@marynarz - (Dołączył: Wczoraj, 14:21) moj glosik wedruje na konto herubq3
@lasek - (Dołączył: Wczoraj, 23:01) herubq3

@jasiek_barca - (Dołączył: Dzisiaj, 14:23) mój głos oddaję na herubq3.
@zajac89 - (Dołączył: Dzisiaj, 18:04) Głosuje na herubq3.

@Fabregas22 - (Dołączył: Dzisiaj, 18:42) herubq3- głosuje na niego.
Litości... Czy tylko ja to dostrzegam?
Kolega Herbatukupku3 przechodzi samego siebie.
//
no widzę, że inni też przyuważyli.
RaaDeeK
Jul 3 2008, 20:35
no żal.pl w regulaminie powinno byc napisane ze tylko userzy zarejestrowani przed jakąś tam datą mogą głosować, bo wyjdą takie kwiaty jak tutaj widzimy...
herubq3
Jul 3 2008, 20:49
lasek miał kiedyś konto na issonline i mu nie wiem dlaczego ale mu usuneli i zarejstrował sie od nowa
i oddał głos na mnie
pozostałych użytkowników nie znam
i nie wiem skąd oni mogą być
Windziak
Jul 3 2008, 21:13
Tak to każdy umie napisać
herubq3
Jul 3 2008, 21:49
CYTAT(Windziak @ Jul 3 2008, 22:17)

Tak to każdy umie napisać

to co może ja brałem sobie jakąś ekipe z ulicy i powiedziałem im żeby na mnie zagłosowali
i ich jeszcze przekupilem paczką fajek
RaaDeeK
Jul 3 2008, 22:24
wyluzuj. najlepiej by bylo zorganizowac ten konkurs od nowa i dopracowac regulamin. niech ktoś zainteresowany (ja nie biore udzialu) napisze pw do organizatorów
rozaldinho
Jul 3 2008, 22:56
ja też jestem za tym by userzy którzy są zarejestrowani wczoraj albo dzisiaj nie mogli głosować, kabaret sie robi normalnie i śmietnik zarazem
falcon87pl
Jul 4 2008, 07:27
Panowie spokojnie

ja juz wydrukowalem kilkaset karteczek z instrukcja jak oddac na mnie glos i dzisiaj jade na miasto to porozdawac

w zamian za glos bede rozdawal prezenty niespodzianki ( np. kajak mianiaturka). A tak na serio to nie zamierzam nikogo oskarzac o werbowanie ludzi do glosowania bo nie mam zadnych dowodow, ale pewien regulamin zostal na poczatku ustalony a teraz zauwzylem ze jest informacja w pierwszym poscie ze wszyscy moga glosowac... Ci ktorzy ogladali Prison'a to powinni kojarzyc taki cytat... :
"And we have rules. And without rules we are nothing but savages. "
robrunek123
Jul 4 2008, 08:13
CYTAT(jasiek_barca @ Jul 3 2008, 14:34)

Bramki strzelone z jakimś polotem - według mnie - to bramki userów:
herubq3, ushat i SHADOW. Łamałem się, kogo wybrać, ale ostatecznie mój głos oddaję na herubq3.
Mam jeszcze jedną uwagę co do bramek userów robrunek123, wil0 oraz kaczy7777 - nic do Was nie mam, ani to nic osobistego, ale Wasze bramki (nie umniejszając ich kunsztowi) wskazują na to, jak bardzo PES 2008 jest ciulową grą piłkarską, w której bramkarze mają inteligencję bliską inteligencji niedorozwiniętego orzecha włoskiego. To jest największy minus tej gry... Pomijając już fakt kretyńskiego poruszania się piłkarzy, ale to już inna historia.
Pozdrawiam.
przecierz lepiej grać w pesa niż w fife
pes bardziej przypomina piłkę nożną
bramkarze puszczają takie bramki gdy są w słabej formie
messi9292
Jul 4 2008, 09:14
jestem kumplem Pablo1919. Kazał mi oddać głos na siebie no to głosuje.
Mój głos: Pablo1919
Jeszcze chyba paru innych jego kumpli też tutaj zawita
Głos nieważny.
messi9292
Jul 4 2008, 09:18
Jo ziomale

