Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Komentarze Na Temat Oepatcha Oraz Błędy W Nim Znalezione.
board.issonline.pl > Edit Mode: Polish Evolution > PolEvo > PES6 - Ekstraklasa Patch
Stron: 1, 2, 3
Szeryf94
Już wszystko ok z komentarzem. Ale zabrakło tam popularnej ostatnio przyśpiewki Ruch Chorzów ,,Naszym klubem HKS". Reszta zrobiona idealnie
Xabierr
Plusy:
- stroje,
- wszystkie menusy coś pięknego,
- świetnie dobrana muzyka,
- ogólnie bardzo fajny klimat, fajnie się gra

Minusy:
- niestety, niektore stroje są źle " podpisane " , np. GKS koszulkę domową ma zieloną a nie białą,
- niektóre przyśpiewki, ale tutaj taki mały minusik, bo wiem że ciężko o dobre przyśpiewki np. Wisły Płock,
- i taki mały minusik ;p np. Carlo Costly ma na koszulce " Cosyly " , ale to taki drobiazg.

Patch ogólnie na naprawdę dużego plusa, czuje się ten klimat grając Orange Ekstraklasę, wysoki poziom panowie, gratuluję i dziękuje wink.gif

pozdro
ciszu
Mam problem. Po ok. 15 min gry pojawia sie napis ze wystapil blad pes6.exe. Nie wiem czy jest to wina kitservera czy czegos innego. Bardzo prosze o pomoc!!
Orange_91
CYTAT(ciszu @ sob, 31 maj 2008 - 19:23) *
Mam problem. Po ok. 15 min gry pojawia sie napis ze wystapil blad pes6.exe. Nie wiem czy jest to wina kitservera czy czegos innego. Bardzo prosze o pomoc!!

Nie śmieć tematu. Nie musisz pisać 2 razy tego samego w dodatku w nieodpowiednich tematach. Patcha zainstaluje według instrukcji.
PS. Nie odpisuj.
MATT2012
wq mnie najpoważniejszym błędem są zle dobrane stadiony do kitservera closedeyes.gif np szachtar ma przerobiony stadion de kuip a o angielskim arsenalu jush nie wspomnę...ale reszta perfekt
P.S Można zamiast ligi międzynarodowej bundeslige zrobić a za konami cup Champions League . Pzdro
JaRuS___o9
ja mam taki problem z tym patchemm, a mianowicie twarze sa przetragiczne wraz ze strojami(zadna twarz nei podobna calkowite zle wlosy stroje z duzymi pixelami i bardzo niewyraze). nie wiem czemu tak mam instaluje patche od lat i nie miałem takiego problemu.Mam nadzieje ze ktos mi powie o co w tym chodzi.
Orange_91
CYTAT(JaRuS___o9 @ czw, 05 cze 2008 - 14:27) *
ja mam taki problem z tym patchemm, a mianowicie twarze sa przetragiczne wraz ze strojami(zadna twarz nei podobna calkowite zle wlosy stroje z duzymi pixelami i bardzo niewyraze). nie wiem czemu tak mam instaluje patche od lat i nie miałem takiego problemu.Mam nadzieje ze ktos mi powie o co w tym chodzi.

Czytałeś nazwę tematu? Tu nie dyskutujemy o problemach!!! Ile razy mam to powtarzać?
Nie odpisuj w tym temacie. smile.gif
hak23
Witam, grając "czerwonymi Diabłami" przeciwko Koronie Kielce usłyszałem taką przyśpiewke " ch.. z wynikami, korono jesteśmy z wami, ch..z wynikami korono jesteśmy z wami", troszkę mnie ta przyśpiewka zaskoczyła bo choć na meczach różnych zespołw ją słyszałem to jednak w grze nie wypada jej wstawiać
Willi
ściągnąłem tego patcha : http://www.mininova.org/tor/1409610

wszystko SUPER, tylko, że nie ma w nim...stadionów. co teraz zrobić? ściągnąć je osobno?

i drugi problem, gram mecz Arką i obok flag Arki są te wieśniackie plagi PES-a "Celery Celery" itd.

i jeszcze jedno : przykład - sektorówka Arki (duży herb) jest... cała niebieska, nic nie widać

edit : stadiony już ściągnąłem i wszystko gra
lechita
Ja bym zamiast jakiś zagranicznych drużyn dodał z 4 zespoły polskie.Ponieważ jak chce się grać w ML ale tylko i wyłącznie z drużynami z Polski to trochę za mało ich jest na 1 i 2 ligę happy.gif
sebaa2
Mam problem. Ciągle mam stare tło, przyspiewki, nazwy lig itp. NIe wiem co zrobilem zle . Zainstalowalem zgodnie z instrukcja na czysta gre ale nie wszystko dziala. prosze o pomoc
hak23
CYTAT(sebaa2 @ czw, 19 cze 2008 - 17:17) *
Mam problem. Ciągle mam stare tło, przyspiewki, nazwy lig itp. NIe wiem co zrobilem zle . Zainstalowalem zgodnie z instrukcja na czysta gre ale nie wszystko dziala. prosze o pomoc

tu masz moje gg 760135, odezwij się, spróbuje pomoc
czubinho
a u mnie cos jest zjebanego we flagach sa jakies dziwne. jest cos tam widac herb ale za bialymi plamkami
Orange_91
CYTAT(sebaa2 @ czw, 19 cze 2008 - 17:17) *

