kostek
Jun 17 2007, 09:55
Słabe bmp i niepodobny...
Katalończyk
Jun 17 2007, 10:09
Fotka z której go robiłeś jest .... hmm do dupy !!
ty chyba nigdy zlej foty nie widziales
z tej da sie duzo wyciagnac ;]
bartek-brt
Jun 17 2007, 13:34
Po nieudanym Serginho wziołem sie ostro do roboty. Jezeli chodzi o bmp to pisaliscie ze jest rozmazane. Zrobiłem to specjalnie ponieważ myslałem ze będzie ładniejsze ale sie myliłem. Mam wykonane już 3 mordy Hanoveru ale pokaze narazie pierwszą którą znacznie poprawiłem.
Hendrik Hahne:

PS. W temacie z fotkami są 4 fotki graczy Hanoveru których nie ma zrobionych, i jakby ktos miał ich więcej to dajcie do tematu albo na PW.
Pozdro o komentujcie!!
chatek
Jun 17 2007, 13:41
Fajna twarz włoski też ok. Popraw usta bo jest w nich malutki błąd takie małe kropeczki. pozdro
No i bardzo przyzwoita twarz. Postaraj się wymodelować lepiej brodę bo jest kanciata.
voytazz13
Jun 17 2007, 14:23
Bardzo fajna morda, nie ma sie do czego przyczepic, moze tylko jest troche za czerwona, ale ogolnie podoba mi sie
Damian.
Jun 17 2007, 14:35
Dobra twarz. Wykonana na przyzwoitym poziomie. Zajrzyj do tematu z fotkami dla facemakerow, ta wrzucilem foty dla Hannoveru
bartek-brt
Jun 17 2007, 16:34
Dzięki za kometarze:P Teraz kolejna twarz. Bawie się z nią bardzo dużo ponieważ cięzko mi było zrobic dobre usta ale chyba wyszło całkiem ok. Jeśli ktos wie jak zmiejszyć źrenice?? Bo on ma dość wąskie oczy i małe źrenice a jak ja pomniejszam oko to źrenice zostają bez zmian. Jezeli chodzi o włosy to są one dla mnie nie do wykonania. Przeszukałem całe prawie pes faces i znalazłem takie. Jakby ktoś miał cos podobnego to niech podrzuci.
Johannes Dietwald:
hair by Gunting
Simi93
Jun 17 2007, 20:45
Jak dla mnie extra

w BMP usuń te świecące się miejsca (nos, trochę czoło)
Pozdrawiam . . .
Z tej foty można wyciągnąć dużo lepszą jakość. Bmp mi się nie podoba..Podobieństwo też kuleje, jak dla mnie głównie ze względu na szczęke.
.:CR7:.
Jun 17 2007, 22:29
Nawet ładne modele Ci wychodzą ale posiedz dłużej przy bmp.
jarek1989
Jun 18 2007, 14:40
no fajny face ;D pozdro
bartek-brt
Jun 19 2007, 13:19
To będzie raczej przedostatnia twarz hanoveru. Nie mam siły ich więcej robic. Porobie troche graczy OE moze jeszcze lepiej będą wychodzić.
Pozdro CR7 za pomoc ale skorzystam z niej dopiero przy kolejnych twarzach bo tą mam już od dawna zrobioną.
bobex77
Jun 19 2007, 13:46
Twoje twarzy wydaja sie byc podobne
IMO jakbys spedzil jeszcze wiecej czasu nad bmp bylo jeszcze lepiej
kobusiak
Jun 19 2007, 16:56
Że tak powiem...obserwuje twoją "kariere" od początku i się niesamowicie rozwinołeś, jeszcze pracuj nad BMP. Ogólnie ostatnie 3 twarze robią wrażenie... Pracuj, pracuj i jeszcze raz pracuj.
Pozdro
bartek-brt
Jun 20 2007, 14:44
Skończyłem facepacka.
..:ownload facepack by bartek-brt::.. PS. Chciałbym otworzyc temat na pesfaces ale nie wiem gdzie to sie robi. Fajnie jakby ktos dał link.
POZDRO!
the-bhoys
Jun 20 2007, 16:21
Świetna paczuszka!

