Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Komentarze Na Temat Oepatcha Oraz Błędy W Nim Znalezione.
board.issonline.pl > Edit Mode: Polish Evolution > PolEvo > PES6 - Ekstraklasa Patch
Stron: 1, 2, 3
hak23
Jeśli masz zainstalowany kitserver to wejdz w plik lodcfg i tam pozmieniaj sobie wartości w LOD#1,2,3,4,5. Ja mam naprzykład w 1Very-high a w pozostałych High i chodzi mi płynnie
KrzysQ
dzieki za pomoc ^^
hak23
Nie ma za co smile.gif
KrzysQ
pier***e tego patcha pes mi sie od niego zje*al  :/ 
hak23
CYTAT(KrzysQ @ Aug 6 2008, 10:07) *
pier***e tego patcha pes mi sie od niego zje*al :/

Napisz do mnie na gg co Ci źle poszło z tym patchem, to postaram się pomóc.
Orange_91
pier***e tego patcha pes mi sie od niego zje*al :/

Oj jak nam przykro. mellow.gif Tak to jest jak sie nie potrafi czytać instrukcji.
migimaster
pier***e tego patcha pes mi sie od niego zje*al  :/ 

A to dobre jak sie może gra zepsuć od patcha biggrin.gif to jakiś destrukcyjny patch z wirsuem co rysuje płyty.Zainstaluj gościu na nowo 10 min roboty + 10 min patch.
Qrk
Wszystko świetne, tylko można by wrzucić jakis patch poprawiający modele pucharów, zamiast MAU albo ARS w ScB to dać loga, i inne scoreboardy na każdy mecz,[jak można] np. mecz Uefa CHampions League to dać orginalny scoreboard jak na meczach a logo telewizji np. "N", albo liga hiszpańska czyli C+Sport....Pozdro
karwocha
pomyłka, post do usuniecia
Lampsss
Prosze o pomoc !!! jak chce wlaczyc mecz to mi sie wylacza gra sad.gif co mam zrobic ?
djclanv1r00z
CYTAT(Lampsss @ Aug 20 2008, 13:59) *
Prosze o pomoc !!! jak chce wlaczyc mecz to mi sie wylacza gra sad.gif co mam zrobic ?

albo coś źle wgrałeś :/ albo może kitserver włącz i wyłącz i znów włącz bo mi się czasem tak robiło a to pomagało biggrin.gif i już śmiga całość bez zarzutu biggrin.gif

pozdro cool.gif
Mooner
CYTAT(Lampsss @ Aug 20 2008, 13:59) *

Wyskakuje jakiś błąd? Czy co? Więcej szczegółów pliss..
ps. u mnie np. zawsze sie wyłącza gdy biore stadion Interu, San Siro, nei wiem czemu, tylko ten jeden.. ;]
potter
CYTAT(Mooner @ Aug 20 2008, 23:37) *
ps. u mnie np. zawsze sie wyłącza gdy biore stadion Interu, San Siro, nei wiem czemu, tylko ten jeden.. ;]

Mam to samo, ogolnie Interem nie idzie grac w ldize ani pucharze u siebie, tylko wyjazdowo tongue.gif
Lampsss
Tylko ze ja w ogole nie moge zagrac sad.gif zainstalowalem wszystko wg instrukcji i dupa smile.gif no i zroblem to co pisales djclanv1r00z ale i to tez nie pomoglo :/ wiec wie ktos o co w tym chodzi ?
popolupo
a propos uwag do patcha 4.0 - flagi klubowe w Bundeslidze sa pomieszane
Roberthinio
Ja mam błąd w 0_text part.3 błąd archiwum plik jest uszkodzony unsure.gif
potter
To sciagnij se Oe patcha ale 5.0 tam nie ma bledow
lukasz44
CYTAT(Roberthinio @ Dec 22 2008, 18:41) *
Ja mam błąd w 0_text part.3 błąd archiwum plik jest uszkodzony unsure.gif

Ściągnij jeszcze raz part 3, a jeżeli to nie pomoże to spróbuj z innego żródła tongue.gif
pozdro.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.