Przeczytaj nazwę tematu, dopiero pisz. Tutaj oceniamy patcha a nie zgłaszamy problemy z instalacją.
CYTAT(hak23 @ czw, 19 cze 2008 - 17:30) *
tu masz moje gg 760135, odezwij się, spróbuje pomoc

To nie temat z ogłoszeniami matrymonialnymi, takie rzeczy to na PW. tongue.gif
kubaniec
nei wiem czy było ale jak biorę reprezentacje u-23 Włoch lub Brazylii to mają stroje Czech
Orange_91
CYTAT(kubaniec @ Jul 8 2008, 11:23) *
nei wiem czy było ale jak biorę reprezentacje u-23 Włoch lub Brazylii to mają stroje Czech

Wszystko jest ok. wink.gif Nie wiem skąd Ci sie tam wzięły stroje Czech.
psiks
ja mam to samo , cos zjebane jest w strojach druzyn u23, w sumie bardzo mnie to jakos nie rusza, ale sygnalizuje ze tez mam taki blad
Orange_91
CYTAT(psiks @ Jul 8 2008, 11:29) *
ja mam to samo , cos zjebane jest w strojach druzyn u23, w sumie bardzo mnie to jakos nie rusza, ale sygnalizuje ze tez mam taki blad

To nie wiem naprawdę jak teraz sprawdziłem u siebie to w U-23 miałem tylko źle wpisany map dla Brazylii i brakowało mi folderu ze strojami dla reprezntacji Włoch a reszta była ok. A w folderze Uni macie folder ze strojami reprezentacji U-23?
WKS
ja mam z kolei w tych dwóch rep. (Włochy U 23 i BrazyliaU 23 ) normalne stroje z czystego pesa nie z kitserwera.
kubaniec
mam ale są tylko reprezentacje: brazylii,argentyny,francji,holandii,niemiec,anglii
brakuje włochów ;> biggrin.gif

hmmm brazylia jest ale i tak stroje są pokickane a w map jest wszysko dobrze

U-23

57,"U-23\England"
58,"U-23\France"
59,"U-23\Germany"
60,"U-23\Italy"
61,"U-23\Holland"
62,"U-23\Argentina"
63,"U-23\Brazil"
Orange_91
CYTAT(WKS&RKS @ Jul 8 2008, 13:22) *
ja mam z kolei w tych dwóch rep. (Włochy U 23 i BrazyliaU 23 ) normalne stroje z czystego pesa nie z kitserwera.

Daj taki wpis w map:
U-23

57,"U-23\England"
58,"U-23\France"
59,"U-23\Germany"
60,"U-23\Italy"
61,"U-23\Holland"
62,"U-23\Argentina"
63,"U-23\Brasil"

A stroje Włoch skopiuj sobie z dorosłej reprezentacji.

CYTAT(kubaniec @ Jul 8 2008, 13:57) *
mam ale są tylko reprezentacje: brazylii,argentyny,francji,holandii,niemiec,anglii
brakuje włochów ;> biggrin.gif

hmmm brazylia jest ale i tak stroje są pokickane a w map jest wszysko dobrze

U-23

57,"U-23\England"
58,"U-23\France"
59,"U-23\Germany"
60,"U-23\Italy"
61,"U-23\Holland"
62,"U-23\Argentina"
63,"U-23\Brazil"

To w czym problem? blink.gif
Pisz staranniej. tongue.gif
WKS
ok dzieki wszystko gra wink.gif
potter
Ja tez mam stroje Czechow gdy wybieram Italie u-23
Tolox11
A little detail is chants of 170-174 Ogólne przyśpiewki dla drużyn z Serie A are from Turkish fans not italian, maybe this can be changed.

Pozdrawiam

Fallen
Dopiero co wgrałem Patcha pobierając go na party. Efekt zadziwiający i jestem pełen podziwu dla ekipy.
ciszu
Czy da się zmienić kolory opisujące umiejetnosci danego zawodnika np. tak jak bylo w pes 5 że kolor żółty był dopiero od powyzej 80?
Orange_91
CYTAT(ciszu @ Jul 17 2008, 16:51) *
Czy da się zmienić kolory opisujące umiejetnosci danego zawodnika np. tak jak bylo w pes 5 że kolor żółty był dopiero od powyzej 80?

