W tymże temacie zgłaszamy niemożność komunikacji z przeciwnikiem i ustawienia się na ligowy mecz.
Forma powinna wyglądać następująco:
Kolejka:
Mecz:
Powód:
Przykład
Kolejka: 25
Mecz: Bakel - siano
Powód: siano nie używa GG i mózgu
Arturo3H
Feb 16 2008, 22:13
II Liga 4 kolejka
Arturo3H - Tristan
Na str głównej pisze ze kolejki 1-4 do 16lutego czyli dzisiaj.... pisałem do tristana kilka razy i bez dodpowiedzi....
mackal
Feb 16 2008, 23:07
2 kolejka
rychal - mackal
Unika ze mną meczu.Co napisze na gg to sie nie odzywa i lekceważące podejście do sprawy.
4 kolejka:
Sufer-mackal
Kompletny brak odzewu na gg.
Cytat(Arturo3H @ Feb 16 2008, 22:17:20)

II Liga 4 kolejka
Arturo3H - Tristan
Na str głównej pisze ze kolejki 1-4 do 16lutego czyli dzisiaj.... pisałem do tristana kilka razy i bez dodpowiedzi....
Tristan za pośrednictwem Przemoo prosił mnie o przesunięcie terminu jego meczów o tydzień z powodu awarii sprzętu. Zatem teraz zostanie wpisany WO na Twoją korzyść, ale w przyszłym tygodniu jak zgłosi się Tristan to zagracie. Jeżeli zgłosi się później niż do przyszłej niedzieli to WO zostaje.
Kolejka: II liga, kolejka nr 2
Mecz: norek- tyran
Powód: Raz udało złapać mi się kolege tyrana na gadu jednak zostalem poinformowany o tym ze jest zmeczony i poproszony o napisanie do niego w innym terminie. Wszelkie kolejne proby byly bez jakiegokolwiek odzewu.
rychal(rsix)
Feb 17 2008, 08:46
Cytat(mackal @ Feb 16 2008, 23:11:51)

2 kolejka
rychal - mackal
Unika ze mną meczu.Co napisze na gg to sie nie odzywa i lekceważące podejście do sprawy
No chyba żartujesz...
W tabelce na stronie głównej wystąpiła pomyłka. Tygodnie ligowe zgodnie z tradycją kończyły się będą w niedzielę. Reklamacje dotyczące walkowerów będę rozpatrywał w poniedziałek.
rychal(rsix)
Feb 17 2008, 21:03
3 Kolejka:
majcher - rychalCoś nie możemy się zgadać co do rozegrania meczu

...
mackal
Feb 21 2008, 20:29
No i co z tymi reklamacjami?
Kolejka: 7 norek vs soniak
Nie mogę skontaktować sie z graczem o nicku "soniak". Pisałem na GG jednak zero odzewu.
Kolejka:8 Sufer vs norek
Nie chcialem zglaszac tego tutaj gdyz mielismy sie ugadac o termin meczu, jednak moje kolejne proby byly bez jakiegokolwiek odzewu.
marky_ramone
Feb 24 2008, 22:49
witam !
dziś kończy się termin na rozegranie kolejek 5-8, usilnie starałem się skontaktować z graczami sufer i soniak, ten pierwszy odpowiedział, ale nie mógł zagrać a potem już sie nie odezwał chociaż sie umawialiśmy, ten drugi ani razu nie odpisał, jakby co mam wklejki z gg.
Walkowery za kolejki 1-8 będę wypisywał jutro - wtorek 26.02
ptakms
Feb 26 2008, 11:18
ja tez nie moge zlapac moich przeciwników !
Cytat(ptakms @ Feb 26 2008, 11:22:47)

ja tez nie moge zlapac moich przeciwników !

