Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Reklamacje Dotyczące Walkowerów
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null > Winning Eleven 2002 > Liga WE2002 online > II Liga
Stron: 1, 2, 3
burza-lukas
To nie są negatywne emocje. Po prostu termin na rozegranie śmiesznych 4 meczy jest aż stanowczo za duży a mimo to gracze maja problemy z ich rozegraniem.
Trzeba liczyć się z tym, że następny tydzień to nowa kolejka i nowe spotkania i po za tym, że ktoś pracuję przychodzi do domu znajduje czas na rozegranie meczy plus tego musi grac zaległe spotkania bo przeciwnikowi nie chciało się wcześniej kontaktować tylko zostawia wszystko na ostatnia chwilę nie bacząc na to że na weekend może nie być rywala lub sam wyjechać. Wcale nie muszę rozgrywać tego meczu. Termin minął piłkarze czekali na murawie a rywala nie było. wink.gif
mackal
21 kolejka
Raffels-mackal

niestety brak kontaktu na gg
Bakel
Burza-lukas ma rację. Należy szanować czas innych osób. Po upływie regulaminowego tygodnia rozegranie meczu zależy tylko i wyłącznie od dobrej woli osoby, która wykazywała inicjatywę rozegrania meczu.
Święta świętami, ale przed świętami również było sporo czasu na skontaktowanie się z rywalem i rozegranie zaplanowanych meczów.
soniak
marky ty chcesz grac zalegle mecze heh a ze mna zaleglego nie chciales zagrac i dostalem WO :/
Arturo3H
hehe bo za dobry jestes i mógłby stracić pkt tongue.gif ale teraz poważnie... to co sie dzieje z tymi WO to jakies jaja chyba a juz dawno po świętach unsure.gif . Nie pisałem nic wcześniej bo rozumiem ze komus raz moze cos wypaść, ale jak juz wspomniano, na TYLKO 4 mecze jest 7 dni... dry.gif
Moim zdaniem Bakel troszke za dużo luzu dałeś, po to wyznaczasz termin zeby był przestrzegany i skoro minął i nie ma wyjaśnień lub są na czyjąś kożyść, to w poniedziałek z góry na dół WO spóźnialskim i spokój bez przedłużania. Komu będzie zalezało to zagra w innym terminie, ale przynajmniej nie bedzie takich sytuacji ze jeden ma zagrany komplet meczy a drugi zaległe z przed 3 tygodni bo wtedy istnienie tabeli ligowej nie ma sensu. pzdro
kristo2323
Fakt 4 mecze na tydzień i jeszcze większość się budzi w niedziele po 23:00 . Moim zdaniem nie ważne ile by było czasu i tak większość odkłada na ostatnią chwile mecze. rolleyes.gif
burza-lukas
Kiedy zostaną wpisane WO za te dwie kolejki co zgłaszałem. rolleyes.gif Minęło już sporo czasu od mojego zgłoszenia.
Arturo3H
Bakel nie śpimy, jak nie masz czasu to upoważnij kogoś do tej czynności rolleyes.gif
Raffels
Zgłaszam rezygnację z gry w lidze z powodu braku czasu w tygodniu i częściowo w weekendy przez co nie jestem w stanie rozegrać meczów w terminie. Wszystkim zawodnikom dziekuję za grę i zyczę powodzenia.
Bakel
Cytat(Raffels @ Mar 30 2008, 19:52:03) *
Nick: Raffels
Miejscowość: Konstancin
Numer GG: 5297468
Adres email: [email protected]
Łącze: 1024/256

Linków do profili nie dam, bo... w zasadzie nie gram w żadnym ranku. A czemu chce grac? A tak o. Chyba lepszy ja niz jakies niewiadomoco, ktore przegra 2 mecze i zrezygnuje z ligi. tongue.gif

Cytat(Raffels @ Mar 30 2008, 19:52:03) *
Zgłaszam rezygnację z gry w lidze z powodu braku czasu w tygodniu i częściowo w weekendy przez co nie jestem w stanie rozegrać meczów w terminie. Wszystkim zawodnikom dziekuję za grę i zyczę powodzenia.

No tak, a "te niewiadomoco" grają i dzięki nim gra się jakoś ładnie toczy.

