Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: 45 najśmieszniejszych ksyw Grzesia Rasiaka i fajne teksty:)
board.issonline.pl > Inne > Piłka nożna
Stron: 1, 2, 3, 4
kemot
Dlugiej kariery mu nie wroze, a wrozka nie jestem...
diego
Smiejcie sie, smiejcie a byscie widzieli ostatnia bramke jaka zajebal to byscie sie na plecy wyjebali z wrazenia, skrecil dwoch gosci niczym ronaldinho i jeszcze bramkarzowi po krotkim dal, bramka tygodnia na wyspach!

na tym temacie juz z 5 linkow do tego gola jest 8) :evil:
Karol Johnn
No i..? Nabijacie sie z goscia ktory zajebiscie se radzi w Anglii, no i co ze troche sztywny, ale pasuje tam i sie sprawdza...dobra koniec o tym.... drewniaku... 8)
albin
ksywy Rasiaka - dopisujcie

USA - 0 Gregory W. Busz
Ukraina - Georgij Drewienko
Grecja - Gregoriadis Drewnopulos
Czechy - Hawranek Jablonka
Szkocja - Gregory McDrew
Holandia - Gregor van der Drwal
Portugalia - Valgo Desko
Wlochy - Pierluigi Dombbi
Wegry - Ferenc Wierzbas
Brazylia - Drewinho, Boazerio, Rasialdo, Rasialdinho
Niemcy-Georg Drwalger
Japonia-Dreworaki Rasiaki ...

tyle w tym temacie...

A ja słyszałem,że...

Trener Carlos Alberto Perreira wyrzuca ze składu Ronaldo ponieważ chce zrobić miejsce dla nowego zawodnika.Jest nim dobrze znany z występòw reprezentacyjnych w kadrze Polski zawodnik RASIALDO!Perreira dogadał się z FiFa wpłacając za niego 100mln Euro w baryłkach kawy mielonej z brazylijskich plantacjii aby ten zawodnik o bajecznej technice,szybkości strusia oraz nie zwykłej skuteczności mògł grać w barwach Brazyli.
Tomak
Portugalia : Decho
Nigeria : Gigi Baobab
Finlandia : Deskalainen
Turcja : Ali Akacja
Niemcy : Hans Kloc
Hiszpania : Pinocios
Francja : Żorż Le Drewniaq, Gerrard Dąbieaux
Włochy : Gianfranco Topolla

;D
Lucek Rojek
Sklejka lub źle rasialto
T-Mac
Polska - Grzegorz Rasiak
Fajnicki
Dlaczego nikt nie zamknie tego pokurwionego tematu?
kemot
Zauwaz ze od 22 kwietnia nikt sie w nim nie wypowiadal i zniknalby gdyby nie twoje odswiezenie :/
BartekRym
A co powiecie na to:

WOODEN GREGOR

A wiecie jaką piosenkę on śpiewa trenerowi na zgrupowaniu???

"Nie mogę ci wiele dać..."

A taką po meczu:

"Wypijmy za błedy..."
Czarny
laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif http://rasiak.atspace.com/ laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
dla fanòw rasiako-drewnaldinhio
gringo
-Jak nazywamy akcje Kosowskiego i Rasiaka w rep. Polski?!
-Kosodrzewina.
onix_the_chosen
QUOTE(gringo @ Aug 6 2005, 12:14:51)
-Kosodrzewina.
[right][snapback]31805[/snapback][/right]

buhheheheh, to zdecydowanie najlepszy tekst ze wszystkich laugh.gif laugh.gif laugh.gif biggrin.gif
Grabos
QUOTE(gringo @ Aug 6 2005, 11:14:51)
-Kosodrzewina.
[right][snapback]31805[/snapback][/right]

Hahahaha zaje***** biggrin.gif
qazwsx
No i widzieliście brame Rasiaka ?? ph34r.gif ( na dwòjce mecz POL-Serbia & czarnogòra )
lazy_bum
QUOTE(qazwsx @ Aug 15 2005, 16:13:55)
No i widzieliście brame Rasiaka ??  :ph34r:  ( na dwòjce mecz POL-Serbia & czarnogòra )
[right][snapback]32497[/snapback][/right]