. Mu som zgrana paka kumpli Pablo. Jak trza to naszemu kumplowi my zawsze chentnie pomóc. Mówił że mamy na niego zagłosować to my mu chętnie pomożemy. Głos: Pablo1919
Głos nieważny.
henio_pakistan
Jul 4 2008, 09:34
Oddaje glos na Pablo1919
Głos nieważny.
Mój głos frunie na konto Pablo1919
Głos nieważny.
loki1991
Jul 4 2008, 09:48
Oddaje glos na Pablo1919
Głos nieważny.
rozaldinho
Jul 4 2008, 09:54
NIE NO! ! ! CYRK SIE TERAZ ROBI NORMALNIE!!!
Moja sugestia - zrobić porządek w tym temacie; jak?? usunąć wszystkie posty osób dodanych po 31VI2008 i te, które nie mają nic wspólnego z głosowaniem( tu mają być same głosy), np. ten w którym piszę ową sugestię...
moderatorzy do roboty!!!
herubq3
Jul 4 2008, 10:09
mi to odpowiada
robrunek123
Jul 4 2008, 11:45
CYTAT(rozaldinho @ Jul 4 2008, 00:00)

ja też jestem za tym by userzy którzy są zarejestrowani wczoraj albo dzisiaj nie mogli głosować, kabaret sie robi normalnie i śmietnik zarazem
popieram ze robi się z tego kabaret a nie głosowanie niech zacznie sie ten kokurs od nowa
robrunek123
Jul 4 2008, 11:47
CYTAT(RaaDeeK @ Jul 3 2008, 23:28)

wyluzuj. najlepiej by bylo zorganizowac ten konkurs od nowa i dopracowac regulamin. niech ktoś zainteresowany (ja nie biore udzialu) napisze pw do organizatorów
dobra zrob tak zeby ten nowy konkurs był normalniejszy
Pablo1919
Jul 4 2008, 12:18
W regulaminie było napisane że może głosować każdy użytkownik forum. Nie było podane od jakiej daty ma on być jego użytkownikiem. O takich rzeczach trzeba myśleć przed a nie po tym jak sie zrobi konkurs i wszystko jest w trakcie. Ja popisałem do paru swoich kumpli i powiedziałem im żeby na mnie zagłosowali no i git. Nie zrobił bym tego gdyby "organizatorzy" pomyśleli o tym że każdy tak będzie mógł tak zrobić i zrobiliby że mogą głosować osoby, które od określonej daty są użytkownikami forum. Moim zdaniem rozpoczynanie głosowanie od początku było by trochę nie fair wobec osób które bez przekupstwa zdobyły głosy.
RaaDeeK
Jul 4 2008, 13:27
chcesz wygrać w taki idiotyczny sposób?? wiesz dobrze ze nie nalezy Ci sie pierwsze miejsce bo bramke strzeliłeś słabą. Napisałeś do kumpli ktorzy nawet nie widzieli Twojego gola i teraz głosują. Pokaż, że masz odrobine honoru i zagadaj do organizatorów, żeby zrobili nowe głosowanie. Ja swojego głosu nie zmienie, podobnie jak inni uczciwi userzy. pozdro pezet.
falcon87pl
Jul 4 2008, 15:17
Post kostka z (odnosnie regulaminu konkursu):
May 13 2008, 22:15
11. W konkursie mogą uczestniczyć jedynie osoby, które zarejestrowały się na forum nie później niż 13.05.2008. To samo tyczy się głosowania.
Nie wiem czemu ta zasada zostala zmieniona...
P.S: ja chcialem zmienic jednak swoj glos ... moj glos jednak pofrunie do Pablo1919 hahahaha... kabaret ku... ale humor mi sie chociaz poprawil jak czytalem ostatnie posty
rozaldinho
Jul 4 2008, 15:33
Pablo1919
Jul 4 2008, 16:02
Może przy okazji sprawdzicie też herubq3. Z biurokracją nikt jeszcze nie wygrał. Widzę że i mnie się nie uda.
herubq3
Jul 4 2008, 16:30
a ty jesteś mało lepszy
mi tam odpowiada żeby zrobić tak jak mówią koledzy czyli losowanie od nowa
czy wgram czy nie i tak szczeliłem piękną bramę
Pablo1919
Jul 4 2008, 17:09
No wiem. Prawie wszystkie bramki są ładne, a każdemu najbardziej podoba się swoja własna. Mie zwisa to czy wygram czy nie. Jak wysyłałem te bramke na konkurs to mówiłem se że jak ona znajdzie się w komplikacji to już bedzie dla mnie cud i proszę jest w 17 najlepszych goli. Cieszę się z tego że w tej komplikacji jest bo to już do mnie duży sukces. Jak chcecie to sobie wznawiajcie konkurs nie mam nic przeciwko. Następnym razem wyślę ładniejszą bramkę i wtedy już chyba nie będe musiał prosić kumpli o pomoc