Wymień ich. Popatrz na wzór reklamacji w pierwszym poście.
burza-lukas
Feb 26 2008, 22:09
Kolejka 5burza-lukas - bolekswielokrotne próby skontaktowania się z graczem nie dały rezultatów. gracz boleks także kontaktował się ze mną kilka razy. po prostu mijaliśmy ciągle ze sobą. Proszę o pozwolenie na rozegrania tego spotkania w ciągu góra dwóch dni. Zamieszczam screena, w którym widać ile razy próbowaliśmy skontaktować się ze sobą. (od czwartku do wtorku)

Mecz rozegrany, proszę o wycofanie WO
burza-lukas 1 - 1 boleks
Raffels
Feb 28 2008, 16:25
Pan rogas nie odpowiadał i dalej nie odpowiada na pytania o mecz ligowy. Mam nadzieję, że nie dlatego, iż dostał walkowera mimo, iż to ja pare rezy prosiłem o mecz.
Kolejka 7
Raffels - rogas
Arturo3H
Mar 1 2008, 22:02
kolejka 12
Arturo3H - Malas
Pisałem do Malasa przez cały tydzień i bez odpowiedzi mimi tego ze musiał być na gg bo zmieniał się opis...
1 kolejka Giggsy - Rymek
Giggsy dostal walkowera za mecz z Suferem. Kontaktowalem sie z Giggsym caly tydzien zeby rozegrac mecz (jestem w lidze za Sufera, te mecze co rozegral - sa zapisane w tabeli i ich nie rozgrywalem. Rozgrywam tylko te mecze co Sufer przegral walkowerem lub ktorych jeszcze nie zdazyl zagrac) ale nie otrzymalem od niego zadnej wiadomosci, ja pisalem codziennie po kilka razy.
6 kolejka Rymek - Malas
W tygodniu dobijalem sie do Malasa zeby zagrac ale nie odpowiadal. Jak w koncu go zlapalem to powiedzial ze jest na obozie i ze bedzie w niedziele - powiedzial ze jest zmeczony, chce jutro zagrac, czyli w poniedzialek
rychal(rsix)
Mar 2 2008, 21:17
9 kolejka:
rogas - rychal
Zero kontaktu...
9 kolejka:
norek - switek
Zero odzewu ze strony przeciwnika mimo usilnych prob skontaktowania sie.
10 kolejka:
tooom19 - norek
Pojedynczy kontakt na poczatku tygodnia pozniej kompletny brak odzewu.
Kolejka:9
Mecz: mackal-boleks
Powód:tak jak u kolegi brak odzewu na gg
Kolejka 6
soniak : marky_ramone
probowalem przez ostatnie kilka dni zlapac go na gadu ale sie nie udalo nawet nic nie odpisywal takze 0 kontaktu z jego stronyu uniemozliwilo mi gre z nim.
Kolejka 10
soniak : rogas
Probowalem sie z nim skontaktowac. Jak juz go zlapalem na gg to nie chcial grac bo nie mial czasu. Pozniej pisalem do niego ale bez odzewu. Zero inicjatywy z jego strony.
Ponawiam reklamacje:QUOTE(Rymek)
1 kolejka Giggsy - Rymek
Giggsy dostal walkowera za mecz z Suferem. Kontaktowalem sie z Giggsym caly tydzien zeby rozegrac mecz (jestem w lidze za Sufera, te mecze co rozegral - sa zapisane w tabeli i ich nie rozgrywalem. Rozgrywam tylko te mecze co Sufer przegral walkowerem lub ktorych jeszcze nie zdazyl zagrac) ale nie otrzymalem od niego zadnej wiadomosci, ja pisalem codziennie po kilka razy.
Cytat(soniak @ Mar 3 2008, 21:58:40)

Kolejka 6
soniak : marky_ramone
probowalem przez ostatnie kilka dni zlapac go na gadu ale sie nie udalo nawet nic nie odpisywal takze 0 kontaktu z jego stronyu uniemozliwilo mi gre z nim.
Kolejka 10
soniak : rogas
Probowalem sie z nim skontaktowac. Jak juz go zlapalem na gg to nie chcial grac bo nie mial czasu. Pozniej pisalem do niego ale bez odzewu. Zero inicjatywy z jego strony.
Będę miał to na względzie za tydzień w poniedziałek, gdy będę wypisywał WO za tydzień 4. Niewykluczone, że zmienię walkowery.
Dla rogasa będzie to piąty walkower, co wyeliminuje go z ligi i wszystkie mecze z tego udziałem zostaną zweryfikowane jako walkowery dla rywali.
QUOTE(mackal @ Mar 3 2008, 14:57:09)