Komentarz do bramki Rasiaka. (-;
Czarny
buhahahahaha laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
koles zajebiscie to wymyslil laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
kosa
haha biggrin.gif , nigdy mu nie dadzą spokoju laugh.gif
TeDi
Wy sie tak śmiejecie a to dzięki Rasiakowi Polska wygrała z Izraelem 3:2, bo
El Rasiako strzelił dwie bramki. biggrin.gif
onix_the_chosen
nom brawo dla niego, ladnie strzelil z Serbią od poprzeczki z glowki tongue.gif
BartekRym
Ja osobiście przestanę krytykować Wooden Gregora jak strzeli coś w ważnym meczu eliminacyjnym, bo w towarzyskim to se może strzelać do woli. Niech wreszcie pomoże drużynie.
JBP
ooo ciuLLL sie posmialem troche z Dr.Drew :>> jak znacie jeszcze jakies fane ksywy innych osobistosci :> to poka poka hehe sie posmiejemy smile.gif)
kcma
Czytalem caly temat i niewiem dlaczego sie tak z niego smiejecie/zbijacie. Za jego styl? Nie no chlopak strzela takie goole, ratuje nasz zespol od poraszki ze slabszym o "galaktyke" rywalem, dzieki czemu mamy puchar, pomaga jak moze i ma duzy PLUS + odemnie za to co robi i niezamierzam sie z niego wysmiewac a raczej ubustwiac.
Grabos
QUOTE(kcma @ Aug 19 2005, 13:59:38)
Czytalem caly temat i niewiem dlaczego sie tak z niego smiejecie/zbijacie. Za jego styl? Nie no chlopak strzela takie goole, ratuje nasz zespol od poraszki ze slabszym o "galaktyke" rywalem, dzieki czemu mamy puchar, pomaga jak moze i ma duzy PLUS + odemnie za to co robi i niezamierzam sie z niego wysmiewac a raczej ubustwiac.
[right][snapback]32891[/snapback][/right]

A ròb co chcesz tongue.gif A tak serio to mnie też już troche sieznudziło te posmiewisko z Rasiaka.
Crawler
Trzeba przyznać że Rasiak jeszcze kilka lat temu poruszał się jak drzewiec z Władcy Pierściena ale teraz się poprawił. Może to dzięki wyjazdowi na wyspy ?
kemot
QUOTE(kcma @ Aug 19 2005, 14:59:38)
[right][snapback]32891[/snapback][/right]

Porazka jest twoja obostwiajaca ortografia

PS: Fakt, powoli Rasialdo zamyka usta przesmiewcom...
Radarek
QUOTE(kemot @ Aug 19 2005, 22:50:58)
Porazka jest twoja obostwiajaca ortografia

PS: Fakt, powoli Rasialdo zamyka usta przesmiewcom...
[right][snapback]32939[/snapback][/right]

Kemot na tym forum co 2 gosc wali ortografy wiec czepiac sie 1 goscia nie ma sensu. Zreszta gwoli scislosci pisze sie "ubòstwiać" wiec nie popisales sie :].
kemot
tru tru tongue.gif
lazy_bum
QUOTE(BartekRym @ Aug 18 2005, 10:02:24)
Ja osobiście przestanę krytykować Wooden Gregora jak strzeli coś w ważnym meczu eliminacyjnym, bo w towarzyskim to se może strzelać do woli. Niech wreszcie pomoże drużynie.
[right][snapback]32797[/snapback][/right]

Bez sęsu (jasio_śmietana style ;-) bo polaczki grają w sparach na pòł gwizdka. Dlatego bardziej bym docenił rolę Rasiaka w tym turnieju. A mecz eliminacyjny? Myślę, że co do gry Rasiaka w reprezie gorzej już być nie mogło, więc mogło być tylko lepiej. (-:
Mnie Rasiak zaskoczył szczegòlnie szybkością. Biegał, walczył, biegał, dryblował, biegał, BIEGAŁ! Z drugiej strony nie wydaje mi się żeby Janas zaczął grać trzema napadziorami... a kogo wywalić? Franek w życiowej formie, Żuraw walczy w Celtiku. Przekleństwo urodzaju? <-:
WBman
Niestety ale jak tak dalej pòjdzie to dwaj szkotownicy, Żurawski i jego Boruc(Jasiu_śmietana style wink.gif ) nie zmieszczą sie w składzie, bo coś chłopakom nie idze szczegòlnie Żurawskiemu, psuje sie jakos w tym Celtiku i jaja bedą jak go Rasiadlo wypchnie ze składu blink.gif , a Boruc z Rangersami szmaty wpòszczał, zaś w ostatnim meczu z Izraelem pograł30 minut i osłabił drużyne... oj nie dobrze.... dry.gif
kosa
Bez sęsu jest to isz (jasiu_śmietana style cool.gif ) Paweł Janas powołał swojaka do kadry...

