Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Faces By Bartek-brt
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Face Edit > Zaawansowani
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83
bartek-brt
Witam! Z tej strony bartek-brt. Będe pokazywal tu swoje mordy do PES'a. Komentarze mile widziane. Prosze nie robic syfu!
x2.gif triangle.gif square.gif circle.gif POZDRAWIAM l1.gif l2.gif r1.gif r2.gif

Moje mordy bede udostępniał na pierwszej stronie.

Gracze z polski:
Błażej Augustyn
Piotr Bronowicki
Marcin Smoliński
FacePack Legia Warszawa by bartek-brt & Voytazz
Kamil Oziemczuk
FacePack Cracoovia by bartek-brt & Don_rxf
Grzegorz Domżalski
3 Face's Orange Ekstraklasa by bartek-brt & Don_rxf
Artur Boruc
FacePack Orange Ektraklasa
Poland FacePack

Gracze z zagranicy:
FacePack Real Madrid by bartek-brt, Don_rxf & Szymsz
Manuel Arbeloa
Quim Silva by bartek-brt & Damianinho
Nikolaj Mihajlov
Diego Lopez
Gustavo Bucali
Bermudo
Racing Santander FacePack
Pepe
German Lux
Idriss Carlos Kameni
Fabio Liverani
Giulio Migliaccio
Gearme Smith
Raffaele Ioime
Walter Samuel
FacePack
Diego Alves
Cesar Sanchez
Aquivaldo Mosquera
James Beattie
Ludovic Obraniak
Pablo Alvarez
Oscar Serrano
Damian Simodes
Sergio Sanchez
Jorge Lopez
Ivan Artipoli
Domingo Cisma
Albert Crusat
David Cobeno
FacePack Almeria
Martin Harnik
Iriney
Santi Cazorla
Juanma Ortiz
Sebastian Taborda
Esteban Solari
Joseba Etxeberria
Mathias Vidangossy
Sebastian Viera
Gonzalo Colsa
Ruben De La Red
Braulio
Juan Albin
John Welsh
Sherjill Macdonald
Ze Antonio
Sebastien Eguren
Felipe Melo
Henok Goitom
Roberto Soldado
Hameur Bouazza
Fernando Varela
Haris Medunjanin
David Cortes
Habib Bellaid
Yann Mvilla
Dean Marney
Nathan Doyle
Marlon King
Wayne Brown
Juan Quero
Renan
Royston Drenthe
Jurgen Colin
Javier Casas
Miguel Nieto
Nacho Perez
Stephen Ireland
Joseba Garmendia
Jorge Goncalves
Nacho Gonzales
bilak
Cytat(bartek-brt @ Apr 30 2007, 18:16:50) [snapback]142763[/snapback]
Witam!
Nagle mi cos odwali?o i pomysla?em ?e zaczne pokazywac twarze:P

Casillas:
[img=http://img113.imageshack.us/img113/108/casillasxn2.png]

Dawajcie jakies propozycje.

jakosc imo dobra , moze pokaz go w innych wlosach
jak na poczatkujacego to dobra twarz
Dominoz
Nie wiem czy to była dobra decyzja xDDD
Casillas niepodobny, rozmyty i błędy na modelu...

Ale początki są trudne smile.gif smile.gif smile.gif

Pozdro, powodzenia.
luke
Bmp dobre, model do bani. Pracuj wink.gif
bartek-brt
Nie wiem co takiego złego w nim było ale poprawiłem i będzie to ostateczna decyzja.
don rxf
Cytat(bartek-brt @ Apr 30 2007, 18:54:51) [snapback]142777[/snapback]
Nie wiem co takiego złego w nim było ale poprawiłem i będzie to ostateczna decyzja.

BMP nawet dobre ale model b. slaby, uszy jak u słonia
pozdro
olivier
Bmp bardzo ładne jak na pierwszy raz,popraw nos,usta.
reS
Bmp jak na początek b.dobre. Model już gorzej. Poszerz szczęke, skróć brodę, popraw uszy. pzdr
Mortin
bmo moze i dobre, ale model ogolem beznadziejny..
bartek-brt
Casillasa nie ma sensu poprawiac bo i tak jest ich duzo. Teraz kolejna morda. Gracz Trynidadu i Tobago
Mówcie co poprawic.

Carlos Edwards:
olivier
robisz fajne,bmp ale pokaz fote,to wtedy sie wypowiem na temat podobieństwa.
majcher_
To jest fajne bmp, Olivier? Szanujmy się...
Oczy zbyt patrzą się w górę, otwarte usta jak chomik, słabo zmapowany zarost na brodzie, przez co tekstura na policzkach strasznie rozciągnięta. Popraw tę mordę. Posiedź nad nią, bo na pewno Edwards'ów za dużo nie ma smile.gif
bartek-brt
Prawdopodobnie ostateczna wersja. A w?asnie jakby ktos mia? jakis fajny tutek do w?osów...

