CYTAT(burza-lukas @ May 7 2008, 18:44:13)

A ja widze ze znowu cos namotane jest w tabeli. arek 81 pkt i na 4 miejscu mimo ze pod koniec ligi mial 74 badz 75 cos kolo tego i jeden mecz do zagrania a teraz po tym ostatnim spotkaniu rozegranym ma 81 ? ehhh robcie dobrze te tabele bo robi sie to irytujace. Caly czas obserwowalem sytuacje w grupie i to ja powinienem na tym 4 miejscu byc a nie arek.
78 pkt powinien miec...o te trzy pkt za duzo mu wpisano.
Daj na luz i tak jeżeli ruszy kolejna edycja to połowa z 2 ligi zagra w pierwszej. Więc jak tylko wyrazisz chęć gry to pierwsza ligę masz na bank jestem tego pewien na 100%. Co fakt to fakt lepiej awansować oficjalnie niz kuchennymi drzwiami ale chyba mi sie zdaje że 2 ligy to nie będzie w kolejnym sezonie obym się mylił. A jeśli nie wejdziesz to ja ci udostępnię swoje miejsce nie martw sie tak czy siak już jesteś w pierwszej lidze

A tak a propo tu się wykłócasz posty piszesz a nawet słowem sie nie odezwiesz kiedy neta będziesz miał bo jak się domyślam z kafejki skrobałeś to ? A tak serio serio walcz o swoje bo kto cicho siedzi to zawsze go wyrolują. Zasady to zasady tak myślę chyba że sie mylę to sorry.
Aha a to już koniec ligi oficjalnie ? jakiś podsumowanie budiet, przemówienia, gratulacje , wywiady , TV , wycieczki , kontrakty , no wiecie takie bajery ? czy można sie spodziewać niespodzianek na zakończenie ?
Dzieki wszystkim za grę i organizatorowi za prowadzenie ligi . Gratuluje zwycięzcą pierwszej i drugiej ligi.
Pozdrawiam