Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: 45 najśmieszniejszych ksyw Grzesia Rasiaka i fajne teksty:)
board.issonline.pl > Inne > Piłka nożna
Stron: 1, 2, 3, 4
albin
musiałem to strzelić bo ze śmiechu nie moge jak oni go jadąsmile.gifsmile.gifsmile.gif

Wybrałem najśmieszniejsze. Jeśli jakiegoś zabrakło to dodajcie, opublikuje je w następnej edycji "przezwisk":

1. Rasialdo
2. Drewnialdo
3. Gregor van der Drwal
4. Stumilowy Las
5. Rasiakopulos
6. Pinokio
7. Gregson Drevniantes de Ekscremento
8. Drewnolainen
9. Drevninho
10. Kazuyoshi Drewnaki
11. Ko-Uek
12. Grigoriy Drewnonodze
13. Drewnienko
14. Drewnientes
15. Boazerio
16. Drewnoglu
17. Drewnopulos
18. Gregory Woodgate
19. de la Kłoda
20. Rasialdo (skròt od Rasialdo de Souza Drevinho)
21. Grzesiu Nożyconogi (po meczu z Białorusią)
22. ZesRAuSIAK
23. W dechę Chłop
24. Drewniak
25. Drew Barrymore
26. Grigoriy Dżeppettowicz Rasiak
27. Drevinho da Sosna
28. Świerczewski
29. 007 agent Rasiak. Przeagent James Rasiak
30. Gregory Woodenlegs
31. Syn Dżepetta i Osikowego Lasu
32. Greg McDrzewiec
33. Lord of the Trees
34. Rasialdinho da Lima Gonzales el Blanco
35. Drevnov
36. Greg von Sęk
37. Gregory Woodpecker
38. Chłop jak Dąb
39. Kołekadze
40. Władca Lasu
41. Duży Pniak
42. Grzegorz Sabotka
43. Woodenboy
44. Drevned
45. Sękacz

To, że Rasiak był taki aktywny to efekt zastosowania najnowszych nawozòw.

Podobno angielska organizacja antydopingowa już bada sprawę

Wpisujcie ulubiony zespòł muzyczny i piosenkę...

...naszego drewnianego herosa Drewnilsona. Ja proponuję zespòł Fool's Garden i piosenkę "Lemon Tree".
- konik na biegunach
-a ja bym mu zadedykował piosenkę tematyczną ,,happy TREE friends'' albo filmy z WOODym allenem

sobota, grzesio strzela gola, no to grzesio bedzie mial W DECHE weekend

nie mozna obstawiac meczy rasiaka w stsie ?

dzis chciałem dać 635 1 na rossiego drewninho drewnopoulous'a i nic z tego, zablokowane... czyżby rossi włożył kłode pod nogi bukmacheròw ?

rasiak będzie jeszcze lepszy..

..jak mecze będą rozgrywane drewnianą piłkąsmile.gif

NAJWI
saper
40 i 4 sa najlepsze :twisted:

usmialem sie niezle poprawilo mi to humor
norek
nie no czesc znalem ale reszta powalila mnie na ziemie laugh.gif
kucharz
tongue.gif ja juz nie moge ze smiechu :twisted: Kulam sie po podlodze ;D temat zajebisty na maxa :wink: pozdro
user posted imageuser posted image user posted image
kemot
Najsmieszniejsze jest to ze Rasiaka ma w notesach wiekszosc managerow Premier League...
Raffels
Albin przez Ciebie jestem cały poobijany :evil: :evil: Gdy przeczytałem twòj post to autentycznie spadłem z krzesła ;D ;D ;D ;D ;D ;D Śmiałem się chyba 20 minut starzy myśleli że zwariowałem ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
kosa
albin... cycu jeden, przez ciebie jeszcze leże na podłodze
crusader
HAHAHAHA.........

Ale jazda z kolesia biggrin.gif !! :twisted: :twisted: :twisted:
Mam nadzieje że tego nie przeczyta bo sie chlopak zalamie :shock:
Ale ksywki jak najbardziej na miejscu !

