Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Mirrory Oe Patch 4.0
board.issonline.pl > Edit Mode: Polish Evolution > PolEvo > PES6 - Ekstraklasa Patch
Stron: 1, 2, 3
ScOuT
Dlaczego autorzy nie zrobili WKS Slask Wroclaw :?: :!:
JuveR
CYTAT(MJ23 @ czw, 22 maj 2008 - 11:25) *
Dlaczego autorzy nie zrobili WKS Slask Wroclaw :?: :!:

Na to pytanie nie jestem w stanie odpowiedzieć rolleyes.gif
Ale jeśli powstał ten stadion to można go bez problemu wgrać.
bombar9
elo
sciagnalem dkz patch z sendspace i jak rozpakowywuje to mi wyskakuje blad ze part 11 jest uszkodzony i lipa ;/ tez tak macie ? dwa razy sciagalem tego parta i dalej blad. PzDr
artysta germanista
CYTAT(JuveR @ czw, 22 maj 2008 - 12:41) *
Paczka 16 polskich stadionów
DOWNLOAD (sendspace.pl)

Chyba nie pominąłem żadnego stadionu smile.gif

super dzięki niechce mi się sciągać tych 10 partów a same Polskie stadiumsy mi starczą wink.gif
Szarzan
U mnie wyskakuje błąd CRC w OEPatch przy wypakowywaniu DKZ_Patch. Miał ktoś podobny problem?
bombar9
CYTAT(szerszeń @ czw, 22 maj 2008 - 16:51) *
U mnie wyskakuje błąd CRC w OEPatch przy wypakowywaniu DKZ_Patch. Miał ktoś podobny problem?

elo ja wlasnie mam ten sam problem ;/ sciagnalem dkz z sendspace i przy wypakowywaniu wyskakuje mi blad taki jak tobie ze cos z 11 partem nie tak ;/
Szarzan
Dobra u mnie juz po problemie, niechcący sciągnąłęm jeden z plików z sendspace a reszte miałem z megaupload.
bombar9
CYTAT(szerszeń @ czw, 22 maj 2008 - 17:34) *
Dobra u mnie juz po problemie, niechcący sciągnąłęm jeden z plików z sendspace a reszte miałem z megaupload.

ja sciagnalem wszystkie pliki z sendspace i tak mam ten problem i lipa ;/
fudzi
Mógłby ktoś wrzucić patcha na filefront ?????
macio
ehhhhh nic nie idzie z torrenta ... seedujcie!
JuveR
OE PATCH 4.0 (FileFront)

exe_OF - DOWNLOAD (FileFront)
boots - DOWNLOAD (FileFront)
balls - DOWNLOAD (FileFront)
intro - DOWNLOAD (FileFront)

Możliwe że jutro będę miał skompletowany plik DKZ tongue.gif
Adiss_btm
OE_Patch Part11 jest uszkodzony z sendspace ... jak wypakowywuje pisze ze jest uszkodzony. Mógłbyś go wrzucić na filefront ?
JuveR
Niestety na jutro na pewno nie zdążę umieścić tych plików na filefront closedeyes.gif
Tyle plików mam na razie:

DKZ 13 - FileFront
DKZ 12 - FileFront
DKZ 1 - FileFront
DKZ 2 - FileFront
DKZ 3 - FileFront

wink.gif
Igorzysko
Panowie pomocy! ściągnąłem patcha i wszystkie potrzebne pliki, zainstalowałem według instrukcji, włączam gre, pierwszy mankament to to iż nie mam herbów polskich drużyn OE. Podczas ładowania meczu wyskakuje mi błąd Pro Evolution Soccer 6: pes6.exe- błąd aplikacji. Instrukcja spod "0x7c9122ba" odwołuje się do pamięci pod adresem "0xfffffff9". Pamięć nie może być "read". Czy coś przeoczyłem w trakcie instalowania? Za pomoc, z góry dzięki.

