Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Najładniejsza Bramka Pes2008 - Głosowanie!
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008
Stron: 1, 2, 3
kostek
Po sporych perturbacjach i problemach, udało nam się skleić finałową kompilację, która zawiera siedemnaście najładniejszych bramek, wybranych przez naszych jurorów. Teraz czas na głosowanie, odbywające się w tym temacie. Prawo do oddania głosu ma każdy użytkownik forum, a ostateczny termin mija za siedem dni, czyli 9 lipca o 23.59.
A oto lista osób, których gole dotarły do finału:
* Pablo1919 - usunięty z konkursu.
* WilO
* marcinpiast11
* herubq3
* kaczy7777
* falcon87pl
* Prz3m4s
* SHADOW
* maju17
* pingu144
* Adi_G
* robrunek123
* m3ron
* NorD
* ushat
* Flisak
* jerry17

K O M P I L A C J A

http://www.youtube.com/watch?v=Fi7DqtWtABQ
matteo8
Siemka...

no no ladne bramki tongue.gif
hm... trudny wybor ale wybiore bramke "kaczy7777"... nie udalo mi sie jeszcze strzelic z wlasnej polowy smile.gif

pozdro dla graczy PES-a. biggrin.gif
WąSu
herubq3
Prz3m4s
Moja bramka z piętki się nikomu nie podoba. sad.gif tongue.gif

Większość bramek bardzo podobna, z dystansu, ale mój głos wędruje do:

herubq3
marynarz
moj glosik wedruje na konto herubq3

Głos nieważny.
IronTiga
Mój głos na SHADOW
Visi0n
WilO ...
dj_adriano
WiIO
zgrad
herubq3-mój głos

Głos nieważny.
RaaDeeK
imho skillem popisali się: jerry17, NorD oraz maju17

mój głos: maju17
falcon87pl
ushat
Paput
ja oddaje głos na SHADOW
Flisak
Sorki, że nie piszę o moim typie, ale jest problem. Gol maju17 jest strzelony przeze mnie, więc czemu pisze, że to jego gol huh.gif Za to gol przypisany mi, nie ja strzeliłem huh.gif
Niedawno przesyłałem jeszcze raz mortinowi save mojego gola, więc czekam za rozwiązanie tego problemu
pozdro
Zywy
Mój głos - kaczy777.Podobała mi sie tez bramka robrunka123. Takich bramek nie uało mi sie nigdy zdobyc, reszta częsciej spotykana. Moze zróbcie taki konkurs z bramkami PES 6
rozaldinho
mój głos: ushat

Chciałbym też dodać, że ogólny poziom tych bramek jest zatrważający. Nie rozumiem skąd wzięły się bramki adi_G, herubq3 czy m3ron, a już bramka pablo1919 to jakieś kompletne nieporozumienie( oczywiście nie chce żadnego z tych użytkowników obrażać). Na uwagę zasługują jeszcze gole wilO, maju17, marcinpiast11, kaczy777 i fliask.
Zauważyłem także, że dużo goli jest podobne do moich, np. bramka z rożnego, przewrotka, strzał diarry i akcja messiego wink.gif Zachęcam do obejrzenia: http://pl.youtube.com/watch?v=NGS4pYb3_28
Foley
Mój głos - WiIO
Olej9
głos: kaczy777

Moim zdaniem Bramki : ushat, wilO , marcinpiast11 , herubq3 , kaczy777 były najlepsze inne tak jak wyżej napisal Zywy bramki czesciej spotykane .
rozaldinho do tej listy nieporozumien powinienes takze dolaczyc bramke maju17 co w tym ladnego zrobil ? ze przeszedl jednego markowaniem strzalu (standart) i strzelil skrzyzowanymi nogami . Nieprzesadzajmy

Pablo1919
Głos: jerry17
Nie wiem co sie wszyscy podniecaja tym kaczy7777 też mi coś bramkaż 16 metrów przed bramką stał a ten ino se strzelił zza połowy i go lobną to tak jak trafić do pustej bramki. Mało takich bramek jest ja raz taką nawet strzeliłem z rzutu wolnego. Zadna sztuka patrzysz tylko na radar jak widzisz wysuniętego bramera to stzelasz. To właśnie gol kaczego to nieporozumienie, każdy inny lepszy.
m3ron
Ode mnie głos idzie na jerry17, jakos na pes6 mi sie bramki o wiele bardziej podobaly, a tutaj szczególnie z dystansu są wszystkie "na jedno kopyto".
JuveR
Również jerry17 smile.gif
Uzasadnienie wyżej tongue.gif

NorD i maju17 też ładnie wink.gif
matthew
jerry17
wink.gif
mogwil
moj glos na ushat
szkoda ze juz nie ma konkursow na bramki pes 6 rolleyes.gif
Prz3m4s
Tak jak myślałem, na kompilce chyba nie za bardzo widać moją bramkę strzeloną piętką (jakby to nie był mój gol i bym się nie przyjrzał, to też bym raczej nie zauważył). No chyba, że tak jak pisało już kilka osób, strzelacie gola z piętki w prawie każdym meczu. wink.gif
.::Diego::.
Przeciętnością zalatują wszystkie te bramki dry.gif
Mój głos idzie dla robrunek123
jedyna bramka, którą rzeczywiście cięzko strzelic wink.gif
Marej71
WilO - przepiękny strzał xD
qwerte
WilO wślizgiem w okienko z 16 metrów brawo
Lasek
herubq3 smile.gif

