Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Faces By Ronaldinho-10
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008 > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 2008 > Grafika > Face Edit
Stron: 1, 2, 3, 4
Ronnie-10
GENIALNY!!!...nic dodac nic ujac biggrin.gif Pozdrawiam
Ronni1010
Dzięki za jedną ocenę i proszę o więcej komentarzy... i już może dzisiaj pokaże wam preview Pepe
...Szczęśliwego nowego roku...
Kubus91
Xavi extra. Zdecydowanie lepszy niz ten od KONAMI. Odrazu pobieram i wrzucam smile.gif
pzdr.

d-note
Ładny Xavi, ale super to nie.
Małe błędy w nosie są wink.gif
Ronni1010
Siemka, dawno nie robiłem już twarzy bo miałem różne inne sprawy.
Robinho:
Preview

Czekam na dużo ocen...

PS
Przypadkowo dałem już download na gamingaccess.com
Ronni1010
Proszę o jakieś komentarze
Ronnie-10
Dobry Robinho....jakosc robi swoje...znizylbym brwi bo wyglada jakby sie przestraszyl huh.gif ...pokombinuj tez z modelem...szczegolnie dziwacznie wyglada jego broda z profilu...jakas taka...szpiczasta happy.gif ale ogolnie jest coraz lepiej z Twoimi mordkami...Ladne wykonanie ale wiecej baw sie w oedicie..Robisz postepy...czekam na kolejne mordki...pozdrawiam
szołpas
w ogule nie przypomina mi Robsona (;
zywul
Oczy i brwi do bani. Nos słaby, usta też nie powalają. Średniawa ta morda.
fanbarcy1926
Ronaldinho-10 dla mnie robisz świetne mordki, niestety nigdzie nie ma Gabiego Milito, a ten w paczkach no niestety... Może spróbowałbyś wykonać twarz Argentynczyka. Kilka twoich prac już biega w moim PESie wink.gif Pozdro
Orange_91
Cytat(fanbarcy1926 @ Mar 1 2008, 15:20:39) *
Ronaldinho-10 dla mnie robisz świetne mordki, niestety nigdzie nie ma Gabiego Milito, a ten w paczkach no niestety... Może spróbowałbyś wykonać twarz Argentynczyka. Kilka twoich prac już biega w moim PESie wink.gif Pozdro

Widziałeś datę ostatniego postu w tym temacie? Ronaldinho-10 już chyba nie robi twarzy przynajmniej nie pokazuje tutaj na forum.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.