Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Evo League Patch Wydany
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008
Stron: 1, 2, 3
HOOLTRAS
Naciskam page up i na górze pisze mi game choice co teraz?
HOOLTRAS
ok to juz znalazłem,pozostal jeszcze tylko problem z komentatorem
barman_2000
w Legii brakuje arruabarrenuy, a w Lechu jest jeszcze Dolha, to tyle na szybko wink.gif
barman_2000
i widze pewna nieścisłość, w poprzednim Ofie Wisła była w miare aktualna a w tym to porazka, poza ty nie znalazłem większych błedów no oprócz tego co napisałem wyzej
Ma106
Panowie ?! Czy jest juz ten UpDate ??? miał być we wtorek ??? Jest wogule ?? No ale w Evo Patch jest troszke błedów szkoda naprawde .... pozdro.A moze znacie lepszy Patch od tego poprosze propozycje czy warto sciagnac inny smile.gif
barman_2000
ty umiesz przegladac forum, chyba nie, zobacz sobie post 42, o matko
HOOLTRAS
Które pliki odpowiadaja za komentarz??musze je sprawdzic bo mi nie chodzi;/
Hojrak Red Devil
CYTAT(HOOLTRAS @ Aug 13 2008, 13:24) *
Które pliki odpowiadaja za komentarz??musze je sprawdzic bo mi nie chodzi;/

Za komentarz odpowiada plik rs_e.img ale żeby go mieć w patchu musisz go ściągnąć osobno click.
Tari
Hej. Witam wszystkich. Może kogoś zaskoczę, bo nie widziałem jeszcze takiego typu problemu jak mój. Otóż do tej pory korzystałem z Orange Ekstraklasa Patcha, ale postanowiłem coś zmienić i wgrać tego. Wszystko ładnie i pięknie, zainstalowałem na nowo PES'a, spolszczenie i kopiowałem/wklejałem w odpowiednie miejsca pliki/foldery z tego patcha. Zainstalowałem dobrze kitservera, wchodzę do gry i...pierwszy problem: wywala komunikat o braku pliku d3dx9_27.dll. Tym bardziej dziwne,że dzieje się to tylko i wyłącznie na cracku z patcha. No ale nic, po zamknięciu tego komunikatu gra się uruchamia i kolejne zaskoczenie. Nie mam nowego intra, nowych tapet w menu. Idę dalej, próbuję zagrać mecz i kolejna niespodzianka: w lidze angielskiej nie ma odpowiednich herbów drużyn i ogólnie wszystkie ligi mają złe nazwy i herby. Dziwne, bo stroje działają i we wszystkich innych ligach nazwy,herby drużyn są ok. Wie ktoś jak sobie z tym poradzić? Nie piszcie proszę, żebym sprawdził czy wszystko dobrze wgrałem, bo sprawdzałem to 50 razy i ciągle to samo ;\ pomocy!
HOOLTRAS
HOJRAK czy ta wersia komentarza która mi podałes jest taka sama wersja która znalazła sie w paczu??.I jescze jedno gdzie musze skopiowac ten plik?
rafael91
Hahahah, gdzie to masz skopiować ?! . Nie podpowiadajcie mu bo pisze, a leniowi nawet się nie chce sprawdzić
HOOLTRAS
Sory nie zauważyłęm;/.Ale nie muszisz sie tak spinac.Ponawiam swoje pytanie:
-czy to jest ta sama wersja komentarza co w paczu?
oposq3
tam jest 70 % zrobionej
HOOLTRAS
a w paczu ile jest procent??100%??.Jesli tak to mógł by mi ktos wrzucic plik z komentarzem(o ile taki jest)z pacza??
.eM.
Chłopaki mam problem z koszulkami i herbami...
Na początku chciałem zainstalować EVOLUTION Patch II ale niestety kitsy się nie ładowały...
Z tym patchem mam ten sam problem... Instalowałem grę na nowo, robiłem krok po kroku co trzeba (to tylko 4 foldery, pomylić się chyba nie można...) i już na samym początku wyskakuje mi błąd (nie pamiętam jaki...) klikam "ok" i gra się ładuje, nowe intro jest, twarze zauważyłem, że pozmieniane, tranfery też , ale jak przechodzę do wyboru strojów to wszystkie drużyny nielicencjonowane (dosłownie wszystkie) przywdziewają stroje Chelsea na dodatek albo białe, albo różowe... ;/

co jest nie tak ? jak znacie odpowiedz to dajcie znać!

