Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pes 6.5 Patch V2 By Kubbas, Player-arek
board.issonline.pl > Edit Mode: P-E Patching > P-E Patching > PES 6.5 v2
Stron: 1, 2, 3
marcin015
sciaglem wszystkie party
sklady sa nie aktualne;/ i wogole strojow nie mam i mi pilek nie pokazuje i stadionow;/
wiecie moze w czym tkwi problem?
Jacmen
To ptahc na tamten sezon to po pierwsze a po drugie nie zaistalwoales kit servera
marcin015
jak nie zainstalowem;/
wypakowalem wszystko i podmienilem wszystko tam gdzie byla gra
qwerte
kliknij setup.exe a później install
BlixA
Nie kumam tego patcha. Robie wszystko tak jak jest napisane podmieniam pliki i wogole, wszystko na czysta gre. Odpalam menu jest inne niz na screenach sklady wogole nie zmienione butow nie wczytalo strojow tez nic jedyne co sie zmienia to menu tylko ze nie wyglada tak jak na screenach w 1 poscie. Ok to robie tak usuwam Option File ten co trzeba bylo wrzucic do folder1 gra tworzy nowy.. i looo menu takie jak w 1 poscie wszystko takie jak powinno byc tylko ze sklady buty i reszta do d... i nie mowcie ze kitserver nie zainstalowany bo sprawdzalem i nawet zainstalowac nie moglem bo byl juz zainstalowany wiec odinstalowalem i zrobilem to jeszcze raz dosc szybko poszlo. I pytanie czy cos jest z option file czy co? bo juz nie wiem o co chodzi..
Jacmen
ściągnij inny program kitserver i podmien ale zostaw GDB i zaistaluj bedzie działac ;d
BlixA
masz link do jakiegos ? tongue.gifP nie wiem gdzie szukac
Kubbas
Wystarczy postępować z instrukcją albo tak jak mówi Jcmn, poza tym OF jest w głównym folderze, który rozpakowujesz i musisz go dać do moich dokumentów.
BlixA
no dobra pobralem inny kitserver ale dalej nic sklady sa juz dobre i menu i wszystko tylko twarze sa inne i butow nie ma i strojow. Chyba cos nie tak z kitserverem sciagnelem 6.5.3 nie wiem jaki byl poprzedni. A i czy kitserver zawsze sie tak szybko instaluje?

A moze ktos komu dziala ten patch wstawi mi link do samego kitservera?
Kubbas
Ściągasz kitserver, wrzucasz GDB z patcha, instalujesz. simple?
BlixA
no no simple simple...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.