Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pes 6.5 Patch V2 By Kubbas, Player-arek
board.issonline.pl > Edit Mode: P-E Patching > P-E Patching > PES 6.5 v2
Stron: 1, 2, 3
Arek.PL
Cytat(Bulas @ Mar 29 2008, 09:47:30) *
Jak wam idzie download? ja już miałem o 4 ztargane. Teraz zabieram sie za rozpakowywanie. Pozdrawiam smile.gif

Jak masz 4 partyto nie masz co sie brac za rozpakowywanie. Jest 6 partów do pobrania.
Bulas
Czy przed uploadem sprawdzaliście czy się rozpakowuje? Bo rozpakowując otrzymuje taki komunikat
Cytat
C:\Documents and Settings\Bulas\Pulpit\PES_6.5_Patch_v3_by_Kubba1.rar - aby kontynuować podaj taką ścieżkę,
a przecież ścieżka się nazywa [...]v2_by Kubbax.rar i tylko ten x sie zmienia!
Bulas
Zmieniłem nazwe drugiego parta na taki jaki wołał i poszło dalej. Zobaczymy czy z resztą też tak się uda.
Bulas
Ok udało się rozpakować. Słuchajcie jak będą problemy takie jak u mnie dajcie znać na forum to wam opisze co i jak chyba że Kubbas będzie chciał to ok. Pozdrawiam.
zgredzik90
Jakie druzyny sa w others A i B
zgredzik90
Angielski Komentarz Z Fify powinien byc w osobny parcie a tak na prozno scigamy biggrin.gif
Arek.PL
Cytat(Bulas @ Mar 29 2008, 10:14:28) *
Zmieniłem nazwe drugiego parta na taki jaki wołał i poszło dalej. Zobaczymy czy z resztą też tak się uda.

Kolego jesli nie sciagniesz wszystkich partów nie bedziesz mial wszystkiego wiec nawet nie pisz o bledach tylko pobierz wszystkie party.
herus
do tych co link aktywacyjny nie doszedł. Sprawdzaliście w SPAMie?
Bulas
PATCH EKSTRA. Panowie znają się na rzeczy! Mam tylko pytanie dlaczego kamera szeroka jest inna, tzn jakby sie obraz okręcał a nie jest wzdłóż lini? Można to jakos przywrócić? Pozdrawiam i Gratuluje!!!!!!!!!!1
__SaNd1__
to jest od gry muszisz sam sobie ustawicz kamere w PEsie wink.gif
Kubas
Wszystko zainstalowalem jak trzeba i mam problem.
Nie moge wybierac stroi dodatkowych w menu, pilek i stadionow ...
Wszystkie twarze i wlosy sa jak w oryginale.
Jedyne co jest dobrze to sklady i komentator i menu, reszta nie zmieniona ...
lodzik2c
jak ktos sciagnie calego patcha to niech wrzuci na ff ale podzielonego na face&hair pack, boot pack, ball pack itd. Ps: wie ktos czemu mnie wywalilo z mozilli jak sciagnalem 2 parta??
shady45
Moim zdaniem powinienes dać linki na tym Forum Bo ja się męczyłem ok godziny żeby się tam zarejestrować najwyżej dostanę Bana ale nie chce żeby ktoś co czekał na niego od samego poczatku tak sie męczył więc podaje linki

//linki usuniete gdyz autor nie wyrazil zgody na ich zamieszczenie na tym forum... - nasuwa sie tylko pytanie po co sie w takim razie tu rejestrowal i zakladal temat ale to pewnie ma cos wspolnego z przyslowiem, ze glupota ludzka nie zna granic...bezczelnosc chyba zreszta tez xD [snuki]
Jamnik
Taka prośba - czy może ktoś wrzucić tego patcha na płyte i wrzucić na jakieś allegro czy coś ? Prośba oczywiście do twórców Patcha - byłbym wdzięczny, gdyż mam problemy z kompem i nie moge pobrać (coś sie pieprzy i komp mi sie restartuje co jakiś czas sad.gif )
Arek.PL
Cytat(Kubas @ Mar 29 2008, 12:56:39) *
Wszystko zainstalowalem jak trzeba i mam problem.
Nie moge wybierac stroi dodatkowych w menu, pilek i stadionow ...
Wszystkie twarze i wlosy sa jak w oryginale.
Jedyne co jest dobrze to sklady i komentator i menu, reszta nie zmieniona ...

