Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Evo League Patch Wydany
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008
Stron: 1, 2, 3
dawidzi
wszystko zainstalowalem tak jak trzeba ale wyskakuje mi blad z windowsa

//////////

jak odinstaluje kitserver to smiga normalnie

Prosze o pomoc

oposq3
Planuje wydać patcha do pes 2009 no wiecie to wszystko co było w moim patchu tylko że nie wiadomo czy była by liga niemiecka ktoś zaintersowany ?
Jabol7
Ja byłbym zainteresowany.
rafael91
Najlepiej jakbyś odrazu po wyjściu pes 9 wydal patch z poprawionymi logami zespolow i koszulkami. A później rób większego patcha
Kolno1967
CYTAT(oposq3 @ Sep 24 2008, 16:41) *
Planuje wydać patcha do pes 2009 no wiecie to wszystko co było w moim patchu tylko że nie wiadomo czy była by liga niemiecka ktoś zaintersowany ?

Nie pytaj się tylko pokaż na co Cię stać.Liczę że będzie zawierać poprawki kosmetyczne Konami oraz inne uaktualnienia oraz twarze stroje oraz stadiony.
artis1990
Oj uceiszył bym sie bardzo jakby powstał patch do 2k9... czekam az wyjdzie i zamawiam od razu smile.gif... Gdybym sie znal lepiej na komputerach to z checia bym wam pomogl ;/ ale nie za bardzo wiem o co chodzi... chyba ze mi wytłumaczycie co i jak to słuzyłbym pomoca z checia biggrin.gif
boro16
Słuchajcie. Mam pewien problem z tym patchem. Nie wiem gdzie jest hala. Wiem,że to może być głupie,że tego nie wiem ale proszę o pomoc.
Sandokan
witam.to sie robi tak jak wybierasz stroje druzyn to tam naciskasz page up lub page down i liczbami którymi wybierasz stadiony 9-0, i powino dzialc.POZDRO
CYTAT(boro16 @ Oct 9 2008, 21:48) *
Słuchajcie. Mam pewien problem z tym patchem. Nie wiem gdzie jest hala. Wiem,że to może być głupie,że tego nie wiem ale proszę o pomoc.
boro16
Dzięki za podpowiedź biggrin.gif

Mam jeszcze jedną prośbę. Amianowicie chodzi o twarz Rogera w nasze reprezentacji. Czy ktos kto sie na tym zna moglby zrobić poprawke ??
roixu
Chodzi o part3 ...Mam problem z wypakowaniem .
Wyskakuje "blad odczytu plikow , sialalal " , "blad danych "CRC" , dlaczego ?
help... , nie po to sciagalem pol dnia , zeby nie moc pograc tongue.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.