Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Mirrory Oe Patch 4.0
board.issonline.pl > Edit Mode: Polish Evolution > PolEvo > PES6 - Ekstraklasa Patch
Stron: 1, 2, 3
reyty
Różni się tym, że ten jest upniety na inne serwery w całości a z tego tematu co podałeś jest tylko część na serwerze a reszta na torrencie. Poza tym ten temat jest założony jako oficjalny do ściągania. Oby wda są dobre wink.gif
patrykb1991
Panowie błagam nie moge ściągać p_sound bo pisze że plik został usunięty na filefront wrzuczcie na jakis serwer tylko nie na rapida błagam bo tylk tego mi brakuje
wajsik69
mirror całości na RAPIDSHARE
patrykb1991
Wgrałem patcha ale jest jeden problem po 1 połowie meczu robi sie błąd nie wysyłaj.Pomożcie
Sielczan
Zainstalowałem patcha tak jak było to opisane w instrukcji instalacji (.txt). Wszystko ładnie pięknie, gra się ładuje, filmik nowy jest, wygląd nowy jest, stroje są. Jest 7 zmian domyślnie ale nie o tym chcę napisać.

Wybrałem drużyny, ustawiłem skład (drugi raz wybrałem byle jakie, z polskij ligi, składów nie zmieniałem). Pokazuje się skład przeciwnika podczas ładowania meczu i zanim jeszcze wejdzie mecz to gra się zamyka, bez żadnego komunikatu, błędu, sygnału, niczego. Po prostu jakby ktoś nacisnął ALT+F4.

Nie chodzi i tyle. Dodam, że wczoraj bez patcha wszystko chodziło elegancko, usunąłem całkowicie PES'a 6, żeby instalować patcha na czystą wersję i pupa smile.gif Nie wiem co zrobić, bez patcha śmiga jak dziki, z patchem jakimś starym, w którym Legia W-wa ma żółte koszulki, też wszystko jest ok. Ale tu jest jakiś opór.

Wszystko ssałem z filefront'a, zero błędów wypakowania archiwum, ściągnąłem wszystko i wszystko zrobiłem jak w instrukcji. 100% gładkości do momentu wczytania meczu :/

Bardzo proszę o pomoc. Pozdro
ciszu
CYTAT(Sielczan @ wto, 03 cze 2008 - 19:59) *
Zainstalowałem patcha tak jak było to opisane w instrukcji instalacji (.txt). Wszystko ładnie pięknie, gra się ładuje, filmik nowy jest, wygląd nowy jest, stroje są. Jest 7 zmian domyślnie ale nie o tym chcę napisać.

Wybrałem drużyny, ustawiłem skład (drugi raz wybrałem byle jakie, z polskij ligi, składów nie zmieniałem). Pokazuje się skład przeciwnika podczas ładowania meczu i zanim jeszcze wejdzie mecz to gra się zamyka, bez żadnego komunikatu, błędu, sygnału, niczego. Po prostu jakby ktoś nacisnął ALT+F4.

Nie chodzi i tyle. Dodam, że wczoraj bez patcha wszystko chodziło elegancko, usunąłem całkowicie PES'a 6, żeby instalować patcha na czystą wersję i pupa smile.gif Nie wiem co zrobić, bez patcha śmiga jak dziki, z patchem jakimś starym, w którym Legia W-wa ma żółte koszulki, też wszystko jest ok. Ale tu jest jakiś opór.

Wszystko ssałem z filefront'a, zero błędów wypakowania archiwum, ściągnąłem wszystko i wszystko zrobiłem jak w instrukcji. 100% gładkości do momentu wczytania meczu :/

Bardzo proszę o pomoc. Pozdro

Mam podobny problem i tez nie wiem co zrobic!! Mam nadzieje ze ktos w koncu wykryje na czym polega ten blad.
Jacmen
A zainstalowaliście kitserver wcisnęliście instal ??
Sielczan
CYTAT(Jacmen @ pon, 09 cze 2008 - 18:47) *
A zainstalowaliście kitserver wcisnęliście instal ??

of course. install czy setup, nie pamiętam co tam było, już wywaliłem bo mnie denerwował. znalazłem inny kitserver z sezonu 2006/2007 bez stadionów ale śmiga
krzych1921
panowie ja mam dkz studio wszytsko oprocz DKZ zrobiłem.. ale pomożcie mi co ma zrobic aby mi gra porwnie chodziła bo DKz mam Hiszpanskiego.. PRoszę pomocy aha.. jak byscie mogli jakiegos angielsiego DKz opdać abym sciagnął.. Pozdrowienia.. dla Kibiców którzy trzymają jescze kciuki za naszą Repre..
hak23
CYTAT(krzych1921 @ pon, 16 cze 2008 - 09:19) *
panowie ja mam dkz studio wszytsko oprocz DKZ zrobiłem.. ale pomożcie mi co ma zrobic aby mi gra porwnie chodziła bo DKz mam Hiszpanskiego.. PRoszę pomocy aha.. jak byscie mogli jakiegos angielsiego DKz opdać abym sciagnął.. Pozdrowienia.. dla Kibiców którzy trzymają jescze kciuki za naszą Repre..