Głos nieważny.
ushat
mój głos: falcon87pl

Dlaczego? Nie udało mi się jeszcze po podrzuceniu piłki analogiem strzelić bramki w PES 2008 smile.gif
Warte uwagi bramki: herubq3, kaczy7777, pingu144.
czarekb
herubq3
kawonq
Wszystkie brameczki są ładne ale najbardziej przypadła mi do gustu bramka Pablo1919.
Głos: Pablo1919

Głos nieważny.
kristo2323
Głos oddaje na Prz3m4s

mati153
Słabe ogólnie te bramki ale głos oddaje na: ushat
czary
Oczywiście, że bramka kaczy7777 jest najlepsza ze wszystkich.
kaczy7777
Ja głosuje na falcon'a 87pl. Jego bramka jest najlepsza tongue.gif

Nie spodziwałem sie ze bede mial tyle glosow biggrin.gif
Kettger
Głosuję na Herubq3.
robrunek123
moj głos: ushat
dla mnie to najlepsza bramka
Hojrak Red Devil
Mój głos na Herubq3 smile.gif
Rivaldinho
ushat
Pompey
najbardziej zainteresowały mnie te bramki
falcon87pl
kaczy7777
herubq3
pingu144
najchętniej wybrał bym wszystkie 4 lecz wybrałem... heru... nie, możeee kaczy7... nie też nie wybieram... falcon'a87pl
tak mój głos to falcon87pl
Tomak
Trochę lipę zajebaliście pod względem regulaminu, bo pojawiają się głosy od userów, którzy zarejestrowali się wczoraj na forum... ; P
jasiek_barca
Bramki strzelone z jakimś polotem - według mnie - to bramki userów:
herubq3, ushat i SHADOW. Łamałem się, kogo wybrać, ale ostatecznie mój głos oddaję na herubq3.
Mam jeszcze jedną uwagę co do bramek userów robrunek123, wil0 oraz kaczy7777 - nic do Was nie mam, ani to nic osobistego, ale Wasze bramki (nie umniejszając ich kunsztowi) wskazują na to, jak bardzo PES 2008 jest ciulową grą piłkarską, w której bramkarze mają inteligencję bliską inteligencji niedorozwiniętego orzecha włoskiego. To jest największy minus tej gry... Pomijając już fakt kretyńskiego poruszania się piłkarzy, ale to już inna historia.
Pozdrawiam.

Głos nieważny.
Pablo1919
Nie wiem czemu moja bramka się nikomu nie podoba sad.gif 0 szans na zwycięstwo. Może chociaż komuś spodoba się moja komplikacja
teraz pracuje nad nową i moge ręczyć że będzie 100 razy lepsza. tongue.gif
Orange_91
CYTAT(Pablo1919 @ Jul 3 2008, 14:48) *
Nie wiem czemu moja bramka się nikomu nie podoba sad.gif 0 szans na zwycięstwo. Może chociaż komuś spodoba się moja komplikacja
teraz pracuje nad nową i moge ręczyć że będzie 100 razy lepsza. tongue.gif

To chyba odpowiedniejszy dział: http://board.issonline.pl/index.php?showto...80&start=80
Tutaj sie głosuje.
ushat
Mnie dziwi w tym wszystkim tylko to, o czym już wspomniał Tomak. Mianowicie, zagłosowało przynajmniej kilka osób, które są od wczoraj na forum (wystarczy spojrzeć na liczbę postów - od 1 do 2). Nie chcę tutaj wysnuwać żadnych niepotrzebnych aluzji, ale to jest chyba trochę nie w porządku. Oczywiście to tylko moje zdanie, macie prawo mieć inne.

Pozdrawiam smile.gif
rosiaktotti
zdana z bramek nie powala ale oddam głos na herubq3 ...
zajac89
Głosuje na herubq3. smile.gif

Głos nieważny.
Pablisso
Wszystkie ładne ale swój głos oddaje na herubq3.

Głos nieważny.
Pablo1919
Chciałem tylko zauważyć ze nie tylko ja wystawiłem link do swojej bramki. rozaldinho też dodał link ze swoją bramką lecz ostrzeżenie nie dostał. Pytam gdzie sprawiedliwość???????
Fabregas22
herubq3- głosuje na niego.

Głos nieważny.
Windziak
Mam nadzieję, że nie bierzecie pod uwagę głosów osób, które mają po 1 poście na swoim koncie? wink.gif Bo tak naprawdę to każdy jeden potrafi napierdzielić 50 różnych kont i se pogłosować...

Pan Herubq3 powinien zostać wycofany z tego konkursu...

Ja swój głos oddaję na Ushata...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.