pzdr.
Tari
eM ja ci nie pomogę ale pocieszę,że mam dokladnie to samo o czym pisalem jakos na poprzedniej stronie tematu chyba. i podpowiem ze na czesc problemu jest rada - nie kopiuj tych folderow tylko wgraj pliki z nich normalnie przez AFS'a czy GGS'a. To pomaga na kitsy chyba ale herby dalej sa takie jakie byc nie powinny ;p
oposq3
spróbuj od nowa zaistalować ale nie kopiuj tego cracka co jest w patchu
.eM.
oposq3 <- zrobiłem jak pisałeś i nadal wyskakuje mi ten błąd, strojów też nie ma... czyżby musiał obejść się bez kitsów? ;/

Screen
Kolno1967
CYTAT(.eM. @ Aug 16 2008, 19:31) *
oposq3 <- zrobiłem jak pisałeś i nadal wyskakuje mi ten błąd, strojów też nie ma... czyżby musiał obejść się bez kitsów? ;/

Screen

A gdzie Direct X 9 ???? Zainstaluj najnowszy i nie będzie problemu.
.eM.
CYTAT(Kolno1967 @ Aug 16 2008, 23:23) *
A gdzie Direct X 9 ???? Zainstaluj najnowszy i nie będzie problemu.

śmiga biggrin.gif nie będę pisał, że zapomniałem, bo poprostu nie wiedziałem.... z tego co wiem to pod vistą mam od razu directx 10...
oposq3
ja własnie zaistalowałem viste i to samo było a z tego co wiem to vista ma wbudowany dierex 10 a musiałem instalować 9.0c
Rabbit_FCB
A ja mam pytanie. Czy jeśli mam oryginał, to też muszę kopiować tego cracka co jest w patchu? On coś zmienia ?
herubq3
jak masz orginal to nie kopiuj
oposq3
czy mógby ktoś napisać o tym patchu newsa ?
oposq3
jutro ostatni update
barman_2000
czekam z niecierpliwoscia
matiz
a można to samo tylko z OE i I ligą
barman_2000
wczoraj miał byc update, kiedy bedzie?
oposq3
Proszę tutaj update
http://www.sendspace.pl/file/xwfncVG2/

http://odsiebie.com/pokaz/450296---16b5.html
Najnowszy OF na dzien dzisiejszy happy.gif

I ZAPODAJE JESZCZE MAŁĄ POPRAWKE KTÓRA POPRAWIA HERBY

http://odsiebie.com/pokaz/448357---ae22.html

http://www.sendspace.pl/file/pZc4HQ1Z/

barman_2000
dzieki wielkie
oposq3
Bagley
Witam ja mam problem z patchem sad.gif Problem polega glownie z komentarzem gdyz zarazem slysze angielski komentarz,a w niego wplata sie polski czy to tak musi byc ? czy mozna to jakos naprawic Oo?
Michae(L) 1916
Zainstalowałem tak jak trzeba włączyłem i patrze w Legii są zawodnicy IFK i taka sama nazwa drużyny, tak samo jak w przypadku Lecha.
plny
CYTAT(Bagley @ Aug 27 2008, 17:23) *
Witam ja mam problem z patchem sad.gif Problem polega glownie z komentarzem gdyz zarazem slysze angielski komentarz,a w niego wplata sie polski czy to tak musi byc ? czy mozna to jakos naprawic Oo?