Co do herbów to miałem źle zainstalowany plik w DKZ, jednak cały czas wyskakuje błąd, HELP!
FIFINHO9393
Mam pytanie.Jak mam pobrany kitserve osobno tzn balls ,boots FiH , uni-To czy potrzebuje pilu map do kitservera?bo nie wiem czy tam jest.Mogłby w razie czego ktoś wysłać mi swój plik map ze swojego kitservera???
Pro Evolution Soccer 6
Witam mam problem ze ściągnięciem pliku DKZ z sendspace part 11 wywala non stop błąd że plik jest uszkodzony, ściągałem ten plik dwa razy i za każdym razem jest ten sam błąd mellow.gif
Kamiloxx
a ja mam inną prośbę: Czy wrzuci ktoś stadiony na sharebase.de(jest po 180 mb tylko) lub megaupload.com - podziałka 100MB bardzo proszę smile.gif
macio
APEL!!!

Sciagajcie z torrenta! Szybko idzie (u mnie 80-100kb/s), a im wiecej bedzie sciagac, tym jeszcze szybciej bedzie szlo!
Kamiloxx
sorka wystarczy na Megaupload (na sharebase nie) te polskie stadiony bo mi z sendspace idzie z .pl - 10 kb/s,a z .com-8 kb/s więc:Polskie stadiony na megaupload proszę smile.gif
krzych1921
WRZUCIE P SOUND 1 PART Z MEGAPLOUD ALBO SENDSPACE'A.. BO COS NIE CHCE CHODZIć..
KubixDublin
CYTAT(bombar9 @ czw, 22 maj 2008 - 19:27) *
ja sciagnalem wszystkie pliki z sendspace i tak mam ten problem i lipa ;/

bombar9 sciagnij z megaupload tam nie ma limitow u mnie dziala chyba ze ty masz limity ja robie tak ze otwieram w kartach i po kolei
pozdro
Pompey
CYTAT(Igorzysko @ pią, 23 maj 2008 - 13:49) *
Podczas ładowania meczu wyskakuje mi błąd Pro Evolution Soccer 6: pes6.exe- błąd aplikacji. Instrukcja spod "0x7c9122ba" odwołuje się do pamięci pod adresem "0xfffffff9". Pamięć nie może być "read". Czy coś przeoczyłem w trakcie instalowania? Za pomoc, z góry dzięki.

Co do herbów to miałem źle zainstalowany plik w DKZ, jednak cały czas wyskakuje błąd, HELP!

masz za słabego kompa i piłki ci nie działają
spróbuj uruchomić pesa przez 3d analize czy jakoś tak
albo graj bez piłek
FIFINHO9393
CYTAT(Pompey @ sob, 24 maj 2008 - 12:53) *
masz za słabego kompa i piłki ci nie działają
spróbuj uruchomić pesa przez 3d analize czy jakoś tak
albo graj bez piłek

Ja też to mam ,ale mam dobrego koimpa
CellarDoor_NCX
Potwierdzam, ze part11 z uploadu 19cHojny10 ma blad CRC, sciagalem go dwa razy, rowniez moi kumple, jak tez ludzie tutaj na forum zatem ostrzegam, zeby nie sciagac na marne dopoki 19cHojny10 nie wyjasni sprawy Dolaczam tez prosbe o dodawanie do kazdego wrzutu sum kontrolnych, zrobienie takiej trwa kilkanascie sekund a oszczedzi to wszystkim glupkowatych pytan, ze sie nie chce cos rozpakowac. Pozdrawiam.
Golden
Dzięki Jacmen za upload pliku DKZ, Z torrenta bym ściągał nie wiem ile czasu. A to zamknąłem w 1 dzień. Big THX lecą do Ciebie...
white_wolv
moglby ktos podeslac jakas alternatywe dla p_sound ? megupload sie nie rozumie z moim providerem..
fudzi
Potrzebny OE_Patch.part04.rar na filefront bo z megaupload i sendspace.com wyskakuje błąd.
Proszę
FIFINHO9393
A jak zmienić żeby w karierze były 3 zmiany a nie tak jak jest 7.
perONE
CYTAT(FIFINHO9393 @ pon, 26 maj 2008 - 19:03) *
A jak zmienić żeby w karierze były 3 zmiany a nie tak jak jest 7.