Kolejka:9
Mecz: mackal-boleks
Powód:tak jak u kolegi brak odzewu na gg
Zagrałem fair wobec boleksa i rozegraliśmy mecz,który zakończyl sie wynikiem 2:2.
W sumie straciłem na tym 2 pkt,ale przynajmniej zachowalem się w porządku wobec gracza.
arek182
Mar 4 2008, 20:31
Nie mogliśmy rozegrać meczu w terminie ponieważ malas wyjechał gdzieś na obóz. Mamy zamiar to nadrobić w tym tygodniu.
Nie wiem czemu,ale 4 razy ten sam wynik wpisałem(mackal-leo2007 3:1)
Prosze o usunięcie tych 3 wyników.
burza-lukas
Mar 6 2008, 20:39
12 kolejka
burza-lukas 2 - 1 majcher
Proszę o usunięcie WO. Sorki za nierozegranie meczu w terminie lecz nastąpiły małe komplikacje ze wcześniejszym rozegraniem, nie moglismy sie dogadać co do ustawienia. gracz majcher nie miał czasu wcześnie rozegrać meczu więc postanowiłem cierpliwie czekać...no i sie udało.
mackal, usunięte.
burza-lukas, zmienione.
15 kolejka
soniak: tooom19
Pisałem do niego wczoraj i dzisiaj zeby zagrac mecz ale bez odzewu
16 kolejka
Tristan : soniak
Pisał do mnie na poczatku tygodnia ale mnie nie bylo pozniej ja pisalem ale sytuacja była odwrotna ze jego nie bylo.
switek
Mar 10 2008, 11:09
Nie bylem w stanie rozegrac spotkan z norkiem i rogasem(kolejka 9 i 12) z powodu problemow z internetem.Mecze mialem rozegrac w weekend akurat wtedy panowaly straszne wichury i uszkodzily
antene administratora mojej sieci internetu. To spowodowalo ze na caly weekend utracilem mozliwosc rozegrania meczow ligowych. Jesli jest taka mozliwosc to chcialbym rozegrac te mecze. Pozdrawiam
Podsumowanie zrobię w przyszły tydzień. Sorry, ale nie dam rady w tym tygodniu.
Przemo
Mar 11 2008, 19:04
Pisze za Tristana
14. kolejka - Tristan - rogas - kiedy Tristan pisal ze chce grac on odpowiedzial nie bo nie .. i tyle
wiec rogas jest niedobry
Leo2008
Mar 11 2008, 21:20
Tak beszczelnego gracza nie widziałem jeszcze jak tu gram prosze zrobić porządek z tym panem :
Wygrałem 2:0 z ptakmsem a on mi pisze ze pomylił drużyny jego wina i tylko jego więc nawet nie gadam z nim nie ma sensu . Przegrał przypomniało mu sie a jak by wygrał to nic by nie gadał poprostu totalnie beszczelne zachowanie powinien zamknąc sie a jeśli takie numery robi i bierze inne drużyny i jescze głośno o tym gada to ja tylko widze jedno rozwiazanie w tej sytułacji ale prosze o rozpatrzenie przez organizatora.
kolo = ptakms
Leo 20:57:48
hej jestes?
kolo 20:58:00
nom
Leo 20:58:07
gramy?
kolo 20:59:11
jaki nick
kolo 20:59:17
jaki serw
kolo 20:59:17
?
Leo 20:59:23
Leo2008
kolo 20:59:25
no gramy]
kolo 20:59:25
L:d
Leo 20:59:29
dialog?
kolo 20:59:49
co dialog
kolo 20:59:49
?
Leo 20:59:56
e-wro
Leo 21:00:02
to jest to samo
kolo 21:00:07
e wroc
kolo 21:00:09
a nie
kolo 21:00:09