Carlos Edwards (final)

olivier
Cytat(majcher_ @ Apr 30 2007, 21:53:10) [snapback]142879[/snapback]
To jest fajne bmp, Olivier? Szanujmy się...
Oczy zbyt patrzą się w górę, otwarte usta jak chomik, słabo zmapowany zarost na brodzie, przez co tekstura na policzkach strasznie rozciągnięta. Popraw tę mordę. Posiedź nad nią, bo na pewno Edwards'ów za dużo nie ma smile.gif

Napewno chodziło mi o estetyczność bmp,bo początkujący facemakerzy inni robią brzydkie bmp,ale to jego twarz i dlatego pisze że fajne bmp wink.gif po poprawkach lepszy ale posiedź jeszcze nad tą mordą,może pobaw się z bmp smile.gif
Kropa
jako kibic Legii raz jeszcze proszę o download paczki legii Warszawa,który pokazałeś w temacie T-mac'a. Naprawdę były tam fajne buźki(zwłaszcz Dick).Z góry dzięki;-)
bartek-brt
Niby taki początkującu juz nie jestem ale dopiero wczoraj udało mi sie robic tak dobre bmp jak teraz.
reS
Bmp na mój gust za mało wyostrzone.. Dziwnie też trochę wygląda jego górna część głowy..no chyba, że on tak ma wink.gif
bartek-brt
Kolejna mordka. Bramkarz Holandii Waterman. Dawajcie propozycje twarzy których nie ma w pesie a powinny byc.

Waterman

PS. I jeszcze raz prosze o jakis tutek lub rade zeby zrobic włosy. Bo mam problem z nimy gdy je wgrywam to jest białe i co trzeba zrobic żeby mozna było zrobic przezroczyscie. Chyba wiecie o co chodzi:P
olivier
Mogłeś wyciągnąc bdb jakość teksturki ale nie wyciągnołeś ponieważ jesteś początkującym,więc co do podobieństwa,to nie przypomina mi go.Zrób go bardziej pulchnego,popraw oczy,usta.Życze ci powodzenia przy następnych pracach.
WMM
Tutka masz tutaj : http://pesfaces.co.uk/viewpage.php?page_id=180 Hair Creating Tutorial By Jay

Kropa
ponawiam prośbę o download paczki Legii,będę bardzo wdzięczny
bartek-brt
Paczki nie zamierzam udostępnic. Zrobiłem ją dla siebie tylko.
Kropa
to szkoda,my?le,?e kibice Legii,jak ja,byliby zadowoleni mog?c gra?? bronkiem,czy dickiem z oryginalnymi twarzami,zw?aszcza,?e wysz?y bardzo dobrze,mo?e jednak si? skusisz??
bartek-brt
Prosze o zamknięcie tego tematu. Odwidziało mi sie robienie twarzy:P
bartek-brt
Postanowiłem ze jednak znowu zaczne robic mordy:P Może teraz będzie lepiej:P

Nowak:
[img=http://img257.imageshack.us/img257/7351/beztytuuhe1.png]
Damian.
Fajne włoski , wyglada jak chomik :]
bartek-brt
Cytat(Damianinho @ May 28 2007, 22:01:13) [snapback]150347[/snapback]
Fajne włoski , wyglada jak chomik :]

Ty serio?? Cos widzisz wogóle?? Chyba cos z linkiem zwaliłem.
bobex77
Cytat(bartek-brt @ May 28 2007, 22:04:52) [snapback]150349[/snapback]

EDIT:to IMO fajnie Ci wysszly
co do twarzy to na temat modelu sie nie wypowiem bo nie wiem jak on wyglada
w bmp mogbys poprawic czolo - jest zabardzo rozciagniete i brzydko to wyglada.
pozdro
bartek-brt
Cytat(bobex77 @ May 28 2007, 22:27:08) [snapback]150353[/snapback]
włosy Twoje?

No ze tak powiem do połowy. Sam bmp zrobiłem ale modelwziołem od kogos innego bo jeszcze w tymfachu nie mam.
olo
za duze czolo, z oczami pokombinuj, mniej kanciastego go zrób, bo moze byc nawet ok morda smile.gif

zebow nie chowaj bo to bedzie beznadziejnie wygladalo
Hal
Schowaj mu te zęby wink.gif
Popraw czoło, oczy i nosek
don rxf
Cytat(bartek-brt @ May 28 2007, 22:04:52) [snapback]150349[/snapback]

Bardzo ladne wloski, troche gorzej z twarza, do poprawy oczy, usta, krztal szczeki IMO ; P
bartek-brt
O to ostateczna wersja. Poprawione raczej wszystko to co chcieliscie. Włosy zmieniłem bo z tamtymi cos sie zwaliło.