p.s Wiecie gdzie będzie grać kiedyś Wooden Gregor?? W Tartaku Moskwa smile.gif
xsas7
Mi osobiście Rasiak zaimponował, po japońsku czyli : Jako tako laugh.gif
Ale przezwiska już zostaną (Rasialdo bardziej mi sie podoba tongue.gif )
To tak jak w szkole , dostaniesz przezwisko w np. podstawòwce i te przezwisko sie ciągnie latami... więc już na zawsze(chyba) Rasiak nawet jeżeli by wymiatał jak najlepsze gwiazdy światowego football'u to dalej bedą sie z niego śmiać i opisywać go np. Van Der Drwal
nie to ze jestem fanem Rasiaka, ale widze że sie gościu rozwija(jezeli to moge tak nazwać biggrin.gif)

Rasialdo "podbija" Anglie laugh.gif
Viperdiesel
A ja słyszałem, że powstała nowa miara 1 Rasiak = tona drewna biggrin.gif
Ciekawe co?? Ale po ostatnich meczach wielki szacun dla Woodena Rasialdinho
BartekRym
Może macie rację. Trzeba dać chłopakowi szansę. Grzesiu do boju!!!

PS Ale Tartak Moskwa jest niezły biggrin.gif
korzen
Przestancie jechac na Rasialdo ! biggrin.gif Zacznijmy nabijać sie z w(K)łodarczyka wkoncu to on jest większym drewnem :-)
kosa
ooo tak... Jedyne drewno w swoim rodzaju... Kronopol original

QUOTE(BartekRym)
  Może macie rację. Trzeba dać chłopakowi szansę. Grzesiu do boju!!!

PS Ale Tartak Moskwa jest niezły  biggrin.gif

to bylo moje chwilowe natchnienie spowodowane pudłem Rasiaka z karnego w pes 4 wink.gif
TeDi
Rasiak znòw błysnął ratując drużyne
http://sport.wp.pl/kat,32272,wid,7829866,w...=1125168747.622
lazy_bum
QUOTE(Viperdiesel @ Aug 22 2005, 20:25:35)
A ja słyszałem, że powstała nowa miara 1 Rasiak = tona drewna biggrin.gif
[right][snapback]33136[/snapback][/right]

A ja słyszałem, że 1 Gołota == 53 sekundy. (-; Ale to taki mały OT.
Tomak
QUOTE(lazy_bum @ Aug 29 2005, 15:41:54)

A ja słyszałem, że 1 Gołota == 53 sekundy. (-; Ale to taki mały OT.

[right][snapback]33832[/snapback][/right]

A morał z tego taki, że Gołota przegrywa szybciej niż moja nagrywarka biggrin.gif
TeDi
No proszę mamy supersnajpera cool.gif w Premier League
http://sport.wp.pl/kat,1744,wid,7851547,wi...=1125567264.618
kosa
no, ja juz to rano widzialem... ciekawe czy czeka go lawka, bo teraz Tottenham ściagnelo wiele nowych drewien
rafios
http://sport.wp.pl/kat,1744,wid,7853488,wi...198&ticaid=11c1

kolejny artykul o przejsciu Rossiego do Tottenham(To-ten-ham biggrin.gif ).
lucio
Ławka? jak już to w nabliższym meczu czeka go debiut z The Reds - Zawodnik z ktòrym rywalizuje w składzie - Mido jest zawieszony na 3 mecze za czerwonaka z Chelsea, Defoe i Robbie Keane to ten sam typ napastnika . Sądzicie że kupiliby zawodnika 3 min przed pòłnocą żeby grzał ławke?? Zresztą co oni mają za zawodnikòw:Robinson, King, Naybet , Davids, Jenas ,LeeYoung-pyo... bedzie niezła z nich ekipa smile.gif
przemasem
Wiecie że Rasiaka chciał real madryt kupic, derby nawet oferowało zapas pronto do drewna żeby popsikac mu na noge w razie kontuzji smile.gif
LeMie
QUOTE (przemasem @ Sep 2 2005, 10:05:07)
Wiecie że Rasiaka chciał real madryt kupic, derby nawet oferowało zapas pronto do drewna żeby popsikac mu na noge w razie kontuzji smile.gif
*