Ściągne sobie, bo przydadzą się mniej znani zawodnicy, których nie mam twarzy w PESie

Widać wielki postęp w Twoim facemakingu

Pozdrawiam
Jun 20 2007, 17:23
Bardzo sympatyczna paczuszka
modele s? niez?e ale bmp póki co jest b. s?abe.... paczki niee ?ci?gne poniewa? bmp dla mnie ma du?e znaczenie...:
pracuj dalej (zw?aszcza nad bmp)
Mortin
Jun 20 2007, 18:42
faktycznie, twarze sa nawet niezle

mysle, ze jak wiecej pocwiczysz, to osiagniesz wysoki poziom
pozdro
Również paczki nie ściągnę. Chociaż podobieństwo zauważalne.. Bmp jednak z tych fotek da sie zrobić duuuużo lepsze. Dlatego proponuje mniej podniecać się dawaniem downloadu, a więcej pracować nad teksturkami

pzdr
bartek-brt
Jun 21 2007, 21:32
Dzi?ki za komenty:P

Pozdro!
PS. A w?a?nie w?oski nie moje:P Wzi?te od So?deckiego. Mam nadzieje ?e i ch w?a?ciciel nie b?dzie mia? pretensji.
model niezły... bmp za bardzo plastikowe.... ale ono przyjdzie z czasem pracuj dalej....:
wloski sa mojej roboty
co do twarzy to nawet nawet
kostek
Jun 21 2007, 22:27
Podobieństwo jakieś widać, model nawet niezły.. ale BMP strasznie przebarwione i słabe.
Dobra twarz,robisz postepy
Cytat(bartek-brt @ Jun 21 2007, 22:36:30) [snapback]156254[/snapback]
Dzi?ki za komenty:P

Pozdro!
PS. A w?a?nie w?oski nie moje:P Wzi?te od So?deckiego. Mam nadzieje ?e i ch w?a?ciciel nie b?dzie mia? pretensji.
Popraw BMP bo jest słabiutkie. Jak to zrobisz, będzie od razu lepiej
Jun 22 2007, 09:13
Coraz lepiej CI to wychodzi. Brawo
Katalończyk
Jun 22 2007, 13:30
Cytat(bartek-brt @ Jun 15 2007, 16:57:52) [snapback]154636[/snapback]
Prawdopodobnie finalna wersja chyba ze dacie jakies propozycje to cos pozmienianiam. Pytam sie czemu tak mało komentarzy?? Juz więcej jest w temacie Katalończyka gdzie są same pokemony.
Serginho (v.2)

Pokemony to narazie robimy oboje więc nie życzę sobie takich tekstów oraz dodawania przez ciebie moich faceów do Best Ever
Masz u mnie wielki MINUS !
voytazz13
Jun 22 2007, 13:57
Cytat(Katalończyk @ Jun 22 2007, 14:34:10) [snapback]156414[/snapback]
Pokemony to narazie robimy oboje więc nie życzę sobie takich tekstów oraz dodawania przez ciebie moich faceów do Best Ever
Masz u mnie wielki MINUS !
Ja bym sie sprzeczal, Bartek ostatnio robi twarze na bardzo przyzwoitym poziomie(szczegolnie modele), sorry za offtop
tomek828
Jun 22 2007, 14:06
Fajny Serginho !!