Ja jebie przeciez pisze jak byk ze komentarz ukonczony jest w 70 % procentach
Michae(L) 1916
zainstaluj OF'a > skopiuj ten folder konami do moich dokumentów
Michae(L) 1916
Działa, lecz tylko z orginalnym ofem z tym updatem już nie.
oposq3
bo w update nie ma PL team
CYTAT(Michae(L) 1916 @ Aug 27 2008, 19:02) *
Działa, lecz tylko z orginalnym ofem z tym updatem już nie.
Michae(L) 1916
A czy zamierzasz stworzyć update z PL team ?
oposq3
teraz czekam na pes 9 i i bede do niego tworzył
jajko432
mam problem gram Bayernem sezon ligowy,teraz mam druga kolejkę w pierwszej przegrałem 0-1 closedeyes.gif w drugiej gram z HSV i zawsze w 30minucie tego meczu wywala mnie do winda

jajko432
już se poradziłem wystarczyło uruchomić grę z płyty
jajko432
plusy:
brak błędów w formacjach
dobre stroje
dobra oprawa graficzna
PL komentarz
intro LM
dobrze wykonane twarze
dobre stadiony

minusy:
Borussia'Mgladbach ma herb i strój zespołu Duisburg
shady1990
powiem tak tongue.gif

na poczatku gdy sciagłem tego patcha byłem wielce zawiedziony of'em formacjami itp ,szata graficzna była bardzo fajna ,lecz ten of spowodował
ze nie grałem na tym patchu

ale teraz po poprawkach jest znakomity moim zdaniem jeden z najlepszych patchy do pesa 2008 smile.gif) brawo tongue.gif
neziwa
Witam was.. zainstalowałem wszystkie potrzebne rzeczy do tego patcha ,które zostały podane tu na forum. Niestety nie mam Lecha Poznań, Vitorii i Legii w swojej grze. Można prosiĆ o pomoc?
shady1990
bo w najnowszym updejcie jak dobrze pamietam to z polskich druzyn tylko wisła jest happy.gif
neziwa
kurcze.. szkoda. chciałem pograĆ Lechem koniecznie ale bez żadnego OE.. dzięki za odpowiedź.
lagoR
Witam. Sciagnalem sobie patcha. Wszystko wgrywam jak na filmie. kitserver, tittle, i po zainstalowaniu kitservera nie moge uruchomic gry poniewaz wyskakuje mi jakis blad windows i aplikacja musi zostac zamknieta. (Nie wgrywam pliku .exe poniewaz wyskakuje okienko ze gra jest zle zainstalowana.) Cos jest zle z instalacja kitserwera bo po zainstalowaniu nie dziala, a jak usune to smiga gra. Mam wersje piracka. Moze tu jest problem. Ale przeciez do kitservera nie trzeba miec orginalnej gry! Czy musze miec orginalna gre do kitservera? Czy da sie jakos ten problem rozwiazac?

Sprobowalem tak:
Wgralem kitservera bez niczego do folderu PES'a i zainstalowalem. Napisalo ze wszystko OK zainstalowane.
Przy uruchamianiu dalej ten sam bląd. Czemu ten kitserver mi nie dziala? Ma ktos jakis pomysl?
oposq3
ale masz pirata no to skopiuj exe
a jak to nie pomoże to wgraj nowego kitservera
lagoR
CYTAT(oposq3 @ Aug 30 2008, 13:25) *
ale masz pirata no to skopiuj exe
a jak to nie pomoże to wgraj nowego kitservera

dobra juz dziala. problemem byl program do obslugi karty graficznej ATI Tray Tools. po wylaczeniu wszystko smiga:D bardzo fajny patch.

Ale mam jedno pytanie:
jaki plik jest odpowiedzialny za rysowanie wyniku w przerwie meczu, poniewaz tam gdzie powinien wyświetlac sie wynik mam czarne pola?
Bartek10
Ma ktos do niego aktualny OF na dzein dzisiejszy lub wczorajszy
PLS
PanPrezes
Można o nową aktualizacje. Wczoraj zakończyło się okienko transferowe a kilka transferów było.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.