! ! ! ! ! ;D S
StraY
dobre, normalnie lol biggrin.gif
a ja znam lepsze:
wiecie ile zarabia Grzesiu - pomiatany przez 3/4 Polakòw??
45 tys zł tygodniowo i w poważniu ma to co o nim piszemy tongue.gif
Bakel
kemot, Grześ jest skuteczny, nie da się ukryć, ale wszyscy śmieją się z jego pokracznego stylu.

Największy koszmar Grzesia?
Mecz przeciwko "BOBROM" Bytom.
korzen
Ciekaw jestem czemu nie nasmiejwają sie z Lewandowskiego bo mysle ze jest rownie słaby... ;] hhehhe dobry temat ;]
Regz
Ciekaw jestem czemu nie nasmiejwają sie z Lewandowskiego bo mysle ze jest rownie słaby... ;] hhehhe dobry temat ;]

Lewandowski, Rasiak dwa bratanki....
a Kosowski też nie gorszy ;D
albin
panowie:)smile.gifsmile.gif a co najwazniejsze po meczu zawsze kibice coś napiszą o grzesiu:) ale wiem jedno:) nie moge sie powstrzymać od smiechu jak to czytam za każdym razem:)
Vadim
Yhy turlam sie po podłodze z tych tekstòw :roll: ...Skoro on jest taki śmieszny i taki słaby to dlaczego gra w lidze angielskiej ? dlaczego zostaje powoływany do reprezentacji ? miał 2-3 miesiace załamania to wszyscy "kròlowie sportu " to wychwycili i teraz mają temat do nabijania się ..ludzie to juz jest nie na tropie i żasłosne :evil:
Lucek Rojek
ja Proponuje Ksywe Łeb Jak Sklep,
korzen
Yhy turlam sie po podłodze z tych tekstòw  :roll:  ...Skoro on jest taki śmieszny i taki słaby to dlaczego gra w lidze angielskiej ? dlaczego zostaje powoływany do reprezentacji ? miał 2-3 miesiace załamania to wszyscy \"kròlowie  sportu \" to wychwycili i teraz mają temat do nabijania się ..ludzie to juz jest nie na tropie i żasłosne  :evil:

Jak ktos to niedawno powiedzial....moze on i jest skuteczny z czego wynikają te bramki .....ale wszyscy smieja sie z nieporadnosci i stylu w jakim to robi.
Polduś
O kurde te ksywki rasiaka powalają na kolana 8) ;D ;D
Vadim
Yhy turlam sie po podłodze z tych tekstòw  :roll:  ...Skoro on jest taki śmieszny i taki słaby to dlaczego gra w lidze angielskiej ? dlaczego zostaje powoływany do reprezentacji ? miał 2-3 miesiace załamania to wszyscy \"kròlowie  sportu \" to wychwycili i teraz mają temat do nabijania się ..ludzie to juz jest nie na tropie i żasłosne  :evil:

Jak ktos to niedawno powiedzial....moze on i jest skuteczny z czego wynikają te bramki .....ale wszyscy smieja sie z nieporadnosci i stylu w jakim to robi.

No tak może nie jest zbyt ruchliwym zawodnikiem smile.gif Ale ważne ze jest w miare skuteczny ( LA ) :wink:
lazy_bum

Hmm, a oglądałeś tą ich ktòrąś_tam ligę i widziałeś jak tam gra?

Co do tematu to mnie rozwaliła PiNOKIA. (-:
Bakel

Wystarczy, że widziałem kilka meczòw Groclinu i reprezentacji z udziałem Grzesia. ;) Pokracznego stylu nie da się wyeliminować, Grześ ma to już we krwi, jemu nawet transfuzja od Ronaldinho nie pomoże.
Niech sobie gra w tych swoich Baranach, kibice darzą go tam respektem, świetnie - Greg znalazł swoje miejsce na ziemi.
boberto
drewniak kroluje. laugh.gif (Pi)NOKIA HEHEHE.....
matias
A moim zdaniem dobra forma strzelecka Drewnientesa świadczy o poziomie League Championship. Ja nie wiem czy w reprezentacji karzą mu źle grać czy tylko udaje :roll: Nie widze go nawet w nastepnym meczu z Azerami, o awansie mogą decydować gole i boje się ze jak zwykle przeszkodzą nam w tym Anglicy lub Szwedzi, także Rasiakowi mòwimy :arrow: NIE :!: . Gratulacje za posta Albin.
T-Mac
on jest taki jak Warzycha w klubie strzelal na zawaolanie a w kadrze lepiej nie mowic GWIZDY nic wiecej
adam
a znacie moze to

