Orange_91 szczerze Ci współczuje odpawiadać na tyle banalnych pytań

Ja nie będę o nic pytał bo i tak wiem że patch będzie the best

Cierpliwości życzę i sporo zapału do pracy
potter
Aug 29 2008, 14:39
Zdecydowaliscie juz moze czy patch zostanie wydany torrentem czy jednak na serwery http ? Stadiony byly na sharebase.de moze warto pomyslec o tym zeby caly patch byl na tym darmowym serwerze
__SaNd1__
Aug 29 2008, 17:21
Ja wole na torrent bo tam jest pozbrany caly patch

a nie na oddzielnych partach
Orange_91
Aug 29 2008, 17:23
CYTAT(potter @ Aug 29 2008, 15:43)

Zdecydowaliscie juz moze czy patch zostanie wydany torrentem czy jednak na serwery http ? Stadiony byly na sharebase.de moze warto pomyslec o tym zeby caly patch byl na tym darmowym serwerze
Jeszcze nie ma takiej decyzji na jaki serwer zostanie wrzucony patch czy też będzie to torrent. Po prostu jest jeszcze za wcześnie żeby o tym myśleć.
potter
Aug 30 2008, 00:16
CYTAT(Orange_91 @ Aug 29 2008, 18:27)

Jeszcze nie ma takiej decyzji na jaki serwer zostanie wrzucony patch czy też będzie to torrent. Po prostu jest jeszcze za wcześnie żeby o tym myśleć.

No niby wczesnie, ale wrzesien tuz tuz

A czas szybko mija..
CYTAT(potter @ Aug 29 2008, 23:20)

No niby wczesnie, ale wrzesien tuz tuz

A czas szybko mija..
Widzisz tak szybko leci, że nawet jak będzie tylko torrent to nim się obejrzysz a już będziesz miał to na kilku serwerach

Pzdr
Kamiloxx
Aug 30 2008, 09:40
najlepiej na megaupload i sharebase

i oczywiście torrent

już nie długo premiera hurra
__SaNd1__
Aug 30 2008, 10:20
CYTAT(Sasuke_Kamil @ Aug 30 2008, 11:44)

najlepiej na megaupload i sharebase

i oczywiście torrent

już nie długo premiera hurra

odkond wiesz ze nie dlugo bedzie premiera

Nikt nic nie mowil o tym

No to czekamy i zobaczymy

EDIT: Menes od Monaco prezed do AS Roma bedzie gral z numerem 24 pisze to jak ktos jescze nie wie z ekipa
migimaster
Aug 31 2008, 08:20
CYTAT(Orange_91 @ Aug 29 2008, 18:27)

Jeżeli mogę coś zasugerować to proszę:
OD SIEBIE+ Brak limitów pobierania
+ Szybkie europejskie serwery
+ Wieczna żywotność pliku
+ Odsiebie Uploader 1.1
+ 100% za darmo
+ Możliwość pobierania kilku plików jednocześnie
+ Brak agresywnej polityki reklamowej
+ Polski support
artysta germanista
Aug 31 2008, 08:36
Torrent jest to dobre rozwiązanie. Sprawdźcie
http://arenabg.com/. To są chyba najlepsze torrenty jakie widziałem w sieci. Wystarczy 6 seedow i wtedy ściąga cały czas maxymalnymi możliwościami twojego łącza. Serio

, ale żeby pobieraćtrzeba sobie zrobić konto (naszczeście bezpłatne)
__SaNd1__
Aug 31 2008, 08:53
e.handlarz bardzo dobry pomysl to jest jeden z nailepszich torrentow w calym swiecie moge ci to powiedziec bo jest bulgarski i jest bardzo popularny

Orange mam kolejne pytanie

Czy Wisla bedzie miala wszystkie twarze pilkarzy w grze tak jak w poprzednej czesci ....

EDIT: Orange Mysliliscie na jakisz Poster naprzyklad Brozek i Guererro i pod nimi Ekstraklasa Patch v 5 i cos takiego

By przydalo sie dobrze
HernanRenifer
Aug 31 2008, 12:02
Mam pytanie do ludzi co wykonują ten patch czy Wy wklejacie do tego patcha każdą twarz zawodnika jaką znajdziecie w necie?? jeżeli tak to mógłbym pomóc szukać POZDRO !!!
perONE
Aug 31 2008, 12:16
CYTAT(HernanRenifer @ Aug 31 2008, 13:06)

