Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Szukasz Ofa? Nie Rób Syfu! Pisz Tutaj!
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > OF Edit
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
damiank9
zreszta chcesz miec aktualny to sam sobie aktualizuj kazdy transfer i nie marudz ze nie ma nowszego.Bo okno transferowe jeszcze nie zostało otwarte wiec
narazie chcesz to sam se rób nowszy
pablito
CYTAT(damiank9 @ Jun 20 2009, 12:54) *
zreszta chcesz miec aktualny to sam sobie aktualizuj kazdy transfer i nie marudz ze nie ma nowszego.Bo okno transferowe jeszcze nie zostało otwarte wiec
narazie chcesz to sam se rób nowszy

no rzeczywiście wrzucenie na serwer gotowego OF'a zajmuje dużo czasu..
czy w stosunku do innych użytkowników, owego forum, również jesteś tak nieuprzejmy?
damiank9
zalezy od ludzi jak jak sie ktos pyta to samo w innych tematach to tak.Zreszta ludzie od patchów nie mają czasu specjalnie dla jednego czy dwóch osób robic teraz nowego ofa bo oni tak chca.Ja wiem ze robienie jakiegokolwiek patcha zajmuje czas wiec co do aktualizacji ofa sam sobie przeprowadzam np takie transfery jak Kaka i CR7 do Realu,Cissohko czy jakos tak do Milanu,Santa Cruz do Man City,odejscie Beto z Wisły itd.

PS.Sa tez google gdzie mozna poszukac forum pesa itd np,
http://forums.evo-web.co.uk/
http://www.gamingaccess.com/ (tam znalazłem nawet of z 2008 ligi brazylijskiej co zazwyczaj jest ciezko znalezc nowy bo chyba ostatni mam 2006)
i wiele tego typu stron.wystarczy poszukac a jak komus sie niechce to juz jego sprawa.smile.gif
pablito
Dzięki za odpowiedź, przyznaję potrafisz być uprzejmy, cofam to co napisałem w poprzednim poście. Lecz nie chodziło mi, żeby ktoś z "makerów patch'y" wrzucał nowego OF'a specjalnie dla mnie. Chciałem, żeby dowolny użytkownik, np Ty to zrobił smile.gif ponieważ mam strasznie zacofane składy w PES'ie, a gdybym zaczął je "ręcznie uaktualniać" straciłbym kupę czasu, tak więc proszę czy mógłbyś wrzucić na serwer swego OF'a? smile.gif
damiank9
dobra oto moja aktualizacja ofa.Wiem ze duzo w niej brakuje ale juz mi sie nie chce siedziec zreszta bedzie wiecej roboty jak bedzie okno transferowe biggrin.gif
KONAMI_WIN32PES6OPT.rar
pablito
CYTAT(damiank9 @ Jun 20 2009, 15:21) *
dobra oto moja aktualizacja ofa.Wiem ze duzo w niej brakuje ale juz mi sie nie chce siedziec zreszta bedzie wiecej roboty jak bedzie okno transferowe biggrin.gif
KONAMI_WIN32PES6OPT.rar

zacny to obywatel co w porę pomaga innym użytkownikom forum - wielkie dzięki smile.gif
damiank9
Poszukuje czegos takiego bo link wygasł :
Bundle 3 : Unfinished Leagues

Argentina+Comnebol Mix :- by (Unknown)
Argentina replaces French League. Includes Team names + Players + Menu Logos but no kits.

Dutch League is replaced by French and German Teams. Includes Team names + Players but only menu logos for German teams. Not proper kits.

Others B is replaced by Dutch teams. Includes Team names + players + menu logos but not proper kits.

Others C is replaced by South american teams. Includes Team names + players + menu logos but no kits.

Chile League :- by (Unknown)
Chile replaces French League. Includes Team names + players. No menu logos or kits.

German North League :- by (Unknown)
Includes Team Names + Menu Logos - No player names. Bald heads.
Other C includes teams such as : Dresden, Union Berlin, Lubek, Wilmshaven, Hamnug II, Dortmund II,
Kickers Embden, etc.... Magdeburg in Other B is complete.

