wyporzyczyli jednak na rok do Angli biggrin.gif

i juz bramkę sypnoł biggrin.gif

pozdro cool.gif

P.S. jak by ktoś nie wiedział Shevchenko ma grać z numerem 76 smile.gif
PapuT.
No to nic pozostaje tylko czekac
Qrk
#FAN_PES6 i Grosio, ja napisałem to w P.s czyli dodatek do postu a wy najzwyczajniej w świecie spamujecie :/ Nie wnieśliście nic do tematu ;|
#Orange Mam nadzieje ze wykombinujecie coś z tymi scoreboardami happy.gif tongue.gif JA już siedze ciicho happy.gif
__SaNd1__
Niech ktos zmieni temat na Ekstraklasa Patch V5.0 tongue.gif
barman_2000
az tak strasznie ci to przeszkadza laugh.gif
Orange_91
Jeśli możecie to spamujcie gdzie indziej. wink.gif
CYTAT(potter @ Aug 23 2008, 22:14) *
Cieszy mnie ze komentarz zostanie "wyprostowany" do konca
Licze tez na to ze w koncu bedzie full serwis jesli chodzi o face&hair server
Zauwazylem tez takie drobne bledy w wieku graczy. Ostatnio gram w Ligue1 i np Ben Arfa ma tam 23 lata mimo ze to rocznik 87 a Sakho ma lat 20 a tak na prawde to on w moim wieku czyt rocznik 1990
Caly czas moge w czyms pomoc jak chceice tongue.gif

Poprawi sie bo ostatnio wiek piłkarzy był podnoszony o 2 i stąd te błędy.

CYTAT(XxKuRkAxX @ Aug 24 2008, 09:36) *
#FAN_PES6 i Grosio, ja napisałem to w P.s czyli dodatek do postu a wy najzwyczajniej w świecie spamujecie :/ Nie wnieśliście nic do tematu ;|
#Orange Mam nadzieje ze wykombinujecie coś z tymi scoreboardami happy.gif tongue.gif JA już siedze ciicho happy.gif

Scoreboardy to żaden problem.
__SaNd1__
Tak juz jest aktualniejszy temat biggrin.gif tongue.gif wink.gif EDIT: Mam pytanie jak bedzie wygladalo logo Ekstraklasy kiedy sie wybierajom zespoly w meczu towarzyskim ? huh.gif
WKS

pewnie cos takiego ktos przerobi i tyle.
__SaNd1__
CYTAT(WKS&RKS @ Aug 24 2008, 16:07) *

pewnie cos takiego ktos przerobi i tyle.

ok smile.gif
djclanv1r00z
CYTAT(Orange_91 @ Aug 24 2008, 10:41) *
Jeśli możecie to spamujcie gdzie indziej. wink.gif

Poprawi sie bo ostatnio wiek piłkarzy był podnoszony o 2 i stąd te błędy.

Scoreboardy to żaden problem.

no wiek podniesiecie a karierę i tak się będzie zaczynać od 2006 :/ taka mała lipa :/

pozdro cool.gif
Kamiloxx
CYTAT(djclanv1r00z @ Aug 24 2008, 16:03) *
no wiek podniesiecie a karierę i tak się będzie zaczynać od 2006 :/ taka mała lipa :/

pozdro cool.gif

no właśnie :/
a wiadomo kiedy premiera?? bo tak wyczekuję .... rolleyes.gif
WKS
Post 32 wink.gif
__SaNd1__
CYTAT(djclanv1r00z @ Aug 24 2008, 17:03) *