Pozdro
Pablisso
Jul 5 2008, 08:25
Najśmieszniejsze jest to, że 1 kolega pabla powiedział, że jeszcze kilku kumpli tu zawita.... znając życie i gdyby w ogóle ci kumple istnieli to gdybyś ich poprosił to żaden by nie pisał że go poprosiłeś, ani nie zapowiadałby następnych xD
Ja nie biorę udziału w tym konkursie, ale wg. mnie najlepszym rozwiązaniem będzie sprawdzenie IP owych kumpli Pabla no i jeszcze herubq3, aby było sprawiedliwie...
Bo w przypadku herubq3 to przynajmniej znam nicki ludzi (już pisałem, grają na różnych ligach pesa), zaś w przypadku Pabla wydaje się to podejrzane
jasiek_barca
Jul 5 2008, 10:32
Wasze zastrzeżenia m.in. do mnie mają prawo być takie, jakie są, jednak od jakiegoś czasu chciałem się tu zarejestrować, ale czekałem, aż ktoś z adminów naprawi funkcję rejestracji... Że trafił się konkurs bramek, to wpadłem i zagłosowałem na tę, która mi się najbardziej podobała. Mój głos możecie równie dobrze unieważnić i wprowadzić jakieś ramy - na przykład ilość postów albo lepiej - długość przebywania na forum. Zarejestrowałem się kilka dni temu i dopiero się wkręcam w to forum, także...
kaczy7777
Jul 6 2008, 12:12
CYTAT(Pablo1919 @ Jul 2 2008, 17:42)

Nie wiem co sie wszyscy podniecaja tym kaczy7777 też mi coś bramkaż 16 metrów przed bramką stał a ten ino se strzelił zza połowy i go lobną to tak jak trafić do pustej bramki. Mało takich bramek jest ja raz taką nawet strzeliłem z rzutu wolnego. Zadna sztuka patrzysz tylko na radar jak widzisz wysuniętego bramera to stzelasz. To właśnie gol kaczego to nieporozumienie, każdy inny lepszy.
Nawte takiej nie potrafisz strzelić. To Twoj gol jest najgorszy i nie wiem co wogole robi w tym konkursie.
CYTAT(jasiek_barca @ Jul 3 2008, 14:34)

inteligencję bliską inteligencji niedorozwiniętego orzecha włoskiego

Od kiedy orzechy maja inteligencje?
CYTAT(RaaDeeK @ Jul 3 2008, 23:28)