kolo 21:00:13
dobra zakladaj
Leo 21:00:17
ok
kolo 21:15:12
ja pierdole
kolo 21:15:14
ale fart
kolo 21:15:20
ty kurwa
Leo 21:15:24
dzieki
kolo 21:15:28
ja nie tym teamem gralem
Leo 21:15:30
nie wiem jak to przegrales
kolo 21:15:30
czekaj
kolo 21:15:36
ja nie tym gralem
kolo 21:15:42
mecz sie nie liczy
kolo 21:15:48
bo mi sie pomylilo
kolo 21:15:52
i wzielem
Leo 21:15:53
tak jest czyli 3:0
kolo 21:15:54
iran
Leo 21:15:57
mni eto wali
Leo 21:16:01
twoja wina
kolo 21:16:04
ale nie mie
kolo 21:16:06
nie moja
kolo 21:16:08
wian
kolo 21:16:10
wina
kolo 21:16:16
ja napisze do bakela
Leo 21:16:17
na[pisz se na forum
kolo 21:16:20
ze nie tym gralej
kolo 21:16:26
dobra napisze
Leo 21:16:29
powodzenia
Leo 21:16:34
3 maj sie mara
kolo 21:16:39
jakie 3:0?
kolo 21:16:45
jak bylo 2
kolo 21:16:52
i co ty klamiesz
kolo 21:16:52
?
kolo 21:16:54
co
kolo 21:17:08
i tak powtorzymy ten mecz
PS wynik został wpisany 2:0
kostek
Mar 11 2008, 22:33
Zaraz będzie, że się uwziąłem, czy coś...
Ale takie zachowanie to całkowity ból.
Akurat w momencie jak przegrałeś to sobie przypomniałeś, że złą drużynę wziąłeś?
Mecz nie powinien być IMO powtórzony a zweryfikowany na 3:0 dla Leo za głupotę i bezmyślność ptakms.
Brak słów...
Arturo3H
Mar 11 2008, 23:17
ptakms juz na konkurencyjnej stronie zasłynął ze swojej głupoty, więc mysle ze wynik w tym przypadku jest jednoznaczyny... WO 3:0
arek182
Mar 13 2008, 18:20
Pisze do Raffelsa cały tydzień ale jak narazie nie możemy sie zgrać jakoś. Mam nadzieje ze do weekendu uda się zagrać.
Kolejka:19
Mecz: Malas-Tyran
Powód:Caly tydzien pisze do Tyrana na gg i zero odezwu z jego strony...( pisalem w poniedzialek, srode, czwartek i dzisiaj..)
Leo2008
Mar 14 2008, 22:20
przepraszam bardzo czy w mojej sprawie zostały już podjęte jakieś decyzje ? Bo mam nadzieje że takie zachowanie nie przejdzie bez jakiegokolwiek odzewu ze strony organizatora wobec pana ptakmsa .Nie wyobrażam sobie rozegrania meczu rewanżowego z tym przeciwnikiem , stanowczo proszę o delegata neutralnego ( obserwatora ) na ten mecz bo nie jestem w stanie sobie nawet wyobrazić co ten pan może ponownie wykombinować. Moje przypuszczenia nie są nie podstawne bo co tu wyczytałem nie pierwszy raz już są kłopoty z tym graczem .
Nie zapisałem się do tej ligi żeby się denerwować i użerać z takimi graczami tylko żeby pograć i powalczyć na boisku a nie na gg czy w inny sposób .
Naprawdę bardzo proszę o potraktowanie poważnie tej sprawy bo to mnie niesamowicie zirytowało jak można być aż tak bezczelnym i bezwzględnie irytującym . Delikatnie się wyrażam o tym incydencie ale cisną się o wiele mocniejsze słowa tylko szkoda nerwów na takich graczy .
Cytat(Leo2008 @ Mar 14 2008, 22:24:21)

