Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Szukasz Ofa? Nie Rób Syfu! Pisz Tutaj!
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > OF Edit
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Giovani
Pomyślałem, że zamiast, żeby ktoś zakładał takie durne tematy np. Pomocy potrzebuje OFa! Trzeba założyć jeden, taki żeby każdy widział!
Możnaby było jeszcze dodać iż dobrym pomysłem wydaje mi się, że byłoby przypięcie takiego tematu.

A skoro już go założyłem, to czy ktoś może posiada OFa, który podejdzie pod OE 4.0 z jako tako aktualnymi składami?
Będę wdzięczny, pozdrawiam smile.gif
Jamnik
OF

Tutaj masz takiego OFa smile.gif Zawodnicy są poprzetransferowani, ale nie zmieniane były im numery, tylko w (L)egii , no i Ronaldinho ma 80 w AC Milan smile.gif
Zywy
A nie ma ktoś bardziej aktualnego bo ja mialem aktualniutki of i mi przepadł ;(
djclanv1r00z
CYTAT(Zywy @ Aug 1 2008, 20:21) *
A nie ma ktoś bardziej aktualnego bo ja mialem aktualniutki of i mi przepadł ;(

Ty to jak coś napiszesz ... przecież wyżej masz napisane że kolega Quaresma wstawił najbardziej aktualny tylko numery są nie zrobione tongue.gif bardziej aktualnego nie ma tongue.gif

czekamy na aktaulizacje OE "pacza" hehe

pozdro cool.gif
Zywy
Ciekawe skad wie ze nie ma aktualniejszego. I wcale nie jest taki aktualny bo sporo transferow brakuje itp
djclanv1r00z
CYTAT(Zywy @ Aug 1 2008, 20:35) *
Ciekawe skad wie ze nie ma aktualniejszego. I wcale nie jest taki aktualny bo sporo transferow brakuje itp

to sobie go przerób sam tongue.gif

a nie ma aktualniejszego bo okno transferowe trwa do końca sierpnia tongue.gif

niektórym nie chce się przenosić a reszta ekipy robi aktalizacje na 1 września smile.gif

więc trzeba poczekać smile.gif

masz tu mój jak co : http://www.sendspace.com/file/le8uba

pozdro cool.gif
barman_2000
wiem ze nie ten dział ale nie chce zakładać nowego tematu, ma ktoś aktualnego OFa do pesa 2008 do patcha remake
Mooner
CYTAT(Quaresma @ Aug 1 2008, 18:25) *
OF

Tutaj masz takiego OFa smile.gif Zawodnicy są poprzetransferowani, ale nie zmieniane były im numery, tylko w (L)egii , no i Ronaldinho ma 80 w AC Milan smile.gif

A mógłbyś podać date ostatniego transferu? I czy grasz na OE patchu i czy tym samym będzie pasował do OE? smile.gif

CYTAT(djclanv1r00z @ Aug 1 2008, 20:46) *
masz tu mój jak co : http://www.sendspace.com/file/le8uba

pozdro cool.gif

To samo pytanie.. wink.gif
djclanv1r00z
gram na OE tongue.gif

a ja wiem teraz datę ostatniego transferu tongue.gif

D. Cisse do Romy tongue.gif

tyle pamiętam smile.gif z tych ostatnich transferów tongue.gif

pozdro cool.gif
Jamnik
Ostatni transfer do już Robbie Keane jest LFC. Pasuje do OE
Zywy
CYTAT(djclanv1r00z @ Aug 2 2008, 17:01) *
gram na OE tongue.gif

a ja wiem teraz datę ostatniego transferu tongue.gif

D. Cisse do Romy tongue.gif

tyle pamiętam smile.gif z tych ostatnich transferów tongue.gif

pozdro cool.gif

To ten twój OF jakiś sci-fi bo Cisse nie przeszedł jak na razie do Romy
djclanv1r00z
to przenieś sobie go spowrotem do Marsylii tongue.gif

problemy robisz ... dry.gif

pozdro cool.gif
Zywy
Ja jutro wrzuce swojego OFa mam prawie wszystkie transfery z wszystkich lig bo aktualizowałem z www.transfermarkt.de
Mooner
Hah.. Właśnie chciałem zrobić sobie ofa dla siebie i... nie... to nie dla mnie, do tego trzeba miec cierpliwość, chyba zaczne jeszcze bardziej podziwiać patchmarkerów.. ;P

djclanv1r00z, twój of jest lepszy, przynajmniej takie mam odczucie. wink.gif Chociaz nie ma wszystkich, ale co tam, cudów nie wymagam.. wink.gif

Czekamy na twój of Zywy, choć trochę aktualny zawsze się przyda do 1 września.. wink.gif
Raku
A ma ktoś takiego OFa ale do czystego PES6 bez żadnych patch'ów?
Jamnik
wywal obecnego i włącz pesa
Unista1945
Szukam OF z Bundesliga w Other C, a reszat bez zmian czyli liga angielska, holenderska, hiszpańska, włoska, francuska ktoś pomoże ?

