marcin015
Nov 27 2008, 18:35
sciaglem wszystkie party
sklady sa nie aktualne;/ i wogole strojow nie mam i mi pilek nie pokazuje i stadionow;/
wiecie moze w czym tkwi problem?
Jacmen
Nov 27 2008, 18:42
To ptahc na tamten sezon to po pierwsze a po drugie nie zaistalwoales kit servera
marcin015
Nov 27 2008, 19:03
jak nie zainstalowem;/
wypakowalem wszystko i podmienilem wszystko tam gdzie byla gra
qwerte
Nov 28 2008, 13:15
kliknij setup.exe a później install
Nie kumam tego patcha. Robie wszystko tak jak jest napisane podmieniam pliki i wogole, wszystko na czysta gre. Odpalam menu jest inne niz na screenach sklady wogole nie zmienione butow nie wczytalo strojow tez nic jedyne co sie zmienia to menu tylko ze nie wyglada tak jak na screenach w 1 poscie. Ok to robie tak usuwam Option File ten co trzeba bylo wrzucic do folder1 gra tworzy nowy.. i looo menu takie jak w 1 poscie wszystko takie jak powinno byc tylko ze sklady buty i reszta do d... i nie mowcie ze kitserver nie zainstalowany bo sprawdzalem i nawet zainstalowac nie moglem bo byl juz zainstalowany wiec odinstalowalem i zrobilem to jeszcze raz dosc szybko poszlo. I pytanie czy cos jest z option file czy co? bo juz nie wiem o co chodzi..
ściągnij inny program kitserver i podmien ale zostaw GDB i zaistaluj bedzie działac ;d
masz link do jakiegos ?

P nie wiem gdzie szukac
Wystarczy postępować z instrukcją albo tak jak mówi Jcmn, poza tym OF jest w głównym folderze, który rozpakowujesz i musisz go dać do moich dokumentów.
no dobra pobralem inny kitserver ale dalej nic sklady sa juz dobre i menu i wszystko tylko twarze sa inne i butow nie ma i strojow. Chyba cos nie tak z kitserverem sciagnelem 6.5.3 nie wiem jaki byl poprzedni. A i czy kitserver zawsze sie tak szybko instaluje?
A moze ktos komu dziala ten patch wstawi mi link do samego kitservera?
Ściągasz kitserver, wrzucasz GDB z patcha, instalujesz. simple?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.