pozdro cool.gif

I co z tego wazne jest zeby bylo aktualne od 2008 roku a karierre chyba nie mogom zrobic zamiast 2006 zeby pisalo 2008 jak by mogli to by to zrobili ....
rolleyes.gif
__SaNd1__
Orange mam pytanie do ciebie smile.gif W Ekstraklasie som 16 zespolow ktore bedom 2 z 1 ligi bo preciez bedom 8 ale 2 muszom skomplekotwac Ekstraklase i dlatego chcialbym spytac - Widzew i Zaglebie morze na przyklad huh.gif tongue.gif
Orange_91
CYTAT(__SaNd1__ @ Aug 25 2008, 19:42) *
Orange mam pytanie do ciebie smile.gif W Ekstraklasie som 16 zespolow ktore bedom 2 z 1 ligi bo preciez bedom 8 ale 2 muszom skomplekotwac Ekstraklase i dlatego chcialbym spytac - Widzew i Zaglebie morze na przyklad huh.gif tongue.gif

Zagłębie i Korona.
__SaNd1__
CYTAT(Orange_91 @ Aug 25 2008, 20:48) *
Zagłębie i Korona.

ok smile.gif dobra decyzja wink.gif
dziki91
Ostatni patch jaki instalowałem to OE 3.0 gdy powstanie 5.0 będe musiał zainstalowac jeszcze raz PEsa i na niego znów wrzucić patcha czy jest inne rozwiązanie licze na to że do 5.0 będzie instrukcja instalacji
Kubbas
CYTAT(__SaNd1__ @ Aug 25 2008, 06:44) *
I co z tego wazne jest zeby bylo aktualne od 2008 roku a karierre chyba nie mogom zrobic zamiast 2006 zeby pisalo 2008 jak by mogli to by to zrobili ....
rolleyes.gif

Aby to zmienić potrzeba ingerencji w exe, kod gry więc niezbyt można tego dokonać. Jedynym, który mógłby to potrafić jest Juce, potrafi ingerować w exe gry czego przykładem jest kitserver tongue.gif
__SaNd1__
CYTAT(KubbasOG @ Aug 26 2008, 02:23) *
Aby to zmienić potrzeba ingerencji w exe, kod gry więc niezbyt można tego dokonać. Jedynym, który mógłby to potrafić jest Juce, potrafi ingerować w exe gry czego przykładem jest kitserver tongue.gif

poczekamy to morze on to wkoncu zrobi huh.gif ale i tak mnie to nie preszkadza tongue.gif
__SaNd1__
Morze wam to logo sie przyda do serii A smile.gif wink.gif
__SaNd1__
Orange a kiedy morzemy sie spodziewac pierwszych screenow z patcha ? huh.gif Czekam z niecierpliwosciom biggrin.gif wink.gif
bielik131
mam pytanie, czy w tym patch'u będzie stadion Arki Gdynia??Pozdrawiam biggrin.gif
Windziak
Sand czemu nie edytujesz postów tylko nabijasz kolejne? :|

Btw. będą stadiony do beniaminków angielskiej premiership i nowe kitsy Wisły z logiem Salwatora? tongue.gif
barman_2000
ludzie po co zadajecie tyle niepotrzebnych pytan, przez to ze ktos musi na nie odpowiadac opoznia sie premiera patcha, bo musza tracic czas na odpisywanie, TAK BEDA NOWE STROJE Wisly, Torin robi nowe dla kazdego zespolu
__SaNd1__
Orange_91 bedom nowe bandy Ekstraklasy na polskich stadionach nikt nic nie pisal o tym rolleyes.gif Pozdrowienia tongue.gif
Orange_91
CYTAT(__SaNd1__ @ Aug 27 2008, 10:26) *
Orange_91 bedom nowe bandy Ekstraklasy na polskich stadionach nikt nic nie pisal o tym rolleyes.gif Pozdrowienia tongue.gif

O wszystko tak będziesz pytał? tongue.gif Pewnie coś nowego tam będzie na razie robimy coś innego. Jak przyjdzie odpowiedni czas i moment to możliwe, że zostanie założony oficjalny temat o EP v5.0 i tam będzie wszystko dokładnie opisane co będzie zawierała nowa odsłona patcha i dołączone zostaną do tego jakieś screeny.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.