Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: 45 najśmieszniejszych ksyw Grzesia Rasiaka i fajne teksty:)
board.issonline.pl > Inne > Piłka nożna
Stron: 1, 2, 3, 4
korzen
hahaha, dobre;DD
T-Mac
i ludzie to kupuja buhahahahaha
michau000
widocznie cenia sobie oryginalnosc... swoja droga, pomysl genialny(-;
minotoro
Ja znam kilka ksyw. Drevniaka, Drevniao. Drevnovanni, albo Grego Drevnomes. Greg Drevpard, Gregiur Drevnionsehn.
lucio
Zastanawiam sie jak długo jeszcze idioci bedą wpisywać swoje "pomysły" do tego debilnego tematu...
Doczekam sie reakcji Adminòw?
culles
Jeśli masz na myśli mòj link... to śmiało, zastanawiaj się nadal, ja Ci w tym przeszkadzał nie będę... i na przyszłość nikogo nie obrażaj.
michau000
widzieliscie to? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Piosenka O Rasiaku

Rasiumba
Mòj ojciec - Gepetto - być kròlem wioski
Ja mieszkać w Knieji, przyjechać do Polski
Żeby trenowac w waszym pięknym kraju
kibice mi tu jednak żyć nie dają
Ja uczyć się ciężko lesnego języka
I dostać raz w zęby, gdy iść po ulicach
Polacy rasisci - każdy to powie
I nikt tu nie lubić drewniany człowiek

Rasiumba, Rasiumba, Rasiumba ska
Polska - drewniana, Knieja - Polska

Ja chcieć uciekać, szykować do drogi
Lecz poznać sosna, co ma piękne nogi
Ja pałać uczuciem i pałać szalenie
I tak się Rasiumba zakochać w sosenie
My szybko wziąć ślub i mieć dużo dzieci
Rodzice z Knieji przysyłać prezenty
Ja ciągle trenowac i strzelac do rana
Sosna sie cieszyć z naszego drewniaka

Ja dużo trenowac i wiele potrafić
Polska teściowa się o mnie martwić
Ona się ciągle modlić do Boga:
"Boże jedyny, Rasiaka zachowaj"
Ja konczyć groclin i robić kariera
My mieć dwa deby i bulteriera
Ja mieszkać tu długo i nie wiedzieć czemu
Nie chcą mnie kupic do manchesteru

Rasiumba, Rasiumba, ło le, le, le
RuDi
QUOTE(lucio @ Oct 25 2005, 23:06:37)
Zastanawiam sie jak długo jeszcze idioci bedą wpisywać swoje "pomysły" do tego debilnego tematu...
Doczekam sie reakcji Adminòw?
[right][snapback]40412[/snapback][/right]

zastanawiaj sie dalej. a tak wogle ktos na Ciebie najechal ze obrazasz ludzi ? jak cos Ci nie pasuje to sie nie wypowiadaj
lucio
Są 2 możliwości: albo ze mną coś jest nie tak bo mam dosyć ze wiara najezdza na dobrego piłkarza, albo z wami bo podoba sie wam że można sobie powmyslac idiotyczne txt i inne historyjki o Grzegorzu R.
Viperdiesel
laugh.gif michau000 zajebista piosenka, jeszcze się tak nie uśmiałem laugh.gif laugh.gif
nikoten
QUOTE(lucio @ Oct 31 2005, 10:39:08)
Są 2 możliwości: albo ze mną coś jest nie tak bo mam dosyć ze wiara najezdza na dobrego piłkarza, albo z wami bo podoba sie wam że można sobie powmyslac idiotyczne txt i inne historyjki o Grzegorzu R.
[right][snapback]41289[/snapback][/right]

Moim skromnym zdaniem to ta pierwsza myśl jest najtrafniejsza.
A skoro uważasz, iż Grzegorz Rasiak jest bardzo dobrym piłkażem, nie chce myśleć jak bardzo czcisz Smolarka, ktòry na pewno jest chociaż o kapke lepszy.
Myślę,że twoja hierarcha wartości jest nieco obniżona w poròwnaniu do przeciętnego zjadacze chleba (śmiertelnika).
lucio
kiedyś tolerowałem najazdy na Grzecha jak nie udał mu sie "transfer" do Sieny ale jak przeniòsł sie na wyspy i łupał bramke za bramką to sądziłem ze to się skonczy- skonczy nazywanie Rasiaka "drewnianym" . Pamietacie jego bramkę kolejki co zrobił świetny zwodzik i strzlił w kròtki ròg?i każdy sie zastanawiał " łął on tak potrafi?" pòzniej transfer do Tottenhamu i jego mecz z The Reds miał spowodować że przybędzie mu fanòw a.... stało sie odwrotnie ! Jak uważasz ze słabi piłkarze graja na wyspach to nie mamy o czym rozmawiać...
nikoten
QUOTE(lucio @ Oct 31 2005, 13:09:50)
kiedyś tolerowałem najazdy na Grzecha jak nie udał mu sie "transfer" do Sieny ale jak przeniòsł sie na wyspy i łupał bramke za bramką to sądziłem ze to się skonczy- skonczy nazywanie Rasiaka "drewnianym" . Pamietacie jego bramkę kolejki co zrobił świetny zwodzik i strzlił w kròtki ròg?i każdy sie zastanawiał " łął on tak potrafi?" pòzniej transfer do Tottenhamu i jego mecz z The Reds miał spowodować że przybędzie mu fanòw a.... stało sie odwrotnie !  Jak uważasz ze słabi piłkarze graja na wyspach to nie mamy o czym rozmawiać...
[right][snapback]41324[/snapback][/right]