A co to ma do tematu? Żółty kolor jest przecież dopiero powyżej 80. wink.gif
Zywy
Czemu Obi Mikel ma ma w statystykach główki na 13? To Carlos mimo 168 ma te 60-70 a Mikel przy 190 cm ma 13 ???
Orange_91
CYTAT(Zywy @ Jul 24 2008, 14:58) *
Czemu Obi Mikel ma ma w statystykach główki na 13? To Carlos mimo 168 ma te 60-70 a Mikel przy 190 cm ma 13 ???

Taki mały błąd. Ale sie go poprawi tyle, że jak sprawdzałem u siebie to on ma 8 a nie 13.
Zywy
CYTAT(Orange_91 @ Jul 24 2008, 15:25) *
Taki mały błąd. Ale sie go poprawi tyle, że jak sprawdzałem u siebie to on ma 8 a nie 13.

Bo ja sprawdzałem w ML wieć sie widocznie poprawił ;P
Willi
w trybie kariery gram Chelsea Londyn a mam przyśpiewki... Arsenalu
jak to zmienić?

pozdrawiam
Zywy
Są też błędy w wieku zawodników,, np Tiasse Kone na 21 a nie 29 lat
Lesiu
Wrzuci ktoś swojego ofa z aktualnymi transferami do oep v4. Z góry dzięki
potter
CYTAT(Lesiu @ Jul 26 2008, 19:50) *
Wrzuci ktoś swojego ofa z aktualnymi transferami do oep v4. Z góry dzięki

Mysle ze wiekszosc jest biggrin.gif Moze poza Polska choc tam tez robilem tongue.gif
http://rapidshare.com/files/132658754/KONA...N32PES6OPT.html
Lesiu
CYTAT(potter @ Jul 26 2008, 20:59) *
Mysle ze wiekszosc jest biggrin.gif Moze poza Polska choc tam tez robilem tongue.gif
http://rapidshare.com/files/132658754/KONA...N32PES6OPT.html

Wielkie Dzięki
Zagłębiak
Jak gram mecz np. Zagłębie S-c - Wisła Kraków to przy czasie który płynie są dwa kwadraty po obu stronach wyniku zamiast herbów dróżyn tak samo przy dobieraniu składu, nie wiem czemu tak jest, zainstalowałem patch na czystego Pes-a...
__SaNd1__
w scoreboardzie zamiast Czas Doliczony jest Injury Time to jest bled ktos z ekipa morzna poprawic tego bledzika na scorebard ? byl bym wdzieczny biggrin.gif tongue.gif wink.gif
barman_2000
to nie jest bład tylko jest napisane po angielsku laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
__SaNd1__
CYTAT(barman_2000 @ Jul 31 2008, 19:02) *
to nie jest bład tylko jest napisane po angielsku laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif

muszi byc added time a nie injury - nie wiem czy wiesz ale injury po polsku znaczy kontuzowany zawodnik cool.gif pozdrowienia tongue.gif
barman_2000
tak tylko ze w Anglii np podawane jest injury time i nie tłumacz nigdy zwrotów jako pojedyncze słowa
Zywy
Albo dajcie napis 90+1
Orange_91
Jest dobrze i nic sie nie zmieni. Przecież w angielskim nie tłumaczy sie wszystkiego dosłownie.
__SaNd1__
CYTAT(Orange_91 @ Aug 1 2008, 10:09) *
Jest dobrze i nic sie nie zmieni. Przecież w angielskim nie tłumaczy sie wszystkiego dosłownie.

ok
Zagłębiak
może mi ktoś pomóc z tymi herbami?
Orange_91
CYTAT(Zagłębiak @ Aug 1 2008, 09:57) *
może mi ktoś pomóc z tymi herbami?

Nie ten temat. wink.gif Zrób reinstall co można Ci poradzić?
lala6000
W ML jak gram np Wisłą mam przyśpiewki "niewiadomo kogo" smile.gif nie wiem czy da sie temu zaradzic czy nie smile.gif (jesli tak prosze o wiadomosc na priv)
potter
Było
Wystarczy troche poszukac , wyzej pisali juz o tym
Czytaj tu: http://board.issonline.pl/index.php?showtopic=9591
KrzysQ
ja mam taki problem ze jak wlaczam mecz to na poczatku mi spowalnia, jak sie naprawi i wlacze menu (np zeby zmienic zawodnika) to znowu mi zaczyna spowalniac :/

hak23
Po zainstalowaniu patcha zwiększają się troszke wymagania gry, spróbuj zmniejszyć rozdzielczość lub jakość gry w settings.
KrzysQ
a jest jakis inny sposub? bo zmniejszenie rozdzielczosci dzialo tylko w pierwszym meczu
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.