Nowak:

Download (dla chętnych)
http://s008.wyslijto.pl/?file_id=95857863289555398718
bartek-brt
Cos nie chce mi działac funkcja "edytuj", moze dlategoze uzywam explorera...ale nie ważne.

Zlatko Tanevski

PS. Sora że post pod postem.
voytazz13
Cytat(bartek-brt @ May 29 2007, 22:38:25) [snapback]150492[/snapback]
Cos nie chce mi działac funkcja "edytuj", moze dlategoze uzywam explorera...ale nie ważne.

Zlatko Tanevski

PS. Sora że post pod postem.

podobienstwa do fotki mozna sie dopatrzec, wg. mnie konciki oczu i nozdrza troche wyzej. Bmp slabe ale to raczej wina fotki, pozdro
bartek-brt
Ludzie co tak mało komentarzy?? Teraz dodam fotke i moze więcej ich będzie. Wydaje mi sie ze zrobiłem dosc dobrego fejsa.

Walter Pandiani:

PROSZE O KOMENTY!!
.:CR7:.
powiem Ci że ten pandiani to twoja najlepsza morda jak do tej pory. Szersza głowa powinna być.
szołpas
Bardzo dobra twarz popraw uszy bo nie te co na fotce,lekki zaros mu zrob IMO ;-)
Mortin
faktycznie najlepsza Twoja twarz jak dotychczas, jednak bmp moglbys poprawic... chociazby lepiej wyostrzyc i zostawic zarost na twarzy
pozdro
bartek-brt
Cytat(Mortin @ May 31 2007, 22:12:06) [snapback]150826[/snapback]
faktycznie najlepsza Twoja twarz jak dotychczas, jednak bmp moglbys poprawic... chociazby lepiej wyostrzyc i zostawic zarost na twarzy
pozdro

Ja nawet zarostu nie usuwałem ale jest on bardzo małowidoczny pozmiejszeniu obrazka, a w Photoshopie gdybym sam zrobił do by wyszło dziadowo.
Pozdro i dzięki za komenty.
Pelas
no rzeczywiście całkiem niezła twarz...: pracuj dalej
bartek-brt
Teoszke pozmieniałem Waltera ale mało, ale za to zrobiłem kolejną mordke. Zapewne widzicie te dziwne oczy. Mam pytanie do jakiegos facemakera który wie o co chodzi i potrafi ten błąd naprawic.

Walter Pandiani, ÜNLÜ Volkan:

Pozdro!
Pelas
oczy zdecydowanie do poprawy....: usta też mozesz poprawić, twarz szerszą zrób i bmp takiie jakies niejakie
bartek-brt
Cytat(Pelas @ Jun 1 2007, 20:13:42) [snapback]150967[/snapback]
oczy zdecydowanie do poprawy....: usta też mozesz poprawić, twarz szerszą zrób i bmp takiie jakies niejakie

No wszystko co sie da to poprawie ale jak te oczy wiesz moze? Jay robijakos tak że w swoich twarzach ma oczy z fotki. Jak ktos wie to niech napisze. Nie chce od nowa robic tej mordy bo sie znią za długo męczyłem.

Pozdro!
Pelas
niee rób tak oczków bo to w grze wygląda chujowo ....: a jeżeli chodzi o zrenice to nad i pod modelem oka masz 3 kropki które edytujesz ... pomęcz troche się z nim bo jakieś podstawy modelu masz...
bartek-brt
Naprawiłem wkońcutego dziadka:P

ÜNLÜ Volkan:

Walter Pandiani:
BIN (dla chętnych):http://s000.wyslijto.pl/?file_id=81404318749764139872

Proszę o komentarze.

PS. Jak zrobic żebyzamiast linku był napis np:DOWNLOAD?

POZDRO!!
olo
[url=http://LINK]piszesz tekst np. download[ /url] bez spacji na koncu

a morda spoko, jednak chyba Szymsza nie przebi?e?
luke
Co do mordy: Bmp mordki raczej średnie, żeby nie powiedzieć słabe, natomiast model troche nadrabia, za to tekstura włosów jest bardzo estetyczna jednak należało by je jeszcze wymodelować troche. A no i widać że brzydko zmapwoany. Popraw to wink.gif

link wstawiasz w takie coś (oczywiście bez code):
Kod
[url=link] tu wpisujesz tekst [/url]
voytazz13
podoba mi sie ta morda, moze bmp nie najlepsze, ale za to model nadrabia:D pozdro
bartek-brt
czy naprawde nie jestem w stanie jej przebic??tongue.gif:P
[img=http://img112.imageshack.us/img112/3672/nowyobrazmapabitowaau6.png]
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.