Mam pytanie do ludzi co wykonują ten patch czy Wy wklejacie do tego patcha każdą twarz zawodnika jaką znajdziecie w necie?? jeżeli tak to mógłbym pomóc szukać POZDRO !!!
raczej nie każdą, jednak T-mac stara się wybrać jakościowo jak najlepsze twarze. Raczej nie będzie chciał pomocy
koordi
Aug 31 2008, 20:28
nie moge sie już doczekać , szkoda że szkoła sie rozpoczyna pozdro all i patch makerów
__SaNd1__
Aug 31 2008, 20:39
bartek1946
Aug 31 2008, 22:21
Ja mam pytanie czy będą w tym patchu brakujące stadiony drużyn 1 ligi jak Arka Gdynia,Śląsk Wrocław czy niebardzo:/
CYTAT(bartek1946 @ Aug 31 2008, 23:25)

Ja mam pytanie czy będą w tym patchu brakujące stadiony drużyn 1 ligi jak Arka Gdynia,Śląsk Wrocław czy niebardzo:/
Jezeli ktos je wykonal to tak
HernanRenifer
Sep 1 2008, 15:43
A jacy zawodnicy lecha będą mieli swoje Face??? i Czy macie możliwość wrzucenia jakiś screenów??? oraz już jakąś wstępną date wydania patchu??
barman_2000
Sep 1 2008, 15:50
ludzie, przestancie zawracac im d*** durnymi pytaniami, sciagniesz patcha to sie przekonasz kto bedzie mial twarze, dajcie im spokojnie pracowac i skonczyc patcha
HernanRenifer
Sep 1 2008, 16:10
Barman nie wiem czy umiesz czytać ale nazwa całego tematu to pytania odnośnie Patcha v5.0 gdyby nie chcieli żeby zadawać pytania to by nie zakładali tematu !!!
To nie oni zakladali temat jakbys byl spostrzegawczy tylko Jamnik i przestan nabijac posty
KONIEC OT
artysta germanista
Sep 1 2008, 16:38
spokojnie, jak będziecie męczyć PolEvo takimi beznadziejnymi pytaniami to szybko patch nie wyjdzie. Poczekajcie na premierę, ściągniecie przekonacie sie albo sobie nawet zagracie, a może nawet wywalicie patcha xD. Wasza sprawa, ale nie zadawajcie tych pytań all the time
A ja mam takie pytanie, właściwie to powiele ale o ile pamiętam to zadał je Szejk i odpowiedzi nie uzyskał: czy planujecie podmianke stroi także w Edit Mode ?
Orange_91
Sep 1 2008, 18:05
CYTAT(Jamnik @ Sep 1 2008, 19:08)

A ja mam takie pytanie, właściwie to powiele ale o ile pamiętam to zadał je Szejk i odpowiedzi nie uzyskał: czy planujecie podmianke stroi także w Edit Mode ?
Tak.
andrzejl07
Sep 1 2008, 18:08
moglibyscie wrzucic tylko samego ofa do 5.0 o ile macie go juz skonczonego bo okienko transferowe sie juz skonczylo....
Orange_91
Sep 1 2008, 18:10
CYTAT(andrzejl07 @ Sep 1 2008, 19:12)

moglibyscie wrzucic tylko samego ofa do 5.0 o ile macie go juz skonczonego bo okienko transferowe sie juz skonczylo....
Nie. Wszystko będzie w całości w odpowiednim czasie.
Okienko transferowe kończy się za 3 godziny więc nic jeszcze nie wiadomo
Ja mam w sumie dla was podpowiedz mala

Byla tam mowa wczesniej ze pod koniec pierwszego tygodnia wrzesnia premeira patcha. 11 wrzesnia ejst skarb kibica Ligi w Europie z Pilki Noznej, moze lepiej go kupic i posprawdzac wszystko i wydac go pod koniec ale nastepnego tygodnia ?

Pzdr
__SaNd1__
Sep 2 2008, 10:04
kupic ? Ty chyba nie jestes dobrze !!! Ja jak mam sobie go kupic z Bulgarii !!! Nie ma jak fainie ze pol evo robiom bez placenie tak i tak wszyscy ocenjajom klasy patcha nie musi sie placic zebys ocenil czegos wazne jest zebys ocenil robote ekipa !!!
CYTAT(andrzejl07 @ Sep 1 2008, 19:12)

Aktualizowany przed chwila moj OF na v 4.0
Moze Ci wystarczy do czasu wyjscia patcha
http://rapidshare.com/files/141997270/KONA...N32PES6OPT.htmlCYTAT(__SaNd1__ @ Sep 2 2008, 11:08)

kupic ? Ty chyba nie jestes dobrze !!! Ja jak mam sobie go kupic z Bulgarii !!! Nie ma jak fainie ze pol evo robiom bez placenie tak i tak wszyscy ocenjajom klasy patcha nie musi sie placic zebys ocenil czegos wazne jest zebys ocenil robote ekipa !!!