blink.gif Mam takie małe pytanko, mianowicie:
Czy Ty aby nie jesteś spokrewniony z Grzesiem, bo kiedy tak czytam to co piszesz to przychodzi mi na myśl tylko ten powòd dla ktòrego ktoś mògłby o nim napisać coś takiego.
snake
QUOTE(nikoten @ Oct 31 2005, 17:35:38)
blink.gif Mam takie małe pytanko, mianowicie:
Czy Ty aby nie jesteś spokrewniony z Grzesiem, bo kiedy tak czytam to co piszesz to przychodzi mi na myśl tylko ten powòd dla ktòrego ktoś mògłby o nim napisać coś takiego.
[right][snapback]41395[/snapback][/right]

laugh.gif laugh.gif laugh.gif
lucio
Niestety nie jestem biggrin.gif po prostu szanuje i doceniam że mimo że jest obiektem kpin prawie całej Polski to sobie jakoś daje rade chłopak.
nikoten
QUOTE(lucio @ Oct 31 2005, 23:49:37)
Niestety nie jestem biggrin.gif po prostu szanuje i doceniam że mimo że jest obiektem kpin  prawie całej Polski to sobie jakoś daje rade chłopak.
[right][snapback]41471[/snapback][/right]

Skrzętnie to zauważyłeś "mimo że jest obiektem kpin prawie całej Polski ".
Teraz sobie zadajmy pytanie:
Dlaczego jest obiektem tych kpin?
Co sprawiło, iż prawie cała polska kpi z niego?
A kiedy już sobie odpowiemy na te pytania, zastanòwmy się co musimy zrobić aby nasze dzieci i dzieci naszych dzieci były inne.

Skoro nie jesteś z nim spokrewniony to całe szczęśćie.
TO POW
nikoten
NIe wiem jak wy, ale ja jestem fanem dobrego kina.Moimi ulubionymi filmami sią:
Drewniaki nie płaczą
Drewniana pułapka (wszystkie części)
O jedno drzewo za daleko
Ostatni Drewnikanin
Najdrewniejsi z najdrewniejszych
Piękna i Wyheblowany
Drewniak zawodowiec
Drewambo - pierwsza żywica
Drewniany umysł
Drewniana broń
Piąty słupek
Wooden Eye

onix_the_chosen
ty jesteś jakiś niepoważny, czy tylko udajesz takiego głąba? Rasiak w przeciwieństwie do wiekszości naszych piłkarzy wybił się "nieco" wyżej - tylko on obecnie reprezentuje nas z Dudkiem i Kuszczakiem w Premiership, może ty byś się wziął za futbol, i pokazał Janasowi jaki jesteś słaby. Każdy dobrze w Polsce wie, czego Grzesiu dokonał, i należą mu się raczej brawa za konsekwentne dążenie do celu, niż jakieś głupie teksty kierowane w stronę jego osoby. Piszesz, że prawie cała Polska kpi z niego - taaaaa chyba tylko takie "drewniane" łby jak ty. Wiem, że temat może być smieszny, ale myślę, że nie ma sensu nabijać się z kogoś, kto reprezentuje nasz kraj i to w takiej dyscyplinie jak futbol. Może stworzymy temat, żeby ponabijać się z Krzynòwka albo Kosowskiego ??? Moim zdaniem temat do zamknięcia ....... smile.gif
Gienia
Jeżeli gra w Premiership to nie moze być jakąś ciotą. Ale to co zaprezentował w meczu z Anglią...bez komentarza. Lucio jesteś sztywniakiem, nie mozesz sie troszke ponabijać z gościa. A co do drewniakòw to popatrzcie na Croucha, to jest drewno roku, a gra w Liverpoolu i w rep. Anglii
onix_the_chosen
QUOTE(adam_gienia @ Nov 1 2005, 16:22:51)
Jeżeli gra w Premiership to nie moze być jakąś ciotą. Ale to co zaprezentował w meczu z Anglią...bez komentarza. Lucio jesteś sztywniakiem, nie mozesz sie troszke ponabijać z gościa. A co do drewniakòw to popatrzcie na Croucha, to jest drewno roku, a gra w Liverpoolu i w rep. Anglii
[right][snapback]41556[/snapback][/right]