Edit : znalazłem http://www.zshare.net/download/136180401da63d49/ nalezy po pobraniu zmienic małe litery na wielkie i wszystko śmiga wink.gif pozdr.
Fallen
Też z niecierpliwością wielką czekam na OptionFile od Zywego.
NoisE
Szukam OF'a z wszystkimi nowymi transferami i młodzikami w zespołach.
Tzn np: Possebon Cambell w ManU itp.
Varies.
szukam of'a ze wszystkimi beniaminkami sezonu 08/09 smile.gif(jak jest pasujący do OE patcha 4.0)
Zywy
Super OF for PES 6 by Zywy19 na bazie OE Patch v4

http://odsiebie.com/pokaz/366009---43f5.html

OF zawiera:

- wszystkie transfery na dzień 2 sierpnia (przynajmniej wszystkie możliwe biggrin.gif),
- aktualne wyjściowe jedenastki Lige 1, Ekstraklasy na podstawie Skarbu Kibica z Przeglądu Sportowego oraz najlepszych europejskich drużyn,
- składy reprezentacji na EURO 2008.
- fuzję Groclinu i Polonii Warszawa.
hak23
c
CYTAT(Zywy @ Aug 3 2008, 17:39) *
Super OF for PES 6 by Zywy19

OF zawiera:

- wszystkie transfery na dzień 2 sierpnia (przynajmniej wszystkie możliwe biggrin.gif ),
- aktualne wyjściowe jedenastki Lige 1, Ekstraklasy na podstawie Skarbu Kibica z Przeglądu Sportowego oraz najlepszych europejskich drużyn,

Mam pytanko czy Twój OF jest pod OE v4.0??
Zywy
CYTAT(hak23 @ Aug 3 2008, 19:32) *
c
Mam pytanko czy Twój OF jest pod OE v4.0??

Tak, zapomniałem o tym napisac
hak23
Dzięki za informacje smile.gif
Zywy
Oceniajcie mój OF i piszcie jakie błędy zauwazyliście to poprawie
qazwsx
Pierwsze co mi się rzuciło w oczy
Frazier Campbell -> nie ma go w ManU
Benjamin Lauth -> Już go nie powinno być w Hannoverze, jest teraz w TSV 1860 Monachium
Semir Stilić -> Nie widziałem go w Lechu
i zapewne jeszcze kilka.

Ogólnie mało graczy stworzyłeś sam.

Do Ciebie i do wszystkich OF Makerów:
Na tej stronce kapitalnie pokazane kto, skąd i do jakiego klubu. Polecam stronkę. Często uaktualniana.
http://www.glavisted.blogspot.com/

CYTAT(barman_2000 @ Aug 3 2008, 22:01) *
campbell jest w ManU, przynajmniej u mnie

Ja go mam na tym OFie w Nie przyporządkowanych, WTF?

CYTAT(barman_2000 @ Aug 3 2008, 22:01) *
nieodpowiednie numery

Mi to do szczęścia nie jest zupełnie potrzebne.

Zywy -> jeśli wprowadzisz pewne poprawki (np. uaktualnisz niektóre transfery, choćby z tej strony, którą podałem) to będzie to najlepszy update OFa do OE 4.0 jaki narazie powstał.
barman_2000
campbell jest w ManU, przynajmniej u mnie, a co do błedów to sorensen jeszcze w aston villi, nieodpowiednie numery
Mooner
Zywy
No cuż, cudów nie wymagam.. ;] Ale jak dotąd najlepszy i najbardziej aktualny of na nowy sezon. Gratki. wink.gif

Przewertować moge jedynie kluby które mnie najbardziej obchodzą, czyli Arsenal i Lech Poznań.