Zainstaluj kitserver.
mack
Jak interesuje mnie tylko:

" - Option File aktualny na dzień 03.26.08 pasujący do wszystkich innych dodatków
- Największą Bazę Najlepszych Twarzy&Włosów Na Scenie PES'a
- Aktualne Stadiony
- Aktualne Buty Dla Wszystkich Graczy "

to musze sciagac cale 6 GB i to jescze na polowie lacza (FF) wacko.gif Czy jednak znajdzie sie ktos (nie mowie, ze tak odrazu) kto posegreguje(wyciagnie) poszczegolne pliki ?
lodzik2c
Podlaczam sie do prosby mack'a
Bulas
Instalowałem kitserver i pokazuje sie w grze ale jak juz zmieniasz stroje to i tak tlyko podstawowe widac. zanzaczam ze uzywam dlugo kitservery i umiem:P A co do kamery to wiem ze w grze, mam tą co zawsze ale jest inna! moze to wina stadionu.
Hojrak Red Devil
Cytat(Bulas @ Mar 29 2008, 13:35:15) *
Instalowałem kitserver i pokazuje sie w grze ale jak juz zmieniasz stroje to i tak tlyko podstawowe widac. zanzaczam ze uzywam dlugo kitservery i umiem:P A co do kamery to wiem ze w grze, mam tą co zawsze ale jest inna! moze to wina stadionu.

Co do kamery to na pewno jest zmieniony kąt to sobie można samemu ustawic w trakcie meczu.
jezykwaw
Chlopaki rozgryzlem zeby działał poprawnie KITSERVER musicie wejsc do katalogu kitserver i edytować notatnikiem plik kload.cfg i ustawic dobrą sciezke do waszego katalogu z grą potem odpalacie i wszystko Śmiga !!!

czyli ta sciezke : gdb.dir = "E:\Pro Evolution Soccer 6\kitserver\" ustawiacie np na

gdb.dir = "D:\Gry\Pro Evolution Soccer 6\kitserver\" - tam gdzie macie fizycznie PESa6 z kitserverem

Jeżeli ktoś nie może wybrać języka Polskiego w grze tylko angielski oznacza to ze musi wejsc do rejestru i zmienic jedną wartość
1. Odpalamy przez START-> RUN i wpisujemy regedit zeby dostac sie do rejestru
2. Znajdujemy gałąź rejestru od PES6 czyli "HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\KONAMIPES6\PES6"
3. Klikajac dwa razy na lang_p zmieniemy jego wartosc na 1 zeby bylo binarnie 0x00000001
4. Zamykamy rejestr i odpalamy PES6

POZDRO
__SaNd1__
nic nie zrozumialem s tego jak to podmienic wcale tam w kitserweze zeby mi dzialaly stroje rolleyes.gif
__SaNd1__
Cytat(PLayer-Arek @ Mar 29 2008, 14:11:06) *
Zainstaluj kitserver.

Ja tez mam ten problem zainstalowalem kitserwer ale nic nie dziala ani stadiony moge wybierac ani pilki ani nic heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelp
Damian.
Jeśli ktoś może , to niech zarzuci boots i balls do kitservera z tego patcha
z góry dzięki biggrin.gif
Pozdr smile.gif
rahh
wrzuci ktoś samego OFa na http://sendspace.com/ ???????????
moge wyjasnic wszystko w zamian w kazdej sprawie cool.gif
__SaNd1__
Cytat(__SaNd1__ @ Mar 29 2008, 15:14:40) *
Ja tez mam ten problem zainstalowalem kitserwer ale nic nie dziala ani stadiony moge wybierac ani pilki ani nic heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelp

ktos pomoze mi pls zeby moglem sobie wybierac pilki stadiony itd ... sad.gif kitserver zainstalowany nic nie dziala ...
jezykwaw
_SaNd1_ -> nie wiem czego tu nie rozumiec jeszcze raz przeanalizuj to co napisalem powyzej. Chodzi o zmiane sciezki do gry a nie podmiane plikow, po za tym musisz wszytko zrobic tak jak jest napisane w informacji do patchu czyli przeniesc option file do moich dokumentow i zainstalowac kitserwera.

Przeczytajcie to co napisalem a nie ciagle blagacie o pomoc , bo podalem wam rozwiazanie tego problemu jak na tacy.
Lece grac...
__SaNd1__
juz nie mam problemow s kitserwerem skopiowalem inny kitserwer skopiowalem wszystko stroje tak dalej ale mam inny problem kiedy daje na skladow przed meczem naprzyklad towarzyski to mnie wywala do windowsa co robic ?
__SaNd1__
Cytat(__SaNd1__ @ Mar 29 2008, 15:55:33) *
juz nie mam problemow s kitserwerem skopiowalem inny kitserwer skopiowalem wszystko stroje tak dalej ale mam inny problem kiedy daje na skladow przed meczem naprzyklad towarzyski to mnie wywala do windowsa co robic ?

Ktos pomoze mi sad.gif
Arek.PL
Cytat(__SaNd1__ @ Mar 29 2008, 16:00:31) *
Ktos pomoze mi sad.gif

Pobrales wszystkie party ?
Bulas
Własnie grałem kilka meczy w PES-a z patchem który jest świetny. Kawał dobrej roboty. Wilekie podziekowania dla squadu! oraz... dla:
  1. Jezykwaw - wiadomo za co:)
  2. Rahh - za założenie konta, na którym ja się zarejestrować nie mogłem,
  3. Hojrak Red Devil za pomoc przy kamerze
  4. i jeszcze raz wielki dzięki dla Jezykwaw za rozgryzienie problemu z kitem!