No kazdemu moze sie przydarzyc gorszy mecz, jak np Rasiakowi na Old Trafford. Jezeli chodzi o Croucha to naprawde jest troche drewniany. Nie jestem trenerem ani jakims jego manadzerem zeby powiedziec czy nadaje sie do futbolu czy tez nie, ale jezeli gra w pierwszym skladzie FC Liverpool to musi cos soba reprezentowac. Mysle jednak, ze nasz Grzesiu jest od niego lepszy. Podoba mi sie, ze jak na swoj wzrost i farunki fizyczne umie dobrze dryblowac i w miare szybko obracac sie z pilka, czego Crouch za bardzo nie potrafi (moze sie kiedys nauczy) smile.gif
nikoten
QUOTE(onix_the_chosen @ Nov 1 2005, 13:09:39)
ty jesteś jakiś niepoważny, czy tylko udajesz takiego głąba? Rasiak w przeciwieństwie do wiekszości naszych piłkarzy wybił się "nieco" wyżej - tylko on obecnie reprezentuje nas z Dudkiem i Kuszczakiem w Premiership, może ty byś się wziął za futbol, i pokazał Janasowi jaki jesteś słaby. Każdy dobrze w Polsce wie, czego Grzesiu dokonał, i należą mu się raczej brawa za konsekwentne dążenie do celu, niż jakieś głupie teksty kierowane w stronę jego osoby. Piszesz, że prawie cała Polska kpi z niego - taaaaa chyba tylko takie "drewniane" łby jak ty. Wiem, że temat może być smieszny, ale myślę, że nie ma sensu nabijać się z kogoś, kto reprezentuje nasz kraj i to w takiej dyscyplinie jak futbol. Może stworzymy temat, żeby ponabijać się z Krzynòwka albo Kosowskiego ??? Moim zdaniem temat do zamknięcia .......  smile.gif
[right][snapback]41525[/snapback][/right]

Po pierwsze nie obrażam Ciebie, tylko zauważam wady naszego narodowego napastnika i wytykam mu je.Nie ja napisałem pierwszy że jest obiektem kpin polakòw, lecz człowiek ktòry tak jak Ty jest jago fanem.Dziwne, że człowiek ktòry go ubustwiam może dojść do takich wnioskòw.CO do występowania w naszej reprezentacji, to jest to subiektyny wybòr szkoleniowca, ktòrego wybrał "nasz kochany" PZPN.Człowiek nie jest doskonały i nie dokonuje doskonałych decyzja zawsze, co widać w notorycznym błędzie powoływania Rasiaka do reprezentacji.Dobrze zauważyłeś, że każdy wie czego Rasiak dokonał i pewnie dla tego większość forumowiczòw wypowada się na temat obiektu naszych waśni nieco krytycznie, jak pewnie zauważyłeś.
Zgadzam się że są ludzie bardziej zasłògiwający na miano "drewniaka" lecz nie o nich założono ten post.
przemasem
Jeżeli gra w Premiership to nie moze być jakąś ciotą.

Zacznijmy od tego ze on nie gra, nawet nie siedzi na ławie tylko na trybunach. A w przerwie chcą go wypożyczyc do 3 angielskiej ligi. Więc z tego wynika ze on jest ciotą.
onix_the_chosen
QUOTE(nikoten @ Nov 1 2005, 23:10:48)
Po pierwsze nie obrażam Ciebie, tylko zauważam wady naszego narodowego napastnika i wytykam mu je.Nie ja napisałem pierwszy że jest obiektem kpin polakòw, lecz człowiek ktòry tak jak Ty jest jago fanem.Dziwne, że człowiek ktòry go ubustwiam może dojść do takich wnioskòw.CO do występowania w naszej reprezentacji, to jest to subiektyny wybòr szkoleniowca, ktòrego wybrał "nasz kochany" PZPN.Człowiek nie jest doskonały i nie dokonuje doskonałych decyzja zawsze, co widać w notorycznym błędzie powoływania Rasiaka do reprezentacji.Dobrze zauważyłeś, że każdy wie czego Rasiak dokonał i pewnie dla tego większość forumowiczòw wypowada się na temat obiektu naszych waśni nieco krytycznie, jak pewnie zauważyłeś.
Zgadzam się że są ludzie bardziej zasłògiwający na miano "drewniaka" lecz nie o nich założono ten post.
[right][snapback]41651[/snapback][/right]