W Lechu nie gra już Quinteros.
Natomiast gra Stilić.
Czyli wystarczy podmienić. ;]

W Arsenalu szczegół, nawet nie wiem czemu to mówie, ale Eboue i Rosicky'emu należy się dodana pozycja bocznego pomocnika (ale nie jako domyślna).
Tomek775
Czy mógłby ktoś przerobić OFa od zywego tak aby loga były załączone odrazu w Ofie i stroje zrobione w edit w pesie???
Z góry THX prosze
Zywy
Dzięki za wyłapane błedy. Numery nie są aktualne bo większości nowoprzybyłym graczom nie zostały przydzielone. Piszcie jakich młodych graczy mam dodać.
Orange_91
CYTAT(Zywy @ Aug 3 2008, 17:39) *
Super OF for PES 6 by Zywy19

OF zawiera:

- wszystkie transfery na dzień 2 sierpnia (przynajmniej wszystkie możliwe biggrin.gif),

Cały czas myślałem, że tego ofa robiłem z Timakiem i Torinem.

CYTAT(Zywy @ Aug 3 2008, 20:35) *
Tak, zapomniałem o tym napisac

Może nie zapominaj. wink.gif

CYTAT(Zywy @ Aug 3 2008, 20:56) *
Oceniajcie mój OF i piszcie jakie błędy zauwazyliście to poprawie
Tomek775
Czy mógłby ktoś przerobić OFa od zywego tak aby loga były załączone odrazu w Ofie i stroje zrobione w edit w pesie???
Z góry THX prosze
Mooner
CYTAT(Orange_91 @ Aug 4 2008, 13:29) *
Cały czas myślałem, że tego ofa robiłem z Timakiem i Torinem.

Ale zrobił go chyba Zywy, no nie? ;]

CYTAT(Zywy @ Aug 4 2008, 12:27) *
Piszcie jakich młodych graczy mam dodać.

Właśnie wczoraj po udanych występach przedsezonowych do pierwszego składu Arsenalu wskoczył 16-letni Wilshare. wink.gif Gra z nr 19. Jest w składzie na oficjalnej stronie. wink.gif
T-Mac
cos tam zrobil (uaktualnienie) ale bazowal na naszym of co zapomnial dodac na poczatku (pozniej sie poprawil)
niech sobie dziala ale nastepnym razem to zwroc sie z zapytaniem do autorow "czy mozna..."
pozdro
Tomek775
Z góry THX
Zywy
Sory panowie za złamanie praw autorskich. Moge go dalej edytowac czy usunac z serwera?
T-Mac
edytuj
Tomek775
Z góry THX
Orange_91
CYTAT(Tomek775 @ Aug 4 2008, 15:07) *
Z góry THX

Będziesz pisał do oporu aż nikt nie odpowie? To jest forum nie gg.
Tomek775
Bede pisał może ktoś odpowie...
Z góry THX
Jamnik
Człowieku pisał Ci już Orange !! Nie będzie czegoś takiego !!

Dzisiaj, 11:15 , Dzisiaj, 13:42 , Dzisiaj, 14:54 , Dzisiaj, 15:07 , Dzisiaj, 15,55 - po cholere tyle razy pisać to samo mad.gif ?

Może jeszcze temat załóż "Czy w OFie Żywego będą stroje do Edit Mode?" blink.gif

dry.gif - Sory za OT

RaTaJ
Czy będzie jakiś Option File na PlayStation2 PES6 lub PES2008? OF by Zywy19 v2 for Orange Ekstraklasa Patch v 4.0.

Coś na czasie 08-09
E 9
Poszukuję OFa, który zawiera FC Volendam (2-gi beniaminek z ligi holenderskiej). Z góry dzy ; *
juniorsen
Ma ktos aktualnego ofa do OE. 3.0?
Mooner
CYTAT(juniorsen @ Aug 7 2008, 14:39) *
Ma ktos aktualnego ofa do OE. 3.0?

A no ma, ma.. poszukaj trochę, a na pewno znajdziesz..

ot np. ofa zywego

Tomek775
Napewno wiele z was uaktualnia sobie samemu swojego Option file...
Ja szukam OFa E9 z aktualnymi transferami na dzień dzisiejszy( może być tydzień w tył) bo chciałbym sobie zagrać karierkę w miarę aktualnymi składami.Jak ktoś takiego posiada (a napewno posiada) to zapodajcie biggrin.gif
Z góry wielkie dzieki
MaTi10
E9 jeszzce robi więc czekaj,albo szukaj na gamminaccess.com pzdr
Tomek775
szukałem i lipa...biggrin.gif
Jak ktoś ma to Pls
ronaldinho2775
ja szukam of z najnowszymi transferami
Tomek775
ludzie nie bądźcie żyły i zapodajcie tego OFa
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.