Walkowery za ostatnie 2 tygodnie będę wypisywał dzisiaj wieczorem.
Raffels
Wiesz, jak bym wiedzial, ze zmienie robote i bede pracowal w takich godzinach jak teraz to bym w ogole sie nie pisal na lige. Niestety nie jestem jasnowidzem.
Bakel
Cytat(Arturo3H @ Mar 26 2008, 20:16:03) *
hehe bo za dobry jestes i mógłby stracić pkt tongue.gif ale teraz poważnie... to co sie dzieje z tymi WO to jakies jaja chyba a juz dawno po świętach unsure.gif . Nie pisałem nic wcześniej bo rozumiem ze komus raz moze cos wypaść, ale jak juz wspomniano, na TYLKO 4 mecze jest 7 dni... dry.gif
Moim zdaniem Bakel troszke za dużo luzu dałeś, po to wyznaczasz termin zeby był przestrzegany i skoro minął i nie ma wyjaśnień lub są na czyjąś kożyść, to w poniedziałek z góry na dół WO spóźnialskim i spokój bez przedłużania. Komu będzie zalezało to zagra w innym terminie, ale przynajmniej nie bedzie takich sytuacji ze jeden ma zagrany komplet meczy a drugi zaległe z przed 3 tygodni bo wtedy istnienie tabeli ligowej nie ma sensu. pzdro

W święta byłem wyjątkowo pobłażliwy, choć zdaję sobie sprawę, że zagranie 4 meczów w tygodniu nie jest specjalnym obciążeniem.
Arturo3H
No ale tu coś ci sie mówiąc z lekksza "pokiełbasiło" tongue.gif

315 burza-lukas 3:0 Arturo3H 31.03.08 23:30 (jako WO)

zagrałem 2 mecze juz dawno z burzą, w pierwszym było 1:1 a w drugim niespodziewanie 1:2 przegrałem. Miałes dać WO na moją korzyść za Raffelsa albo rogasa chyba ;]
Bakel
Czasem się już mieni w oczach od szukania nierozegranych spotkań tongue.gif
Poprawione.
burza-lukas
trochę tutaj sie zaniedbało w tych tematach. Ja sie pogubiłem w tym tygodniu do której kolejki trzeba mieć rozegrane mecze ? Kiedyś było pisane ale teraz już nie.
soniak
prosze wykasowanie meczu soniak 3:0 Giggsy ponieważ przy wpisywaniu pomylilem graczy.
pozdro
norek
30 kolejka
switek- norek

Pisalem na gadu jednak null odzewu.
arek182
niestety nie byłem w stanie rozegrać moich meczów w tym tygodniu, ponieważ miałem strasznie dużo pracy. prosiłbym o nie wspisywanie walkowerów, gdyż postaram się to nadrobić w przyszłym tygodniu.
mackal
32 kolejka:

Burza lukas-mackal

Niestety ciężko go było zastać,a dzisiaj miałem wolny dzień i go nie było.
Arturo3H
32 kolejka

Arturo3H - majcher

Pisałem wielokrotnie do majchera, ale w większości przypadkó nie odpisywał, raz napsiał ze nie może grać "teraz" a wczoraj z jego/neta winy niestety mecz nie doszedł do skutku

majcher (5-04-2008 21:53)
cholera to chyba coś u mnie
ale ping dobry miałem...
Arturo (5-04-2008 21:53)
cyber
error requesting list
lol
dasz ip do cybernetu
majcher (5-04-2008 21:54)
nie mam nie wiem czemu..
Arturo (5-04-2008 21:54)
89.174.100.155:27888
nie, widze ze nie pogramy
jasna dupa cos sie jebie
reset
biggrin.gif
właśnie kompa włączyłem
majcher (5-04-2008 21:55)
nie zagramy teraz
Arturo (5-04-2008 21:56)
no to musisz jakos mnie drapnąć jutro bo wo..
Arturo (5-04-2008 21:56)
;]
majcher (5-04-2008 21:56)
no spoko
majcher (5-04-2008 21:57)
i tak nie spadnę już więc luzik
w każdym razie odezwe sie
narka
Arturo (5-04-2008 21:57)
ok narka

Niestety majcher się nie odezwał.
Bakel
Cytat(arek182 @ Apr 6 2008, 15:07:42) *
niestety nie byłem w stanie rozegrać moich meczów w tym tygodniu, ponieważ miałem strasznie dużo pracy. prosiłbym o nie wspisywanie walkowerów, gdyż postaram się to nadrobić w przyszłym tygodniu.

Walkowery wpiszę teraz, a Ty nadrobisz w bieżącym tygodniu. Jeżeli rywale nie chcieliby zagrać to wówczas zmieniamy WO na Twoją korzyść. Mam nadzieję, że jednak zagracie.
Zdziwiłem się, gdy zobaczyłem na Twoim koncie 28 meczów, do tej pory byłeś jednym z najbardziej sumiennie grających uczestników. smile.gif
rychal(rsix)
29 kolejka:

Raffels vs. rychal

Bakel, tak tylko dla przypomnienia happy.gif..
Bakel
Walkowery wpisane. Rozpoczynamy decydujące kolejki. smile.gif
burza-lukas
Cytat(mackal @ Apr 6 2008, 15:47:27) *
32 kolejka:

Burza lukas-mackal

Niestety ciężko go było zastać,a dzisiaj miałem wolny dzień i go nie było.