przepraszam bardzo czy w mojej sprawie zostały już podjęte jakieś decyzje ? Bo mam nadzieje że takie zachowanie nie przejdzie bez jakiegokolwiek odzewu ze strony organizatora wobec pana ptakmsa .Nie wyobrażam sobie rozegrania meczu rewanżowego z tym przeciwnikiem , stanowczo proszę o delegata neutralnego ( obserwatora ) na ten mecz bo nie jestem w stanie sobie nawet wyobrazić co ten pan może ponownie wykombinować. Moje przypuszczenia nie są nie podstawne bo co tu wyczytałem nie pierwszy raz już są kłopoty z tym graczem .
Nie zapisałem się do tej ligi żeby się denerwować i użerać z takimi graczami tylko żeby pograć i powalczyć na boisku a nie na gg czy w inny sposób .
Naprawdę bardzo proszę o potraktowanie poważnie tej sprawy bo to mnie niesamowicie zirytowało jak można być aż tak bezczelnym i bezwzględnie irytującym . Delikatnie się wyrażam o tym incydencie ale cisną się o wiele mocniejsze słowa tylko szkoda nerwów na takich graczy .
Oczywiście wynik, który wprowadziłeś i wywalczyłeś na boisku jest wynikiem wiążącym. ptakms otrzymuje poważne ostrzeżenie. Jeszcze jeden taki wybryk i wylatuje z ligi. Już mam ewentualnego kandydata do objęcia po nim schedy.
Zatem Leo2008, spokojnie, bez nerwów. Liga ma się toczyć fair i zamierzam o to zadbać.
Leo2008
Mar 16 2008, 18:29
Dziękuje bardzo
marky_ramone
Mar 16 2008, 22:52
w obecnej rundzie został mi mecz z majcherem, strasznie sie mijamy na gg, zawsze jeden z nas albo akurat wychodził albo akurat nie mógł zagrac, postaramy sie rozegrać ten mecz jeszcze dzis o ile na siebie trafimy, w razie czego zrobimy to jutro więc proszę o nie wpisywanie WO.
pzdr.
23 kolejka.
tyran- norek
Cały tydzień próbowałem sie skontaktować jednak zero odzewu prócz jednego "jestem" późno wieczorem kiedy już spałem.
22 kolejka.
norek- marky_ramone
To co wyżej jednak gdy w końcu natrafiłem na przeciwnika napisał, że musi wyjść do miasta i że po godzinie 14 będzie do samego wieczora dostępny. Chciałoby się rzec niedoczekanie.
Panowie mamy na lige cały tydzien i za przeproszeniem nie dam robic z siebie pajaca jak to mialo miejsce w innych ligach gdzie ludzie olewali caly tydzien a nagle w niedziele przypominali sobie o lidze ( tu nawet to nie mialo miejsca). Dzisiaj mnie juz nie bedzie bo jak wiadomo mamy swieta. Dziwi mnie tylko i wylacznie to ze 4 mecze tygodniowo to dla niektorych kosmiczny problem.
mackal
Mar 23 2008, 21:24
Z raffelsem prawdopodobnie zagramy jutro.
burza-lukas
Mar 24 2008, 01:20
Kolejka 22
switek - burza-lukas
Kolejka 23
burza-lukas - tooom19Obaj panowie nie próbowali się ze mną skontaktować. Proszę o wpisanie WO na moja korzyść za te dwie kolejki.
Próby skontaktowania się z przeciwnikami.
switek
Mar 25 2008, 12:58
Nie dalem rady roze
grac meczow z burza-lukas i leo2008 z powodu wyjazdu na swieta. Prosze o pozwolenie na rozegranie meczow dzisiaj. Pozdrawiam
marky_ramone
Mar 25 2008, 17:26
ja nierozgrałem w poprzednich kolejkach meczy z graczami
1.norek (kontaktował sie ze mną jednak miałem niesamowicie zawalony tydzień i nie dałem rady zagrać, niedziela była jedynym dniem w którym miałem czas no ale jak na złośc akurat rywal nie mógł)
2. ptakms - podobnie jak wyżej
3. raffels - tutaj ja sie kontaktowałem i w sobote i w niedziele i wczoraj - raffels był cały czas dostępny jednak ani razu mi nie odpisał, sam nie napisał do mnie ani razu
te 3 mecze postaram sie rozegrać w tym tygodniu
burza-lukas
Mar 25 2008, 18:39
Cytat(switek @ Mar 25 2008, 14:02:47)

Nie dalem rady rozegrac meczow z burza-lukas i leo2008 z powodu wyjazdu na swieta. Prosze o pozwolenie na rozegranie meczow dzisiaj. Pozdrawiam
Święta były na weekend a od poniedziałku do piątku co robiłeś ? Trzeba myśleć czasami, skoro wiedziałeś że na Święta jedziesz to odezwać się wcześniej. Ja mam sporo meczy nie tylko na iss do rozgrywania i jeszcze teraz muszę godpodarować dodatkowy czas dla Ciebie tak ?
switek
Mar 25 2008, 19:03
Nie spokojnie dla mnie to rozrywka ale skoro dla Ciebie taka wazna sprawa to mozemy uznac walkowera

Chcialem rozegrac w sobode ale kazdemu moze wyskoczyc cos niespodziewanego co przeszkodzi w rozegraniu meczow dlatego skladam prosbe o pozowlenie

Ale skoro jestes taki "zapracowany" to juz niech bedzie walkower szkoda tylko ze ta gra wytwarza takie negatywne emocje wsrod
graczy zamiast cieszyc

Pozdrawiam
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.