Po co organizowac konkurs od nowa? Jest regulamin
CYTAT
11. W konkursie mogą uczestniczyć jedynie osoby, które zarejestrowały się na forum nie później niż 13.05.2008. To samo tyczy się głosowania.
artysta germanista
Jul 6 2008, 12:44
herubq3
matys18
Jul 6 2008, 12:48
głosuje na Herubq3
jerry17
Jul 6 2008, 13:37
Hmm... Niezłe rzeczy się tutaj dzieją ale myślę, że administracja konkursu pomoże wybrać najlepszą bramkę w pełni uczciwie. Jaki sens będzie miał cały konkurs jeśli wygra ten co ma najwięcej kolegów?
Wracając do bramek to większość z nich nie wymaga jakiejś specjalnej trudności bo strzelać z dystansu trzymając przycisk D a klawiaturze lub kwadrat na padzie w standardzie to potrafi nawet początkujący gracz. Pokaże wam przykład czyli bramkę z dystansu strzeloną przeze mnie:
http://pl.youtube.com/watch?v=CN2-ZR9rZ00Sami zobaczcie: zero trudności bieg i uderzenie. Kolejny przykład to strzał tzw krzyżowy który nie wymaga żadnej wiedzy na temat tricków bo akurat Messi można powiedzieć ma ten trick wbudowany:
http://pl.youtube.com/watch?v=3wrESmEpljoTutaj też trudności nie ma wiele bo także jest to strzał wykonany przy użyciu jednego przycisku.
Ja i tak się cieszę, że dotarłem tak wysoko i mam nadzieję, że zwycięży najlepszy a przede wszystkim uczciwie

Na koniec jeszcze raz moja bramka która znalazła się w kompilacji najlepszych:
http://pl.youtube.com/watch?v=ZZV2IjMEBes
crazy_kmika
Jul 6 2008, 13:53
głosuję na jerry17
herubq3
Jul 6 2008, 13:54
mi się nie podoba ta 2 brama akcja messi i krzyżak miałem podobną bramkę c.ronaldo
ale uważam ze tą co strzeliłem jest lepsza
messi9292
henio_pakistan
tobbi
kawonq
Pablo1919 Wszystkie głosy oddane w konkursie przez tych panów, były z jednego IP.
Cała czwórka zbanowana.
Pablo1919 usunięty z konkursu.Uczciwi użytkownicy, którzy oddali głos na tego oszusta, mogą swoją decyzję zmienić.
Edytując posta w taki sposób:
CYTAT
Zmiana głosu z Pablo1919 na xxx
-------
Głosy rzekomych kolegów herbuq3 zostały unieważnione, gdyż były nie zgodne z 11 pkt regulaminu.
CYTAT
Mam nadzieję, że do końca trwania konkursu uda mi się dojść do tego, że były wysyłane z tego samego komputera.
Chyba, że herbuq3 sam się przyzna, wówczas uniknie bana na stałe.
herubq3
Jul 6 2008, 18:10
te głosy co zostały na mnie odanne przez użytkowników którzy się zarejestrowali w dzień konkursu lub dzień później w granicach tej daty co rozpoczeło się głosowanie są dla mnie absolutnie nie ważne Proszę kostek usuń te głosy bo jak już wcześniej mówiłem nie znam tych użytkowników
Reszta głosów co została na mnie oddanna powina zostać ponieważ głosowali użytkownicy którzy byli zarejestrowani dużo wcześniej
Przyznaje się i mówię całkowitą prawdę
Dziękuje że moja bramka znalazła się w śród najlepszych
Sęk w tym, że głosy są nieważne z urzędu - regulamin.
Chodzi o to, czy to ty jest wysłałeś.
Do tego masz się przyznać.
herubq3
Jul 6 2008, 18:34
Kostek czyli wszystkie głosy są nieważne czy tylko te co zostały napisane przez użytkowników którzy zarejestrowali sie w dniu konkursu itd
Jeszcze raz mówie to nie ja pisałem możecie nawet posłać sprawę na Policję ja moge wam podać adres
ale przyśęgam na słowo Boże i na księdza który odeszedł dziś z mojej parafii nie napisałem tych postów
RaaDeeK
Jul 6 2008, 19:35
1. takie pytania pisz na pw do moderatora
2. to nie jest taki mega super konkurs z nagrodami za 10k zeby isc na policje.
jasiek_barca
Jul 6 2008, 20:39
CYTAT("kostek")
Mam nadzieję, że do końca trwania konkursu uda mi się dojść do tego, że były wysyłane z tego samego komputera.
Chciałbym rozwiązać tę kwestię, gdyż nie zauważyłem punktu mówiącego o tym, kto może w konkursie głosować. Bardzo przepraszam Moderatorów i organizatorów konkursu za niedogodności, jakie wynikły z mojego niedopatrzenia. Żeby sprawa była całkowicie jasna: nie jestem żadnym kolegą/ziomalem/fumflem użytkownika herubq3.
Na następny konkurs sprawdzę wszystko dokładnie