Tumanie, nie pisałem do Ciebie tylko do twórców więc się nie odzywaj niepytany
//Obraza użytkownika, na razie ostrzeżenie...
Mani3k
__SaNd1__
Sep 2 2008, 10:21
CYTAT(potter @ Sep 2 2008, 12:21)

Tumanie, nie pisałem do Ciebie tylko do twórców więc się nie odzywaj niepytany
Ok poprostu sie zdenerwowalem ... bo wiesz nie ma jak kupic cos jak nie jestes w polsce

i dlatemu tak

okienko transferowe juz zamkniente juz zostaje zeby patch byl realisowany czekamy narazie
No i Berba w manu

No i zaskoczcie nas tym pachem

Miłej pracy
może jakies screeny , czekamy na premiere
Grzechu
Sep 2 2008, 17:03
Witam

Ja mam takie pytanie: Czy Ekstraklasa Patch V5.0 będzie oddzilonym patchem czy tylko takie uaktualnienie (czyli, że trzeba będzie instalować na "czwórkę")?
Pytam, bo muszę przeprowadzić formata i nie wiem czy OE V4.0 muszę zgrać sobie na płytkę żeby później nie ściągać, czy mogę go wywalić, a później ściągnąć nowego patcha... Proszę o odpowiedź, z góry dziękuję
Orange_91
Sep 2 2008, 17:05
CYTAT(koordi @ Sep 2 2008, 17:18)

może jakies screeny , czekamy na premiere
Screenów nie będzie.
CYTAT(Grzechu @ Sep 2 2008, 18:07)

Witam

Ja mam takie pytanie: Czy Ekstraklasa Patch V5.0 będzie oddzilonym patchem czy tylko takie uaktualnienie (czyli, że trzeba będzie instalować na "czwórkę")?
Pytam, bo muszę przeprowadzić formata i nie wiem czy OE V4.0 muszę zgrać sobie na płytkę żeby później nie ściągać, czy mogę go wywalić, a później ściągnąć nowego patcha... Proszę o odpowiedź, z góry dziękuję

Jeszcze nie wiadomo dokładnie ale raczej będzie od nowa reup wszystkich plików.
__SaNd1__
Sep 2 2008, 17:17
CYTAT(Orange_91 @ Sep 2 2008, 19:09)

Screenów nie będzie.
Jeszcze nie wiadomo dokładnie ale raczej będzie od nowa reup wszystkich plików.
Orange lepjej od nowa

Bo nie scioga mi sie znow 4.0

Pozdrowienia

EDIT: Ornage_91 bedom nowe menusy w EP_5 ?
Orange_91
Sep 2 2008, 17:36
CYTAT(__SaNd1__ @ Sep 2 2008, 18:21)

Orange lepjej od nowa

Bo nie scioga mi sie znow 4.0

Pozdrowienia

EDIT: Ornage_91 bedom nowe menusy w EP_5 ?

Rozumiem, że jesteś Bułgarem ale nicku to akurat nie musisz przekręcać.
Coś tam będzie, na pewno znikną wszelkie loga z Orange Ekstraklasą.
__SaNd1__
Sep 2 2008, 18:12
No Orange nic nie mowilem o tym teraz poprostu spytalem czy bedom nowe menusy

Ale i tak mam nadzejeje ze to bedzie oddzielny patch
czekamy czekamy czekamy ,,na premiere . dla humoru najszybszy żart (Górnik Gola )
Orange_91
Sep 3 2008, 14:26
CYTAT(koordi @ Sep 3 2008, 15:21)

czekamy czekamy czekamy ,,na premiere . dla humoru najszybszy żart (Górnik Gola )

Bardzo śmieszny żart ale jak masz śmiecić forum to możesz sobie odpuścić.
Odpisując na takie posty to Ty śmiecisz, nie pierwszy raz i zapewne nie ostatni. Codziennie widać Twoje niepotrzebne OT z uwagami.
Proponuje zamknąć ten temat bo posty nic nie wnoszą powstał bardzo fajny śmietnik pełen beznadziejnych pytań i niepotrzebnych odpowiedzi naprawdę bardzo, bardzo fajnie konwertować 8 stron żeby nie dowiedzieć się nic ciekawego na temat patch'a
PS. Jak ekipa tworząca patch będzie chciała coś pokazać to pokażę
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.