A czy ja napisalem ze mnie obraziles ??? Jezeli choc troche znasz sie na pilce to powinienes wiedziec, ze Rasiak wybil sie podczas gry w klubie, a nie zostal wypromowany w reprezentacji. Dzieki jego dobrej grze w Grodzisku, a potem swietnej grze w Derby pokazal wszystkim, ze potrafi strzelac gole (np ten po podaniu Mortena Biskaarda podczas gry w Derby). Przeciez nie winie Ciebie o zalozenie tematu, ale ile mozna sluchac i czytac bzdurnych tekstow na temat Rasiaka ??? Wszyscy sie czepiaja, ze to drewno, ze jest drewniany, itp itd. A zobaczcie naprzyklad na Glowackiego, ktory strzela samoboje, a naprzyklad o nim nikt nie wspomni. Mozna tu wymieniac wiele innych nazwisk. A co Glowacki osiagnal ? Nic, bo nikt go nie chce kupic i szlaja sie po polskich boiskach. Jak strzeli wiecej swojakow to moze go wezma do III ligi. Nie chce odbiegac od tematu, ale naprawde mysle ze nie ma sensu ciagnac tego tematu, bo naprawde kazdy wie co osiagnal ten chlopak i powinnismy go podziwiac za to, co zrobil, a nie ganic go od drewniakow.
lazy_bum
Co jak co, ale Drewniak pewnie za samo siedzenie na trybunach skosił już tyle kasy co niewielu z nas zarobi przez całe życie...
Temat IMO do zamknięcia bo śmierdzi Flame'em na odległość...
lucio
Dzięki Onix - wreszcie ktoś mnie wspiera...

adam_gienia - niejestem sztywniakiem , To troszke ponabijanie się trwa od conajmniej roku ! Może założymy temat "drewniak Adam_gienia" -bedziesz sie śmiał ?

nikoten - Daj mi cynk jak to możliwe że zawodnik tak słaby jak Rasiak( wg.Ciebie) zrobił niemałą karierę na wyspach ? Janas jak Pamiętam od dawna szukał wysokiego napadziora co bedzie zgrywać kule głową!!masz innych kandydatòw dla Janosika?
onix_the_chosen
QUOTE(lazy_bum @ Nov 1 2005, 23:48:00)
Co jak co, ale Drewniak pewnie za samo siedzenie na trybunach skosił już tyle kasy co niewielu z nas zarobi przez całe życie...

[right][snapback]41661[/snapback][/right]

Typowe polskie podejcie. Jak bys gral tak jak on, tez bys tyle zarabial za siedzenie na trybunach. Ciekawe co bys zrobil, jakbys byl w jego sytuacji. Pewnie gdybys nie lapal sie do skladu to zrezygnowalbys z futbolu, albo odszedl z klubu dry.gif

Lucio denerwuje mnie to, ze ludzie pisza ciagle ze jest taki, sraki i owaki. Forum jest od tego, zeby wypowiadac sie na dany temat, a to jest jakby nie patrzac temat o Rasiaku, wiec pisze to, co mysle. Pisanie pierdol na naszego reprezentanta ze strony tych osob jest lekko niepowazne. Kazdy dobrze zna kariere Rasiaka i wie, czego dokonal ten facet, wiec po co ciagle na niego najezdzac. Duzo czytalem komentarzy na temat Rasiaka w stylu: "pilka sie od niego odbila i wpadla do bramki" (po turnieju w Kijowie, kiedy strzelil 2 bramki w jednym z meczow, chyba z Izraelem), albo: "szkoda ze o grze w reprezentacji decyduja sprawy lozkowe". Moze trafialy mu sie gorsze wystepy, ale nawet najlepsi maja takie momenty. Jak gral dobrze to nikt nic nie mowil, a po meczu z Angila w Manchesterze mecz mu nie wyszedl to odrazu ludzie rzucali w jego strone wyzwiskami. I tak jest w kolko. Tylko ciekawy jestem czemu to akurat wszyscy sie jego uczepili ...
nikoten
QUOTE(lucio @ Nov 2 2005, 00:17:16)
Dzięki Onix - wreszcie ktoś mnie wspiera...

adam_gienia - niejestem sztywniakiem , To troszke ponabijanie się trwa od conajmniej roku ! Może założymy temat "drewniak Adam_gienia" -bedziesz sie śmiał ?

nikoten - Daj mi cynk jak to możliwe że zawodnik tak słaby jak Rasiak( wg.Ciebie) zrobił niemałą karierę na wyspach ? Janas jak Pamiętam od dawna szukał wysokiego napadziora co bedzie zgrywać kule głową!!masz innych kandydatòw dla Janosika?
[right][snapback]41665[/snapback][/right]