nie ma chyba takiej mozliwosci. szukalem i nic nie znalazlem. jak kto bedzie wiedzial to niech napisze wink.gif
FIFINHO9393
Dzięki rolleyes.gif
Jacmen
Oczywiście, że sie da zmienić. Wejdź w KS tam w lodcfg i na samym dole masz Substitutions i zmień na ile chcesz. Możesz również wyłączyć zmiany. Mam nadzieję, że w ML będzie działać wink.gif
WKS
Jacmen wez dorzuc do pierwszego postu OF,EXE,INTRO
http://files.filefront.com/OF+i+introrar/;...;/fileinfo.html
Upload By WKS&RKS
lukasz2511
Witam wszystkich sciagnolem juz patcha i musze przyznac ze patch jest naprawde swietny ale mam z nim jeden problem w kitserverze sa rozne pilki a ja jak gram mecza to gram tylko jedna nike i nawet jak zmienie przed meczem na inna to sie i tak nie zmienia co mam zrobic zeby byly rozne pilki?Z gory serdecznie dziekuje za pomoc rolleyes.gif
patrykb1991
Czy mógłby ktoś wrzucić pliki p_sound na inny serwer??
Bardzo bym prosił rolleyes.gif
madrider20
CYTAT
Witam wszystkich sciagnolem juz patcha i musze przyznac ze patch jest naprawde swietny ale mam z nim jeden problem w kitserverze sa rozne pilki a ja jak gram mecza to gram tylko jedna nike i nawet jak zmienie przed meczem na inna to sie i tak nie zmienia co mam zrobic zeby byly rozne pilki?Z gory serdecznie dziekuje za pomoc rolleyes.gif

Podbijam. Mam identyczny problem jak kolega 2 posty wyżej. Jeśli ktoś zna sposób na uporanie sie z tym to prosimy o pomoc tongue.gif .
Jacmen
Piłki, stadiony wybiera się tam gdzie stroje. Tak działa kitserver. Aby zmieniać różne funkcje czyli inne stadiony, piłkę to pryz wyborze stroji Wciska sie PAGE DOWN wybiera wtedy funkcje różne. Gdy mamy piłkę, to by ją zmienić wciskamy 0 - do przodu, 9 -do tyłu. Tak samo jest ze stadionami. PAGE DOWN zmienia się opcjem które po prostu chcemy zmienić. Teraz chcecie zmienić stadiony to przy wyborze kitsów kilka razy wciskacie PAGE DOWN do póki nie pokaże się preview stadiona który chcecie. Jeśli stadion ma przypisaną drużynę wciskacie 7. Siódemką można wyłączyć stadion, ale jak drugi raz wciśniecie 7 będzie domowy. Prościej nie da się wytłumaczyć tego. Pozdrawiam wink.gif

CYTAT
Jacmen wez dorzuc do pierwszego postu OF,EXE,INTRO
http://files.filefront.com/OF+i+introrar/;...;/fileinfo.html
Upload By WKS&RKS

Nie działa link wink.gif

CAŁY PATCH ZOSTAŁ ZAUPLAUDOWANY PRZE ZEMNIE NA DWA SERWERY FILEFRONT I MEGAUPLOAD.
WSZYSTKO W PIERWSZYM POŚCIE

CYTAT
Napisano pon, 26 maj 2008 - 18:32
Potrzebny OE_Patch.part04.rar na filefront bo z megaupload i sendspace.com wyskakuje błąd.
Proszę

Nie gadaj głupot bo wszystko działa przed chwilą ściągałem z dwóch serwerów.
derdzikos
siemka ściągnąłem całość i gdy rozpakowywałem wyskakuje błąd na pliku OE_Patch.part11 dacie rade coś z tym zrobić? napisze jeszcze że ściągałem pliki z obu serwerów.
lukasz2511
Wielkie dzieki za pomoc u mnei wszystko juz dziala tak jak powinno patch jest naprawde super rolleyes.gif
Jacmen
CYTAT(derdzikos @ śro, 28 maj 2008 - 15:01) *
siemka ściągnąłem całość i gdy rozpakowywałem wyskakuje błąd na pliku OE_Patch.part11 dacie rade coś z tym zrobić? napisze jeszcze że ściągałem pliki z obu serwerów.