życze wszystkim wiele przyjemnych chwil spędzonych ze wskrzeszonym Pro Evolution Soccer 6 i półsmile.gif
mack
Bylby ktos tak mily i rozdzielil na czesci OF'a , twarze oraz buty ?
jezykwaw
Ja mam pytanie takie troche dziwne, juz wszystko jest niby dobrze , stroje mam , komentarz itd.. ale dlaczego mam do wybory tylko 43 stadiony jak wybieram mecz towarzyski ?? A w katalogu kitserwera jest prawie 180 stadionow jak zrobic zebym mogl wybrac reszte ?

I jeszcze jedno pytanie czym sie róznia te katalogi wewnatrz kitservera GDB : "balls" a "balls Nie MX" oraz "uni" i "uni Bez HD" ??
Pompey
ludzie mam pytanie
nie śledziłem tematu poprzedniego o tym patchu więc mógłby ktoś mi napisać czy jest tu Orange ekstraklasa czy nie?
Jacmen
NIE
Mrsnh
QUOTE(__SaNd1__ @ Mar 29 2008, 15:55:33) *

mam dokladnie to samo;/ instalowalem na czysciutkiej grze...
Kubbas
Cytat(Bulas @ Mar 29 2008, 13:35:15) *

Jak ściągnąłeś 4 party to po co w ogóle takie problemy zgłaszasz? smile.gif
Cytat(jezykwaw @ Mar 29 2008, 16:15:25) *
Ja mam pytanie takie troche dziwne, juz wszystko jest niby dobrze , stroje mam , komentarz itd.. ale dlaczego mam do wybory tylko 43 stadiony jak wybieram mecz towarzyski ?? A w katalogu kitserwera jest prawie 180 stadionow jak zrobic zebym mogl wybrac reszte ?

I jeszcze jedno pytanie czym sie róznia te katalogi wewnatrz kitservera GDB : "balls" a "balls Nie MX" oraz "uni" i "uni Bez HD" ??

Ściągnij wszystkie party.

WWW.XXX.PL/forum/index.php

Problemy z główną...
__SaNd1__
jest jeden bug v patchu jak gralem Juventus - Liverpool to zawodnicy liverpoolu sam goli i sie nie widzom wcale jak to mam poprawicz niema ekipow nic tylko goli sie widzom
Bulas
Cytat
Jak ściągnąłeś 4 party to po co w ogóle takie problemy zgłaszasz? smile.gif

Się uczepiliśćie tych partów. Sciągnąłem wszystkie a jak nie wiecie w czym problem to napiszcie a nie z tymi partami non stop.
Kubbas
Temat poprzedniej części patcha został przywrócony, jeżeli macie jakieś pytania, uwagi, problemy z poprzednią wersją patcha piszcie tutaj.
Levuss
Czy u was jest tak samo, żę jak rozegranie ostatni mecz w sezonie to grę wyrzuca wam do Windowsa?
hak23
CYTAT(Levuss @ Sep 20 2008, 10:30) *
Czy u was jest tak samo, żę jak rozegranie ostatni mecz w sezonie to grę wyrzuca wam do Windowsa?

Kiedyś tak miałem ale wystarczyło że zainstalowałem na chwille iny patch a później spowrotem patch Pes6.5 i już jest wszystko dobrze smile.gif
Kubbas
Ten błąd występuje na nie spatchowanej grze tak jak i na wielu patchach. Najgorsze jest to, że jest to błąd losowy i nie da się go rozwiązać na evo web i gaming acces wiele osób pisało o nim, zazwyczaj na czystej grze.
Smoti
Hejka:)
sciągłem tego pacza z partów z filefront i brakuje tam plików "v3"do wypakowywania,czy to błąd przy wrzucaniu na serwer czy to może specjalnie tak jest,dawno mnie nie było na forum wiec moge nie być do końca w temacie,tnx.za konkretna odpowiedź.
Pozdrawiam
Levuss
Czyli Panowie proponujecie zainstalować jakiegoś innego patcha i na niego zainstalować PES 6.5?
cloud99
Zassalem wszystkie party z fileffonta,wszystko jest ok, ale nie ma aktualnych skladow ;/ Wklejam cala zawartosc folderu z option filsami i nic ;/ O Co kaman?! ;/

Wogole widze ze w Kitservie tacy zawodnicy jak Ronaldinho sa jeszcze w Barcy, wiec jak ma dzialac aktualny OF?
cloud99
Pomoze ktos? -.- Czemu wogole w kitservie np ronaldinho nie jest w milanie tylko dalej w Barcy? Wszystko dziala poza jeb*nymi aktualnymi skladami!
Jacmen
Wklej ofa do folderu save w moich dokumentach
cloud99
Robilem chyba 1000 razy tak jak w instrukcji i nic. Cala zawartosc folderu wkleilem do moich dokumentow, plik sie podmienil i nic. Zainstalowalem od nowa PESa, od nowa wgralem patch no i dalej nic. Co moze byc problemem? ;/
Kubbas
Gdyż jest to patch na poprzedni sezon?
cloud99
Ech zle date poczytalem. Btw ma ktos aktualnego ofa zeby wspolpracowal z patchem?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.