el pruchno del vosca laugh.gif
lazy_bum

Wystarczy, że widziałem kilka meczòw Groclinu i reprezentacji z udziałem Grzesia. wink.gif Pokracznego stylu nie da się wyeliminować, Grześ ma to już we krwi, jemu nawet transfuzja od Ronaldinho nie pomoże.
Niech sobie gra w tych swoich Baranach, kibice darzą go tam respektem, świetnie - Greg znalazł swoje miejsce na ziemi.

Co by nie mòwić to Grześ razem z Niedzielanem (obaj za Groclinowej kadencji) tworzyli bardzo dobry duet napastnikòw w reprezie. Jeden mały, szybki i zwinny, drugi dryblas do głòwek i rozpychania się. Trzeba oddać, że swoim pokracznym dryblingiem potrafił sobie nawet wypracować sytuacje (ktòrą oczywiście zawsze marnował...). Aktualnie to chyba jedyny polski piłkarz o ktòrym się coś mòwi w związku z wyspami, bo Dudek to się pojawia jak popełni jakiś ktòryś_tam_z_kolei katastrofalny błąd... d-:
Ja i tak czekam na powròt bOlisadebe.
halladin
boazerio sie mi podoba--a większość ksywek az raźi sztucznością i pretensjonalnoscią---a poza tym brechtanie sie z rasiaka bylo dobre 'na dwa tygodnie', troche sie zdeaktualizowalo prz4ez jego dobrą gre na wyspach i ile mozna ; )
lucio
Słaby poziom The Champinship? Tak sie składa że pare goli Rasialdo widziałem ( 6-7 ). Wiekszosc z nich padło po MOCNYCH DOŚRODKOWANIACH - czyli to czego możnaby sie spodziewać po anglikach . Problem w tym że u nas w lidze nikt nie grał takich piłek..... bo nikt nie potrafi mocno dośrodkować!, a w anglii takie zagranie to absolutna norma . Rasialdo tylko czeka na takie piłki i wbiega na 5-10 metr, gdzie może sie spodziweać spadającej piłki, a z takiej odległosci nie ma problemòw z pokonaniem bramkarzy. Co do drewnianego stylu Grzesia to widziałem paru graczy z premeirship ktòrzy też mają słabą koordynację ruchową, a grają w najwyższej klasie rozgrywkowej. Jakoś sobie w Angli za wielu "naszych" nie wyobrażam.
onix_the_chosen
Boazerio jest najlepsze laugh.gif a co do Rasiaka, to nie ma co sie czepiac, chlopak strzela w Derby i niech robi tak dalej, a ci ktorzy sie zniego smieja niech sie smieja dalej ........... :wink:
Fajnicki
A moim zdaniem dobra forma strzelecka Drewnientesa świadczy o  poziomie League Championship. Ja nie wiem czy w reprezentacji karzą mu źle grać czy tylko udaje :roll:  Nie widze go nawet w nastepnym meczu z Azerami, o awansie mogą decydować gole i boje się ze jak zwykle przeszkodzą nam w tym Anglicy lub Szwedzi,  także Rasiakowi mòwimy  :arrow: NIE :!:  . Gratulacje za posta Albin.

