Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Faces By Ronaldinho-10
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008 > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 2008 > Grafika > Face Edit
Stron: 1, 2, 3, 4
Ronni1010
Tomasz Kuszczak :
Preview

Proszę o oceny i czekam na następne propozycje (podsyłajcie fotki do propozycji) happy.gif
JureQ10
Spoko Kuszczak..tylko popraw jego prawa strone ust zeby wygladala jak lewa....pozdrowionka happy.gif
.:CR7:.
usta i oczy do poprawy
d-note
Nie najgorszy Kuszczak, ale trzeba by poprawić oczy, usta, nos wink.gif
.Shock3r
Racja.Usta,nos,uszy do poprawki wink.gif
Hal
Cytat(Ronaldinho-10 @ Dec 17 2007, 14:02:39) *
Tomasz Kuszczak :
Preview

Proszę o oceny i czekam na następne propozycje (podsyłajcie fotki do propozycji) happy.gif

Niezła twarz. Szkoda, ze Kuszczak ma model w grze.
Tak jak poprzednicy piszą - ' Popraw oczy i usta '
Hojrak Red Devil
No ładna twarz, tylko popraw nos i usta , pokaż fotkę z której robiłeś.
Pozdro smile.gif
Jacmen
Jak dla mnie niczym sie nie różni od tego w grze pozdrawiam wink.gif
.::Diego::.
Cytat(Ronaldinho-10 @ Dec 17 2007, 14:02:39) *
Tomasz Kuszczak :
Preview

Jakoś średnio trawię te morde. Jeżeli mam być szczery to bardziej już podobała mi sie twarz Kuszczaka do pesa6 wykonana przez Norda
szołpas
-bmp za gładkie i w ogule nie sie nie podoba
-nos
-usta
-oczy
ogólnie to prawie wszystko ... wole tego od konami:)
Paput
Oczy i usta do poprawy i będzie gites. dry.gif
Ronni1010
Iker Casillas:
Preview

Proszę o oceny i komentarze biggrin.gif

Mało podobny do Ikera. Nie napracowałeś się.
marcin_p
Zgadzam sie z alterem. Jest mało podobny do Ikera. Ma tez jakby dziwnego wąsa;| ogólnie słabo. Skończyłes już Kuszczaka?
JureQ10
Jakosciowo super...zmien model(brodke z profilu)...pozdro
Dominoz
Zero podobieństwa.
Do tego wygląda, jakby sie opalił na różowo xD

BoBaN
Casillas zupełnie nie podobny, już wole tego od konami.

wogóle te ostatnie mordy wyglądaja jakby były zrobione w edit mode.
JuveR
Jak dla mnie robisz spoko fejsy. Mógłbyś dać jeszcze raz download Andersona? najlepiej na filefront. A co do propozycji to zrób może Giovinco (byłbym wdzięczny). Fotka jest w temacie "Fotki dla facemakerow" bo sam ją tam zamieszczałem. Fajnie jakbyś zrobił jeszcze Palladino smile.gif Ale fotki nie mam :/ Z góry dzięki
MYSZa7
Iker słabiutki wink.gif
artysta germanista
dominoz już nie przesadzaj że zero podobieństwa poprostu jeszcze sie chlopak nie rozkręcił
Ronni1010
Cytat(e_adrian @ Dec 25 2007, 19:49:04) *
dominoz już nie przesadzaj że zero podobieństwa poprostu jeszcze sie chlopak nie rozkręcił

Dzięki za wszystkie komentarze a tak do podobieństwa to, według mnie sam Iker Casillas chyba zgadnął by że to on xD.
Niedługo FINAL Kuszczaka...
Pozdrawiam wszystkich
sqb
Możesz dać jeszcze raz download Andersona, bo wygasł lub coś tak się zwaliło. Chciałeś propozycje twarzy, więc zrób Quaresme, popraw C. Ronaldo, zrób jeszcze Błaszczykowskiego. Pozdrowił.
Ronni1010
Proszę, Anderson (FINAL)

DOWNLOAD - File Front
sqb
"Wiadomość forum

Przepraszamy, wystąpiĹ� błąd. Jeśli nie jesteś pewny jak używać tej opcji lub nie wiesz dlaczego wystąpiĹ� błąd, spróbuj poszukać w plikach pomocy.
Napotkane błędy:

Przepraszamy, niektóre z wymaganych plików zostały utracone. Jeśli zamierzałeś przejrzeć temat, jest prawdopodobne, że został usunięty lub przeniesiony. Proszę wróć i spróbuj ponownie."

Nadal wyświetla taki komunikat...
Może download na innej stronce daj
Ronni1010
Cytat(sqb @ Dec 26 2007, 19:29:41) *
"Wiadomość forum

Przepraszamy, wystąpiĹ? błąd. Jeśli nie jesteś pewny jak używać tej opcji lub nie wiesz dlaczego wystąpiĹ? błąd, spróbuj poszukać w plikach pomocy.
Napotkane błędy:

Przepraszamy, niektóre z wymaganych plików zostały utracone. Jeśli zamierzałeś przejrzeć temat, jest prawdopodobne, że został usunięty lub przeniesiony. Proszę wróć i spróbuj ponownie."