FAktycznie, zajebista była jego przygoda w derby.NIe uważam że jak ktoś jest w dobrym klubie, a nie gra był kimś wspaniałym.Widocznie w tym klubie są wspanialszi.
A Janas to debil, ale to moje zdanie, może ktoś się ze mną zgodzi. Myślę że awansu do MŚ nie powinno się mu przypisuwać.
Co do wysokiego napastnika, to pamiętam jak Rasiak grał fajnie w Oderce, ale grał na poziomie polskim, a jak wiadomo Polska piłka nieco odstaje od zachodnich klubòw.
Zamiast Rasiaka ja zaufałbym Frankowi.Moim zdaniem Franek jest bardziej zdatny.
lazy_bum
QUOTE(onix_the_chosen @ Nov 2 2005, 00:21:24)
Typowe polskie podejcie. Jak bys gral tak jak on, tez bys tyle zarabial za siedzenie na trybunach. Ciekawe co bys zrobil, jakbys byl w jego sytuacji. Pewnie gdybys nie lapal sie do skladu to zrezygnowalbys z futbolu, albo odszedl z klubu  dry.gif

Weź mnie nie rozbrajaj człowieku. Poczytaj sobie teksty, ktòre pisałem wcześniej i ktòre sam pisałeś wcześniej... Proszę, aż ci zacytuję:

QUOTE(onix_the_chosen @ Aug 6 2005, 11:16:52)
QUOTE(gringo @ Aug 6 2005,  11:14:51)

-Jak nazywamy akcje Kosowskiego i Rasiaka w rep. Polski?!
-Kosodrzewina.

buhheheheh, to zdecydowanie najlepszy tekst ze wszystkich laugh.gif laugh.gif laugh.gif biggrin.gif

.. i ty mi mòwisz jaki to jestem straszny, zły i w ogòle? (-; Przed chwilą się śmiałeś z Rasiaka, a teraz nagle jesteś jego wielkim sympatykiem? Wiaterek zawiał z drugiej strony i zmieniłeś poglądy o 180'?
Jakbyś przeczytał moje wcześniejsze opinie o Rasiaku to może byś skumał o co mi chodziło.

QUOTE(onix_the_chosen @ Nov 2 2005, 00:21:24)
Moze trafialy mu sie gorsze wystepy, ale nawet najlepsi maja takie momenty. Jak gral dobrze to nikt nic nie mowil, a po meczu z Angila w Manchesterze mecz mu nie wyszedl to odrazu ludzie rzucali w jego strone wyzwiskami. I tak jest w kolko. Tylko ciekawy jestem czemu to akurat wszyscy sie jego uczepili ...
[right][snapback]41669[/snapback][/right]

Hmm, a możesz mi przypomnieć te jego "lepsze" występy? I nie mòwię tutaj o czasach kiedy z Niedzielanem grali jeszcze w Groclinie.
Niestety w wypadku Rasiaka to raczej "trafiały mu się lepsze występy" jest bardziej odpowiednie...
onix_the_chosen
tekst mi sie spodobal bo byl smieszny ale to nie znaczy, ze mam takie same poglady na jego temat ... chyba w koncu trzeba powiedziec dosc, bo ile mozna czytac tekstow, ktore sa robione "na sile". ten zacytowany przez Ciebie byl naprawde z pomyslem dlatego napisalem ze najlepszy, ale sam zadnego nie wymyslilem, a tym bardziej nie szydzilem z niego. mam nadzieje ze tacy, ktorzy z niego drwia wkoncu dorosna i przestana zachowywac sie jak banda malych dzieci, rzucajac glupimi textami. co do jego gry to chyba 16 bramek w derby i 1 w pucharze anglii, przede wszystkim w lidze, ktora jest duuuzo mocniejsza od polskiej mowi samo za siebie. chyba ze kierujesz sie zwrotem: "pilka sie od niego odbila i wpadla do bramki" tak jak to wczesniej pisalem. ja moze w przeciwienstwie do Ciebie "doroslem" do tego zeby napisac co mnie irytuje w osobach, ktore go nie lubia, bo tak to mozna nazwac i nie oczekuje ze wszyscy pojda moim sladem lub beda mieli takie same zdanie, a cala sprawa "Drewnialdo" zaczyna sie robic poprostu zalosna. I nie chodzi tutaj o to, ze Rasiak grzeje lawe, ze zarabia tyle i tyle siedzac na trybunach, ze nie gra w 1-szym skladzie ale o to jak sachowuja sie osoby, ktore powinny byc raczej dumne a nie pokazywac swoje smieszne wypowiedzi na jego temat ...
RuDi
Matko co za tepaki....Czy wy musicie kazdy temat rozwalac? Zalozyli sobie temat zeby sie posmiac z Rasiaka. Prosze bardzo niech sobie to robia ale co wam do tego. Jak temat nie pasuje nie musicie sie odzywac. Ale nie, przeciez najezdzaja na pilkarza co jest nie dopuszczalne i juz zakladacie Lige Obrony Grzesia Rasiaka. Pomyslcie troche. To jest normalne ze tacy "kibice" beda najezdzac na swoich pilkarzy jak beda slabo grac a beda zachwalac jak zagraja dobrze. Tak juz u nas bylo, jest i bedzie.
lucio
QUOTE(RuDi @ Nov 4 2005, 08:18:44)
Matko co za tepaki....Czy wy musicie kazdy temat rozwalac? Zalozyli sobie temat zeby sie posmiac z Rasiaka. Prosze bardzo niech sobie to robia ale co wam do tego. Jak temat nie pasuje nie musicie sie odzywac. Ale nie, przeciez najezdzaja na pilkarza co jest nie dopuszczalne i juz zakladacie Lige Obrony Grzesia Rasiaka. Pomyslcie troche. To jest normalne ze tacy "kibice" beda najezdzac na swoich pilkarzy jak beda slabo grac a beda zachwalac jak zagraja dobrze. Tak juz u nas bylo, jest i bedzie.
[right][snapback]41942[/snapback][/right]