Ja pierwszy sie odezwałem do ciebie dobrych kilka dni temu.. odpisałeś dopiero w niedziele jak mnie nie było. W sumie też do ciebie potem pisałem chyba z 3 a może 4 razy. Do 18.00 jestem w pracy i jak przychodzę to odpisuję ale potem brak odezwu od Ciebie. Najwidoczniej tylko do południa siedzisz przy kompie.

Jutro możemy zagrać więc proszę nie wpisywać WO. Będę od 18.00 w domu czekał na mackala.
Bakel
Cytat(burza-lukas @ Apr 8 2008, 00:34:18) *
Ja pierwszy sie odezwałem do ciebie dobrych kilka dni temu.. odpisałeś dopiero w niedziele jak mnie nie było. W sumie też do ciebie potem pisałem chyba z 3 a może 4 razy. Do 18.00 jestem w pracy i jak przychodzę to odpisuję ale potem brak odezwu od Ciebie. Najwidoczniej tylko do południa siedzisz przy kompie.

Jutro możemy zagrać więc proszę nie wpisywać WO. Będę od 18.00 w domu czekał na mackala.

Mecz nie został rozegrany?
burza-lukas
No właśnie nie został.
mackal odezwał sie do mnie tuż po 18.00 ale nie wziął pod uwagę tego chyba, że zanim dojdę z tej pracy do domu to minie co najmniej pól godziny jak nie więcej.

Jak widać odpisałem ale ponownie mackal sie nie odezwał, nie wiem czy to specjalnie czy jak. Ostatnio jak pamietam to tez były takie problemy z tym graczem. odzywał sie tylko z rana jak w pracy byłem a wieczorami zero odezwu. Nie wiem jak rozwiązać ta sprawę w każdym razie winny nie jestem tego nierozegranego meczu. jako pierwszy zgłosiłem chęć rozegrania na gg mimo że mackal odpisywał to zawsze wybierał czas w którym mnie nie było i na odwrót.
mackal
Widzę,że dostałem 3 walkowery.
Staram się sumiennie rozgrywać wszystkie mecze ,bo walczę o awans a te 3 walkowery praktycznie pozbawiły mnie szans :/
Od kilku dni piszę ciągle do toom19 i arek182,bo zależy mi na rozegraniu tych meczy,ale zero odzewu.
Jestem graczem fair ,bo kiedyś z boleksem zagrałem mecz mimo iż to ja dostałem 3:0(walkower)i skończyło się wynikiem 1:1.
A teraz mają mnie gdzieś .
Odnośnie burzy jak będę to na pewno zagramy.
burza-lukas
Odnośnie burzy to sprawa została już wyjaśniona. Mieliśmy zagrać mecz w któryś dzień ale jak pisałem do Ciebie to Ty w najlepsze graleś sobie w express.
Także WO zasłużone. Bakel sam widzial jaka sytuacja była. W jajo nie będę dawał sie robić. Jak sie umawiam to sie wstawiam a nie lece w kulki i gram sobie expressa.
Arturo3H
Arturo3H - majcher 32 kolejka

zaległy mecz rozegraliśmy mimo ze miałem 3pkt za walkower pisaęłm wielokrotnie do przeciwnika bo jak mam wygrać lige to fair. Mecz zakończył się remisem 1:1 miałem przewage ale niestety słupki i słaba dyspozycja dos santosa uratowały majchera wink.gif

W tym tygodniu mam jeszzce do rozegrania mecze z Malasem i markym ale obaj nie odpowiadają mimo ze niemal codziennie do nich pisze, tak więc WO nie bedzie się dało uniknąć
mackal
QUOTE(burza-lukas @ Apr 12 2008, 00:42:58) *
Odnośnie burzy to sprawa została już wyjaśniona. Mieliśmy zagrać mecz w któryś dzień ale jak pisałem do Ciebie to Ty w najlepsze graleś sobie w express.
Także WO zasłużone. Bakel sam widzial jaka sytuacja była. W jajo nie będę dawał sie robić. Jak sie umawiam to sie wstawiam a nie lece w kulki i gram sobie expressa.

Nie martw się i tak zagramy ten mecz
Rymek
Nie lubie tu pisac, ale czasem trzeba.