A moim zdaniem dobra Twoja forma świadczy o poziomie tego świata :/ ludzie, już nie pamietacie co on robił z graczami Manchesteru czy Herty? JESTEŚCIE ŻAŁOŚNI JAD
owee
http://pisknet.internetdsl.pl/Rasiak.avi

Riquelme , Ronaldinio.... a to nasz Grzes strzelil neimoge w to uwierzyc
culles
O kutfa! Chyba będę musiał zminić zdanie co do Rasiaka:
http://homepage.ntlworld.com/wojciech.korn...obis/Rasiak.rar
Tomak
To naprawde Rasiak ?! Chyba mam jakieś przywidzenia laugh.gif

No còż Grzesiu ... GRATULACJE :!: :!:
ftomekk
Matko jedyna to naprawde Rasiak smile.gif
JTK
:shock: OMG
kemot
Bramka weekendu w 1 lidze angielskiej biggrin.gif
kemot
A niech ma chlopak, dobrze mu idzie, zeby zagral w takim Tottenhamie czy cus, to juz by bylo niezle osiagniecie, ale narazie idzie jak burza wink.gif
baski18
Ale o Barsie moze sobie raczej tylko marzyc
kosa
Rasiak powiedział:
CODE
Do internetowych opinii nie przykładam zbyt dużej wagi, chociażby dlatego, że nawet po kolejnych strzelonych bramkach czytałem też że jestem „Van der Drwal”
laugh.gif ma chłopak racje
culles
Ten co puścił tą plotę z Barsą chyba ma nasrane...
Coolgun
[quote]Ten co puścił tą plotę z Barsą chyba ma nasrane...[/quote]
przeciez to nie ja tylko WP laugh.gif
korzen
Jakos naszło mnie zeby poszukac piłkarzy stylem podobnych do rasiaka.
-John Hartson .....taki goryl ,bez techniki a gra w Celticu biggrin.gif
-A.Charisteas .....chłopak tak jak Grzesio, a strzela w Ajaxie biggrin.gif
Jak Boazerio bedzie tak grał to......barcelona czeka biggrin.gif
albin
jak byś miał w d..........ie smile.gif korniki też byś tak biegał i strzeliłsmile.gif
kosa
a ja caly czas se ogladam tą brameczke Rasiakopulosa
LeMie
Rasiakopulosa

[quote="korzen"]Boazerio[/qoute]

Żałosne się to już robi...

Żal wam dupe sciska czy co... :roll:
diego
rasiak moze bajecznej techniki niema ale jest dobrym kopaczem,bez kzoery w groclinie niegrał,a teraz na wyspach.To ze grzesio ma nieco innego stajla to nic nie przeszkadza,wazne ze ładuej bramy jak szalony,ma ich więcej jak grubas ronaldo,to juz o czyms swiadczy,ja osobiscie zawsze będe sie z niego podsmiewywał ale zawsze mu zyczyłem i zycze jak najlepiej.POZDROWIONKA
onix_the_chosen
E tam, Rasiak jest dobry i tyle. Ludzie sobie robia z niego smiechy, a chlopak gra i robi swoje. Tylko zeby nie wrocil do kraju, bo sie zmarnuje. Przeciez w koncu nie stary jak na pilkarza. Jest na liscie najlepszych klubow premiership wiec nie ma sie czego obawiac. Wazne zeby forma byla, a transfer sam przyjdzie :wink:
albin
troszkę nowości:

Ulubiona wokalistka Grzegorza ?
- kora:)smile.gif

Jak Rasiak mòwi dziękuje?
- sęk ju smile.gifsmile.gif
Karol Johnn
Smiejcie sie, smiejcie a byscie widzieli ostatnia bramke jaka zajebal to byscie sie na plecy wyjebali z wrazenia, skrecil dwoch gosci niczym ronaldinho i jeszcze bramkarzowi po krotkim dal, bramka tygodnia na wyspach!
Regz
Smiejcie sie, smiejcie a byscie widzieli ostatnia bramke jaka zajebal to byscie sie na plecy wyjebali z wrazenia, skrecil dwoch gosci niczym ronaldinho i jeszcze bramkarzowi po krotkim dal, bramka tygodnia na wyspach!

Noooo.....wszyscy co czytali tą stronę od początku to już ją widzieli :|
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.