Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Master League -> Legia Warszawa -> By Jasiu
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008
Stron: 1, 2, 3
marcin_p
CYTAT(jasiu802 @ May 8 2008, 15:54:07) *
super, że są ludzie którzy czytali. Poczekam z decyzją. kto jeszcze chce żebym pisał ?

Ja równiez z uwaga sledze twoj temnat..i jestem pod ogromnym wrazeniem, ze wytzrymales tak dlugo. Mam nadzieje ze jednak nie skonczysz pisac tego super bloga
Mateusz13
Jasiu mam nadzieje, że nie skończysz tego super bloga :]
WKS
no ja równiez od dawna śledze ten temat chociaz zarejstrowałem sie dzisiaj.To pierwsza "ksiażka" xD która czytam bez zmuszania się do tego wiec nie wbijaj mi noża w plecy.Pozdro dla ciebie
cris0153
ja też często czytam i mam nadzieje że będziesz pisał dalej rolleyes.gif
shady1990
pisz pisz ja tez czesto tu zagladam ciekawie bedzie jak bedziesz grał legia w lidze mistrzów;pp
Beto
Pisz. Sam wczoraj zaczęłem i muszę mieć jakiegoś 'miszcza'. tongue.gif
adusfcb
ja też jestem za tym żebyś pisał bo jesteś w tym najlepszy biggrin.gif
czarekb
pewnie, że jasiu jesteś najlepszy. Wystarczy spojrzeć tylko jak twój temat spowodował wysyp podobnych blogów.
Mi najbardziej twój przypadł do gustu.
TheMichal
QUOTE(czarekb @ May 15 2008, 15:37:04) *
pewnie, że jasiu jesteś najlepszy. Wystarczy spojrzeć tylko jak twój temat spowodował wysyp podobnych blogów.
Mi najbardziej twój przypadł do gustu.

oryginał zawsze najlepszy...
ushat
Bardzo ciekawy temat, gratuluję wytrwałości do tej pory i życzę dalszej owocnej pracy. Dobrze się to czyta.

smile.gif

(L)
Morrison
CYTAT
Bardzo ciekawy temat, gratuluję wytrwałości do tej pory i życzę dalszej owocnej pracy. Dobrze się to czyta.

smile.gif

(L)

I po jakiego wała nabijasz posty!? Jak można pisać takie rzeczy jak autor tematu dawno sie już tutaj nie udziela... Przeczytaj dokładnie cały temat...
TheMichal
QUOTE(Morrison @ śro, 28 maj 2008 - 14:50) *
I po jakiego wała nabijasz posty!? Jak można pisać takie rzeczy jak autor tematu dawno sie już tutaj nie udziela... Przeczytaj dokładnie cały temat...

Ty raczej powinieneś go przeczytać - co mnie się czepiasz ?
Morrison
CYTAT(TheMichal @ śro, 28 maj 2008 - 18:48) *
Ty raczej powinieneś go przeczytać - co mnie się czepiasz ?

Sorry... Nie to miałem cytować, dobra nie róbmy oFtopa
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.