Nie no spoko- skoro oni sobie najeżdzają na kolesia ktòry na przekòr wielu do czegos doszedł to my mamy siedzieć cicho!? Może powinniśmy zacząć walczyć właśnie z takim "myśleniem"? Zastanawiam się kto tutaj naprawdę jest Tympy....
InOx
Przeczytałem gdzieś ostatnio fajny kawał .
Mało nie umarłem ze śmiechu biggrin.gif

Siedzi 3 panòw: Rasiak, Rysio z Klanu i Olisadebe... kazdemu z tych panow urodzil sie syn, ale pielegniarki pomieszaly karteczki i nie wiedza ktore dziecko do kogo nalezy wiec wolaja Rysia zeby rozpoznal swojego potomka
Rysio mysli, mysli i nie wie ktory jego w koncu mowi:
-Murzyn
na co pielegniarka ze zdziwieniem:
- Ale jak to murzyn, przeciez murzyn chyba powinien byc synem Oliego, panski syn powinien byc bialy
Na to Rysiu:
-Powinien powinien ale co mam k**** ryzykowac ze Rasiaka dostane
onix_the_chosen
QUOTE(lucio @ Nov 4 2005, 12:32:25)
Nie no spoko- skoro oni sobie najeżdzają na kolesia ktòry na przekòr wielu do czegos doszedł to my mamy siedzieć cicho!? Może powinniśmy zacząć walczyć właśnie z takim "myśleniem"? Zastanawiam się kto tutaj naprawdę jest Tympy....
[right][snapback]41972[/snapback][/right]

dobra lucio dajmy sobie spokoj, niech sobie najezdzaja jak chca, ja mam to juz kompletnie w dupie. mowic im dobrze, ze zachowuja sie jak na ludzi nieprzystalo to jeszcze cie pojada i napisza ze tempaki. ja nikogo juz nie bede nawracal, bo jak ktos ma niepokolei w glowie to niestety nie da sie juz tego odwrocic ...
Radarek
Przepraszam ale nie moglem sie powstrzymac smile.gif
http://uncyclopedia.org/wiki/Rasiak
lazy_bum
QUOTE(Radarek @ Nov 6 2005, 15:09:50)
Przepraszam ale nie moglem sie powstrzymac smile.gif
http://uncyclopedia.org/wiki/Rasiak
[right][snapback]42351[/snapback][/right]

"Rasiak grał jak młody buk". ;-D
Radarek
QUOTE(lazy_bum @ Nov 7 2005, 11:30:19)
"Rasiak grał jak młody buk". ;-D
[right][snapback]42437[/snapback][/right]

Heheh smile.gif
user posted image
podpis: "Rasiak's wedding photo"
Czarny
koment do jakiegoś tematu o Rasiaku na onecie laugh.gif
List gwiazdora 

Cześć mamo, tu Grześ!