Jak ściągłes polowe stad a polowe z kąd indziej to sie nie dziwie ściągaj wszystko z jednego serwera wink.gif
derdzikos
CYTAT(Jacmen @ śro, 28 maj 2008 - 17:34) *
Jak ściągłes polowe stad a polowe z kąd indziej to sie nie dziwie ściągaj wszystko z jednego serwera wink.gif

dry.gif heh... zanim cos napiszesz kolego zastanow sie najpierw. Chyba bym musial byc Toba by takie cos robic smile.gif
Jezeli mozecie to wstawcie dobre party bez bledow. dzieki z Gory.
reyty
CYTAT(derdzikos @ śro, 28 maj 2008 - 20:39) *
dry.gif heh... zanim cos napiszesz kolego zastanow sie najpierw. Chyba bym musial byc Toba by takie cos robic smile.gif

To Ty sie zastanów co piszesz dry.gif Jeżeli napisałeś że ściągałeś z oby dwu serwerów to masz odpowiedź na pytanie czemu wyskakuje Ci błąd. Wszystkie partyu muszą być ściągnięte z jednego serwera inaczej nie wypakujesz tego bo na każdym serwerze jest inaczej podzielone mad.gif
Jacmen

Jeszcze pyskujesz, ja wstawiam kilka giga na serwer a tobie jeszcze nie odpowiada. Wiesz co nie odzywaj sie Tutaj jak nie masz nic ciekawego do powiedzenia. Wszystkim działa tylko nie tobie wink.gif
Jamnik

To spróbuj jeszcze raz powoli. IMHO powinniśmy się cieszyć, że są takie osoby jak Jacmen i jemu podobni co poświęcają swój czas i wrzucają pliki aby reszta mogła ściągać pliki

Pzdr
derdzikos
ale z was kolesie pobralem najpierw wszystkie pliki z jednego servera a potem z drugiego czy to jest dla was niezrozumiale? jakby mi chodzilo bez problemu to bym chyba tutaj nie pisal. Jacmen nie wyskakuj tutaj z tym ze wrzucasz kilka giga na serwer ja CIe o to nie prosilem i szczerze powiedziawszy nie robi to na mnie wrazenia. Jak sie poczules urazony to sry. Ale tez spedzilem troche czasu na sciaganiu i chcialbym by mi to normalnie chodzilo.
reyty
Najwidoczniej nie umiesz używać internetu i nie potrafisz ściągać. Wiem, że upload 19cHojny10 part.11 ma błąd danych CRC i jest uszkodzony. upload Jackmena jest dobry bo ja ściągałem i jakoś wyobraź sobie, że mi działa blink.gif
A jak czujesz się urażony to nie ściągaj, Nikt Cię nie zmusza dry.gif
Jacmen
CYTAT(derdzikos @ czw, 29 maj 2008 - 09:05) *
ale z was kolesie pobralem najpierw wszystkie pliki z jednego servera a potem z drugiego czy to jest dla was niezrozumiale? jakby mi chodzilo bez problemu to bym chyba tutaj nie pisal. Jacmen nie wyskakuj tutaj z tym ze wrzucasz kilka giga na serwer ja CIe o to nie prosilem i szczerze powiedziawszy nie robi to na mnie wrazenia. Jak sie poczules urazony to sry. Ale tez spedzilem troche czasu na sciaganiu i chcialbym by mi to normalnie chodzilo.

Jeśli o to mnie nie prosiłeś to nie ściągaj, nie robiłem tego dla Ciebie tylko dla userów tego forum, do nich ci jeszcze brakuje. Gówno mnie obchodzi czy ci będzie działać czy nie. Wszystkim wszystko śmiga tylko nie tobie pora nauczyć się korzystać z tego cuda którym jest internet. Nie odpisuj na tego posta bo zrobisz mi z tematu śmietnik wink.gif
patrykb1991
Bardzo proszę a wręcz błagam o wrzucenię p_sound part 2 i 3 bo nie chce chodzić ;(
Jacmen
Z filefront oby dwie części p sound się ściągają przed chwilą sprawdziłem. Sprubuj pobierać przegladarką internet explorel u mnie szło nie na maksa, ale 85 kb/s wink.gif
ciszu
Po ok. 15 min gry wywala mi błąd z plikiem pes6.exe. Bardzo proszę o pomoc!!
warson
Może mi ktoś wyjaśnic czym sie różni oE 4.0 ten: http://board.issonline.pl/index.php?showtopic=11491

od tego co podajecie w tym temacie bo nie wiem ktory mam sciagac??
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.