Japan League 1 + 2 :- by (Unknown) provided by Pogoss.
All text is in Japanese except for J-League 1 which is in english.
J-League 2 replaces Italian League but teams + players are all in Japanese text. Includes Faces but no kits or logos.
J-League 1 replaces Dutch League. Team names + players in English text. Includes Faces but no kits or logos.

Romania League :- by pescomplete.com (thanks to n4p4st4)
Romania replaces Dutch League. Includes Team names + Players but no menu logos or kits.

Bundle 3 14Mb = http://files.filefront.com//;7963975;;/
derock
Cze oto moj of file z zimowego okienka transferowego

- plik był robiony pod wide screen option tak wiec moze dzialac za szybko na normal ale nie musi !!!
- poprawiłem troche game play statsy zawodnikow wygladaja troche dziwnie,ale moim zdaniem to poprawilo realizm gry.
- na skutek zbyt dlugich kombinacji z szybkoscia zawodnikow powstal pewien defekt - a mianowicie duzo zawodnikow ma szybkosc 93,ale paradoksalnie to zwiekszylo realizm gry roznice w top speed zawodnikow zmniejszyly sie a co za tym idzie nie da sie juz tak latwo uciec po skrzydle obroncom.
- roznice w szybkosci zawodnikow robi samo przyspieszenie co moim zdanie korzystnie wplynelo na grywalnosc.
- drastycznie zwiekszona agresja zawodnikow
- poprawione strzaly podaniajuz nie sa za kazdym razem tak dokladne.
- dla niektorych moze okazac sie to duzym minusem, ale jest brak polskiej ligi, jedyny polski zespol w grze to Lech Poznan.
- jest za to cala niemiecka.

http://rapidshare.com/files/250162308/KONAMI-WIN32PES6OPT

lub

http://www.filefront.com/13945996/KONAMI-WIN32PES6OPT

licze na opinie z Waszej strony.
CeHa
Czy moze ktos wrzucic w miare nowego OF'a wraz z herbami druzyn i lig ??
jagielloniab
Chcecie fajnego OFa z dużą ilością klasycznych drużyn? Lennon 2.0 (wersja PC) z małymi poprawkami tu i ówdzie (nazwy drużyn, nazwiska na koszulkach, statystyki nie zmieniane).
http://www.sendspace.pl/file/abab85970d26255b75ffa9f
Ramzik
Ma ktoś może w miarę aktualnego OF'a do Orange Ekstraklasa Patch v.3 ? Już wszystko ładnie śmiga, tylko jeszcze OF mi został, jak nikt nie ma, to samemu będzie się trzeba pobawić biggrin.gif Gdyby jednak ktoś takowy posiadał (nie musi być najnowszy, byle nowszy od tego defaultowego), to prosiłbym o wrzucenie go tutaj wink.gif
heavylord
Dołączam się do prośby o aktualnego OF'a z aktualnymi składami i drużynami.
keraj27
prosze to OF pod Ekstraklasa v 5 : http://www.sendspace.com/file/pu6iim

poprzenosiłem graczy chyba wszystkich jakich znalazłem w Ekstraklasie i niektórych dorobiłem wink.gif tych dorobionych staty tu pobrałem z ISS smile.gif

pozdrawiam
Lerain
A z innych lig też?
keraj27
CYTAT(Lerain @ Jul 30 2009, 09:08) *
A z innych lig też?

proste że też smile.gif wiekszość napewno a jak nie wierzycie to sprawdzie sobie przez PES FAN EDITOR
Robson21
szukam ofa gdzie występuje Polska kadra z IO w Barcelonie z 1992
oraz Polska kadra under 21 w mistrzostwach w Kanadzie w 2007 roku wtedy pokonalismy Brazylie 1:0
oraz Polska w igorzyskach olimpijskich w 1972 zdobylismy wtedy złoty medal i w 1976 wtedy zdobylismy srebro.
Kosot
Szukam ofa z ligą niemecką i polską i z nowymi składami.
paweł90
Ma ktos jakiekolwiek staty Artura Jedrzejczyka z Legii?
damiank9
To jedyne jakie znalazłem
rosomak_85
CYTAT(damiank9 @ Jun 27 2009, 14:37) *
Poszukuje czegos takiego bo link wygasł :
Bundle 3 : Unfinished Leagues

Argentina+Comnebol Mix :- by (Unknown)
Argentina replaces French League. Includes Team names + Players + Menu Logos but no kits.