Mieszkam sobie w Londynie, bo zostałem piłkarzem Tottenhamu Londyn. Koledzy z reprezentacji śmieją się, że w Internecie pełno porad dla mnie, że powinienem zostać raczej gwiazdą West Hamu, bo ich kibice nazywają  `młotami', ale ja nie wiem o co im może chodzić.
Leżę sobie na łóżku jak kłoda, bo właśnie wróciłem z treningu. Trener Jol chyba jest ze mnie zadowolony, bo opowiada w kółko, że jestem chłop jak dąb. Dziś ćwiczyłem uderzenia z dystansu, bo trener uważa, że moje brazylijskie popisy techniczne w polu karnym rywala na niewiele się zdadzą skoro reszta drużyny nie jest tak świetnie wyszkolona technicznie. No ale racja-nie każdemu było dane tak jak mnie pobierać nauki od piłkarskiego mistrza techniki jakim jest Tomek Wieszczycki.
Relacje z kolegami mam znakomite. Jedyny problem to postawa Egipcjanina Mido, który rywalizuje ze mną o miejsce w ataku. Komentatorzy telewizyjni ciągle podkreślają, że on ma krewki charakter i sprawia kłopoty wychowawcze, a ja to mogę z całą stanowczością potwierdzić. Otóż, pewnego razu Mido zaprosił mnie na wycieczkę do Egiptu i jak się potem okazało, postanowił zgubić mnie na pustyni. Niewiele brakło, a udałoby mu się, ale na szczęście w okolicy przebywał na wakacjach wujek Paweł i uratował mnie z opresji. Powiedział, że całe szczęście, że na pustyni nie rosną drzewa, bo dzięki temu od razu wypatrzył mnie. Wujek jest taki dzielny i pomysłowy! 
Ostatnio trochę narzekam na brak zajęć bo trener mówi, że szkoda mojego talentu na mecze z Liverpoolem czy  Chelsea i że da mi szansę w pucharze ligi angielskiej z jakąś drużyna z piątej ligi. Twierdzi, że w takim meczu przyda się moja technika i umiejętność czytania gry, bo w takiej lidze nie grają słabeusze tylko poważni piłkarze mojego pokroju-tak mówi coach, więc trudno się z nim spierać-przecież to fachowiec czystej wody.
Dostrzegłem w Internecie wiele pochlebnych opinii na temat swojej gry. Podobno jestem podobny do gwiazdy Liverpoolu Petera Crouch'a-takie porównanie to dla mnie nobilitacja, bo obaj jesteśmy szybkimi napastnikami obdarzonymi wspaniałymi warunkami fizycznymi i dobrym uderzeniem z obu nóg. No  .  Ja mam jeszcze niewielką przewagę nad Anglikiem, bo dodatkowo bardzo dobrze gram głową, co udowodniłem strzelając przepiękną bramkę podczas turnieju na Ukrainie dobijając nieudane uderzenie Franka.
Mam nadzieję mamo, że tata jest ze mnie dumny, bo przecież obaj mamy te same korzenie.
Wujek Paweł jest zdania, że za kilka lat zdobędę Złotą Piłkę `France Football', bo moje umiejętności lokują mnie w jednym szeregu z takimi napastnikami jak Henry czy Ronaldo.
Kilka dni temu dostałem list od kibiców Derby Country, którzy deklarują , że dla nich zawsze już będę `baranem'.
Pozdrawiam z Anglii. Oglądajcie mnie w telewizji. Podobno w następnym meczu mogę pojawić się na boisku, bo Mido wyjeżdża na Puchar Narodów Afryki. Tym razem na pewno strzelę gola i udowodnię trenerowi, że warto na mnie stawiać. A w razie niepowodzenia, mój agent kazał mi się nie martwić, bo pytają o mnie podobno inne kluby będące potentatami angielskiego futbolu. Mówi, że chyba z racji nazwy to najlepiej pasowałbym do Nottingham Forrest, więc kto wie .

Twój Grześ.

laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Tomak
Wiecie, jakie jest najlepsze zdjęcie Rasiaka?
Zdjęcie go z boiska :]
kostek
żałosne to najeżdżanie na rasiaka....może i jest drewniakiem ale nie bez przyczyny wybił się do premiership...a nawet jeśli tam nie gra to w 2 lidze w Derby był gwiazdą i szczelał dużo bramek....
lucio
Wiecie oglądałem sobie Tottenham-Aston Villa , Jol wpiszcza Rasiaka w 75min w miejsce bezbarwnego Defoe-jak na15 min Rasiak zdązył oddać strzał który omal nie zakończył sie bramką,miał sporo wygranych pojedynków w powietrzu,rozgrywał, pokazał fajny zwodzik w środku pola, zaliczył prawie asystę gdyby tainio wykorzystał sytuację. Ale wchodze tego samegodnia na www.wp.pl i wchodze na news "Porażka klubu Kuszczaka, kwadrans Rasiaka" a tam czytam -"15 minut w barwach Tottenhamu Hotspur rozegrał napastnik reprezentacji Polski Grzegorz Rasiak, który pojawił się na boisku w drugiej połowie. Jego gra nie zachwyciła, a Tottenham zremisował bezbramkowo z Aston Villą." I co ja sobiemyśle? Albo człowiek który pisze news nie oglądał meczu, albo koleś sie kompletnie nie zna albo to idiota-bo jakbym nie ogladał meczu to mógłbym pomysleć ze Grzegorz nic nie pokazał, a prawda jest zupełnie inna.
lookass
...I co ja sobiemyśle? Albo człowiek który pisze news nie oglądał meczu, albo koleś sie kompletnie nie zna albo to idiota-bo jakbym nie ogladał meczu to mógłbym pomysleć ze Grzegorz nic nie pokazał, a prawda jest zupełnie inna.