Kurwa ale smieszne...normalnie spadłem z krzesła....żałosny jestes...pronto to Ciebie by sie sprzydało...bo masz mòzg drewniany,czasami warto go przeczyscic bo sam widzisz co sie z Tobą dzieje, a jak nie masz lupy(i niedowidzisz mòzgu) to prosze : http://www.allegro.pl/show_item.php?item=61960981

Taki Rasiak to by Cie w ziemię wkręcil...

pozdro 600
ivandahl
Na stronie http://www.geocities.com/kociolczarownic - zamieściłem bramki z meczu Polska - Austria 3:2 - Może teraz jakaś ksywka na Rząsę ? Hmm
kosa
ehhh... Ja nie rozumiem czemu Janas caly czas powoluje tego Rząse, wczoraj zamiast wybić pilke z lini bramkowej wslizgiem to sie gapił na nią.

Rząsa się boi że spodenki upartoli smile.gif
TeDi
Muszę powiedzieć, że Rasiak ładnie wczoraj grał. Wygrywał większość gòrnych piłek, ale zaimponował mi tym strzałem na początku meczu, gdzie walnął po długim rogu a piłka poszła nad tuż poprzeczką - to było piękne smile.gif
A przy karnym Żurawia miałem przeczucie, żę nie strzeli, bo pamiętałem karnego z MŚ w meczu z USA i ten ostatni z Celticu, ale na szczęście poszedł do dobitki.
Szkoda też, żę Boruc rzucając się do tych piłek, z ktòrych były gole, puszczał piłke między nogami.
Ale śedzia znòw dał du*y. Moim zdaniem powinien pokazać czerwone kartki!!! mad.gif najbardziej się wkurw**em, gdy Smolarek był faulowany a gościu miał już żòłtą, boczny pokazywał faul dla nas, a gnòj pokazał naszemu kartke za udawanie. Nie rozumiem tego znòw sędzia chciał orżnąć nasz kraj!!! mad.gif
lazy_bum
QUOTE(TeDi @ Sep 4 2005, 10:50:14)
Wygrywał większość gòrnych piłek, ale zaimponował mi tym strzałem na początku meczu, gdzie walnął po długim rogu a piłka poszła nad tuż poprzeczką - to było piękne  :)[right][snapback]34287[/snapback][/right]

Nie sposòb się nie zgodzić, zaskoczenie jak przy tym lobie w turnieju na Ukrainie. o_O W ogòle polaczki "weszli" w ten mecz jak nie polaczki, aż się zastanawiałem czy to na pewno oni w tych strojach grają...

A przy karnym Żurawia miałem przeczucie, żę nie strzeli, bo pamiętałem karnego z MŚ w meczu z USA i ten ostatni z Celticu, ale na szczęście poszedł do dobitki.
Szkoda też, żę Boruc rzucając się do tych piłek, z ktòrych były gole, puszczał piłke między nogami.[right][snapback]34287[/snapback][/right]

Co do Żurawia to ja bym go do karnych nie wyznaczał więcej... Fajnie za to z wolnego strzelił, aż szkoda, że nie wpadła bo ręcę się składały do oklaskòw. Co do Boruca to còż, winić go nie można, obrona w obu przypadkach dawała dupy, a jemu zabrakło tego przebłysku geniuszu.

Ale śedzia znòw dał du*y. Moim zdaniem powinien pokazać czerwone kartki!!!  :angry: najbardziej się wkurw**em, gdy Smolarek był faulowany a gościu miał już żòłtą, boczny pokazywał faul dla nas, a gnòj pokazał naszemu kartke za udawanie. Nie rozumiem tego znòw sędzia chciał orżnąć nasz kraj!!!  :angry:
[right][snapback]34287[/snapback][/right]

Fakt, tutaj mogła być czerwona i jeszcze jak nr 3 kosił "Kosę" ze trzy razy, w końcu mu się udało, a sędzia[FONT=Courier] nic. Oczywiście ww. miał już żòłć na koncie. Ale gdbyby nie to, że polaczki słodzili i dodawali nam (komentatorzy) 3 pkt. już na początku drugiej połowy.... daliśmy grać przeciwnikowi i każdy widział jak się skończyło.

Rasiak da best nigga! :-D
culles
Kwintesencja,

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=69169372
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.