Kolejka 36. Rymek - switek

Kolega switek ma problemy z netem, pisalem pytalem czy gra ale nie byl w stanie. Z checia zagram jak bedzie all ok, poki co nie ma jak, yo
rychal(rsix)
34 kolejka:
switek vs. rychal

To samo co wyżej...

35 kolejka:
rychal vs. tooom19

Zero kontaktu...
switek
Nie chcialem tego no ale coz nie z mojej winy. Moj administrator internetu zawalil sprawe i cos spieprzyl w calej sieci co spowodowalo iz moj internet chodzi jakby chcial a nie mogl ;/ Nie chce nikomu psuc zabwy dlatego skladam rezygnacje z ligi ;/ Wiem ze glupio bo to juz koniec sezonu ale nie zdolam rozegrac tych meczy teraz a pozniej to juz bedzie po lidze a ja mam teraz niewiele czasu wkoncu matura idzie;/ Dzieki za wszystkie mecze. Bylo bardzo fajnie pozdrawiam i przepraszam za klopot:)
Arturo3H
W takim razie wychodzi na to że teoretycznie rozegrałem już wszystkie mecze:

kolejka 33
Malas vs Arturo3H
Cały tydzień pisałem i bez odp

kolejka 34
Arturo3H - marky_ramone
jak wyżej, szkoda że marky wymiękł bo myślałem ze do końca bedzie mi deptał po piętach ;]

kolejka 37
Raffels - Arturo3H
- przeciwnik zrezygnował z ligi

kolejka 38
Arturo3H - rogas

kolejka 42
Arturo3H - świtek

W sumie dobrze że liga już się kończy bo forma, i przedewszystkim skuteczność drastycznie spadło.

Dzieki wszystkim za gre pozdro
mackal
Brak kontaktu ze strony:

tyran
majcher
malas
burza-lukas
kolejka 33

majcher - burza
(ustawiliśmy się lecz mecz został przelożony z powodu słabych warunków przeciwnika - postaramy się rozegrać jak warunki się polepszą)

Kolejka 34

burza - Małas
( przeciwnik nie odpowiadał mimo kilkukrotnego kontaktu)

Kolejka 35

marky_ramone - burza
( czyt. wyżej - kol. 34)

Kolejka 37

ptakms - burza
(kilka razy pisałem do niego, dzisiaj po poludniu napisał, lecz akurat bylem pól godziny poza domem jak wróciłem i odpisalem nie było już odpowiedzi)

Kolejka 38

Raffels
( rezygnacja z ligi )

Leo2008
36 kolejka: Leo2008 - Malas nie ma kontaktu

A
Raffels juz nie gra w lidze tak mi napisał :

Leo 11:45:09
czesc
Leo 11:45:23
mamy mecz do ligi iss kiedy mozesz zagrac ?
raffels, 11:49:02
nie gram juz w lidze

Leo 11:49:12
aha ok
Leo 11:49:16
spoko
Leo 11:49:20
czesc
raffels, 11:49:28
czesc
Giggsy
Kolejka 36 Giggsy - Marky_Ramone

Nie ma wogóle odpowiedzi od Kolegi. A szkoda.

No ale nic nie wiadomo co trzeba z tym zrobić. Prosiłbym o rozpatrzenie tego problemu przez Admina Ligi
burza-lukas

Kolejka 37

ptakms - burza-lukas

Mecz miał być rozegrany ale jak widać ze co niektórzy się umawiają a nie potrafią się wstawić.
proszę o WO za ta kolejkę. Nie będę rozgrywał już tego meczu - brak czasu, termin minął dawno i mimo tego ptakms że miał szanse zagranie tego meczu zlekceważył to jak i mój czas, który poświęciłem na czekanie. No sorki ale czas mnie nagli i zaległe spotkania odpadają. Mam wyprowadzkę za tydzień i trochu spraw związanych z tym.

Gracz majcher wciąż nie odpisuję - miał sie odezwać jak warunki sie polepszą....ale rozegrał jak widzę kilka spotkań w lidze o tamtej pory wink.gif no cóż.
arek182
nie moge sie skontaktowac z marky_ramone - zero odzewu na GG.

Ponadto mam pytanie do Bakela: jak będzie wyglądała sprawa z zawodnikami którzy pod koniec sezonu wycofali się z ligi ?? czy za wszystkie ich mecze zostaną przyznane walkowery ?? czy po prostu anuluje sie wyniki ??
Bakel
Walkowery będą wpisane za Raffelsa i rogasa. Tylko runda rewanżowa, pierwszą zostawiamy tak jak jest.
burza-lukas
Liga dobiegła końca.
Niestety ładnie się zaczynało a kiepsko skończyło bo zawodnicy pod koniec sezonu olali sobie rozgrywki.