Podoba mi sie ta twarz !!
bartek-brt
Jun 24 2007, 14:11
Ostatnio kompletnie nie miałem pomysłu na twarze. Kazda którą robiłem była poprostu beznadziejna, więc robilem callab z Voytazz13. Wydaje mi sie że spoko wyszła.
Tomasz Jarzębowski (bartek-brt & Voytazz13)

Shot at 1969-12-31
..:Download::.. Pozdro!
PS. Koszulka to tylko nadzieja:P:P
MYSZa7
Jun 24 2007, 14:17
Dla mnie bardzo dobry,ale popraw BMP a dokładnie nos,czubek jest zupełnie inny niż reszta,chyba,że tak jest na focie.Preview jakiś taki pikselowaty.
Skomentuj Ramosa w moim temacie ;P Bo mało kometarzy cuś
Jun 24 2007, 15:19
Ładny ale gdzieniegdzie przeostrzone bmp.
No no baaardzo udany collab, bardzo ładna jakość twarzy a włoski jeszcze lepsze

Nie wiem jak z podobieństwem. Oby tak dalej chłopaki.
Cytat(MYSZa7 @ Jun 24 2007, 15:21:05) [snapback]157042[/snapback]
Skomentuj Ramosa w moim temacie ;P Bo mało kometarzy cuś

Kolego to jest forum a nie bazar, tu się nie daje komenta po to by otrzymać takowego :/ Jeśli ktoś będzie miał ochotę to skomemntuje Twoją twarz, jeśli nie to możesz poprosić o odpowiedzi w SWOIM TEMACIE.
bartek-brt
Jun 24 2007, 16:02
Ups...sorry zapomniałem napisac że włoski nie moje ale są edytowane przezemnie:P:P
Jarzębowski jest w porzo 8/10
bartek-brt
Jun 25 2007, 14:05
Kolejny gracz OE...dawajcie jakies propozycje i fotki:P

Shot
Pozdro i proszę o komentarze!!
Nie wiem jak z podobienstwem,ale jakosciowo bardzo dobrze:)
na to co sie znam na face'ach to łaczenie włosow po bokoach jest troche nie tego..
zrobilbys kogos z tych 2:
Saganowski
Kaźmierczak
1 wymiata na zapleczu premiership
a 2 to w koncu nowy nabytek FC Porto
Powiedz czy sie nimi zajmiesz a dostarcze fotki;)
D4vID ,fotki daj; jak nie bartek-brt to ktoś inny ich zrobi napewno
Cytat(bartek-brt @ Jun 25 2007, 15:09:24) [snapback]157422[/snapback]
Kolejny gracz OE...dawajcie jakies propozycje i fotki:P

Shot
Pozdro i proszę o komentarze!!
troszke ci nie wyszedl a co do jarzebowskiego to swietna praca dzieki za download
moze dzis pokaze swoja wersje fonfary ktora zrobilem juz jakis czas temu
bartek-brt
Jun 25 2007, 14:44
Jezeli taka fotka Sagana w garniaku to nie musisz dawać innej chyba że masz lepszą bo ta jest nieco bokiem, a Kazika zrobił nie pamietam kto:P ale był dobry...napewno nie Don i Cr7.
Jun 25 2007, 15:58
Fonfara średni, bmp słabo wyostrzone no i włoski nie powalają.
Pracuj
bartek-brt
Jun 26 2007, 13:52
Postanowiłem zrobic Kikuta. Były dwie fotki w temacie: jedna która była rozmazana a druga z dziwną miną. Robie ją już długo i ciągle jest coś nie tak. Dajcie jakies propozycje albo lepszą fotke.

Pozdro!
jarek1989
Jun 26 2007, 19:12
ho boshe ;//// co za oczyska

ma zeza czy mi sie zdaje ??
KKSFan
Jun 26 2007, 19:30
Gałki oczne do wymiany, usta szersze. Pozdro
bartek-brt
Jun 26 2007, 19:34
Dokończyłem i powiem tak że namęczyłem sie i to jak. Więcej nic nie wyciągne. Fonfare dam na wszelki wypadek.
-->..::DOWNLOAD::..<-- Pozdro!
Cytat(bartek-brt @ Jun 25 2007, 15:48:02) [snapback]157432[/snapback]
Jezeli taka fotka Sagana w garniaku to nie musisz dawać innej chyba że masz lepszą bo ta jest nieco bokiem, a Kazika zrobił nie pamietam kto:P ale był dobry...napewno nie Don i Cr7.
Tak wlasnie o tą fotke mi chodzilo
a Kazika juz znalazlem
tak wiec czekam niecierpliwie;)
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.