http://download.issonline.pl/index.php?act=view&id=373 tutaj masz link do DkZ z plikiem dodającym język angielski.
StRyJu
Witam. Ściągnąłem patcha z torrnta i myślę że chyba bardziej się opłaca. Ściągnąłem DkZ ładnie wszystko ok , klikam 2xpm na patcha i wyskakuje mi błąd DkZ. Słyszałem że można też instalować patche przy pomocy programu Afs Expolorer. Czy mógłby ktoś napisać jak zainstalować patcha przy pomocy tego właśnie programu? Byłbym bardzo wdzięczny smile.gif) Pozdrawiam smile.gif
artysta germanista
ściągnąłęm wszystkie 13 partów dkz patcha bo miałem formata i wyświetla mi sie nieoczekiwane zakonczenie archiwum przy wypakowaniu ;/ help
Jacmen
http://board.issonline.pl/index.php?s=&...st&p=227013 post 95
kacper_
Wszystkie 13 partów ściągnąłem, żadnego problemu. Dzięki JacMen
artysta germanista
CYTAT(Jacmen @ Jun 29 2008, 17:02) *

ale jacmen ja sciagalem te z twojego uploadu wink.gif
diego_valkyr
Mam prośbę. Czy mógłby ktoś wrzucić tylko polskie stadiony ?
perONE
CYTAT(JuveR @ May 22 2008, 12:41) *
Paczka 16 polskich stadionów
DOWNLOAD (sendspace.pl)

Chyba nie pominąłem żadnego stadionu smile.gif
diego_valkyr
Wielkie dzięki smile.gif
emycza
CYTAT(Sasuke_Kamil @ May 19 2008, 20:11) *
super,tylko wolno chodzi :/ na neo 512 30 kb/s ! :/
PS:ściągam programem MegaManager i wyciąga max prędkość smile.gif POLECAM!

Z KAD MOGE POBRAC TEN PROGRAM
perONE
CYTAT(emycza @ Jul 17 2008, 20:00) *
Z KAD MOGE POBRAC TEN PROGRAM

Z TĄD

xD wink.gif

Radek_S-ki
CYTAT(reyty @ May 31 2008, 19:24) *
Różni się tym, że ten jest upniety na inne serwery w całości a z tego tematu co podałeś jest tylko część na serwerze a reszta na torrencie. Poza tym ten temat jest założony jako oficjalny do ściągania. Oby wda są dobre wink.gif

W związku z powyższym jeżeli ściągnęłem tamte części z tamtego tematu co powinienem dociągnąć ? Zaznaczam, że ściągnęłem tylko te części z serwera, z torrentów nic nie ściągałem.
...::Wojtek::...
powiedzcie mi czemu gdy wypakowuję p_sound to wyskakuje mi
CYTAT
! C:\Documents and Settings\Wojtek\Pulpit\p_sound.part1.rar: Błąd CRC w p_sound.afs. Plik jest uszkodzony

?? Co mam z tym zrobić bo bardzo chciałem zagrać w PES z nowym patchem.
Dodam że DKZ jak i KitServer rozpakowały się bez zarzutu!
kacper_
Pewnie ściągałeś rar'y pare na raz, jak ja tak robiłem też wyskakiwał mi taki komunikat, musiałem wtedy ściągać wszystko od nowa po kolei. wink.gif
migimaster
CYTAT(Radek_S-ki @ Jul 20 2008, 01:18) *
W związku z powyższym jeżeli ściągnęłem tamte części z tamtego tematu co powinienem dociągnąć ? Zaznaczam, że ściągnęłem tylko te części z serwera, z torrentów nic nie ściągałem.

Zrobiliście mały bałagan moim zdaniem. Albo weźcie do tego głównego tematu (Oe 4.0 Download) dopiszcie ze ten z torrent to jest z plikiem do instalacji w DKZ, bo tak to wygląda na to, że to co jest na dole to jest mirror tego pliku na torencie. Dodajcie do instrukcji (Instalacja.txt) co robić z resztą tych plików (np F_H - ja wiem, ale w instrukcji nie ma). Do czego jest w ogule folder "uni" (domyślam się, że jest to kitserwer w jakiejś postaci - znalazłem to po 15 wertowania forum, ale jak go wykorzystać co z nim zrobić nic nigdzie nie jest napisane). Zaznaczcie że bez tego pliku z torrenta to nie będzie działać poprawnie (inaczej, jest on najważniejszy+kits i OF)