Dutch League is replaced by French and German Teams. Includes Team names + Players but only menu logos for German teams. Not proper kits.

Others B is replaced by Dutch teams. Includes Team names + players + menu logos but not proper kits.

Others C is replaced by South american teams. Includes Team names + players + menu logos but no kits.

Chile League :- by (Unknown)
Chile replaces French League. Includes Team names + players. No menu logos or kits.

German North League :- by (Unknown)
Includes Team Names + Menu Logos - No player names. Bald heads.
Other C includes teams such as : Dresden, Union Berlin, Lubek, Wilmshaven, Hamnug II, Dortmund II,
Kickers Embden, etc.... Magdeburg in Other B is complete.

Japan League 1 + 2 :- by (Unknown) provided by Pogoss.
All text is in Japanese except for J-League 1 which is in english.
J-League 2 replaces Italian League but teams + players are all in Japanese text. Includes Faces but no kits or logos.
J-League 1 replaces Dutch League. Team names + players in English text. Includes Faces but no kits or logos.

Romania League :- by pescomplete.com (thanks to n4p4st4)
Romania replaces Dutch League. Includes Team names + Players but no menu logos or kits.

Bundle 3 14Mb = http://files.filefront.com//;7963975;;/

Tu masz te ofy, o które prosisz z tego packa "All in One v.4" (nic w nich nie grzebałem więc autorstwo oryginalne, choć mi nieznane). Nie wiem czy dalej tego szukasz, bo to w sumie dawno było ale jeśli tak, to proszę. Cały pack za chwilę poniżej.

http://www.filefront.com/14194355/World%20...es%20OF%27s.rar <- tutaj tylko ligi, o które była prośba

http://www.filefront.com/14194595/All%20in%20one%20v.4.rar <- tutaj cała paczka z przeróżnymi ligami.

Powtarzam - nie jestem autorem, nie pamiętam też skąd ściągane. Stan w większości aktualny na zeszły sezon.
damiank9
extra wielkie dzieki za to smile.gif przyda sie napewno wink.gif
Patryk123456789
Szukam ofa pod czystą gre z transferami jak najbardziej aktualnymi.
Tomaszzz
CYTAT(Patryk123456789 @ Aug 6 2009, 14:14) *
Szukam ofa pod czystą gre z transferami jak najbardziej aktualnymi.

Nawet OFy, które są pod patche tak samo sprawują się na zwykłej grze.
Adex
Wyszedł już jakiś OF ze składami na 2009/2010 do OE Patch 2009 ?
Giovani
Ponawiam pytanie Adexa.
Giovani
Srry, że post pod postem.
Mam dla was zaktualizowane składy na Ligę Hiszpańską datowane na dzień dzisiejszy.
Aczkolwiek nie ma tam zespołów, które dołączyły w tym roku do La Liga.

La Liga (12.08.09r) - Download

EDIT: Działa z EKSTRAKLASA PATCH!
kajoj20
Szukam OF-a badz Of-ów z nastepujacymi druzynami: Red Bull Salzburg (DONE), Standard Liege, Maccabi Haifa, Appoel Nikosia smile.gif
Varies.
Przydałby mi się of z Ligą Rosyjską (albo sam Rubin i Lokomotiv) wink.gif
kajoj20
CYTAT(Varies. @ Aug 17 2009, 15:56) *
Przydałby mi się of z Ligą Rosyjską (albo sam Rubin i Lokomotiv) wink.gif