Moje IP nie powinno pozostawiać żadnych wątpliwości.
CYTAT("kaczy7777")
Od kiedy orzechy maja inteligencje?
Skoro nie załapałeś tego żartu, to lepiej go nie komentuj.

Dobrze radzę
Po 3-krotnym obejrzeniu komplikacji bramek oto moje wyniki:
-Bramka "Herubq3" była niezła, lecz
Swój głos oddaje na "kaczy7777".
Głos swój argumentuje ... tym, że bramka została zdobyta z własnej połowy.
To wszystko
jerry17
Jul 6 2008, 23:59
Hmm warto popatrzeć na unieważnione głosy. Dziwne że Ci ludzie nieznani dla Herubq3 zmówili się nie niego i postanowili na niego głosować
zgrad Użytkownik nr: 11,794
marynarz Użytkownik nr: 11,800
Lasek Użytkownik nr: 11,803
jasiek_barca Użytkownik nr: 11,808
zajac89 Użytkownik nr: 11,811
Fabregas22 Użytkownik nr: 11,812
Pablo1919 mimo wszystko przyznał się do błędu... cóż i tak wszystko można sprawdzić nie tylko po IP

Każdy post dostarcza wiele informacji. Nawet neostrada posiada takie coś jak zakres IP więc zmiana tu nic nie pomoże.
Szkoda tylko, że tak mało użytkowników forum bierze udział w głosowaniu. Jest ich tu ponad 9000 więc trochę dziwne by było jakby np zwycięzca wygrał liczbą głosów 20-30
WilO najlepszy
Ludzie !! ale Wy sie "zabijacie" za zwyciestwo. Jeden drugiemu by oczy wydłubał. Straszna dziecinada.
Aż 5 osób dopuściło się nadużyc (a moze wiecej)
Stad apel do organizatrów na przyszłosc.
Moze oprocz istniejacych restrykcji wprowadzic głosowanie systemem:
1 miejsce = 3pkty
2 miejsce = 2pkty
3 miejsce = 1pkt
(lub cos w tym rodzaju)
W ten sposob zniwelowaloby sie "kolesiostwo", a głosowanie byłoby "bardziej sprawiedliwe",
a przede wszystkim bardziej obiektywne.
głosuje na bramkę ushat'a
herubq3
Jul 7 2008, 20:03
co jest kostek użytkownik o nicku Pablisso Dołączył: 1-July 07 a dlaczego głos jest nieważny proszę o poprawienie tego błędu
Ja pierdole co ci tak zależy na tej wygranej ? dostaniesz nobla?
herubq3
Jul 7 2008, 21:19
nigdy nie brałem udziału w konkursach a teraz jak pierszy raz biere to che wygrać
Windziak
Jul 9 2008, 20:10
Żal. Nie wiem jak ocenić postawę Pabla. Nie patrzyłem na ten temat kilka dni ale jak zobaczyłem ogrom postów jakie się tu pojawiły to zwątpiłem jak wielkim kretynem trzeba być, aby chcieć nieuczciwie wygrać tak błahy konkurs, gdzie liczy się chyba tylko prestiż, bo nagroda rzeczowa nie jest jakaś wyimaginowana. Kurczę, szkoda, że prawdziwą rywalizację chcecie zabić w tak niehonorowy sposób. :|
Herubq jak już coś piszesz to rób to tak, żeby było wiadomo o co chodzi. Jeśli masz jakieś problemy z ortografią to chociaż napisz, że prosisz o wyrozumiałość, bo nie mam zamiaru domyślać się CO AUTOR POSTA MIAŁ NA MYŚLI...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.