Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Faces By Bartek-brt
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Face Edit > Zaawansowani
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83
kostek
Słabe bmp i niepodobny...
Katalończyk
Fotka z której go robiłeś jest .... hmm do dupy !!
bilak
ty chyba nigdy zlej foty nie widziales
z tej da sie duzo wyciagnac ;]
bartek-brt
Po nieudanym Serginho wziołem sie ostro do roboty. Jezeli chodzi o bmp to pisaliscie ze jest rozmazane. Zrobiłem to specjalnie ponieważ myslałem ze będzie ładniejsze ale sie myliłem. Mam wykonane już 3 mordy Hanoveru ale pokaze narazie pierwszą którą znacznie poprawiłem.

Hendrik Hahne:

PS. W temacie z fotkami są 4 fotki graczy Hanoveru których nie ma zrobionych, i jakby ktos miał ich więcej to dajcie do tematu albo na PW.

Pozdro o komentujcie!!
chatek
Fajna twarz włoski też ok. Popraw usta bo jest w nich malutki błąd takie małe kropeczki. pozdro
luke
No i bardzo przyzwoita twarz. Postaraj się wymodelować lepiej brodę bo jest kanciata.
voytazz13
Bardzo fajna morda, nie ma sie do czego przyczepic, moze tylko jest troche za czerwona, ale ogolnie podoba mi sie
Damian.
Dobra twarz. Wykonana na przyzwoitym poziomie. Zajrzyj do tematu z fotkami dla facemakerow, ta wrzucilem foty dla Hannoveru
bartek-brt
Dzięki za kometarze:P Teraz kolejna twarz. Bawie się z nią bardzo dużo ponieważ cięzko mi było zrobic dobre usta ale chyba wyszło całkiem ok. Jeśli ktos wie jak zmiejszyć źrenice?? Bo on ma dość wąskie oczy i małe źrenice a jak ja pomniejszam oko to źrenice zostają bez zmian. Jezeli chodzi o włosy to są one dla mnie nie do wykonania. Przeszukałem całe prawie pes faces i znalazłem takie. Jakby ktoś miał cos podobnego to niech podrzuci.

Johannes Dietwald:
hair by Gunting

Simi93
Jak dla mnie extra wink.gif w BMP usuń te świecące się miejsca (nos, trochę czoło)

Pozdrawiam . . .
reS
Z tej foty można wyciągnąć dużo lepszą jakość. Bmp mi się nie podoba..Podobieństwo też kuleje, jak dla mnie głównie ze względu na szczęke.
.:CR7:.
Nawet ładne modele Ci wychodzą ale posiedz dłużej przy bmp.
jarek1989
no fajny face ;D pozdro biggrin.gif
bartek-brt
To będzie raczej przedostatnia twarz hanoveru. Nie mam siły ich więcej robic. Porobie troche graczy OE moze jeszcze lepiej będą wychodzić.
Pozdro CR7 za pomoc ale skorzystam z niej dopiero przy kolejnych twarzach bo tą mam już od dawna zrobioną.

bobex77
Twoje twarzy wydaja sie byc podobne
IMO jakbys spedzil jeszcze wiecej czasu nad bmp bylo jeszcze lepiej
kobusiak
Że tak powiem...obserwuje twoją "kariere" od początku i się niesamowicie rozwinołeś, jeszcze pracuj nad BMP. Ogólnie ostatnie 3 twarze robią wrażenie... Pracuj, pracuj i jeszcze raz pracuj.
Pozdro
bartek-brt
Skończyłem facepacka.

..:ownload facepack by bartek-brt::..

PS. Chciałbym otworzyc temat na pesfaces ale nie wiem gdzie to sie robi. Fajnie jakby ktos dał link.

POZDRO!
the-bhoys
Świetna paczuszka! wink.gif Ściągne sobie, bo przydadzą się mniej znani zawodnicy, których nie mam twarzy w PESie tongue.gif Widać wielki postęp w Twoim facemakingu wink.gif Pozdrawiam
Bardzo sympatyczna paczuszka biggrin.gif
Pelas
modele s? niez?e ale bmp póki co jest b. s?abe.... paczki niee ?ci?gne poniewa? bmp dla mnie ma du?e znaczenie...:
pracuj dalej (zw?aszcza nad bmp)
Mortin
faktycznie, twarze sa nawet niezle wink.gif mysle, ze jak wiecej pocwiczysz, to osiagniesz wysoki poziom
pozdro
reS
Również paczki nie ściągnę. Chociaż podobieństwo zauważalne.. Bmp jednak z tych fotek da sie zrobić duuuużo lepsze. Dlatego proponuje mniej podniecać się dawaniem downloadu, a więcej pracować nad teksturkami wink.gif pzdr
bartek-brt
Dzi?ki za komenty:P

Pozdro!

PS. A w?a?nie w?oski nie moje:P Wzi?te od So?deckiego. Mam nadzieje ?e i ch w?a?ciciel nie b?dzie mia? pretensji.
Pelas
model niezły... bmp za bardzo plastikowe.... ale ono przyjdzie z czasem pracuj dalej....:
T-Mac
wloski sa mojej roboty smile.gif
co do twarzy to nawet nawet
kostek
Podobieństwo jakieś widać, model nawet niezły.. ale BMP strasznie przebarwione i słabe.
ryba
Dobra twarz,robisz postepy smile.gif
Hal
Cytat(bartek-brt @ Jun 21 2007, 22:36:30) [snapback]156254[/snapback]
Dzi?ki za komenty:P

Pozdro!

PS. A w?a?nie w?oski nie moje:P Wzi?te od So?deckiego. Mam nadzieje ?e i ch w?a?ciciel nie b?dzie mia? pretensji.