Łap mój OF - jest tam Rubin Kazań - sklad w miare aktualny Murawski jest tongue.gif unsure.gif w razie czego zawsze mozna kogos latwo przetransferowac
http://odsiebie.com/pokaz/4886165---d1f6.html
krzysiex1992
koledzy pomozecie ma ktos of z aktualnymi składami i z nr zawodnikow z ktorymi naprawde graja???biggrin.gif byłbym wdzieczny
keraj27
oto of edytowany przezemnie oczywiście pod Ekstraklasa Patch vol 5 pasuje napewno smile.gif wiekszość transferów jest jak coś może za jakiś czas dożuce kolejna aktualizacje jak znajde jescze błędy smile.gif ale myśle żę wiekszość jest i wielu się przyda.

oto link : http://www.sendspace.com/file/damqp5

pozdrawiam xD
Shoocik
Potrzebuje OF PES6 z oryginalnymi herbami i najaktualniejszymi statystykami na okienko transferowe 2009 (zima) np Lass Diarra w Realu itp żeby miał dobre statystyki...
ufo19
Kiedy (i czy w ogóle jest robiony) można spodziewać się nowego OF'a???
Bacix
Witam poszukuje OF'a na czystą gre z aktualnymi składami zespołów, herbami i koszulkami wykonanymi w edit mode i Bundeslige w Other C posiada może ktos taki ?
OF może być również z zeszłego sezonu
jagielloniab
OFek ididdisa:
http://ul.to/xcszho
portier
Dopowiem ze powyzszy OF zawiera wiele druzyn klasycznych ale mimo to go polecam, bo w wielu zespolow jest baaaaaaaaaaardzo duzo mlodziezy i talencikow. Nawet tworcom patchy polecam tam zajrzec, duzo mlodych mozna wyciagnac i wrzucic do siebie. Jest pare literowek w nazwiskach ale dobra robota
kajoj20
Poszukuję Of-a z Pogonią Szczecin (Emblem i kitsy mile widziane) biggrin.gif reszta druzyn jest nieistotna chodzi tylko o przekopiowanie zawodnikow tongue.gif
Daro.
Posiada ktoś OFa z reprezentacją Chin?
rosomak_85
Poszukuję OFa, w którym znajdę zawodnika Chievo Verona - Manuela Iori. Żaden ze znalezionych przeze mnie go nie zawiera.
Pzdr

*Edit

No więc musi się obejść bez kilku zawodników.. Moj wlasny OF (robiony oczywiście na jakiejś bazie, ale już nie pomnę czyjej) na najbliższy sezon jest Tutaj.
Jakby ktoś zgłaszał jakieś uwagi to bardzo proszę..
Patryk123456789
Mam taki problem zepsuł mi sie of z patcha RPL 09<Liga Rosyjska>mógł by ktoś wrzucić ofa z tego właśnie patcha
Sinet18
CYTAT(Patryk123456789 @ Nov 21 2009, 12:37) *
Mam taki problem zepsuł mi sie of z patcha RPL 09<Liga Rosyjska>mógł by ktoś wrzucić ofa z tego właśnie patcha

Łap link tongue.gif OF RPL 09
Patryk123456789
Dzięki
Sinet18
Szukam OF-a w którym jest Adrian Gustavo Ramos - zawodnik Herthy BSC Berlin? pzdr. tongue.gif
Jamnik
Sinet, nie mam OFa, ale mam statystyki z PSD, może się zdadzą wink.gif

Name: Gustavo Adrian Ramos
Club: Hertha BSC
Number: 9
Position: CF*, SS, AMF
Nationality: Colombia _col

Foot: Right
Side: Both

Length: 185 cm
Weight: 80 kg

Attack: 78
Defence: 42
Balance: 79
Stamina: 82
Top Speed: 86
Acceleration: 84
Response: 79
Agility: 84
Dribble Accuracy: 81
Dribble Speed: 83
Short Pass Accuracy: 71
Short Pass Speed: 72
Long Pass Acccuracy: 70
Long Pass Speed: 71
Shot Accuracy: 78
Shot Power: 82
Shot Technique: 79
Free Kick Accuracy: 68
Curling: 76
Header: 78
Jump: 82
Technique: 80
Aggression: 84
Mentality: 78
Keeper Skills: 50
Team Work: 75