Nadal wyświetla taki komunikat...
Może download na innej stronce daj

Wiem, wiem
w takim razie wejdź na File Front i wpisz w wyszukiwarce Anderson to se znajdziesz
nie wiem dlaczego jest taki błąd, mnie też to wnerwia
pozdro
perONE
poniewaz on odaej link do czegos na forum a nie do downloadu
Ronnie-10
Ronaldinho-10 wyslij SQB-owi bina przez gg i po sprawie...fajne mordki..pozdrawiam..
Ronni1010
Przepraszam za wszystkie błędy, już wszystko działa
.:KUNA:.
Za czerwony ten diabelek;p
artysta germanista
moze byc anderson
Ronni1010
Postanowiłem poprawić Samuela Eto'o
FINAL V2:

DOWNLOAD

Oceniajcie

PS
Kuszczaka i Casillasa postanowiłem już zostawić w spokoju bo mi nie wyszli.
Teraz robię Xavi'ego, niedługo PREVIEW hehe...
Fuji
fajny, ale jakis malo podobny
szołpas
podobny bo konami zrobiło dobry model wiec wystarczyło nałożyć bmp i zmapować i mamy dobrą morde wink.gif jednak nie podobaja mi sie jeszcze oczy wyglada jakby miał zeza, nos bym jeszcze poprawił
Ronnie-10
Dobry Eto'o...ta wersja bardziej mi sie podoba niz pierwsza smile.gif ..pozdrawiam..
Stepover
Fajny Eto'o. Dobra jakość. Jedyne co możnaby było poprawić to oczy i delikatnie "skrócić" lewe ucho (z naszej perspektywy). Będzie super mordka bo dobra już jest wink.gif

POZDRO laugh.gif
Ronni1010
Xavi:
PREVIEW

Czekam na komentarze i oceny... tongue.gif
perONE
usta i oczy
fajne wloski tongue.gif
Ronnie-10
BDB Xavi...popraw usta i oczy i bedzie wypas...jak skonczysz to zamawiam bina rolleyes.gif pozdrawiam..
Paput
Popraw usta i oczy i daj bina.
Włosy zajebiaszcze blink.gif
Stepover
A ja słyszłaem, że OEdit nie pozwala na edycję włosów do PES2008 blink.gif blink.gif blink.gif
szołpas
Cytat(Stepover @ Dec 29 2007, 20:58:40) *
A ja słyszłaem, że OEdit nie pozwala na edycję włosów do PES2008 blink.gif blink.gif blink.gif

bo to włoski z edit mode lol blink.gif
a co do mordy to moze sprobuj zrobić kogoś co nie ma modelu w grze np.Pepe
Ronni1010
Cytat(sZ0lpAs @ Dec 29 2007, 22:38:44) *
a co do mordy to moze sprobuj zrobić kogoś co nie ma modelu w grze np.Pepe

Dzięki za wszystkie komentarze i postaram się zrobić Pepe
Nie wiem jeszcze jak się robi własne włosy do nowego PESa, bo to o wiele trudniejsze niż z PES 6,
jeżeli ktoś ma tutorial to byłbym wdzięczny rolleyes.gif
norek
Cytat(Ronaldinho-10 @ Dec 30 2007, 10:40:40) *
Dzięki za wszystkie komentarze i postaram się zrobić Pepe
Nie wiem jeszcze jak się robi własne włosy do nowego PESa, bo to o wiele trudniejsze niż z PES 6,

Jaki tutorial? Przecież mordy sie robi identycznie jak te do pes6. Jedyną zmianą i utrudnieniem jest to że zamiast "a" kropek jest "ax20". Trzeba dużo więcej czasu spędzić nad mapowaniem i nie można przegiąć w przypadku tekstury z wyostrzaniem gdyż gra wycina niezłe cuda z przeostrzeniem na zbliżeniach. Pozdrawiam.
Ronnie-10
Cytat(Ronaldinho-10 @ Dec 30 2007, 10:40:40) *

Bardzo dobre pytanie...da sie zrobic wlasne wlosy do PES2008?...wie ktos?..
d-note
Co do Xaviego to nawet dobry.
Jedyne co to popraw oczy i usta tongue.gif
szołpas
Cytat(Ronnie-10 @ Dec 30 2007, 11:35:18) *
Bardzo dobre pytanie...da sie zrobic wlasne wlosy do PES2008?...wie ktos?..

.... nie da sie zrobić własnych włosów .. ten oedit co jest nie czyta binów z heirami wink.gif
sory za OT
sqb
Ronaldinho, to jak, może teraz zrobisz Quaresme wink.gif ?
Ronni1010
Quaresme zrobię później, bo chciałem zrobić kogoś bez modelu.
A co do włosów to podam wam przykład:
Manduca11 zrobił własne włosy do Ze Roberto, proszę to ten temat
KLIK

Damian.
Pewnie zrobił on tylko teksturkę włosów na b.podobnych np. na Obi Mikela . Niebawił się w oedicie ;]
Pozdr
Ronni1010
Xavi:
FINAL

DOWNLOAD

Proszę o ocenki biggrin.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.