Moje ostatnie spotkania w lidze zakończyły się walkowerami przeciwników. Mimo wszystko dobrze się bawiłem z wami tutaj grając w lidze. Termin się skończył. Prawie udało się awansować. dry.gif

majcher 0 - 3 burza-lukas (WO - przeciwnik miał dać znać ale minął kolejny tydzień i nie dał znaku)

burza-lukas 3 - 0 Malas (WO -Malas zrezygnował z ligi)

burza-lukas 3 - 0 marky_ramone (WO -także rezygnacja z ligi)

burza-lukas 3 - 0 ptakms (WO - sytuacje wyjaśniałem w poprzednich postach, ptakms nie odezwał się do tej pory widać nie zależało mu na rozegraniu meczu)

burza-lukas 3 - 0 Raffels (WO - rezygnacja z ligi)

rogas 0 - 3 burza-lukas (WO - rezygnacja z ligi)

Panów którzy nie zrezygnowali z ligi a po prostu nie rozegrali ze mną spotkania (ptakms i majcher) informuję, że nie mam możliwości dogrania już tych meczy ponieważ mam wyprowadzkę w tym tygodniu i nie będę miał neta przez jakieś kilka tygodni. Tak więc trzeba było rozegrać to w terminie.

Proszę o dodanie tych wyników do terminarza.
burza-lukas
Takie pytanie skąd u Giggsy'ego wzięło się 44 mecze w lidze jak mamy do rozegranie tylko 42. Według moich obliczeń to maximum ile mógł zdobyć to było 78 pkt a tu nagle jakieś 80 ma - chyba wymaga to poprawki bo coś nie tak jest.
Bakel
Cytat(arek182 @ Apr 17 2008, 22:51:02) *
nie moge sie skontaktowac z marky_ramone - zero odzewu na GG.

Ponadto mam pytanie do Bakela: jak będzie wyglądała sprawa z zawodnikami którzy pod koniec sezonu wycofali się z ligi ?? czy za wszystkie ich mecze zostaną przyznane walkowery ?? czy po prostu anuluje sie wyniki ??

Pierwsza połowa sezonu zostaje bez zmian, walkowery będą za całą drugą połowę: od 22 kolejki włącznie.
soniak
36 kolejka:

tooom19 : soniak

Zero kontaktu z tym graczem
burza-lukas
Ktoś jeszcze gra tą ligę chyba nie jak widać mimo że już po terminie dawno. Pozostaje wpisać WO tak jak jest według regulaminu dla gości w poszczególnych kolejkach.
arek182
skandal. Użytkownik norek był gospodarzem spotkania w ogóle się ze mną nie skontaktował i w dodatku chyba sam sobie wpisał walkower na swoją korzyść tongue.gif Co to ma być ?!?! Szkoda że gracze pod koniec sezonu troche się posypali i zrobił się bałagan.

toom19 - zero kontatku
marky ramone - również
burza-lukas
Cytat(arek182 @ Apr 26 2008, 08:01:15) *
skandal. Użytkownik norek był gospodarzem spotkania w ogóle się ze mną nie skontaktował i w dodatku chyba sam sobie wpisał walkower na swoją korzyść tongue.gif Co to ma być ?!?! Szkoda że gracze pod koniec sezonu troche się posypali i zrobił się bałagan.

toom19 - zero kontatku
marky ramone - również

dokładnie co to ma być ten mecz zależał od mojego awansu a tu patrze że 3-0 dla norka, który wcześnie przegrał z arkiem 7-1. chciałem się skontaktować z graczami że rzeczywiście doszło do tego meczu teraz jednak widzę że nie. mam nadzieję że wynik spotkania zostanie zmieniony na WO na korzyść arka.
Bo będzie zadyma. dry.gif
norek
Cytat(arek182 @ Apr 26 2008, 09:01:15) *

toom19 - zero kontatku
marky ramone - również

RZAL I BUL.
Po zobaczeniu powyższej treści rezygnuję z ligi. Proszę aby wszystkie moje spotkania zostały potraktowane walkowerem.
Wszystkim normalnym dziękuję za wspólnie rozegrane mecze natomiast baranom współczuję.
burza-lukas
To mecz sie odbył czy nie ? Bo ja też już zgłupiałem. Jedynym wyjściem chyba jest abyś przedstawił norek screen z archiwum gg jak ustawiacie się na jakiś serwer przed meczem. Wtedy będzie jasne kto ma rację.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.