No i ja właśnie tak pomyślałem więc głównie takie serwisy jak WP czy onet są winne takiego pośmiewiska z Rasiaka (choć przyznam że sam mam z niego brechty biggrin.gif ) piszą jakieś bezsensowne newsy o nim że np pogra sobie w Totenhamie bo Mido wyjeżdża na PNA i już ludzie besztają go w komentach biggrin.gif
Nelson
Opisze 2 akcje Grześka w meczu z Anglią (2:1)... To nie będzie naśmiewanie się tylko prawda:

1. Rasiak podaje na wolne pole... niestety tak wolne, że stał tam tylko sędzia liniowy...

2. Rasiak ma troche miejsca... Próbuje Oddać strzał... eeeyyeyy %$#@$#@^%%$ John Terry wyprowadza atak Anglii...

possdro 4all smile.gif
lukasso
wogle nie smieszne sad.gif
Bakel
Ballada o Target Manie

O Target Manie to będzie ballada
O Target Manie, że mucha nie siada
O Target Manie, o ruchomym celu.
O Target Manie jakich jest niewielu.

On przybył na Wyspy z nadwiślanskiej krainy
Robi wielką karierę bez najmniejszej przyczyny.
Już dumny Albion imię jego sławi
Choć w Premiership ledwo sie pojawił.
Barany już płaczą, że Kogutem został.
Koguty w ekstazie, że to im się on dostał.
Ten strzelec wybitny, technik wyśmienity
Drybler niezrównany, piłkarz znakomity.
Jego zalet wymienić (choć w części) nie sposób.
Stał się wzorem, idolem, Celem wielu osób.

Jakąż zrobi furorę, gdy już strzeli gola,
Choć to sztuka niełatwa, on to zrobić zdoła.
Może nie od razu, może nie w tym roku.
Może gdzieś w rezerwach, może gdzieć na boku.
Ale bramka padnie. To jest pewna sprawa.
A wtedy z wrażenia uschnie w Anglii trawa.
Byki sie ocielą, Kogut jajo zniesie
(O czym rasiak.pl Wam z pewnością doniesie).
Jeszcze poczekajmy, trochę cierpliwości.
Rok czy dwa to nic przecież jest wobec wieczności.

Taki los Target Mana, taka jego dola
Że w drużynie są inni od strzelania gola.
On ma robić wrazenie, ma ściągać uwagę
Absorbować obronę, udawać łamagę.
Rola może niewdzięczna, ktoś powie złośliwy,
Że napastnik w napadzie musi być ruchliwy.
Jednak w cel ruchomy ciężko jest wcelować
Target Man nie może za szybko dryblować.
Co by bowiem bylo, gdyby ustawicznie
Target Man kolegom zwiewał błyskawicznie?

Nie na tym wszak angielska piłka dziś polega
By się męczyć i pocić czy za piłką biegać.
Bramki jakieś strzelać, techniką czarować
Lecz by w Target Mana szmacianką wcelować.
Chodzi o to, by jednym kąśliwym zagraniem
Target Mana ustrzelić, trafić go podaniem,
Które on wnet z maestrią niechybnie przedłuży
Do leżącej pod samą trybuną kałuży.
Kibice szaleją, stadion wniebowzięty,
Target Man trafiony, cel jest osiągnięty.

O Target Manie to była ballada.
Ballada, która (tak jakoś się składa)
Pointę zawiera. A pointa jest taka:
Nie ma Target Mana nad Grześka Rasiaka.
Mario
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif dobre...
Capitan Tsubasa
laugh.gif laugh.gif KOZACKIE ! ! ! laugh.gif laugh.gif
tomixx
HEHE...tongue.gif Dobre bakel, widac, że masz duszę artystyczną tongue.gif
lookass
Śmiechowe jak sam to układałeś Bakel to gratuluje rymów laugh.gif

Ulubione opony grzesia?
- Dębica wink.gif
Bakel
Chciałbym zdementować plotki, jakoby wyżej zamieszczona ballada była moim dziełem. tongue.gif rasiak.pl działa tongue.gif
lookass
aj ty mały oszuście tongue.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.