Ja nie patchowałem od poł roku.Teraz sobie powoli przypominam, ale jak ktoś będzie to chciał zrobić pierwszy raz to na 50% się zamota.
Pozdrowienia dla całego Teamu
Jacmen
Jeśli ktoś nie umie wgrać tego patcha poprzez instrukcje to ma 10 lat. Wyobraź sobie, że pisał do mnie koleś i miał problem z patchem. Tylko jaki??? Zgadnij??? Nie umiał rozpakować ks hahahaha. Więc jeśli ktoś nie potrafi go wgrać niech tu pisze, jak będę miał pare minut wolnego od pracy zamieszczę tu tutka-video ;}
8bula8
wszystko mi smiga ale dlaczego herby klubow sa te z orginalnego pesa?? czegos nie zrobilem?? czy tak jest
Jacmen
Loga są z patcha DKZ więc muszą ci działać jeśli prawidłowo zainstalowałeś dkz
_PiTeR_
Dlaczego, gdy włączam PESa to pojawia mi się tylko "sprawdzanie dysku twardego", następnie "wczytywanie opcji pliku" i pojawia się czarny ekran i gra nie odpala, proszę o odpowiedź
hak23
CYTAT(_PiTeR_ @ Aug 14 2008, 21:16) *
Dlaczego, gdy włączam PESa to pojawia mi się tylko "sprawdzanie dysku twardego", następnie "wczytywanie opcji pliku" i pojawia się czarny ekran i gra nie odpala, proszę o odpowiedź

Skopiuj Cracka jeszcze raz do folderu gra i będzie ok.
_PiTeR_
Dzięki, odpalił mi PES happy.gif
Kamiloxx
a ma ktoś mirrory stadionów ?? bo by mi się przydały wink.gif chyba że lepsze będą w 5.0 ;]
perONE
po co mirrory?

click here
Kamiloxx
dzięki!
Kubulek
Najpierw chciałbym pogratulować twórcą patcha świetnej roboty wszystko stoi na najwyższym poziomie.biggrin.gif
Mam tylko jeden "problemik" otóż zainstalowałem wszystko ładnie DKZ itp. Dzisiaj "dociągnełem" jeszcze stadiony i tu mam problem (może przez moją nie poradność smile.gif ). Gdy chce zagrać towarzyski meczyk nie mam tych stadionów które wgrałem (prosze nie pisać czy źle skopiowałem czy coś bo według instrukcji), nie moge przełączyć na te stadiony na których chce zagrać, w menu mam tylko 37 do wyboru tych domyślnych. Więc prosze o pomoc, bardziej doświadczonych w tych sprawach użytkowników i przepraszam za kłopot.

Pozdrawiam smile.gif
Orange_91
CYTAT(Kubulek @ Aug 28 2008, 13:59) *
Najpierw chciałbym pogratulować twórcą patcha świetnej roboty wszystko stoi na najwyższym poziomie.biggrin.gif
Mam tylko jeden "problemik" otóż zainstalowałem wszystko ładnie DKZ itp. Dzisiaj "dociągnełem" jeszcze stadiony i tu mam problem (może przez moją nie poradność smile.gif ). Gdy chce zagrać towarzyski meczyk nie mam tych stadionów które wgrałem (prosze nie pisać czy źle skopiowałem czy coś bo według instrukcji), nie moge przełączyć na te stadiony na których chce zagrać, w menu mam tylko 37 do wyboru tych domyślnych. Więc prosze o pomoc, bardziej doświadczonych w tych sprawach użytkowników i przepraszam za kłopot.

Pozdrawiam smile.gif

Podczas wyboru strojów klikasz page up lub page down i gdy już trafisz na opcje stadiums wciskasz 0 i 9. Do stadionów dołączyliśmy map więc wciśnij 7 a nie będziesz musiał wyszukiwać stadionu tylko od razu zagrasz na stadionie wybranej drużyny.
ookash
ja mam taki problem e po zainstalowaniu tego patcha moj kitserver przestal dzialac...
niby wjest zainstalowany ale gdy wybieram stroje to mam te ktore sa w grze od poczatku (czyli najbrzydsze stroje swiata ;p )
tak wyglada jakby gra nie widziala ks mimo ze wszystko zainstalowalem. I od razy zaznaczam ze umiem obslugiwac to ustrojstwo bo mialem juz wszystkie poprzednie patche z polska liga i nie bylo problemow ...

po glebszej analizie doszedlem do spostrzezenia ze tylko kitsy nie dzialaja ... moze to wadliwy map ??
moze ktos uzyczyc?? chociaz z drugiej strony wszystko sciagalem z jednego zrodla i teoretycznei powinno byc dobre tongue.gif
perONE
map.txt do uni z OEP 4.0

filefront
mediafire
damiank9
Stadiums (oddzielnie)
Part 1
Part 2
Part 3
Part 4
Part 5 (w dodatku usuniety)
Part 6

o co chodzi z tymi stadionami z sharebase?czekam juz 5H i 3 parta dalej nie moge pobrac.sa te stadiony na innym servie bo tego juz nie czaje i brak mi cierpliwosci.
Jabol7
Siemka może ma ktoś linki do stadionów do tego patcha ? ściągnąłem 2 party http://board.issonline.pl/index.php?showtopic=11491 ale reszty już nie mogę ściągnąć chyba zostały usunięte :/ pomóżcie
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.