Popraw BMP bo jest słabiutkie. Jak to zrobisz, będzie od razu lepiej wink.gif
Coraz lepiej CI to wychodzi. Brawo
Katalończyk
Cytat(bartek-brt @ Jun 15 2007, 16:57:52) [snapback]154636[/snapback]
Prawdopodobnie finalna wersja chyba ze dacie jakies propozycje to cos pozmienianiam. Pytam sie czemu tak mało komentarzy?? Juz więcej jest w temacie Katalończyka gdzie są same pokemony.

Serginho (v.2)

Pokemony to narazie robimy oboje więc nie życzę sobie takich tekstów oraz dodawania przez ciebie moich faceów do Best Ever mad.gif
Masz u mnie wielki MINUS !
voytazz13
Cytat(Katalończyk @ Jun 22 2007, 14:34:10) [snapback]156414[/snapback]
Pokemony to narazie robimy oboje więc nie życzę sobie takich tekstów oraz dodawania przez ciebie moich faceów do Best Ever mad.gif
Masz u mnie wielki MINUS !

Ja bym sie sprzeczal, Bartek ostatnio robi twarze na bardzo przyzwoitym poziomie(szczegolnie modele), sorry za offtop
tomek828
Fajny Serginho !! biggrin.gif Podoba mi sie ta twarz !!
bartek-brt
Ostatnio kompletnie nie miałem pomysłu na twarze. Kazda którą robiłem była poprostu beznadziejna, więc robilem callab z Voytazz13. Wydaje mi sie że spoko wyszła.

Tomasz Jarzębowski (bartek-brt & Voytazz13)

Shot at 1969-12-31

..:Download::..

Pozdro!

PS. Koszulka to tylko nadzieja:P:P
MYSZa7
Dla mnie bardzo dobry,ale popraw BMP a dokładnie nos,czubek jest zupełnie inny niż reszta,chyba,że tak jest na focie.Preview jakiś taki pikselowaty.

Skomentuj Ramosa w moim temacie ;P Bo mało kometarzy cuś tongue.gif
Ładny ale gdzieniegdzie przeostrzone bmp.
luke
No no baaardzo udany collab, bardzo ładna jakość twarzy a włoski jeszcze lepsze smile.gif Nie wiem jak z podobieństwem. Oby tak dalej chłopaki.

Cytat(MYSZa7 @ Jun 24 2007, 15:21:05) [snapback]157042[/snapback]
Skomentuj Ramosa w moim temacie ;P Bo mało kometarzy cuś tongue.gif

Kolego to jest forum a nie bazar, tu się nie daje komenta po to by otrzymać takowego :/ Jeśli ktoś będzie miał ochotę to skomemntuje Twoją twarz, jeśli nie to możesz poprosić o odpowiedzi w SWOIM TEMACIE.
bartek-brt
Ups...sorry zapomniałem napisac że włoski nie moje ale są edytowane przezemnie:P:P
Foley
Jarzębowski jest w porzo 8/10
bartek-brt
Kolejny gracz OE...dawajcie jakies propozycje i fotki:P

Shot

Pozdro i proszę o komentarze!!
ryba
Nie wiem jak z podobienstwem,ale jakosciowo bardzo dobrze:)
D4vID
na to co sie znam na face'ach to łaczenie włosow po bokoach jest troche nie tego..

zrobilbys kogos z tych 2:
Saganowski
Kaźmierczak

1 wymiata na zapleczu premiership tongue.gif
a 2 to w koncu nowy nabytek FC Porto biggrin.gif

Powiedz czy sie nimi zajmiesz a dostarcze fotki;)
P@vel
D4vID ,fotki daj; jak nie bartek-brt to ktoś inny ich zrobi napewno wink.gif
T-Mac
Cytat(bartek-brt @ Jun 25 2007, 15:09:24) [snapback]157422[/snapback]
Kolejny gracz OE...dawajcie jakies propozycje i fotki:P

Shot

Pozdro i proszę o komentarze!!

troszke ci nie wyszedl a co do jarzebowskiego to swietna praca dzieki za download
moze dzis pokaze swoja wersje fonfary ktora zrobilem juz jakis czas temu smile.gif
bartek-brt
Jezeli taka fotka Sagana w garniaku to nie musisz dawać innej chyba że masz lepszą bo ta jest nieco bokiem, a Kazika zrobił nie pamietam kto:P ale był dobry...napewno nie Don i Cr7.
Fonfara średni, bmp słabo wyostrzone no i włoski nie powalają.
Pracuj
bartek-brt
Postanowiłem zrobic Kikuta. Były dwie fotki w temacie: jedna która była rozmazana a druga z dziwną miną. Robie ją już długo i ciągle jest coś nie tak. Dajcie jakies propozycje albo lepszą fotke.

Pozdro!
jarek1989
ho boshe ;//// co za oczyska biggrin.gif ma zeza czy mi sie zdaje ?? sad.gif
KKSFan
Gałki oczne do wymiany, usta szersze. Pozdro
bartek-brt
Dokończyłem i powiem tak że namęczyłem sie i to jak. Więcej nic nie wyciągne. Fonfare dam na wszelki wypadek.

-->..::DOWNLOAD::..<--

Pozdro!
D4vID
Cytat(bartek-brt @ Jun 25 2007, 15:48:02) [snapback]157432[/snapback]
Jezeli taka fotka Sagana w garniaku to nie musisz dawać innej chyba że masz lepszą bo ta jest nieco bokiem, a Kazika zrobił nie pamietam kto:P ale był dobry...napewno nie Don i Cr7.

Tak wlasnie o tą fotke mi chodzilo wink.gif
a Kazika juz znalazlem smile.gif

tak wiec czekam niecierpliwie;)
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.