Injury Tolerance: B
Condition/Fitness: 6
Weak Foot Accuracy: 6
Weak Foot frequency: 5
Consistency: 5

*Tactical Dribbling
demiano7
Szukam OFa z aktualną Eredivisie wink.gif
kajoj20
demiano7 Całkiem aktualna wink.gif http://www.sendspace.pl/file/040795b94fc2a5cc2f4ae46
Jamnik
Panowie szukam OFa bądź statystyk Manchesteru United z sezonu 98/99. Z góry dziękuje
qwerte
Jamnik
Name: Roy Maurice Keane
Club: Manchester United
Number: 16
Positions: DM*, CMF
Nationality: Irish
Era: 1998-1999

Foot: R
Side: B

Height: 178
Weight: 74

Attack: 69
Defence: 78
Balance: 88
Stamina: 96
Top Speed: 80
Acceleration: 82
Response: 88
Agility: 80
Dribble Accuracy: 77
Dribble Speed: 79
Short Pass Accuracy: 82
Short Pass Speed: 85
Long Pass Accuracy: 79
Long Pass Speed: 81
Shot Accuracy: 71
Shot Power: 85
Shot Technique: 73
Free Kick Accuracy: 67
Curling: 69
Header: 86
Jump: 85
Technique: 82
Aggression: 85
Mentality: 99
Team Work: 93

Form: 8
WFA: 4
WFF: 4
Injury: A

CARDS:
P10: Box to Box
P14: Enforcer
S01: Reaction
S09: Covering

SPECIAL ABILITIES:
*Reaction
*Centre
*Covering

Name: Dwight Yorke
Number: 19
Position: CF
Nationality: Trinidad and Tobago
Era: 1998-2000

Length: 175
Weight: 78

Attack: 90
Defence: 42
Balance: 82
Stamina: 83
Top Speed: 85
Acceleration: 86
Response: 90
Agility: 86
Dribble Accuracy: 82
Dribble Speed: 85
Short Pass Accuracy: 80
Short Pass Speed: 82
Long Pass Acc: 76
Long Pass Speed: 75
Shot Accuracy: 88
Shot Power: 80
Shot Technique: 87
Free Kick Accuracy: 75
Curling: 78
Header: 88
Jump: 90
Technique: 82
Aggression: 93
Mentality: 78
Team Work: 86

Condition/Fitness: 6
Weak Foot Accuracy: 6
Weak Foot frequency: 6
Consistency: 6

Special Abilities:

*Tactical dribbling
*Positioning
*Reaction
*Scoring
*1-1 Score

Name: Peter Boleslaw Schmeichel MBE
Number: 1
Positions: GK*
Nationality: Danish
Era/Age: 1999, aged 36

Height: 193
Weight: 94

Attack: 35
Defence: 94
Balance: 97
Stamina: 68
Top Speed: 69
Acceleration: 70
Response: 96
Agility: 77
Dribble Accuracy: 50
Dribble Speed: 53
Short Pass Accuracy: 54
Short Pass Speed: 65
Long Pass Accuracy: 64
Long Pass Speed: 64
Shot Accuracy: 45
Shot Power: 90
Shot Technique: 44
Free Kick Accuracy: 44
Curling: 48
Header: 46
Jump: 82
Technique: 52
Aggression: 58
Mentality: 86
Keeper Skills: 96
Team Work: 85
Condition/Fitness: 7
Weak Foot Accuracy: 4
Weak Foot frequency: 4
Consistency: 7

SPECIAL ABILITIES:
1-ON-1 STOPPER*

Reszty piłkarzy tu poszukaj:
http://pesstatsdatabase.com/90-s/
Jamnik
Wielkie dzięki Qwerte. Pozdrawiam smile.gif
demiano7
Kajoj co znaczy "całkiem aktualna"? wink.gif aktualna czy nie do konca? i jak mozesz to zupaj na inny serwer to bo z tego jak sciagam to wazy 0 kb sad.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.